20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Jarle

Sider: [1] 2 3 ... 32
1
Kamper / Sv: Leicester - Newcastle Mandag 14.3.16 kl. 21.00
« på: 15. Mars 2016, 18:35 »
Har vel aldri hatt en så blandet følelse etter en kamp.

Det positive: langt bedre organisering og innsats. Markant bedring defensivt selv om det gjøres feil på målet.

Det negative: for aller første gang denne sesongen slo det meg som en knytteneve at vi faktisk står i reell fare for å rykke ned. Laget eier ikke noe sluttprodukt og jeg greier ikke å se hvor målene skal komme fra.

Det er ingen underdrivelse å si at hele klubbens eksistensgrunnlag nå står på de neste 9 kampene. Hele driften er, i motsetning til lag som nærmest tar høyde for nedrykk, tilpasset PL-tilværelse. Spillere, selv de som kom i januar, står på feite lønningen uten at klubben har sikret seg noe sikkerhetsnett (les: lønnsreduksjon) ved nedrykk. Med mindre Ashley har tenkt å holde oss kunstig i live i Championship, blir det beksvart.

De neste 9 kampene blir så viktige at man kan få vondt i magen av mindre.

2
Generelt / Sv: Tore Eikeland
« på: 27. Juli 2011, 00:37 »
Det er vel ikke helt klart hvordan denne nyheten nådde Pardew, men ihvertfall er det brukere på Newcastle-Online som har tatt den tragiske nyheten videre til lokaljournalister som i sin tur lovet å bringe det videre til klubben. Alt dette skjedde på et par dager.

Tore og jeg jobbet med newutd delvis i samme tidsrom, og jeg pratet med ham ved flere anledninger blant annet på msn. Vi var ikke alltid enige, verken om det redaksjonelle på newutd.no eller om det sportslige, men han var en veldig sympatisk fyr som hadde talegavene i orden.

Og om noen skulle lure på hvorfor Jens Stoltenberg beskrev han som en av landets mest lovende, unge politikere, er det bare å klikke seg inn på dette klippet:Det der er ikke bare et foredrag om EUs postdirektiv; det er også et mesterstykke i retorikk.

Gudene vite hvor langt Tore hadde nådd i politikken om han bare fikk leve, potensialet hans var beviselig enormt.

Hvil i fred!

3
Annet / Sv: Kjøp og salg
« på: 01. Nov. 2010, 06:54 »
Den har dessverre ikke PL-merket og heller ikke noe navn/nummertrykk på baksiden. Er identisk med drakten på bildet nedenfor.

Send meg en PM dersom fortsatt interessert.4
Annet / Helt ny Newcastle hjemmedrakt til salgs
« på: 31. Okt. 2010, 23:02 »
Fikk en kamerat til å kjøpe en Newcastle-drakt for meg da han var på balløya denne helgen. Selv om bestillingen var på størrelse Medium, kom han selvsagt hjem med en på størrelse Large.

Har derfor en splitter ny langermet Newcastle-drakt i størrelse Large til salgs. Salgskvittering fra Newcastle United Shop på Eldon Square datert 29. oktober medfølger. Selger denne for 450,- pluss frakt. Det er under markedspris i England og laaaaaangt under pris i Norge. Ta kontakt hvis interessert.

5
Jeg vil dessverre si at nedrykk er en sannsynlighet.

Her er litt fakta:

- Vi har ti kamper igjen
- Seks av disse ti kampene er bortekamper
- Av bortekampene kan vi blant annet liste opp Liverpool, Tottenham, West Ham og Everton.
- Newcastle slipper inn tredje flest mål i ligaen, og tar hurtig innpå de to bak på listen. Defensivt er man et særdeles svakt lag, og det er for meg helt utenkelig å se at vi skal greie å tette igjen på baner som Anfield, White Hart Line, Upton Park og Goodison Park.

The Times tipper Newcastle ender på 34 poeng og nedrykk, med kun seier hjemme mot Reading som eneste seier resten av sesongen.

Med mindre det skjer en fundamental forandring i Newcastle - laget som kun har tatt 3 poeng på like mange måneder - er det vanskelig å se hvordan vi i det i det hele tatt skal nå de 34 poengene.

Men som sagt tidligere: om ikke annet er det ihvertfall spenning! ;)

6
Tilbakemeldinger / info / Sv: Straff på usaklige innlegg.
« på: 10. Feb. 2008, 19:42 »
Jeg er en av flere administratorer på forumet, og man kan trygt si at jeg blant flere har sviktet i oppgaven.

