20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - AK84

Sider: [1] 2 3 ... 31
1
Kamper / Sv: Newcastle - Swansea 17/12 kl.1600
« på: 15. Des. 2011, 23:20 »
Kan ikke se at Ben Arfa er skadet så synes han bør få tjangsen fra start....

2
Reiser / Sv: NUFC - Chelsea 3 desember
« på: 30. Nov. 2011, 21:47 »
Reiser til Newcastle i morgen ettermiddag fra Gardermoen  Gleder meg noe helt fantastisk!!!
Vi er i flytsonen, og chelsea er ikke i sin beste form så dette ligger ann til å bli en bra kamp. Min far som jeg skal reise med er chelsea supporter så da ble det naturligvis denne kampen. Blir utrolig bra med ett fullsatt St.James' Park (vet det ikke heter det lenger, men enn så lenge er det det eneste navnet for meg).

3
Kamper / Sv: Newcastle - Chelsea 03/12 kl.13.45
« på: 30. Nov. 2011, 20:42 »
Reiser til Newcastle i morgen ettermiddag fra Gardermoen :) Gleder meg noe helt fantastisk!!!
Vi er i flytsonen, og chelsea er ikke i sin beste form så dette ligger ann til å bli en bra kamp. Min far som jeg skal reise med er chelsea supporter så da ble det naturligvis denne kampen. Laget er helt klart, med unntak av at jeg gjerne skulle sett Santon på venstrebacken i stedet for Raylor. Men er usikker på om dette er riktig kamp å la Santon starte i, og tror Pardew er lite lysten på å la han starte så sant han ikke har blomstret i det siste på trening og reservelagskamp, noe som det ikke tyder på for da ville vi nok hørt det. Dette blir en knall helg  :thumbu: Forresten noen andre som skal over å se kampen? RIP Gary Speed.

4
Kamper / Sv: Newcastle - Tottenham 16. okt 17.00
« på: 16. Okt. 2011, 19:18 »
Bra gjennomført kamp igjen syns jeg. Vi forsvarer oss bra i 1. omgang. Synd vi får straffe i mot, men helt korrekt. I 2. omgang starter vi veldig friskt og får utligning. Hadde virkelig troen etter utligningen, men mange slitne bein etter hvert og føler vi ikke har det samme trøkket i 2. omgang og går ikke skikkelig opp i motspillerene når de har ballen som igjen fører til at Defoe blir sendt fint igjennom og scorer ett fint mål. Men endelig viser Ameobi at han også kan score, og for ett mål når han først scorer  :thumbu:
Alt i alt ett velfortjent poeng og vi kan sammenligne oss med med manchester lagene en uke til: UNBEATEN  :thumbu:

5
ferguson og gosling vraket fra benken mot guthrie og ben arfa.

Kan forsvares det benkebyttet. Litt mer erfaring på benken da

6
Med tre poeng i dag sikrer vi grepet om fjerdeplassen. Femteplass Everton møter City. Den tror jeg de taper. Sjetteplassen Stoke møter ManUtd. Den taper de selvfølgelig. Da er det bare å håpe at Pool roter det til mot Wolves. Går alt riktig denne runden vil vi ha et gap på fire poeng til femteplassen.

Ser ut til at Everton klarer seg greit mot City, men hvis City setter inn ett ekstra gir i 2. omgang kan selvfølgelig det bli stygt for everton. Det viktigste er at vi jobber knallhardt i dag så vi kan snu trenden og også vinne mot Blackburn hjemme  8)

7
Fotballspill / Sv: Tippeligamanager 2011 - Tv2.no
« på: 23. Sep. 2011, 23:41 »
Lenge siden det har blitt postet innlegg her nå.... sikkert fordi det ikke er premie... men du gjør det skarpt Kjartan.....  8)

8
Fotballspill / Sv: FM 2011
« på: 23. Sep. 2011, 23:35 »
FM12 koster 249,- på elkjøp i dag http://www.elkjop.no/product/spill-konsoll/spill-pc-mac/PCCDFM2012/football-manager-2012-pc

Når jeg klikker på linken er prisen 349.... Gleder meg for øvrig helt villt til dette spillet kommer ut. Spilte mye manager før, men så gikk jeg over til FIFA, men tenkte å prøve manager igjen nå  8)

9
Marius, trur du kan døype den om til "Pizzatråden". ;)

Uansett, denne blir kun visst på Sumo, slik å forstå?

Denne blir kun vist på Sumo ja. Og det funger greit med HDMI kabel eller RGB kabel som eg bruker å koble fra bærbare til pceen og vips er alle kampene til newcastle sikret på 42"  8)


Fra alvor til alvor. Dette er en kamp vi historisk sett sliter med. Tapt de siste 5 hvis eg ikke tar helt feil. Men hvis vi jobber hardt som vi stort sett har gjort i de andre kampene så er eg sikker på vi vinner kampen. 3-1  8)

10
Pubtreff / Sv: Oslo
« på: 22. Sep. 2011, 21:43 »
Det er jo ikke langt ifra der jeg bor heller :D Når er neste trening da? så kanskje jeg kommer en tur :)
Det høres iallefall jævlig gøy ut! Spilte mye fotball før jeg flyttet til oslo for 1,5 måned siden, men har ikke fått spilt noe etter at jeg flyttet. Så jeg er veldig gira på å komme i gang i gjen :)

Koster det noe å spille for skeid, og i så fall hvor mye?

Trodde denne linken var for pubtreff i oslo jeg :P men for all del, bra dere vil spille fotball og ha det kjekt  8)

11
Kamper / Sv: QPR - Newcastle, 12. september kl.21.00
« på: 12. Sep. 2011, 21:58 »
Raylor ut eller flytt ham opp. Gutierrez så litt småskadet ut på slutten. SWP har vært god, men skal ikke få lov til å gjøre som han vil og komme til innlegg gang på gang... vi må opp flere hakk i 2.omgang skal vi ta poeng....

12
Kamper / Sv: QPR - Newcastle, 12. september kl.21.00
« på: 10. Sep. 2011, 21:48 »
Har egentlig en dårlig følelse forran kampen. Vi har startet såpass bra denne sesongen at det nesten er på tide at vi taper, og da er det typisk at det skjer mot QPR.

Enig desverre.... men tar vi poeng redder vi æren og ligger fortsatt veldig godt ann  8)

13
Transfers / Sv: Ny, SAKLIG transfertråd sommeren 2011
« på: 31. Aug. 2011, 17:20 »
Kan det være noe i ryktet med Gignac? Fikk en god magefølelse på at han kan være den vi går for ;)

Håper det :)

http://www.fanatix.com/news/newcastle-to-finally-secure-much-needed-striker-signing-583/

14
Transfers / Sv: Ny, SAKLIG transfertråd sommeren 2011
« på: 30. Aug. 2011, 20:08 »
Dette var herlig:) blir spennende å se hvordan han utvikler seg hos oss:) en god spiss nå så er eg fornøyd:) blir ett spennende døgn:)

15
Alle skal ha blitt gitt tilgang til medlemssiden nå. Vi er for øvrig oppe i ca 130 medlemer. Vi har enda et langt stykke igjen til 400!
spurt om d her en annen plass også men gjør d her og:) får eg vært m på fantasy hvis eg betaler kontigenten i dag?

Sider: [1] 2 3 ... 31