20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i omrder du har tilgang til.


Meldinger - Jonas99

Sider: [1] 2 3 ... 106
1
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2024
« p: 31. Jan. 2024, 13:00 »
Trippier har vært svak i flere enn tre kamper, og er fortsatt ikke den spilleren han var. Mye rykter om det ene og det andre, men at det har preget han (og gjør det fortsatt) er det ingen tvil om!
Men er enig med "Andymag", og håper at Trippier blir hos oss.

Ellers ser eg at Nottingam Forrest nærmer seg en låneavtale med Dortmund, for Giovanni Reyna. Kunne ikke det vært noe for oss?

Nå håper eg at klubben prioriterer en spiss, men en SOM/ving og en SM hadde heller ikke vært feil.

2
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« p: 10. Des. 2023, 21:35 »
Helt enig, boris. Har tenkt på å skrive noe lignende selv de siste ukene, mest for å få ut frustrasjon- men det har ikke blitt til.. Synes dette har vært Howe sin store svakhet hele veien. (Digger Howe, misforstå meg rett).

Irriterer meg også at Ritchie byttes inn hver jæ**a kamp, fremfor en av unggutta! Hiv nå heller innpå unge sulte spillere som faktisk har litt fart i beina.

Utrolig trist å se laget prestere så svakt som i de to siste nå :'(

3
Spillere og ledere / Sv: Tino Livramento
« p: 02. Des. 2023, 23:42 »
Enig, virkelig imponert! Trodde faktisk ikke at han var SÅ god :-[

Har vært en av banens beste spillere i alle kamper han har spilt i. Utvilsomt en bedre back enn Burn, uten å kaste skygge over det Burn har levert heller. Sistnevnte har andre gode kvaliteter som styrker oss bakover.

Men for et talent vi har i Livramento. Bør spille fast.

Nevnte også Miley i en tråd jeg laget som ble gjemt litt bak denne. Er virkelig spennende med de talentene vi har i troppen nå. Miley må jo være en av verdens beste 17 åringer for øyeblikket.

Absolutt, Miley er et kjempetalent! Blir bare bedre og bedre for hver kamp. Livramento er (verdens)klasse :-*

4
Spillere og ledere / Sv: Tino Livramento
« p: 29. Nov. 2023, 23:46 »
Enig, virkelig imponert! Trodde faktisk ikke at han var SÅ god :-[

Har vært en av banens beste spillere i alle kamper han har spilt i. Utvilsomt en bedre back enn Burn, uten å kaste skygge over det Burn har levert heller. Sistnevnte har andre gode kvaliteter som styrker oss bakover.

Men for et talent vi har i Livramento. Bør spille fast.

5
Trippier var meget bra i går- og viste både kvalitet og lederegenskaper. Banens beste, sammen med Pope.
Og Botman viser nok en gang at han er den viktigste spilleren i forsvarsfireren våres! For en spiller😍👏

Ellers enig med boris og Eriksen angående midtbanen, og at det er altfor enkelt å tre pasninger gjennom der. De står på linje hver gang og virker helt rådville. Ingen struktur og tydelig oppgavefordeling lenger(?)🤷‍♂️

Også enig at Burn må byttes ut snart, da han bidrar null offensivt. Mye rart fra han de siste kampene! Var skeptisk til å bruke halve overgangsbudsjettet vårt på to backer i sommer- og skjønner det enda mindre dersom de ikke snart for spilletid..

Men 1 poeng borte mot Milan er bra!

6
Generelt / Sv: Champions League 23/24
« p: 17. Sep. 2023, 22:32 »
Absolutt, da er vi på god vei. Og målet må jo være å vinne hjemmekampene! Da er det alltid sjanse for avansement.

Tror det står mellom 3-4 plassen for våres del, men håper såklart på topp 2 og utslagsrunder. Satser på at gårsdagens seier mot Brentford var et skritt nærmere godformen!

CL er tross alt en cup- og i cup kan alt skje :)

7
Generelt / Sv: Champions League 23/24
« p: 17. Sep. 2023, 20:49 »
Både PSG og Dortmund er nok hakket svakere denne sesongen ja, i hvertfall på papiret. Men det er fortsatt nok av klassespillere i begge lag!
Dortmund med solid borteseier mot Freiburg i går.

Men tror vi kan overraske i et par av kampene, DERSOM vi er skjerpet- og er på det nivået vi vet vi kan være. Men oddsene er nok i mot oss..

8
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« p: 02. Sep. 2023, 22:09 »
Skulle gjerne hatt inn en offensiv midtbane/ving, med kreativitet/målteft, samt en midtstopper- men det ser dessverre dårlig ut i dette vinduet.

Skader på Botman/Schar ila. sesongen vil merkes.

Kjekt (og spennende) at vi kjøper to store backtalenter, men var det i dette vinduet vi burde sikre oss disse? Eller burde vi prioritert annerledes? Hadde kanskje holdt med Tino, da han kan bekle begge backene..(?)

Sku absolutt hatt inn en stopper med fart, samt en offensiv midtbanespiller. Synes lag som Villa, West-Ham, Forrest, Brighton + topplaga har forsterket bedre enn oss.

(Litt oppgitt når eg skriver dette, men likevel...)

