20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - kø1

Sider: [1] 2 3 ... 358
1
Spillere og ledere / Sv: Fabricio Coloccini
« på: 12. Mai 2014, 18:26 »
Er ikke spesielt redd for å miste Coloccini. Han er på slutten av karrieren, har en bra kontrakt, er kaptein og vil - som han også har sagt - avslutte og spille ut kontrakten i Newcastle.

Problemet er at vi ikke klarer å holde på spillere som er inne i sin beste alder, sånn som f.eks Yohan Cabaye. Nå i sommer tror jeg Tim Krul og Debuchy forsvinner ut døra, nettopp fordi det ikke finnes sportslige ambisjoner i klubben. De ønsker å utvikle seg videre, og ikke minst vinne titler. Da er ikke Newcastle noe blivende sted.

2
Spillere og ledere / Sv: Glenn Roeder
« på: 09. Feb. 2014, 23:32 »
Det er ikke altfor mange klubber hvor det har fungert godt med en DoF(Frank Arnesen har vel en OK cv i den rollen, selv om han også har hatt blandet hell), og så lenge man har en god chairman med et snev av sportslig sans mener jeg stillingen som DoF er overflødig.

I en ideel verden(mao ikke slik ledelsen er strukturert eller utøvet i Newcastle under Ashley) har man en manager som jobber tett med sin chairman, hvor begge to har forståelse av fotballens mekanismer, og de utfyller hverandre med kompetanse på hver sine felter. Både sport og Business. I tilfellene man har en chairman uten spesiell kompetanse eller erfaring innen fotball, så kan DoF være et greit mellomledd, men da må kjemien stemme. Faren er allikevel at med en ekstra person inne i bildet blir det mer søl, og det tror jeg er mye av grunnen til at DoF er en rolle som har vist seg å mislykkes mange steder. Jo flere kokker, desto mer søl osv...

Jeg håper først og fremst Ashley snart er historie. Det er frustrerende å se oss gang på gang ta skritt i riktig retning før vi ryker på en smell og tar sju steg bakover igjen.

Jeg vet ikke om inntrykket av Chris Mort var godt på bakgrunn av at hans periode i klubben var mens Ashley fortsatt hadde en høy stjerne, men han virket ihvertfall som en fornuftig type med gode visjoner for jobben sin.

3
Spillere og ledere / Sv: Ryan Taylor
« på: 08. Feb. 2014, 10:37 »
Ute hele denne sesongen. Om jeg ikke husker gærnt ble Pre-season til sommeren satt som målsetning for comeback.

4
Kamper / Sv: Norwich - Newcastle tirsdag 28.01 kl. 20:45
« på: 29. Jan. 2014, 01:38 »
Noe av der mest klønete jeg har lest inne her på lenge. Fotballens mekanisme - spillere kommer og går. Sånn er der for samtlige klubber i Europa unntatt Barca, Real og Bayern! Dortmund kom til CL finalen i fjor og mistet samtidig Mario Gotze. Manutd vant CL i 2008 og to måneder senere var C Ronaldo klar for real. Se på atletico Madrid - de mister en stjernespiss omtrent hvert år, men får stadig opp nye og er med å kjemper.

Vi må leve med at det er sånn, og nå er det andre spillere som får sjansen!

5
Kamper / Sv: Norwich - Newcastle tirsdag 28.01 kl. 20:45
« på: 29. Jan. 2014, 00:48 »
God kamp i kveld. Første omgang er veldig veldig bra, og det er små marginer som gjør at vi ikke leder med minst et par mål. Sammy og Ben Arfa står for det kreative og det var morsomt å se på oss i dag når vi fant flyten. Selvsagt er det synd at vi ikke finner veien til nettet, men likevel er jeg ganske fornøyd i dag. Vi er forøvrig det tredje beste bortelaget i ligaen pr. Nå, noe som er sensasjonelt bra, ikke minst mtp det vi leverte borte forrige sesong.

Defensivt var vi også veldig solide i dag. Bakre firer + Krul gjør en bra jobb. En liten glipp på slutten der som Krul må redde opp i, ellers var det bortimot prikkfritt.

Det skal bli herlig med derby på lørdag. Synd Remy ikke er med, men Ben Arfa har våknet nå!

