20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - BegBie

Sider: [1] 2 3 ... 30
1
Spillere og ledere / Sv: Demba Ba
« på: 01. Nov. 2011, 18:54 »
Signer Ba på 5+ årskontrakt med engang sier jeg. Liker ikke at han bare er på 3års kontrakt..
Han har vært veldig bra siden Blackburn kampen. Er det bare meg eller virker det som Lundekvam hater Newcastle? Han var veldig negativ i studio om oss, og på spørsmålet om Demba Ba kunne bli toppskårer i Premier League så svarte han: NEI!!

2
Kamper / Sv: Stoke - Newcastle 31/10 kl. 2100
« på: 01. Nov. 2011, 18:47 »
Ser mange kritiserer Krul. Synest at han gjorde en veldig bra kamp igjen. Ballen han glapp som kunne gått i mål er slik som kan skje når ballen er våt osv, og du ser ved senere anledning så velger han å bokse ballen istede for å ta den ned.
Det må også tas i betraktning at det er sykt mye vind på Britannia stadium og derfor er felt arbeidet spesielt vanskelig her, de gangene han kom ut så tok han som regel ballen. På cornere og dødball er det vanskelig for keepern å komme seg ut når det er 2 mann som står å blokkerer han fra motstanderlaget, allikevel greide han å få henda på ballen når det trengtes. Et par av gangene når han nølte med å gå ut så var det duell mellom Taylor og spisse, og som gammel midtstopper så setter jeg pris på at keepern holder seg i mål og ikke kommer på halvdistanse, på den ene så burde han kanskje klarert den med engang men han prøvde å vente den inn i 16 metern.

Må si hele laget spilte bra i går. Guthrie overrasket meg stort, Ba er et arbeidsjern og en målskårer, t.o.m Obertan i første omgang var bra på kontringene, sistnevnte faller veldig bort i 2. omgang i alle kamper. Pardew hadde gjort arbeidet og traff med taktikken i første omgang, men vi sleit litt mer i 2. omgang.

3
Kamper / Sv: Stoke - Newcastle 31/10 kl. 2100
« på: 31. Okt. 2011, 15:20 »
Synest vi skal starte med samme laget som startet mot Wigan om de er friske. Rundt 60-70min hiv innpå Marveux og Ben Arfa mot slitne ben.

Er sykt skeptisk til denne kampen da Stoke er tøffe på hjemmebane.


4
Transfers / Sv: Transfervinduet Januar 2010
« på: 29. Des. 2009, 19:33 »
Hadde vi hatt litt penger og ambisjoner hadde vi signert David Weather + en kjapp kreativ ung ving + en kreativ sentral midtbanespiller med skuddbein + en hurtig spiss.

Signer vi Weather har vi muligheten til å putte Steven Taylor på høyrebacken hvor han tidligere har bevist at han er bra. Kunne også tenkt meg at vi prøvde å få låne Darron Gibson fra Man utd men mulighet for å kjøpe han.

Men alt kommer jo an på ambisjonene til Mike Ashley dessverre. Ser ikke direkte for meg at han kommer til å spøtte inn alt for mye penger i klubben. Vi er nok heldige om vi får beckford og kilgallon + forlenge lån på simpsons og et par nye inn på lån

5
Spillere og ledere / Sv: Nicky Butt
« på: 29. Des. 2009, 19:16 »
Jeg må si at jeg hadde litt trua på Butt når han kom fra Manchester United, men må si at jeg tok feil der. Det er for meg utrulig at Butt har spilt på et av englands beste lag over så mange år og vært på landslaget det er utrulig det.
 
En spiller som er 34 år og så urutinert som Nicky Butt skal man leite lenge etter. Hadde Butt vært 17 år og debutert i Premier League så hadde jeg skjønt at han hadde løpt rundt alene å jaktet ballen, men i en alder av 34 år så bør han skjønne at vi må presse kollektivt + brassesparket han tok alene midt på banen tyder vel på at han ikke er den skarpeste kniven i skuffa.

Jeg hadde troa på at Butt kunne bli en bra spiller og fremtidig trener for oss, men etter å ha sett han over de siste sesongene så trenger man vel ikke mye vett for å skjønne at han ikke kan bli noen av delene. Jeg håper at vi heller henter inn Gary Speed for han virker som en som har litt peiling...

6
Noen som veit om kampen vises noen plass i oslo?

7
Kamper / Sv: 25/10: Wear vs Tyne [C+ Extra og C+ HD 13.45]
« på: 25. Okt. 2008, 15:20 »
Bytte av Jonas skjedde for sent. Få innpå Barton nå ASAP

8
Kamper / Sv: 25/10: Wear vs Tyne [C+ Extra og C+ HD 13.45]
« på: 25. Okt. 2008, 15:08 »
Vi trenger sårt et bytte nå. Etter jones kom inn, så har det endra hele kampen... på tide JK gjør noe

9
Kamper / Sv: 25/10: Wear vs Tyne [C+ Extra og C+ HD 13.45]
« på: 25. Okt. 2008, 14:48 »
Ameobi skal ha kred etter JK tok over oss, han har endelig starta å jobbe igjen. Han har ikke jobbet halvparten på de 2 siste sesongene som han har gjort de 2 siste kampene.  

