20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - AHN

Sider: [1] 2 3 ... 8
1
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« på: 16. Juli 2023, 12:44 »
Bare min ballong som plutselig gikk tom for luft de siste dagene? Fra jubel etter Tonali til muligens Barnes, til nå hvor de fleste ryktene sier at FFP gjør at vi ikke kan signere noe særlig nytt uten at daukjøtt selges/lånes ut. Vi trenger flere oppgraderinger, så det holder ikke med Barnes og Tonali, og det er langt fra sikkert at Barnes kommer. Blir smått bekymret av Howe sine uttalelser siste dagene…

Samtidig ryktes det ar vi har bydd 82mill pund for Kvaratshkelia fra noenlunde seriøse kilder, men dette er vel bare piss?

2
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« på: 06. Juli 2023, 15:26 »
https://www.nettavisen.no/sport/overgangsrykter?t=lc-Newcastle
Kunne vel blitt eit fint tilskudd ??
Om det er Guehi du sikter til er jeg veldig positiv! Sammenlignet med Schär er styrkene hurtighet, utviklingspotensiale (10 år yngre), smartness. Svakhetene er hodespill (182cm), pasningsferdigheter og målfarlighet. Schär liker å forsere til midtbane og kan dermed skape overtall offensivt. Dette kan også vurderes som en svakhet, ettersom han kanskje like ofte mister ballen av at han får for stor fart og ikke har ballkontrollen som kreves, noe som skaper skumle overgangssituasjoner. Om Guehi er vert 60mill tror jeg ikke, men rundt 40mill er jeg mer interessert. Tar heller Maguire til 40 enn Guehi til 60. There, I said it! :P

Om du tenker på Harvey Barnes er jeg mer usikker. Han er utvilsomt en bra spiller, men kommer til å bli dyr, er veldig like ferdigheter som Gordon, og spiller venstrekant som kanskje er vår best skodde posisjon pr i dag med ASM, Isak, Gordon, Joelinton, Anderson. Greit nok at vi skal spille CL, men både ASM, Gordon og Anderson trenger kontinuitet for å komme i form. Flere andre posisjoner som krever oppgradering/dekning!

3
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2023
« på: 16. Jan. 2023, 21:02 »
Med det systemet vi spiller med nå så har vi Bruno til å være ballfordeler som styrer mye av det kreative fra midtbanen, med to ryddegutter (Longstaff/Willock/Joelinton) som gjør en usexy jobb med å løpe opp mot 15km pr kamp. Så pr nå tror jeg Gallagher og McTominay kunne vært en marginal oppgradering på ryddeguttplass. Ikke det jeg ville prioritert først, men alltid fint med dekning!

Systemet vi spiller med i dag er unektelig effektivt, men det hadde vært veldig spennende å se hvordan systemet ville fungert ved å oppgradere en av ryddeguttene til en mer kreativ klassespiller a la Maddison/Tielemans. Bør ikke ha altfor store konsekvenser for det defensive iom at Bruno allerede gjør en solid jobb også. De siste kampene har vist at vi sliter med å bryte ned lag til tross for mest ballinnehav, noe som synliggjør behovet for flere offensive strenger å spille på.

4
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2023
« på: 10. Jan. 2023, 19:42 »
Moukoko er et deilig navn å bli linket til! Blir spennende å se om det blir aktuelt å sprenge "lønnstaket" som det ryktes  å være rundt 120.000k pund i uken. Det at spilleren er på utgående kontrakt gir agenten bedre kort på hånd når det kommer til lønnsforhandlinger. Slår trolig positivt ut mtp FFP, men negativt for sjansene til å overtale han dersom lønnstaket struper oss. Får vi samme problemstilling med Tielemans? Eller blir det ikke like mange pengesterke klubber som kjemper om han?

5
Transfers / Sv: Transfersommeren 2022
« på: 22. Aug. 2022, 20:46 »
Fabrizio Romano
1h
João Pedro to Newcastle, done deal and here we go! Full agreement as Watford have now accepted final, official bid worth £25m fixed fee, £5m add-ons. 🚨⚪️⚫️🇧🇷 #NUFC

Deal will also include sell-on clause for 10%. Personal terms already, as been told contract will be until 2028.

