Newutd.no > Chit chat

Favorittmat

(1/23) > >>

annern:
Hva er deres favoritt mat?

jes liker komler best. Det er utrolig god hvis man ikke har det for ofte.
Taco er bankers, som man kan ha hver helg. snadder! 
Kebab er dritgodt etter en tur på byn

hva liker dere?

EDIT av Aslak: Ord delings feil i overskrifta.

plebbster:

--- Sitat fra: annern på 04. Mars 2007, 20:54 ---
jes liker komler best. Det er utrolig god hvis man ikke har det for ofte.

--- Slutt sitat ---

Enig her.

Pizza er godt. Taco blir jeg ikke lei av. Grillspidd med valgfritt (wow!) tilbehør er det beste. Godt grilla.

Andy:
Grandiosa!

djmattis:
Taco og Tikka massala og shish av fast food mat

Men ingenting, absolut ingeting er bedre enn MAMMAS KÖTTBULLAR MED SPAGHETTI OCH BRUNSÅS OCH VINBÄRSGELE!!!

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!

Frode:
Ja endelig, mat er noe som engasjerer meg. For jeg liker mye mat, men det er en del mat jeg ikke liker så godt også. Her kommer ihvertfall litt av hva jeg foretrekker, og ikke foretrekker!

For å ta litt av det jeg ikke liker først her, og det er REKER! Det tar jo 10 minutter minst å skrelle nok reker til skiva, fingrene dine stikker og lukter, du kan ikke ta på noe uten at det blir gris. Og værst av alt, hva gjør du om du klør i ansiktet? Kliner de grisete fingrene dine over "trynet"? Det tar 1 minutt å spise, for 10 minutters jobb med skrelling!! UFF

En annen ting jeg ikke liker, det er LUTEFISK! Kan ikke skjønne at noen spiser en forderva gammel tosk, som har hengt ute så lenge at den er blitt til en seig klump gele. Måkene har sikkert flydd over området fisken har hengt på å dritt gjentatte ganger ned på denne "såkalte delikatessen", som vi omtrent kun spiser i Norge. Men det gjør vel ingenting, fisken blir jo vasket etterpå? Og hva spiser vi til, jo baconfett og ertestuing. Dette skulle vært ulovlig å servere!

Men så, hva liker jeg? Jo, noe av det beste jeg vet, det er biff! Om det er fløtegratinerte poteter, bakte poteter, frityrstekte poteter, stekte poteter, ovnsbakte poteter eller kokte poteter som er til har ingenting å si, fordi jeg elsker poteter! Å da må man selvølgelig ha en god saus, og til dette foretrekker jeg peppersaus eller bearnesaus. Kan til nød bruke rødvinsaus, men helst en av de 2 første. Og av grønnsaker til dette måltidet synes jeg broccoli og tomat er skikkelig godt! Tenk dere en stor biff med fløtegratinerte poteter, kokt broccoli, stekt tomat og masse saus. Da mangler bare øl, og jeg foretrekker Heineken! Da er alt klart til dette fabelaktige måltidet!

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning