20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - BegBie

Sider: 1 [2] 3 4 ... 30
16
Spillere og ledere / Sv: Shola Ameobi
« på: 30. Aug. 2008, 22:53 »
Greit Shola var dårlig, men vi spilte borte mot Arsenal og hadde rundt 30% i ballposession, veldig lett å være spiss da, om du så heter Michael Owen, Zlatan Ibrahimovic eller Ruud van Nistelrooy....tosk!

Så hvis du spiller spiss og det andre laget kjører på, så har du rett til å være uinteressert og ubrukelig? Om du heter Owen, Ibrahimovic eller Van Nistelrooy har ikke så mye å si, så lenge du gjør en innsats og prøver å være med i spillet. Hei vent nå litt, nå kom jeg på en ting; Owen var jo navnet på han spissen som spillte borte mot Arsenal når vi hadde 30% i ballpossesion, og allikevel gjorde han en decent kamp. Er ikke det heeeelt sykt å tenke på??  Bra argument med Michael Owen btw. Tosk!

17

Så vi leker fotballeksperter mens du er fotballekspert?  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Yessir ;)

Er neppe noen fotballeksperter som bruker mesteparten av tiden sin til å slenge dritt om en angrepsspiller etter vi har blitt fullstendig rævkjørt i så og si 90 minutter. Om Ameobi var et ungt ubeskrevet nyinnkjøp fra utlandet ville ingen kom opp med minuspoeng og enere på børsen. Men nå gidder jeg egentlig ikke diskutere mer. Vil helst ikke tenke mer på denne kampen.

Så du mener det er kun pga han har et rykte at vi er "ute" etter han? Hadde vi kjøpt en unggut og han hadde prestert som Ameobi gjorde idag, så ville jeg kritisert han som tidenes bomkjøp(se Souness kjøpte fettern til George Weah). 

18
Spillere og ledere / Sv: Shola Ameobi
« på: 30. Aug. 2008, 22:25 »
30. August 2008 er en dag som går inn i historiebøkene. Vi tapte 3-0 borte mot Arsenal, og Ameobi ble historisk for å gitt den dårligste prestasjonen i Newcastle trøya gjennom tidene.

19
Spillere og ledere / Assistent Manager
« på: 30. Aug. 2008, 22:22 »
Jeg har lurt på hvem som egentlig er assistent managern vår?  Det kan virke som Terry McDermot er assistenten til keegan, eller så har vi bare valgt å fjerne den stillingen fra klubben vår.

Trener Teamet vårt virker rimelig tynt med Keegan, Terry McDermot, Chris Hughton og Paul Barron.
http://www.nufc.premiumtv.co.uk/page/CoachingStaffIndex/0,,10278,00.html


20
Jeg hakker ikke på en spiss, jeg hakker på ameobi fordi han er ubrukelig og har fått alt for mye tillit av oss. Ameobi regner jeg ikke som en fotballspiller idag, han viser at han rett og slett ikke er interessert i å være med i kampen idag. Owen var allefall med tilbake og prøvde å forsvare fra tid til annen, han var også nede og prøvde å være med i spillet. Ameobi kom småjoggende tilbake et par ganger...

Det der er nå faktisk ikke helt riktig. Ameobi var tilbake og fosvarte på hver eneste dødball i mot. Og han vant faktisk flere dueller enn det Tayls og Coloccini gjorde. Vi kan vel være glad for at ikke Bendtner spilte for da hadde gunners stanget inn hver eneste corner de hadde fått.

Jeg er i grunnen ikke uenig med deg i så veldig mye, jeg ville bare få replisere til folk som skal leke fotballeksperter å komme med børser og uttalelser som ikke henger på greip. Er forsvaret og midtbanen sin skyld at vi blir utspilt slik vi blir i dag. Likevel lar alt for mange hovedtyngden av frustrasjonen sin gå utover Ameobi.

