20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Jarle

Sider: [1] 2 3 4
1
Generelt / Konturene av en tabell i ferd med å dannes
« på: 02. Sep. 2007, 22:24 »
Nå er det spilt fem seirerunder (noen lag har riktignok kun spilt fire kamper), og som vanlig begynner vi da å se konturene av en potensiell sluttabell (ref. tidligere sesonger, om noen er i tvil om at man kan danne seg bilder etter fem serierunder).

Den viser at lag som Liverpool, Chelsea og Arsenal allerede har beslaglagt tre av de fire høyeste plasseringene, mens Derby, Reading og Bolton ligger i bunnen. Blant de antatt "nest beste" ligger både Everton, Newcastle og Manchester City godt an allerede.

Selvsagt vil det komme justeringer. Man U og Tottenham har såvidt begynt å hente seg litt inn etter en svak start, og vil garantert komme høyere opp enn hva status er per dags dato. Videre må nok Wigan se langt etter 9. plassen de ligger på p.d.d.

Uansett spennende å se at vi allerede nå henger med i det sjiktet vi hadde håpet på før sesongstart. Tror vi går en svært spennende sesong i møte, og det er neppe ubegrunnet at Rafa Benitez antar at denne sesongs seriemester drar ligagullet i land med langt under 90 poeng etter 38 kamper. De antatt nest beste virker solide rent spillemessig: kampene Chelsea - Portsmouth, Man U - Tottenham, Arsenal - Man City, Aston Villa - Chelsea og Man City - Man U er alle spillemessige og/eller resultatmessige bekreftelser på at den forhåndsantatte suverene kvartetten kanskje ikke har et så stort forsprang på de andre som mange tror.

Kampen mot Derby kan ikke komme raskt nok!  :)

2
Et tilnærmet perfekt transfervindu - det udiskutabelt beste i nyere historie - er avsluttet. Og ni nye spillere inn, betyr at vi har dobbel dekning på absolutt alle plasser; i tillegg til at flere spillere kan bekle flere posisjoner.

Se dekningen vi har i et 4-3-3-system (navnene er vilkårlig satt opp, og sier ingenting om hhv første- og andrevalg, - det kan om ønskelig diskuteres i andre tråder)Duff                 Viduka                  Owen
N'Zogbia           Ameobi                  Martins

             
              Barton             Milner
              Emre               Smith

                         Geremi
                          Butt

Enrique        Rozenhal     Faye          Beye
Babayaro     Taylor         Cacapa      Carr

                          Given
                          HarperVi kan vel trygt si at det må være lov å være optimistisk denne sesongen når vi ser lagene...

3
Generelt / FLYTTET: chopra scoret!!!!
« på: 20. Aug. 2007, 23:33 »
Dette emnet har blitt flyttet til [Fotball - Fotballens verden]

4
Fotballens verden / Martin O'Neill
« på: 01. Okt. 2006, 13:42 »
Ubeseiret med Villa fremdeles. Poeng på Emirates Stadium og Stamford Bridge. Og det med et drittlag som papiret ikke skal havne blant de ti beste i ligaen.

Det er bare å ta av seg hatten for geniet Martin O'Neill. Riktignok er jeg rimelig sikker på at det kommer til å sprekke ettersom Villa har et tynt og svakt lag, men han har i åpningen virkelig vist at hans taktiske klokskap ikke står tilbake for noen.

I etterpåklokskapens navn burde vi selvsagt gjort det vi kunne for å få ham til SJP på slutten av forrige sesong, men det blir bare en fattigmanns trøst er jeg redd...

5
Kamper / Poengoverskudd/-underskudd, sesongen 2006/07
« på: 01. Okt. 2006, 00:22 »
I denne tråden kan vi måle Newcastles faktiske poengfangst opp mot det vi - realistisk og nøkternt sett - burde kunne forvente. Selvsagt vil det være en subjektiv vurdering om hva vi skal forvente å få fra de ulike kampene, men jeg vil påstå at jeg selv har et nokså realistisk syn på det.

Status, sesongen 2006/07:

vs. Wigan (h). Forventet: 3 p. Resultat: 3 p.
vs. Aston Villa (b). Forventet: 1 p. Resultat: 0 p.
vs. Fulham (h). Forventet: 3 p. Resultat: 0 p.
vs. West Ham (b). Forventet: 1 p. Resultat: 3 p.
vs. Liverpool (b). Forventet: 0 p. Resultat: 0 p.
vs. Everton (h). Forventet: 3 p. Resultat: 1 p.
vs. Man U (b). Forventet: 0 p. Resultat: 0 p.
vs. Bolton (h). Forventet: 3 p. Resultat: 0 p.
vs. Middlesbrough (b). Forventet: 1p. Resultat: 0 p.
vs. Charlton (h). Forventet: 3 p. Resultat: 1 p.
vs. Sheffield United (h). Forventet: 3 p. Resultat: 0 p.