6
Spillere og ledere / Sv: Papiss Demba Cissé
« på: 17. Jan. 2014, 17:33 »
Cisse har bevist også i Bundesliga og Ligue 1 at han er en goalgetter. Han har det - tilsynelatende - i blodet. Hvorfor det har stoppet fullstendig opp i Newcastle er ikke godt å si. Men jeg tror det er mange uheldige omstendigheter som har gjort at selvtilliten hans har forsvunnet fullstendig.

Han er ikke den med størst ferdighetsregister, men det trenger han heller ikke å være, så lenge han scorer.

Jeg synes ikke laget scorer nok mål totalt, og det er veldig merkbart når de som tidligere har scoret på bestilling, plutselig stopper å score. I det siste har også Remy sluttet å score. Og da sliter vi med å vinne kamper.

I 11/12-sesongen var det Ba som scoret alle målene før Afrika-mesterskapet. Etterpå kom Cissé inn og scoret på alt, mens Ba ikke scoret mål. Neste sesong var det Ba som ble satset på, og Ba scoret mål, mens Cissé ikke gjorde det. Da Ba dro, var selvtilliten til Cissé fullstendig borte.

I sommer kom Remy inn og tok over som scoringskonge. Hvis hans måltørke skulle bli langvarig, så har vi et stort problem. Vi er helt avhengig av en superspiss som scorer mange mål. For laget som helhet scorer ganske få, bortsett fra en kanonkule fra Cabaye i ny og ne.

Papiss Cisse står bokført med 10 kamper og 0 mål i Ligue 1. Ikke sylskarpt!

7
Transfers / Sv: Transfervinduet Januar 2014
« på: 16. Jan. 2014, 16:17 »
Han er ikke en spiss som leverer 20 mål pr. sesong, men han har verdifull fart og er en god kontringsspiller. Han scorer helt OK med mål. Han er en bra spiller.

Vi har dessuten to spisser(Shola og Cisse) som tilsammen har scoret 1 mål på 29 kamper denne sesongen, og scoringen var til gjengjeld fra straffemerket! Kan det bli verre..8
Det er ingen tvil om at måten Pardew legger opp sin defensive struktur er bedre tilpasset andre spillere enn Ben Arfa. Debuchy er en back-type som trenger en toveisspiller foran seg pga sin offensive legning, og dermed utelukker det Ben Arfa fra høyrekanten i en 442. Det var 442 vi spilte i triumfene mot Tottenham og Chelsea, og ingen kan ta Pardew på akkurat det når vi ser resultatene vi tok med oss derfra. 6 poeng og null baklengs.

I en 451/4231/433 som vi ofte går ut i denne sesongen mener jeg det utvilsomt bør finnes plass til Ben Arfa. Enten det er på høyresiden, venstresiden eller som en falsk nier. Ben Arfa har kun sporadisk opptrådt i en spissrolle for oss, og selv om det har vært relativt resultatløst de gangene han har blitt benyttet der, så mener jeg vi burde gi han sjansen der. Remy er dessuten nesten bedre i "Henry-rollen" ute til venstre hvor han kommer inn og avslutter. Bra driv har han også.

Jeg ønsker altså å se følgende mot West Ham(selv om jeg er fullstendig klar over at det aldri skjer):

                   Tiote - Anita
Sissoko    -      Cabaye    -    Remy
                       Ben Arfa

Trioen på midten er kanonbra - det så vi mot City. De tre har komplimentære ferdigheter og utfyller hverandre perfekt. Sissoko er ingen typisk kantspiller, men har godt driv med ball og er flink til å finne backen sin når vedkommende kommer offensivt. Remy funker som fjell ute til venstre, og helt fremst så skal Ben Arfa være litt "luksusspiller". Mye involvert når vi kommer fremover, møte ball - vende opp og ta med kantene samt Cabaye. Noe av ideen er også at spillerne foran her skal vandre, skifte posisjoner og være uforutsigbare. Og det er først og fremst defensivt og i kontringsfasen hvor Ben Arfa skal være "spydet" vårt. I etablert spiller må han gjerne bytte plass med Remy eller Sissoko/Gouffran.