Så vi leker fotballeksperter mens du er fotballekspert?  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D


Vi spillte rævva idag og mener at Keegan bomma på taktikken. Det kan jeg leve med, men når en spiller i Newcastle trøye er så uinteressert som Ameobi var idag, så blir jeg dypt frustrert. Når t.o.m våre egene spillerer vegrer seg for å passe ballen til Ameobi så forteller jo det sitt. Vi trenger å kvitte oss med spillere som har samme instilling som ameobi hadde idag, få inn sultne spillere og ung guttene i klubben vår.

Skal jeg være ærlig så er ikke bendtner så bra, og jeg tror ikke resultatet hadde vært mye annerledes, kanskje vi bare hadde tapt 2-0 istede for 3-0 da, hvem vet. Hvilke dueller vant Ameobi? Vil heller si han tapte alle dueller.

21

- Er det bare meg som av og til merker tegn på at Given virker så oppgitt over forsvaret sitt at han ikke prøver å ta vanskelige skudd? For all del, han hadde en brukbar kamp og var en av Newcastles beste, men har sett flere ganger nå at Given på en oppgitt måte bare ser at ballen går i mål fordi laget blir knust og fordi resten av laget er så elendige.


Jeg skjønner ikke hva du mener her Nordin? More explaination please!Jeg har også sett det på Given, han har de siste årene sett noe frustrert ut og nesten som han ikke har giddet å prøve å ta ballen, men allikevel har han gravd frem de syke redningene som han er så kjent for.  Du ser det tydelig på 3. målet deres idag, tror han står på feil fot her og det virker som han er rimelig oppgitt over å bli ydmyket igjen. Men hvem kan klandre han for å være oppgitt, når han gang på gang spiller som en verdensmester mens halvparten av laget ikke engang prøver?

22
Hvorfor i alle dager er det latterlig?

Fordi vi blir totalt rundspilt, og fortjente 0-10 i noten fremfor en eneste scoring. Ja Ameobi skal ta sin del av skylden, men å begynne å hakke på en spiss blir rett og slett for dumt.

Sitat
Hva har Ameobi gjort for å vinne over vår support? Han gikk blant annet i veien for målet til Owen

Og nettopp derfor fikk så mange en grunn til å eskalere drittslengingen. Hvis det hadde vært Owen som kom i veien for skuddet, hadde folk feid det unna som uflaks.

Sitat
han prøvde ikke å være med i spillet engang, han for rundt å smågikk istede for å springe i posisjon. Flere ganger slo Gutierrez og Owen oppgitt ut med armene pga Ameobi ikke engang prøvde å springe i posisjon, og ga ballen vekk når han først fikk den.

Når vi møter et lag som er så kompakte som det Arsenal er i dag, og når midtstopperne heter Gallas og Toure sier det seg selv at man ikke får utrettet stort. Jeg tror neppe Viduka eller Carroll hadde fått utrettet noe særlig mer. Jeg tror egentlig ikke Martins ville fått anledning til det heller. Men dette blir selvsagt bare spekulasjoner.

Sitat
Forsvaret vårt var ikke spesielt godt, men dette er også takket være at de ble overkjørt til tider, og midtbanen vår var ubalansert. De kjørte Toure opp slik vi pleide med Albert, noe som gjorde at de ble overtallig på sentral midtbane, og da ble vår midtbane i ubalanse slik at de sprang over oss.

Riktig det, men forsvaret viser klare tegn på manglende posisjoneringer, manglende fysikk, og innsatsvilje i mange situasjoner. Hvorfor i helvete klarer ikke Beye å sideforskyve i tide på 2-0 scoringen f.eks? I tillegg mister han ballen flere ganger unødvenig, noe han har gjort i flere kamper nå. Colocini og Taylor selger seg gang på gang, og det blir bare for dumt når Arsenal får stå og trille ball slik som på 3-0 scoringen.

Når det er sagt så er jeg fullstendig ening i at Ameobi ikke har noe på laget å gjøre når vi får tilbake de som nå er skadet.