Vi har et stort problem med at vi er veldig av og på. Vi var knapt med i kampen de første 25 min. Det samme skjedde i de 2 foregående kampene. Vi må greie å holde konsentrasjonen og arbeidet oppe i 90 minutter.

10
Tipper kampen dukker opp på canal+ Ekstra også. Blir vel for dumt om C+ skal sende chelsea-villa på 2 kanaler?

Med tanke på hele C+ opplegget, så er det vel ingenting som er for dumt der. De viser jo ikke engang West-Ham - Bolton på tv, de har heller prioritert Chelsea - Villa på 2 kanaler.  

11
Kamper / Sv: 20/9: West Ham - Newcastle 16.00 (C+ Sport 2)
« på: 20. Sep. 2008, 16:38 »
Hva skjer?? de prøver jo ikke å stoppe han der på returen engang...

12
Kamper / Sv: 20/9: West Ham - Newcastle 16.00 (C+ Sport 2)
« på: 20. Sep. 2008, 16:23 »
Laget vårt holder ikke sammen, er alt for mye strekk i lag delene. Cacapa ligger alt for laft og drifter for mye på plasser han ikke skal være. Burde heller hatt Gonzales innpå istede for Cacapa, Cacapa er ikkeno midtbane. Forsvaret vårt ser ut som Newcastle forsvar igjen, rotete og usikre.  Vi har store problemer, og det blir ikke fikset med det første...

13
Hadde faktisk vært greit for meg om Ameobi spillte dårlig, bare han ga sitt beste. Å prøve å gjøre sitt beste og gi 110% i hver kamp burde være et krav for å bære Newcastle drakta. Seff kan alle ha en dårlig dag på jobben, men de må da allefall prøve og det gjorde ikke Ameobi idag.

Du må jo ta med i betraktningen at fyren ikke har spilt førstelagsfotball på gud vet hvor lenge. Men innsatsen kunne og burde vært bedre enn den var.

Jeg gjør det, hadde første touchen vært dårlig og at han var rusten så hadde det vært greit. Men når du ikke engang prøver så bør man få slakt. Flere ganger så det ut som han prøvde å stå og gjemme seg bak motspilleren istede for å prøve å gjøre seg spillbar. Før prøvde Ameobi allefall å være med i spillet, tok iniativ og gjorde seg spillbar(så godt han kunne allefall).

14
Spillere og ledere / Sv: Shola Ameobi
« på: 30. Aug. 2008, 23:13 »
Du skjønner selv hva jeg mener....Owen var ikke god i dag heller, selv om han var bedre enn Shola. Poenget mitt er derimot at spissene ikke skal ha den største skylda på en dag vi blir rundspilt til de grader.

Jeg gir han ikke skylda, jeg sier han hadde den dårligste prestasjonen jeg har sett i newcastle trøya. I dag fikk han til og med Ian Rush og John Barnes i newcastle tiden til å se ut gode spillere.

15

Så vi leker fotballeksperter mens du er fotballekspert?  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Yessir ;)

Er neppe noen fotballeksperter som bruker mesteparten av tiden sin til å slenge dritt om en angrepsspiller etter vi har blitt fullstendig rævkjørt i så og si 90 minutter. Om Ameobi var et ungt ubeskrevet nyinnkjøp fra utlandet ville ingen kom opp med minuspoeng og enere på børsen. Men nå gidder jeg egentlig ikke diskutere mer. Vil helst ikke tenke mer på denne kampen.


Så du mener det er kun pga han har et rykte at vi er "ute" etter han? Hadde vi kjøpt en unggut og han hadde prestert som Ameobi gjorde idag, så ville jeg kritisert han som tidenes bomkjøp(se Souness kjøpte fettern til George Weah). 

Det blir feil. Om vi hadde en nyinnkjøpt unggutt som hadde prestert som Ameobi skulle han selvfølgelig fått mer enn en kamp på Emirates til å motbevise at han var et bomkjøp. Men en etablert spiller som Ameobi bør kunne vise litt interesse av spillet, og prøve å ikke så åpenbart bekrefte det vi har fryktet i lengre tid, nemlig at han rett og slett er for dårlig!

Jeg vil ikke si det er feil, ville sagt det var bomkjøp om han var så uinteressert i spillet som Ameobi var idag. Hadde en unggutt spillt istede for Ameobi, så hadde han mer sett ut Chopra gjorde; dvs prøver hardt.

Hadde faktisk vært greit for meg om Ameobi spillte dårlig, bare han ga sitt beste. Å prøve å gjøre sitt beste og gi 110% i hver kamp burde være et krav for å bære Newcastle drakta. Seff kan alle ha en dårlig dag på jobben, men de må da allefall prøve og det gjorde ikke Ameobi idag.

Sider: [1] 2 3 ... 30