20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Eriksen

Sider: [1] 2 3
1
Spillere og ledere / Garang Kuol
« på: 25. Mai 2023, 23:54 »
Kom inn og utlignet 4 minutter på overtid mot Rangers. ::) Dette er hans første mål for Rangers, han har dessverre fått lite spilletid.

2
Kamper / Chelsea - Newcastle United 28.05 kl. 17:30
« på: 25. Mai 2023, 22:44 »
Siste kamp! Vi har sikret topp 4, og spiller om tredjeplassen. Vi har muligheten til å ende over Man Utd for første gang i PL historien. Sitter å ser Chelsea i dag, dette laget burde vi kunne slå. De er helt ute av det. Spørs hvor sterkt lag vi stiller da, tror blant annet Bruno får hvile da han har spilt med skade en stund, og Pope har operert fingeren denne uka. Kan tenkes at vi vil gi sjansen til spillere som ikke har fått spille mye. Regner med at Gordon og Targett får sjansen? Kanskje til og med Dummet? Håper vi vinner denne for å toppe en nydelig sesong, og jeg har også et lite håp om at Chelsea ender som nr. 14. ::)

Tipper vi ser denne oppstillingen:

Dubravka

Ashby - Schär - Botman - Targett

Anderson - Longstaff - Joelinton

Almiron - Wilson - Gordon

Kanskje Trippier får starte over Ashby. Kommer an på hvor mye Howe bryr seg om topp 3.

3
Kamper / Newcastle United - Arsenal 07.05 kl. 17:30
« på: 05. Mai 2023, 13:15 »
Stor hjemmekamp på søndag! Vi husker alle hva som skjedde her sist sesong. Kan vi gjenta det? Arsenal liker å leve i håpet om at de fortsatt har en sjanse på ligagullet selv om det i realiteten er nokså over. De kommer likevel til å spille med et mindset om at de fortsatt har muligheten. Taper vi her så blir det litt nerver på slutten da Liverpool er på vinnersporet, men jeg føler vi har en sjanse, og Arsenal er ikke i like god form som da vi spilte 0-0 på Emirates. Er veldig spent på denne! Dersom vi skulle vinne denne så er det liten tvil om at det blir CL spill neste sesong.

4
Kamper / Newcastle United - Southampton 30.04 kl. 15:00
« på: 28. April 2023, 22:30 »
Allerede klart for ny kamp igjen, denne gangen hjemme mot Southampton! Denne burde vinnes, og med seier så vil vi i kun trenge 7 poeng (i verste fall) på de siste 5 for å sikre topp 4. ::)

5
Kamper / Everton - Newcastle United 27.04 kl. 20:45
« på: 26. April 2023, 22:45 »
Klart for ny kamp igjen! Etter at vi kjørte over Tottenham hele 6-1 er det bunnlaget Everton sin tur til å møte oss. Everton slo oss 1-0 med 10 mann i dette oppgjøret for ca. 1 år siden. Her gjelder det å ha bena godt plantet på jorden, for hvert poeng kan telle! Avgir vi poeng i slike kamper så ser det plutselig ikke like komfortabelt ut lengre. Everton sliter fælt med å score, men har også sluppet inn en god del færre mål enn sine rivaler i bunnen. De kommer til å kjempe med nebb og klør, så dette KAN bli en tøff bortekamp.

6
Kamper / Newcastle United - Tottenham Hotspur 23.04 kl. 15:00
« på: 19. April 2023, 21:46 »
Sesongens viktigste ligakamp! Vinner vi denne så kan man begynne å drømme, for da må vi sprekke ganske så voldsomt de siste kampene for at det skal glippe! Taper vi derimot så har vi stort press på oss. Tottenham er såpass svake for tiden at jeg faktisk mener vi burde vinne denne. Jeg er derimot litt redd for a nervene skal ta oss, og Tottenham er nok mer fryktløse i en slik kamper, og kommer nok til å gi det litte ekstra mot en topp 4 rival. Vi sprakk når det gjaldt som mest i cupfinalen. Jeg tipper uavgjort her, men føler egentlig at alt kan skje. Godt vi er på hjemmebane, for stemningen kommer til å være helt enorm!

7
Kamper / Aston Villa - Newcastle United 15.04 kl. 13:30
« på: 12. April 2023, 22:23 »
Tøff bortekamp mot Villa som er i kjempeform! Her må vi nok ha en god dag dersom vi skal få med oss noe. Får dessverre ikke sett denne, men måtte lage en kamptråd mtp. min suksess de siste kampene. ::)

8
Kamper / Brentford - Newcastle United 08.04 kl. 16:00
« på: 08. April 2023, 14:06 »
Ny bortekamp, denne gangen mot Brentford. Brentford har hatt en god sesong, men er inne i en litt dårlig form. Vi har derimot vunnet 4 på rad. Burde være gode muligheter her. Howay!

9
Kamper / West Ham United - Newcastle United 05.04 kl. 21:00
« på: 04. April 2023, 13:55 »
Selv om vi ofte vinner uten kamptråd så tenkte jeg at det var greit å ha en likevel. ;) Newcastle er i god form, men nå venter 3 bortekamper på rad. Heldigvis har vi vært nokså gode på bortebane denne sesongen. West Ham kommer til å kjempe med nebb og klør, og de klarte å skaffe seg 1 poeng da lagene møttes på St. James. Willock er usikker og Almiron er fortsatt ute. Heldigvis har vi flere spillere som har gjort en jobb på kantene den siste tiden, og Joelinton kan ta plassen til Willock. Vinner vi denne og kampen mot Brentford til helga så begynner ting å se meget lyst ut! Både Tottenham og United er i svak form for tiden.