Det er relativt få topic'er her på forumet jeg leser, men jeg er i det minste stort sett innom hver dag.

Har derfor følgende oppfordring:
Er det innlegg som går over streken, så send meg (eller en annen moderator/administrator) en PM med kort forklaring og link, slik at vi får ryddet opp.

7
Går alt galt i ettermiddag, er vi 4 poeng unna nedrykk med dårlig målforskjell.

Uansett: vi er nå i nedrykksstriden. Ingen kan være i tvil om det. Jeg sa før jul at Derby trolig var det svakeste laget som har vært i Premier League. Nå holder Newcastle samme svake nivå.

Vi slipper inn bøtter med mål, skaper ikke sjanser og i løpet av en kamp ser det aldri ut til at vi er i stand til å ta 3 poeng. Da hjelper det jævla lite at spillerne på papiret bør utgjøre et bra lag.

Newcastle er ikke for gode til å rykke ned.

8
Generelt / Sv: Hva kan vi forvente av Keegan?
« på: 27. Jan. 2008, 21:20 »
Tar det ikke for gitt, selv om det var det jeg skrev:)
Godt mulig Keegan sier litt mindre før kampen i forhold til det spillerene er vant til.
Men om alt han hadde sagt var: "Arsenal are a great passing team. We must make sure we pass the ball better than them"
så tviler jeg sterkt på at vi hadde spillt som vi gjorde i første omgang.
Vet ikke om andre er av samme mening, men jeg synes det så ut som om det var en plan over angrepene og spillet vårt, noe det er lenge siden sist jeg så.
Om det er noe i det NOTW skriver, er ikke godt å vite, men om det er det, regner jeg med det er sterkt overdrevet.
Når sånne rykter om spillere som er skeptiske til manageren kommer ut, kan det fort få en negativ effekt enten det er noe i det eller ikke.

Enig Doffi, får håpe Nigeria snart ryker ut av mesterskapet.

>> Er enig i at det så ut som at det var en plan bak spillet vårt i første omgang. Så løsslupne i spillestilen har ikke Newcastle vært på lang tid. Når det er sagt, var oppskriften ganske enkel: høyt press på banen, spill langs kantene, og ball etter ball i boksen. Og det funket i 1. omgang; mye takket være at Nicky Butt spilte som en gud som defensivt midtbaneanker, og Duff hadde dagen på venstrekanten. Bedre spisser, og vi hadde sannsynligvis puttet en ball eller to også.

Angående lengden og detaljene i pre-matchtaler, så er jeg ikke så sikker på om det har så mye å si uansett. Med fare for å fremstille meg selv som arrogant, er det ikke til å stikke under en stol at flere og flere fotballspillere kun er overbetalte jyplinger med lav IQ og steinhøyt ego. Kort fortalt vil flere av dagens fotballspillere neppe ha noen praktisk forståelse for taktisk drilling fremstilt på ei tavle, og slikt sett er det like greit om de kun blir presentert for "Rema 1000-modellen" som Kevin keegan sannsynligvis primært står for. Pluss på at Keegan er en jævel på motivering, og sluttresultatet blir ikke nødvendigvis dårligere enn om det var et taktisk geni som var manager...


9
Generelt / Sv: Hva kan vi forvente av Keegan?
« på: 27. Jan. 2008, 17:05 »
Blir så utrolig frustrert av sånnt.
Helt utrolig at det virkelig kan være nødvendig av NOTW.
Å sette ut ett sånnt rykte kan ødelegge utrolig mye, selv om det bare er tull.


>> Hvorfor tar du det for gitt at det bare er tull?

10
Generelt / Sv: Hvem blir Keegans assistent?
« på: 20. Jan. 2008, 14:47 »
Alan Shearer blir assistentmanager om han vil ha jobben, så enkelt er det.

Å ha to sterke, berømte og folkekjære personligheter på toppen, ser jeg ingen problemer med. Fokuset vil alltid være på Alan Shearer uansett. Om ikke fansen, så vil ihvertfall pressen begynne å rope på Alan Shearer når Kevin Keegan får motgang med dette laget. Og motgang kommer han til å få. Sett ut fra Keegans eget ståsted, må det jo være et sjakktrekk å få Shearer ombord med en gang, og la ham være en del av opp- og nedturene. Det må da være langt mer attraktivt enn å ha ham lurende i buskene utenfor; fritt vilt for ondskapsfull presse som vet at Shearer har lyst på jobben innenfor.