Hva tenker dere om denne? Ikke akkurat wow-faktor. Synes det har vært veldig fornuftige signeringer til nå av Howe. Han har fått inn spillere med mer enn bare et navn, men som også har holdningene og personlige egenskaper som passer i gruppen. Håper denne føyer seg inn i rekken. Om han derimot skulle floppe, så ser det veldig skummelt ut på topp. Wilson er en kjeks og Wood er relativt ubrukelig, så det er godt mulig at vi får se en del av Pedro denne sesongen!

6
Annet / Sv: IPTV
« på: 26. Juli 2022, 22:05 »
Noen som har erfaring med IPTV løsninger som Rushmore.tv, https://iptvnorge.xyz eller andre? :) Ser at rushmore.tv blir anbefalt, men at man nå trenger en invitasjon for å kunne bli med... Setter pris på tips!

7
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2022
« på: 31. Jan. 2022, 22:44 »
Skuffende å sitte igjen men Targett og Burn som DLD-signeringer når mer spennende navn var aktuelle. Samtidig tenker jeg at hver oljekrone vi ikke bruker nå, kan brukes til sommeren eller kommende vindu. Nå er det vel slik at det kun er FFP som hindrer oss i å bruke penger, så litt gambling ved å bruke minst mulig i et overpriset januarvindu kan være det beste, DERSOM vi holder oss oppe.

Guimaraes, Trippier, Wood, Burn, Targett + Wilson tilbake fra skade + Joelinton er som en ny signering etter han ble indreløper. Er jo utvilsomt forsterket, og laget vårt ser bedre ut enn Watford, Burnley, Norwich og Leeds. Jeg tror det holder.

8
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2022
« på: 31. Jan. 2022, 18:42 »
'Too big a decision for Etikite to make now'
Sky Sports' Keith Downie:
"We've told you that Newcastle had struck a deal with Stade Reims for Hugo Ekitike. The player has now had time to think about things and his feeling is that it's too big a decision for him to make at this late stage and he will not be moving to Newcastle.
"The feeling from his side of things is that the offer came in too late in the day. They thought Newcastle's interest was gone last week. But when it was reignited late last night. it left him with little time to make a huge decision."

Forstår jo litt dette. Kunn 19 år og stor avgjersle å ta no på siste dag med få timar att.

Samtidig litt tynt når han vet at NUFC/West Ham har vært ute etter han hele vinduet, og det bare er dager siden det første budet fra NUFC ble avslått. Han må da i det minste ha vurdert at han kanskje kunne bli solgt dette vinduet? :P

9
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2022
« på: 31. Jan. 2022, 13:07 »
NUFC360
@NUFC360
#nufc have entered into discussions with Pini Zahavi and are willing to pay Yannick Carrasco’s €60m release clause today. Tottenham are also in talks. [
@Santi_J_FM
]

Noen som vet noe om denne spilleren?

Carrasco er rett og slett klassespiller, en av La Ligas beste kanter etter min mening. Fast for Belgia. Teknisk spiller med lyst til å utfordre på kant, men mener han trives best på venstrekanten, samme som Saint-Maximin, men mulig en av de kan spille på høyre. Carrasco hadde utvilsomt blitt en marquee-signing!

10
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2022
« på: 26. Jan. 2022, 12:45 »
Newcastle agree Guimaraes deal
Newcastle have agreed a fee with Lyon for midfielder Bruno Guimaraes.
We understand the deal is in the region of £30m.
The Brazilian international will undergo a medical in his homeland, hopefully today.

Meldes nå på SSN

Spennende! Noen med kjennskap til fyren?

