20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Geir

Sider: 1 ... 248 249 [250]
3736
Transfers / Sv: Januar 2008
« på: 30. Jan. 2008, 22:06 »
Barnes er en bra spiller men langt fra noe talent i verdensklasse som enkelte framstiller han. Tar ikke engang fast plass på PL dårligste lag.

Og det er vel nettopp dette som er grunnen til at Keegan kanskje ikke vil signere ham. For høyt forventnignspress på en ung spiller i forhold til ferdighetsnivå per dags dato.

3737
Spillere og ledere / Sv: Nicky Butt
« på: 30. Jan. 2008, 21:57 »
Jeg tror ikke jeg kan få sagt hvor enig jeg er med deg angående Doffen, Norges mest oppskrytte spiller. Jeg mener også at Barton hadde vært spennende å prøve, men han har jo av ulike grunner vært uaktuell, skader og fengsel bl.a. Butt gjør det også bedre enn Smith og Geremi som er de mest opplagte andre alternativene.

3738
Transfers / Sv: Januar 2008
« på: 30. Jan. 2008, 21:54 »
Vet du om dette er fordi de vil spare han eller for at han rett og slett ikke er god nok? Leste at Keegan hadde sagt at det kanskje ikke ble noe av kjøpet av Barnes i og med at de i tillegg ikke fikk inn noen mer etablerte navn, for mye press ville bli lagt på Barnes og at folk ville forvente for mye av en så ung spiller.

3739
Generelt / Sv: To nye inn i Keegans staff!
« på: 30. Jan. 2008, 21:35 »
Bare for å pirke litt, men ingen av de tre nye er vel egentlig i Keegans stab? De er vel mer eller mindre overordnet Keegan, men med andre ansvarsområder.

Og bare for å kverulere  :P

http://football.guardian.co.uk/News_Story/0,,2248997,00.html

I og med at Wise skal rapportere til Keegan blir han vel ikke en overordnet  :P (men her snakker vi pirk  ::))

3740
Transfers / Sv: Januar 2008
« på: 30. Jan. 2008, 21:30 »
Barnes sitter forresten på benken for Derby i kveld...Liker ikke at han er med i troppen i det hele tatt i forhold til forhandlinger, men bruker han ikke vanligvis å spille?

3741
Jeg ser den, men kampen mot Bolton blir litt spesiell med tanke på at vi akkurat har lagt om formasjonen med en ny manager, vi mangler mange faste og Bolton tydelig bare er ute etter ett poeng. Det er du vel enig i?  ;) Når det er sagt er jeg helt enig med deg i at vi må slå de dårligere lagene enn oss, hvis ikke er vi plutselig i nedrykksstriden, heldigvis tror jeg vi gjør det og begynner med seier allerede mot Boro.

3742
Generelt / Sv: Dennis Wise blir Director of Football!
« på: 30. Jan. 2008, 21:21 »
http://football.guardian.co.uk/News_Story/0,,2248997,00.html

Anser Guardian for å være en av de mest seriøse avisen i England og synes en modell hvor Wise rapporterer til Keegan virker bra. På den måten er det fremdeles Keegan som bestemmer, men han kan i tillegg konsentrere seg mer om A-laget.

Skjønner forresten ikke hvem som gidder lese the sun. Har de noen gang skrevet noe riktig som ikke med det samme er en katastrofe eller sensasjon?

3743
Spillere og ledere / Sv: Nicky Butt
« på: 30. Jan. 2008, 21:15 »
Kanskje ein burde kritisere Keegan som lar han spille???? Vil ikkje det. Kunne heller ikkje kritisere Allerdyce for å bruke Butt siden han er god i eit lag der midtbanen kun er for å vinne ballen tilbake.

Du kan sei at Butt gir 100 %, men har du ikkje egenskapene så har du dei ikkje. Vi har bedre spillere i den rollen. Synes faktisk Rozenthal kunne gjort ein vel så bra jobb. Ballene Butt vinner, tar Rozenthal igjen da han treffer på fleire langpasninger og pasninger generelt. Han viste mot Bolton at han har ein bra fot. Dessuten så trur eg Rozenthal hadde vore meir pliktig i ein flat firer på midten. Se på Arsenal når dei berre ligger å venter på feilpasning fra Newcastle. Dei ligger disiplinert i ein firer på midten og i forsvar. Det er også ein sterk årsak til at Liverpool er så bra i forsvar.Jeg tror Rozenahl hadde vært forbanna god som en slags spillende stopper hvis han bare hadde blitt litt sterkere, han har jo i tidligere klubber at han kan å spille midstopper men jeg mener han per dags dato ikke er den ballvinneren på midten som Butt er nettopp på grunn av at han er for svak i kroppen. Og hvis du skal ha en spiller som Emre eller N'Zogbia ved siden av han tror jeg ikke det blir morsomt å være forsvar. Defor trenger vi Butt, ideelt sett skulle vi hatt noen bedre, men jeg tror ikke vi har det.