Status per 4. novemberer: vi burde hatt 21 poeng, men har kun 8 poeng. Ergo et poengunderskudd på hele 13 poeng.

6
Generelt / Svart og hvitt
« på: 10. Sep. 2006, 16:16 »
Det eneste sikre når norske fans er kritiske, er at engelske fans er enda verre. For mens enkelte i den norske Newcastle-seksjonen som en ytterlighet ønsker Glenn Roeders hode allerede, er det selvsagt verre i England. Der snakker man ikke bare om å bli kvitt Roeder og Shepherd. Neida, der snakker man allerede om nedrykk. Og de er mange som snakker om nedrykk. :D

Til forskjell fra den norske, er den engelske fansen ekstremt mye bedre til å bruke virkemidler som humor i sine innlegg. Ofte sitter jeg bare og humrer når jeg leser engelske debattforum.

Sjekk bare dette svaret til en av de svært få som etter gårsdagens kamp forsøkte å fremstå optimistisk på newcastle-online's forum:

Sitat
DISGUSTING. to get beat by FULHAM, AT HOME, WHEN YOU ARE ONE NIL UP WITH TEN MINUTESS TO GO.......

to all those who come along with their "knee jerk" recation comments and eternal optimism. look at things as they really are cos its pretty bleak and not likely to get much better.

this season has relegation written all over it. its a shite state of affairs and it cuts me to the bone.

the club treat us like mugs and I'm proper sick of it. How many times has that fat ginger prick promised the world and delivered sweet FA.

we are becoming the laughing stock of the premiership.

so you can stick your optimism up your chocolate starfish. deal with the reality and take off the the black and white tinted specs you clampits.


:D :D Jeg grein av latter da jeg leste den for første gang i går kveld.

En stor del av Newcastles supportergruppe kler drakten veldig godt: det er svart og hvitt. Enten er det superoptimisme, eller så er det ekstrempessimisme. Og i årenes løp merker jeg at jeg har havnet i den seksjonen jeg også; heldigvis har den mentaliteten foreløpig kun begrenset seg til den fotballmessige delen av mitt liv. :)

7
Generelt / Den store "hvem blir ny manager"-tråden. DEL II!
« på: 09. Sep. 2006, 18:25 »
Tatt i betraktning vårt tøffe kampprogram fremover, vårt _elendige_ forsvar som kronisk gjør sjebnesvangre feil samt det faktum at transfervinduet ikke åpner før januar, lager vi allerede nå en ny "hvem blir ny manager"-tråd.

Glenn Roeders voldsomme feilprioriteringer i transfervinduet - der han blant annet dumpet Sol Campbell og Jonathan Woodgate som nærmest tigget om å få spille for oss - kommer til å bli hans bane i Newcastle i form av uteblivende resultater. Det er jeg helt sikker på.

Jeg tipper imidlertid at Roeder har gjort en gentlemen's agreement med Shepherd som innebærer at han selv trekker seg når det blir gjort krav om det. Mao. tar han neppe en Souness.

8
Fotballens verden / Titus Bramble
« på: 09. Sep. 2006, 18:01 »
Hvor mange kostbare feil skal denne idioten få gjøre før han blir satt ut av laget? Halvannen tabbe i forrige kamp mot Villa, og halvannen tabbe i dag: på 1-1 står gjøken bare og ser på at McBride setter inn 1-1 etter at Ramage - ikke uventet - har dritt seg ut. På 2-1 til Fulham lar han McBride stå fullstendig alene og heade inn 2-1 etter en grov markeringsglipp av de sjeldne på dette nivået.

NÅ MÅ DET VEL FOR FAEN VÆRE NOK!?

9
Generelt / Rooney nærme Newcastle
« på: 25. Juli 2006, 10:04 »
Fordi han ønsket å komme seg bort fra Everton-manager David Maoyes:

"- Han (Moyes red. anm.) ønsker bare å kontrollere folk. Men ettersom jeg var en ung og sjølsikker 17-åring som spilte for landslaget, var jeg ikke redd for å fornærme eller svare ham."
Jeg må le. For se for dere Wayne Rooney i Newcastle sammen med Graeme Souness!  :lol: Tipper jeg Rooney hadde blitt West Ham-spiller for den nette overgangssum av 6 mp. innen 12 måneder etter sin 27 mp-overgang fra Everton?

Når vi tenker på hvilken svært negativ utvikling Newcastle tok da beistet Souness ble ansatt, skal vi alle prise oss lykkelige over at Rooney ikke havnet i Newcastle; han ville uansett blitt solgt innen ett års tid.