11
Spillere og ledere / Sv: Ny manager
« på: 10. Nov. 2021, 14:49 »
Det er snakk om en totalforvandling av hele fotballfilosofien vi skal til med her. Selv om det høres positivt ut med bedre fysisk form, mer intensitet og "angrep er det beste forsvar", så er jeg skeptisk til om dette er spillergruppen å få det til med på kort tid. Stallen vår er bygget opp med en defensiv filosofi med Wilson, ASM og Almiron som skal kontre og forhåpentligvis skåre mer enn vi slipper inn. Jeg gruer meg til Clark skal forsere fremover i midtbanen med ball i bena, til å se Shelvey prøve å løpe raskere enn 20km/t og Kraft kjøre høyt press.

Jeg er positiv til Howe, altså, men det er ikke usannsynlig at det kan bli verre før det blir bedre!

12
Generelt / Sv: Nye eiere: Mohammed bin Salman og PIF
« på: 08. Okt. 2021, 11:49 »
Dette er et minefelt for supportere, skjønner godt at det oppstår uenighet og diskusjon. Jeg tror likevel det er flere sentrale poeng vi er enig om:
- Alle er glad for å være kvitt Ashley.
- Alle er glad for at det satses på klubben og byen.
- Alle synes Premier League burde stoppet oppkjøpet (også City) og hatt en bedre Owners and Directors test.
- Alle synes Saudi-Arabia er et forferdelig regime, og kjøper klubben med ett mål: Sportswashing.
- Alle skulle ønske klubben ble like rik, men at kjøperne ikke var like forferdelige som SA.

Det er derfor naturlig å være positiv til sportslig satsing, samtidig som man er negativ til de nye eierne. Jeg tror uenigheten oppstår fordi vi har forskjellig grense for hvor positiv man tillater seg å være. For noen er oppkjøpet i seg selv dråpen. Noen tillater seg å se nyansert på saken og være glad og skuffet på samme tid. Noen klarer/ønsker ikke fokusere på de negative aspektene ved oppkjøpet og kler seg opp i full Saudi kit. Her må vi bare erkjenne at folk er forskjellige, og ikke moralisere hverandre eller ha et mål om at alle skal være enige.

Jeg tenker på Bobby Robson sitt "What is a club in any case" og klamrer meg til håpet om at fotballen en dag blir renere og føres tilbake til fansen. Eiere kommer og går, forhåpentligvis raskere enn de siste 14 år med lidelse. I mellomtiden vil jeg klare å nyte at jeg (endelig!) er interessert i det som skjer rundt klubben igjen, samtidig som all eventuell sportslig suksess vil komme med en bismak.

14
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 17. Juni 2020, 10:42 »
Keith Downie
@SkySports_Keith
16m

We are told US businessman Henry Mauriss (Chief Executive of Clear TV) has lodged a £350m bid to buy Newcastle United, which could rival Amanda Staveley’s £300m Saudi-backed takeover. #NUFCTakeover

___________________________________________________________________________________

Craig Hope
@CraigHope_DM
23m

Sources claim US businessman Henry Mauriss has made a £350m offer to buy NUFC & would ideally like to take control before the start of the 2020/21 season, should the Saudi-led takeover fall through. More to follow
@MailSport

Er mer positiv til USA enn UAE. Uansett fint at det er et alternativ dersom det ikke blir Saudi!

15
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 24. April 2020, 09:40 »
Tankerekke:
1. Oppkjøpet går gjennom, og vi blir styrtrike. Det planlegges en total overhaling av troppen.
2. Media klikker i vinkel over moral og humanisme, og kanskje i ytterste konsekvens oppfordrer spillere til å ikke gå til NUFC.
3. Steve Bruce får sjansen til å fortsette og bevise hva han kan.

Tror dere dette presset når frem til spillere? Blir vi som et Kina i PL, hvor spillere signerer kun for fete lønninger?

Leste et intervju med Lucas Moura hvor han sa at han ikke var interessert i en overgang til NUFC, men at det var muligheter dersom Pochettino ble ansatt. Jeg tenker at vi burde han en stor manager med nært forhold til toppspillere for å kunne ha et lokkemiddel utover fet lommebok.

Sider: [1] 2 3 ... 8