Jeg hakker ikke på en spiss, jeg hakker på ameobi fordi han er ubrukelig og har fått alt for mye tillit av oss. Ameobi regner jeg ikke som en fotballspiller idag, han viser at han rett og slett ikke er interessert i å være med i kampen idag. Owen var allefall med tilbake og prøvde å forsvare fra tid til annen, han var også nede og prøvde å være med i spillet. Ameobi kom småjoggende tilbake et par ganger...

Jeg er ikkeno storfan av Owen, og håpet at vi skulle erstatte han iløpet av sommern egentlig. Vi kommer ikke til å vinne ting med spillere som er ute 40% av sesongen.  Trapattoni sa det vel best i dette intervjuet .
Men en ting jeg liker med Owen er at han prøver, og gjør sitt beste ute på banen. Seff hadde han spillt som Ameobi idag, så hadde jeg sagt det samme om han... Samme var det med Duff og Smith ifjor, de så helt uinteressert ut.


Så når vi møter lag som er så kompakte som arsenal så sier du at vi skal slutte å bevege oss? For ameobi beveget seg ikke

Hvorfor Beye ikke greier å sideforskyve der veit jeg ikke, kan hende pga han var utslitt etter midtuke kampen(og det kan alle der bake bortsett fra Taylor unnskylde seg med). Men er helt enig i at Beye har ikke vært den samme som han var ifjor, og synest ikke han ser lykkelig ut med tillværelsen her nå. Men det er flere spillere som ser missfornøyde ut, er noe som skurrer..

23
Kossen i helvete kan dokke gje Butt 3 og 4 mens dere gi Ameobi/Owen/Enrique osv... 5 og bedre, er jo bare helt latterlig.

Butt hadde mange viktige taklinger som hindret Arsenal angrep, nærme scoring på ein fin heading, og ingen balltap som gav farlige sjanser til motstanderen. Han fortjener ivertfall ein 5/6

Jeg vurderte 5 på Owen, men så kom jeg på at han var den eneste som så farlig ut fremover for oss. Han hadde mest sannsynelig hatt en mål hadde det ikke vært for Ameobi, og derfor for meg fortjener han en 6'er.
Enrique spillte kort, og gjorde ikkeno spes feil underveis, ergo en 5'er.
Ameobi ga jeg - poeng til for han var ubrukelig, og kanskje den dårligste prestasjonen jeg har sett i en newcastle trøye over tid.

Jeg vurderte Butt til en 5'er, men valgte falt på en 4'er. Grunnen er at han viser at han er for gammel, han sliter stort i denne kampen mot arsenal, er ofte ute av posisjon, og er ikke spillbar. Han ligger for dypt i forhold til resten av midtbanen, og dette gjør at de spiller seg lett forbi Guthrie på en to passninger, og da er de i overtall mot Butt som skal "forsvare" forsvaret, og han er lett å spille ut. Hadde butt kommet seg frem 2-3 meter, så hadde han vært på linje med resten av midtbanen og det hadde vært værre og spilt oss ut.

Guthrie prøvde å få oss inn i kampen med noen fine passninger, men sleit stort når han ikke hadde bevegelse rundt seg. Når Guthrie hadde ballen så sto butt og holdt seg på hoftene og tok seg en hvilepause, dette resulterte at vi måtte spille ballen tilbake til forsvaret.

24
Synes det er forbanna latterlig å lese all drittslengingen av Ameobi. Som om det liksom er der vi taper kampen. Forsvaret er til tider så latterlig dårlig at det er til å spy av, og så lirer folk av seg slikt piss mot en enkeltspiller. Vi hadde for faen ikke utrettet en dritt uansett hvem vi hadde hatt der foran, når vi møter et slikt lag som vi gjør i dag.