10
Generelt / Så vi "nye" Newcastle i dag?
« på: 22. Juli 2006, 21:14 »
N'Zogbia sentralt på midten, med Emre som bindeledd mellom midtbane og enslig spiss?

Tror raskt at det kan bli "hovedoppskriften" denne sesongen. Regner isåfall med at vi får inn en spiss av klasse slik at Ameobi ikke får klippekort. Dersom vi skal spille 4-4-1-1 forstår jeg også kjøpet av Duff bedre enn jeg gjorde i utgangspunktet.

På papiret ser dette fornuftig ut:


---------------Ny spiss ----------------
--------------- Emre ------------------
Duff -- N'Zogbia -- Parker -- Solano

For det første tror jeg Emre kommer mer til sin rett i en slik rolle. For det andre tror jeg et slikt system kan fungere når vi har Solano/Duff på kantene. Men vi trenger absolutt en sterk target-spiller på topp. Ameobi er en slik type, men langt i fra god nok over tid. Er spent på hvem vi kan få inn der...

I tillegg er det en fordel at spillere som Nicky Butt og Amdy Faye kan være back-up for Scott Parker, samt at Kieron Dyer og James Milner er svært anvendelige og til nøds kan brukes i fem av de seks posisjonene. I tillegg har vi Albert Luque.

4-4-1-1 ble ingen suksess da Alex Ferguson prøvde det i Man U, men jeg tror absolutt Newcastle har alle forutsetninger for å lykkes med det i Owens skadefravær. Da forutsatt at vi får en ny spiss som kler rollen.

Som jeg sa i fjor på denne tiden: Nicolas Anelka ville kledd en slik rolle helt perfekt! For ca. 6 mp. kan vi få en ufordragelig klyse, men en utrolig god spiller som har hatt suksess i tre PL-klubber!! KJØP!!

11
Transfers / Damien Duff til Newcastle?
« på: 20. Juli 2006, 19:51 »
På diverse Tottenham-fora skal troverdige "insidere" - som var de første til å annonsere at Damien Duff var på vei til Tottenham - nå hevde at Duff er i ferd med å gå tapt til Newcastle.

For 11 mp.

Isåfall regner jeg med at Glenn Roeder har tenkt å bruke ham som spiss. Noe annet ville vært svært merkelig, tatt i betrakning at vi har megatalentet Charles N'Zogbia på venstreflanken. Duff som spiss klinger ikke helt i mine ører, men han er da kjapp og målfarlig ihvertfall...

Dersom han blir kjøpt til den primære posisjonen han har spilt i Blackburn og Chelsea - altså venstreving - bare rister jeg oppgitt og forbannet på hodet.

12
Fotballens verden / Stakkars, stakkars Arne Scheie
« på: 07. Juni 2006, 18:29 »
Til VG:

- Det er uvirkelig å bruke mest tid på å fronte streiken og ikke forbedrede seg til fotball-VM. Jeg blir litt frustrert og synes det er litt vanskelig å utrykke hvordan jeg føler det.

Jeg er sikker på at den fyren hadde valgt å gå ned i lønn, samt kutte både den fjerde og femte ferieuka, mot å få kommentere skihopp og fotball som planlagt.

13
Annet / Graeme Souness får passet påskrevet, - bør leses!
« på: 03. Juni 2006, 18:44 »
Fra Dagens Næringsliv lørdag 3. juni:

http://www.dn.no/forsiden/naringsliv/article796866.ece

Graeme Souness har kort oppsummert vært hovedpersonen bak Rune Hauges massive suksess som spilleragent. Alt utelukkende som følge av to ting: smøring og korrupsjon i en evig runddans. Souness har blant annet fått penger under bordet ved flere anledninger.

Artikkelen på nett er kun en forkortning av den originale artikkelen som står på trykk i dagens avis. Bør kjøpes av dem som er interessert i å lese mer om galskapen!

14
Chit chat / Madrugada
« på: 03. Juni 2006, 01:14 »
Så konserten på NRK1 nå nettopp... Fy faen så bra! Har aldri vært stor fan av konserter på tv, eller såkalte live-opptak på CD, men Live-versjonen av Majesty fikk jeg rett og slett gåsehud av.

15
Transfers / Eidur Gudjohnsen
« på: 14. Mai 2006, 13:46 »
I følge NoTW og Sunday Sun (som for øvrig ikke er det samme som The Sun), har Glenn Roeder utpekt Eidur Gudjohnsen som erstatteren til Alan Shearer.

Gudjohnsen er etter sigende langt fra fornøyd med tilværelsen på Stamford Bridge.

Ville vært en drøm. Løp og kjøp!

Sider: [1] 2 3 4