3744
Men Bolton manglet vel ikke 3 av sine beste spillere + Geremi. En annen faktor er det at vi i løpet av kort tid har endret spillestilen vår radikalt. Det er ikke mange likhetstrekk mellom Allardyces stil og Keegans, det er klart dette påvirker laget. Vi må vente og se hvordan Keegan får satt sitt eget preg på laget og til vi har møtt andre lag enn Arsenal. Kampen mot Middelsbjørg vil gi en mye klarere indikasjon på hvor vi er sportslig enn to kamper borte mot et av Europas beste lag for øyeblikket.

3745
Transfers / Sv: Januar 2008
« på: 30. Jan. 2008, 21:01 »
Enig i at Barnes antagelig ikke kommer til å heve laget noe som helst til å begynne med (alt annet vil være en postitiv overraskelse), så tror nok mange her vil bli skuffet hvis de forventer seg at han skal dominere. Husk han spiller for Derby og har vel ikke engang dominert så voldsomt der. Men jeg mener likevel det hadde vært greit bare å ha en annen spiller som KAN å spille høyreving.

3746
Forøvrig verdt å nevne at Brede Hangeland var med på å holde nullen for Fulham, etter at de har gått 13 kamper før dagens mot Bolton med innslupne mål.
Av SkySports ble han blant annet kåret til banens beste og belønnet med en 9er på børsen.

Skal sies at panke-laget Bolton må være drømme motstanderen til Brede, da kan han bare stå og stange unna de lange ballene, styrken hans ligger jo i luften så da er det ikke dumt å debutere mot Bolton. Men moro at han lykkes så godt selvfølgelig! :)

Det er en normal oppfatning at Hangeland kun er en spiller som er god på hodet. Nå har jeg kun sett han for Norge etter han dro til England og da til dels mot svak motstand, men han virker som en slags spillende stoppertype. Han er riktignok en god duellspiller, men jeg tror ikke han er bare det.

3747
Transfers / Sv: Januar 2008
« på: 30. Jan. 2008, 20:52 »
Om ikke for noe annet kan det være lurt å få inn en spiller som kan avlaste Milner på høyreving. Det er egentlig helt utrolig for en Premier League-klubb å bare ha en høyreving i stallen. Jeg ser noen nevne Duff, men mannen kan ikke bruke høyrefoten til annet enn å stå på, noe han visste tydelig i den første kampen mot Stoke.

3748
Husk på at lagene under oss også ligger sist av en grunn. De er dårligere enn oss. Ikke bare må vi tape masse kamper, de må også vinne. Jeg orker ikke svartmale ting så veldig når vi mot Arsenal mangler angrepsmuligheter (hverken Martins eller Viduka kunne byttes inn når vi trengte nye muligheter på topp), i tillegg manglet vi våre to beste forsvarspillere i Beye og Faye. Milner er ikke så rask og trenger derfor støtte av høyrebacken for å skape farligheter på høyresiden, noe jeg mener Beye er flinkere til enn Carr.

3749
Spillere og ledere / Sv: Nicky Butt
« på: 30. Jan. 2008, 20:42 »
Lest en del på dette forumet, men det har ikke blitt til at jeg har registrert meg før nå. Virker uansett som et flott sted [/smisk] Må si meg enig med Abel i at Butt får ufortjent mye kritikk. Greit, han har aldri vært noen entertainer av noe slag, han er ikke den som kan flest finter, slår de fantastiske pasningene eller scorer masse mål som enkelte andre midtbanespillere, men du vet i alle fall alltid hva du får av Butt, 100% innsats, gode taklinger og knallhard jobbing. Jeg er helt sikker på at mange offensive spillere ser på Butt som vanskelig å spille mot fordi han gir dem lite spillerom (se f.eks. 1.omgang mot Arsenal i FA-cupen hvor Butt er GLIMRENDE). Butt trenger en kreativ midtbanespiller ved siden av seg. En Emre som spiller på samme måte som han gjør for Tyrkia ville vært perfekt, ligger dypt og kan få ballen når Butt vinner den for å så slå den geniale pasningen som Butt selv ikke kan slå.

Når det er sagt holder Butt på ingen måte verdensklasse, men han har desverre vært en av våre aller beste denne sesongen.

Det ble et langt første innlegg.  :P

Sider: 1 ... 248 249 [250]