Hvorfor i alle dager er det latterlig? Hva har Ameobi gjort for å vinne over vår support? Han gikk blant annet i veien for målet til Owen, han prøvde ikke å være med i spillet engang, han for rundt å smågikk istede for å springe i posisjon. Flere ganger slo Gutierrez og Owen oppgitt ut med armene pga Ameobi ikke engang prøvde å springe i posisjon, og ga ballen vekk når han først fikk den.

Forsvaret vårt var ikke spesielt godt, men dette er også takket være at de ble overkjørt til tider, og midtbanen vår var ubalansert. De kjørte Toure opp slik vi pleide med Albert, noe som gjorde at de ble overtallig på sentral midtbane, og da ble vår midtbane i ubalanse slik at de sprang over oss.

25
Given 7(kan ikke gi høyere pga slapp inn 3 mål, ikke hans feil men forde).

Beye 5
Taylor 5
Coloccini 5
Enrique 5 (bassong 5)

Jonas 7
Butt 4
Guthrie 6
N'Zogbia 4

Ameobi -5 poeng(ville fått en 5'er på børsen om han var arsenal stopper, synest han er skyldig oss penger pga han ikke gikk i transfervinduet til en annen klubb og sitter å stjeler penger fra klubben)
Owen 6


Keegan 3 - Taktikken hans med å spille soft fotball mot arsenal fungerer ikke, vi må spille hardere. Greit vi hadde en dårlig benk, men ameobi burde aldri vært på banen, og når han først var der så burde han byttet han ut et sted mellom 15-35 min.

26
Forøvrig så snakket de danske kommentatorene på Kanal 5 om at Zog var på vei bort, og at det var rimelig sannsynlig at det skjedde iløpet av helgen??

Keegan var jo ute å sa at Zoggy ikke kom til å dra noen steder... var vel sitater i forskjellige aviser igår.

27
Jeg kjente jeg DIGGER Barton når han kom inn nå, håper han kommer tilbake fort!!! :D

Hadde samme følelsen selv. Klarer ikke å føle avsky mot en slik spiller som attpåtil er engelsk. Uansett.

Hadde Barton spillt i Man Utd eller Liverpool så hadde jeg garantert hatet han. Men han er en kul spiller på banen som alltid prøver å gi 110% og vil at medspillerne skal gjøre det samme.

28
For å si det slik, Keegan bomma totalt på taktikken. Vi burde starta 4-5-1, og satsa på kontringe og ballvinninge.  Vi har ikke spillere til å spille ut Arsenal... Vi trenger seriøst en skikkelig assistent manager, som kan hjelpe keegan med taktiske endringer før og underveis i kamper...

29
Er noe med Barton som jeg liker, spes når han takler Nasri som han gjorde og bare flirer til han etterpå...

30
Dette er et rimelig godt bevis på hvor god midtbanen vår er for øyeblikket. Arsenal feier igjennom som det skulle vært Highway to heaven. Vi klarer ikke å holde på ballen, vi klarer ikke få tak i ballen, vi har ikke noe oppspillspunkt naturlig nok. Ameobi er useless det vet vi alle.

Når dette er sagt. Arsenal har vært på sitt beste i denne kampen, og vi har ikke vært spesielt på hugget. Forskjellen er da enorm

Guthrie og Butt er i bestefall stallfyll om vi skal klare å kapre en UEFA cup plass. Vi får håpe det kommer inn 3-4 klassespillere søndag/mandag. Om ikke kan dette bli nok en middelmådig sesong. Skadene ser dessverre ut til å fortsette der de slapp i fjor.

Guthrie er bedre en kun stallfyll, og det er slike spillere vi bør satse på. Vi må få byttet ut butt med en kreativ, og målskårende midtbanespiller. Får vi også inn en ny spiss og en ny ving(for Zoggy er for ustabil), så er vi godt på vei til å få et bra lag. Vi vinner ikke noe med spillere som Viduka, duff etc som bruker mer tid på fysioterapautene våre enn på trening.

Sider: 1 [2] 3 4 ... 30