9
Spillere og ledere / Sv: Jonas Gutierrez
« på: 15. Jan. 2014, 22:01 »
Dalglish hentet også Gary Speed, men alt i alt helt katastrofalt det han gjorde sommeren 1997 da han solgte Ginola og Les Ferdinand. Vips så gikk vi fra å være et topplag til en middelmådighet. Shearer sin skade hadde nok også sin innvirkning 97/98 sesongen, men allikevel..

Vanskelig å rangere en topp 3 av værste Newcastle managere i min tid som supporter.. Det er nok av kandidater!

10
Transfers / Sv: Transfervinduet Januar 2014
« på: 14. Jan. 2014, 18:31 »
Jelavic har omtrent hatt en identisk utvikling på PL karrieren sin som Papiss Cisse. Begge ble hentet til PL i januar 2012 og begge var i rå form frem til sommeren. Begge med 12-13 sesong under pari, og inneværende sesong har de vært helt lut begge to. Men man skal ikke undervurdere miljøskifte..

11
Transfers / Sv: Transfervinduet Januar 2014
« på: 14. Jan. 2014, 17:13 »
Jeg mener vi burde kastet oss inn i kampen om Shane Long. Han sies å være på vei til Hull nå.
Bra spiller som har voldsom fart, og han er en brukbar målscorer. Han er kanskje ikke så ulik Loic Remy i spillestilen, men nå trenger vi nye spillere på topp mens Cisse og Shola bør shippes ut. Shane Long ville vært en god start.

12
Transfers / Sv: Transfervinduet Januar 2014
« på: 12. Jan. 2014, 19:23 »
Det er like viktig at vi blir kvitt Cisse og Shola så fort som mulig, som at vi henter nye spisser. Vi kan ikke fortsette å sende to så dårlige spillere ut på banen. Det er bedre å bruke Gouffran eller Ben Arfa på topp eller en ung Adam Campbell. Verre enn det jeg har sett av Cisse og delvis Shola denne sesongen har jeg knapt sett i Newcastle.

13
Transfers / Sv: Transfervinduet Januar 2014
« på: 12. Jan. 2014, 01:44 »
Penger spart, men hvilken forskjell kunne det utgjort for oss sportslig om feks debuchy, sissoko og Gouffran var hos oss i hele fjor..

Foran sesongen 11/12 gjorde vi et knallvindu og hadde Ba og Cabaye på plass i god tid så de fikk med seg hele Pre-season. Da gjorde vi ting riktig etter min mening, og vi husker hvordan det gikk..

14
Transfers / Sv: Transfervinduet Januar 2014
« på: 12. Jan. 2014, 01:27 »
På det derre fans forumet sa vel representantene fra klubben at de foretrakk kjøpe spillere i januar da mulighetene for lavere priser og kupp var mye større enn i sommervinduet. Og det har jo vist seg under Cashley at det er da vi bruker mest peng. Det økonomiske perspektivet veier selvfølgelig tyngre enn å ha et best mulig og samspilt lag fra starten av sesongen må vites.

Jeg vet ikke helt om jeg kjøper den.. Riktignok har vi vært flinke i tidligere januar vinduer, og det er et poeng at man kan pushe igjennom overganger for en rimelig penge på spillere som har kort tid igjen på kontrakten. Slik vi gjorde med sissoko f.eks.

Men all hovedsak er det selger som sitter med mest makt i dette vinduet, og vi har sett utallige ganger hvordan prisene presses opp. Januar vinduet er på mange måter som siste uken i august vinduet. Stikkordet er ofte panikk. Skal man sikte seg inn på unge spillere, spillere som er nøkkelspillere på sitt lag etc. så er ikke januar det beste tidspunktet. Ta vår egen Cabaye som eksempel. Til salgs om sommeren, men ikke i januar.

15
Transfers / Sv: Transfervinduet Januar 2014
« på: 11. Jan. 2014, 22:29 »
Vi har vel omtrent vært "vinner" av januarvinduet i to år på rad nå. Med Cisse i 2012 som hadde en usannsynlig bra vårsesong, og med de fem franske spillerene vi dro inn fjorårets vindu.

Men jeg forventer likevel at vi gjør noe nå, på bakgrunn av det vinduet vi hadde i sommer. Vi trenger en spiss!

Sider: [1] 2 3 ... 358