9
Spillere og ledere / Sv: Eddie Howe
« p: 02. Sep. 2023, 21:59 »
Sitter nok fortsatt ganske trygt. Men eierene er avhengige av at klubben presterer for å kunne investere videre, og tillater nok ikke veldig mange flere slike tafatte prestasjoner.

Synes Howe skuffet stort med byttene mot pool, og synes han skuffer i dag også. Dette må han ta på sin kappe.
Men flere av spillerne må skjerpe seg kraftig, det er det ingen tvil om!

10
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« p: 31. Aug. 2023, 22:24 »
Skulle gjerne hatt inn en offensiv midtbane/ving, med kreativitet/målteft, samt en midtstopper- men det ser dessverre dårlig ut i dette vinduet.

Skader på Botman/Schar ila. sesongen vil merkes.

11
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« p: 08. Aug. 2023, 23:13 »
Valentino aka Tino Livramento kan visstnok spille både h.back, v.back og også på vingen.

Vi betaler kanskje litt mye for en spiller som nettopp har vært langtidsskadet og som ikke har vist veldig mye i PL-sammenheng. Men Howe, Ashworth & Co har stor tro på han, så det blir spennende å se!

https://www.nufc.co.uk/news/latest-news/newcastle-united-sign-valentino-livramento/

Ny stopper og offensiv midtbane/ving next?🤷‍♂️

12
Kamper / Sv: Pre season kamper 2023/2024
« p: 29. Juli 2023, 09:52 »
Avslutter pre-season i USA med seier over Brighton, hvor vi snur kampen etter å ha ligget under 1-0. Kampen endte 2-1 til oss, etter to mål av Elliot Anderson.

Leser at Brighton var det beste laget i 1.omg, men at det var jevnere i 2.omg. Kjekt at den gode formen til Anderson fortsetter! Synes han har tatt store steg det siste året, så det blir spennende å følge han denne sesongen. Håper både han og Miley får en den minutter.

Ellers, må eg få skryte litt av Brigthon og måten de spiller på. Måten de spiller seg ut på bakfra, og måten de angriper på og jobber uten ball- er skikkelig imponerende. Både de og Villa blir farlige i år!

13
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« p: 21. Juli 2023, 10:25 »
Enig i mye av det du skriver, Eriksen- og ser absolutt poenget. Hadde håpet at Ashby var nærmere en backuprolle for Trippier, men kanskje ikke. At Livramento kan bekle flere posisjoner er jo selvfølgelig et stort pluss.
At Burn ble brukt foran Targett på v.back, er nok like mye pga hvordan vi presterte, og at Howe ønsket minimalt med bytter i startelleveren. Targett har absolutt ikke gjort seg bort på den plassen, og tilbyr også mye mer offensivt enn Burn.

Usikker på om Almiron/Murphy er et sterkere ledd på h.kant, enn Targett/Burn på v.back, men det er liten tvil om at vi over tid må forsterke i flere posisjoner. Gordon er nok litt potet ja, og kan fint brukes over hele angrepsrekka.
Føler likevel at vi trenger en offensiv/kreativ spiller inn i dette vinduet. Spørsmålet er hvor mye vi har å rutte med?

14
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« p: 20. Juli 2023, 21:35 »
Merkelig å bruke så mye penger på en back, spør du meg. Trippier, Krafth og Ashby bør være god nok dekning på høyresiden. Likeså på venstresiden, så holder det med Targett og Burn (foreløpig). Manquillo og Lewis kan selges.

Skjønner at Howe vil styrke backplassene, men føler at behovet er større i andre posisjoner akkurat nå. Høyre midtstopper (rotasjon med Schar) og offensiv midtbane/høyre kant bør hentes før h.back/v.back.

Ser ut som Diaby går til Villa og nå. Trist. Hadde vært rått med han på høyrekanten! Villa begynner å se skumle ut😶

15
Transfers / Sv: Transfersommeren 2023
« p: 13. Juli 2023, 00:29 »
https://www.nufcblog.co.uk/2023/07/12/harvey-barnes-update-newcastle-take-major-step-towards-signing-leicester-city-star/

Kilde The Times, bør være seriøst. Antydes også at om vi kjøper Barnes, så er budsjettet brukt opp, og noen må selges for å frigjøre ytterligere midler. Ser flere har kommet med den påstanden. Men, men, silly season, klype salt og alt det der. Media viser gang på gang at de vet like lite som resten av oss.....

Merker jeg ikke følger med like godt lenger, da de fleste på lista di er for meg totalt ukjent Jonas99  ::)

Får vi Barnes for £30-35mill, må det sies å være en meget god deal i dagens marked. Litt bekymringsverdig disse FFP-reglene- dersom det stemmer at vi ikke har mer å bruke, uten å måtte selge først. Føler klubber som Forrest, Villa og West-Ham bare "gønner" på :o Har personlig lyst til å beholde Maxi. Tror han kan levere bra i Europa!

Et par spillere der som ikke er all verdens kjent helt enda ja, Geordie ;D Men alle er relativt unge, ikke altfor kostbare- og ville passet inn i de nevnte posisjonene. Vi må kjøpe stjernene, før de blir stjerner!

Sider: [1] 2 3 ... 106