Jeg ser heller ingen rollekonflikt mellom de to. Alan Shearer er ingen manager. Det er derimot Kevin Keegan. Rollefordelingen mellom de to bør derfor være soleklar. Slikt sett tror jeg hadde vært verre om Chris Coleman kommer inn som assistent; han har tross alt vært manager i Fulham, kjenner gamet og vet hva det vil si å ha det øverste ansvaret.

11
Kamper / Sv: Newcastle-Stoke 20:45 Onsdag 16 Januar
« på: 16. Jan. 2008, 20:17 »
Noen som har radiolink?

12
Generelt / Sv: Hvem tar over sirkus Newcastle?
« på: 15. Jan. 2008, 19:19 »
For Lyon kjøpte han følgende:

John Carew Besiktas £ 5m
Benoit Pedretti Marseille   
Sylvain Monsoreau Sochaux 
Tiago Chelsea £ 6.5m
Kim Kallstrom Rennes 
Jeremy Toulalan Nantes
Sebastien Squillaci Monaco 
Alou Diarra Lens
Milan Baros Aston Villa

Mange habile kjøp her.

I frankrike er nok dette mer enn gode nok kjøp, men ikke mange av spillerene ovenfor, om noen i det hele tatt hadde tatt plass i startelleveren blant de fire store i PL. Kommer til å støtte Houllier 100%, men jeg er spent på hvordan The Boo boys vil reagere når de ser hvilken fotball Houllier står for. Er redd for at vi kan få oppleve den samme gamle sirkus leksa om igjen.

>> Det samme spørsmålet kunne vi stilt oss om Jose Mourinho hadde blitt ansatt. Mourinho er ikke akkurat kjent for offensiv gladfotball han heller.

Så lenge det blir resultater av det, tror jeg den store majoriteten av Newcastle-fansen gir faen i hvordan laget spiller. Vi er i 2008, og de fleste kjenner til hvordan fotball har utviklet seg i en mer kynisk retning også på banen.

Men om man fremstår som Newcastle under Sam Allardyce, det vil si en defensiv og destruktiv langball-taktikk for så å allikevel slippe inn bøtter med mål og tape kamper, er det klart at fansen igjen kommer til å reagere.

13
Generelt / Sv: Hvem tar over sirkus Newcastle?
« på: 15. Jan. 2008, 18:43 »
Houllier gjorde uten tvil mange dårlige kjøp i Liverpool. Skulle nesten tro det var tradisjon på Anfield, for jeg syns egentlig at Benitez har gått mye i samme sporet.

Det store paradokset, derimot, er at Newcastle i samme periode nok brukte mer penger på bomkjøp enn Houllier og Liverpool. 10 mp. for Alain Goma og Marcelino i 1999 sier sitt. Og de to utgjorde bare toppen av det store isfjellet.

14
Generelt / Sv: Hvem tar over sirkus Newcastle?
« på: 12. Jan. 2008, 13:27 »
Snakk om sette seg selv i gapestokken! Først sparker man Sam Allardyce etter 24 kamper, og deretter gir man en mediokre manager som Harry Redknapp anledning til å takke nei til Newcastles managertilbud for andre gang på få år. Dette er bare trist. Og jævlig flaut. En mer gjennomført paptetisk klubb kjenner jeg ikke til. Vi er helt i særklasse.

Nå får de gi tilbudet til Alan Shearer, som sikkert sier ja, så får det briste eller bære.

15
Alan Oliver skrev på lørdag - med påfølgende refs og hets fra Newcastle-Online-brukerne - at han hadde blitt oppringt av representanter fra folk som jobber i teamet til to managerkanoner (han visste ikke hvilken manager det var snakk om, bortsett fra at med sikkerhet vet at representantene kobles til folk som Mourinho og Lippi). Chris Mort skal ha sagt til dem at managerjobben ikke var ledig, men fikk så visstnok "blowed his sockes off" når han hørte hvem som var interessert. Alan Oliver avsluttet med "Watch this space".

Nå han det tyde på at han har rett... Isåfall blir en del sittende med skjegget i postkassa.

Jeg er svært skeptisk til oppsigelsen, men innbiller meg at en ny manager allerede er klar. Og at han blir presentert snart. Basert på de siste dagers uttalelser, virker dette som en meget spontan avgjørelse. Og inntil det motsatte er bevist, tror jeg en slik spontan avgjørelse er tatt nettopp fordi det har kommet en slugger og hektet seg på kroken. Enkelte i dette yrket har en CV som man ganske enkelt ikke kan si nei til, med mindre man allerede har folk som Wenger eller Ferguson ombord...
  

Sider: [1] 2 3 ... 32