10
Kamper / Newcastle - Wolves 12.03.23 kl. 17:30
« på: 12. Mars 2023, 17:15 »
Møter et Wolves i form, men som hjemmelag som burde denne vinnes. Spesielt ettersom at vi ikke har vunnet på en god stund nå. Murphy, Isak og ASM starter foran. Schär tilbake, og Willock inn på midten for Joelinton som er suspendert.

11
Spillere og ledere / Ryan Fraser
« på: 03. Mars 2023, 23:36 »
https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/football-news/eddie-howe-explains-decision-send-26379223

Howe virker lite fornøyd med oppførselen til Fraser. De har en historikk sammen med at Fraser nektet å spille for Bournemouth på slutten av sesongen de rykket ned fordi han ville til oss, så jeg kan tenke meg at han ikke hadde mye å gå på med Howe. Noe har hvert fall skjedd bak dørene som gjør at Fraser nærmest garantert er ferdig i klubben.

12
Da var det klart for vår første finale på 24 år! Et Manchester United i storform er motstander og vi er uten både Pope og Dubravka til denne kampen. Dermed må Loris Karius stille i mål. På den lyse siden så er både Bruno og antakeligvis Willock tilbake til denne, noe som betyr at vi vil stille mye sterkere på midten enn vi har gjort de siste kampene. United spilte en jevn og tøff kamp med toppet lag mot Barcelona på torsdag, noe som kan hjelpe oss litt.

Jeg ville nok satt pengene mine på United i denne, men finale er finale. Det er absolutt ikke helt utenkelig at vi kan ta vårt første store trofé på 67 år. Denne går faktisk på min bursdag, men det hjelper kanskje ikke så mye da denne dagen også er Solskjær sin bursdag. ::)

13
Spillere og ledere / Joe Willock
« på: 18. Feb. 2023, 02:41 »
Ser ut til å kunne rekke finalen mot United. Gode nyheter!

14
Kamper / Bournemouth - Newcastle 11.02.23 kl. 18:30
« på: 10. Feb. 2023, 17:41 »
Ny kveldskamp! Newcastle har vært i storform denne sesongen, og er klubben med lengst rekke uten tap i de 5 store ligaene (16 kamper). Den siste tiden har det dabbet av litt, og vi står med 1 seier og kun 2 scorede mål på de siste 5 ligakampene. Bournemouth på sin side startet sesongen bra, men har siden vært i veldig dårlig form poengmessig. Med kun 4 poeng på de siste 11 ligakampene for Bournemouth så er dette en kamp som vi burde vinne. Isak er klar dersom Howe skulle ønske å bruke han, men jeg antar at vi ser samme lag som sist igjen. Det er mulig Gordon starter over ASM, men det kan også tenkes at ASM får en ny sjanse til å vise seg frem. Jeg likte det jeg så av Gordon sist, og håper han klarer å gjøre en forskjell enten fra start eller som innbytter.

15
Transfers / Transfersommeren 2023
« på: 07. Feb. 2023, 13:46 »
Like greit å få i gang denne, var lite som skjedde i januarvinduet, så jeg har store forventninger til dette vinduet. ::) Vi skal sannsynligvis ut i Europa, og da må bredden i stallen forbedres ganske mye. Etter min mening er det i disse posisjonene vi trenger fortserkninger:

1x Venstreback - for dybde og mer fleksibilitet når vi angriper, usikker på om Targett er en langsiktig løsning. Burn mener jeg gjør seg bedre som rotasjon/backup på stopperplass og backup som VB, da han gir oss ganske så lite offensivt.

2x Sentral midtbane - minst 1 premium spiller (Maddison?). For dybdens skyld så kunne vi trengt 2 stk inn, den siste kan evt. kjempe om plassen med Joelinton/Willock (evt. Longstaff dersom han hever seg noen hakk).

1x Høyreving - gjerne en som kan spille fast, dersom vi ikke får se mer av Almiron slik som han var i høst. Da ser jeg helst at Almiron funker som backup/rotasjon, og at vi får inn en spiller av høyere kvalitet her. Fraser kan fort bli solgt, og Murphy holder ikke mål.

1x venstreving(?) - har troa på Gordon, men foreslår dette mest for breddens skyld og konkurranse for Gordon. Her antar jeg egentlig at ASM blir solgt, men dersom det ikke skjer, så trenger ikke dette å være noen prioritet.

1x spiss - Wood går sannsynligvis til Nottingham etter sesongen, men vi har allerede Isak og Wilson. Derfor er det kanskje greit nok å bare hente inn et talent som kan steppe inn når det trengs? Eventuelt så kan vi også hente en utility spiller som kan spille både ving og spiss, dersom det er mulig.

Skal litt til for at vi henter alt som nevnes, men håper vi får inn en del av dette. Det blir også viktig å kvitte oss med så mye som mulig daukjøtt, spesielt da vi nå også får tilbake spillere fra lån.

Sider: [1] 2 3