20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i omrder du har tilgang til.


Emner - ElvenKind

Sider: [1]
1
Transfers / FLYTTET: dele inn mer i transferdelen
« p: 30. April 2014, 16:58 »
Dette emnet har blitt flyttet til Tilbakemeldinger / info.

http://newutd.no/diskusjon/index.php?topic=4953.0

2
Generelt / FLYTTET: Newcastle vs Looserpool
« p: 07. Okt. 2013, 15:35 »
Dette emnet har blitt flyttet til Reiser.
Hit

3
Dette emnet har blitt flyttet til "Reiser"

Her

5
Generelt / TAN's Google Calendar
« p: 09. April 2013, 15:32 »
Hei alle!

Før denne sesongen startet opprettet jeg en google kalender som er vist på Hovedsiden vår her. Du finner den under tabben "Kamper" - "Terminliste".

Kalenderen viser samtlige kamper (PL, EL, og begge de engelske cupene) og inneholder generell informasjon som Hjemme/Borte, google maps - referanse til stadion etc. Jeg forsøker også å oppdatere med resultater etter kampene er gjennomført.

Er derfor litt ute etter å se om og eventuellt hvordan folk bruker den og se om dette er et tilbud vi kan bygge på, la være som det er, eller degradere til å kun være min personlige kalender.

Personlig bruker jeg den hele tiden og har den tilknyttet min egen google kalender som jeg har på alt ifra iPad til telefon.

Snurr film. Kommenter.

6
Chit chat / Norsk netflix på amerkansk PS3
« p: 02. April 2013, 09:25 »
Hei,

Håper det er noen som kan hjelpe meg med denne.

Kjøpte en PS3 i USA "den gang da" og tok med hjem. Har aldri brukt netflix på den, men har hatt netflix konto siden det kom til Norge. Forsøkte å sette dette opp i påsken, men fikk problemer. Det funker fint på iPad og laptop. (Har ikke vært pålogget på PS3en på en GOD stund, men oppdaterte til siste revisjon (4.40? mener jeg det var)

Det som skjer er at jeg blir bedt om å logge inn med PS3 innloggingen min, og deretter starter det en rød login skjerm med en enorm netflix logo. Der blir den og kommer ikke videre selv om den indikerer at den loader og loader.

Jeg har forøvrig også 2 netflix logoer jeg kan trykke på. Den ene sier at jeg ikke har tilgang til dette materialet i det landet jeg er i. Denne logoen/appen kan jeg ikke trykke trekant på og få informasjon eller muligheten til å slette. Den andre installerte seg når jeg trykket på den og det er her overstående problem kommer.

Alternativet mitt er å kjøpe en ny blu-ray som støtter netflix-streaming da jeg vil ha dette klart til å kjøre ved hjemmekino-anlegget mitt i stedet for å måtte koble til laptoppen min som jeg gjør nå...

Snakket med netflix supporten og de ville jeg skulle snakke med Sony om å få fjernet det andre ikonet da jeg ikke skulle ha mer enn en netflix app. De mente dette var mulig med rollback av firmware. Har ikke fått prøvd dette enda og regner ikke med at Sony vil være voldsomt behjelpelige med å ordne dette på en amerikansk PS3 i norge...

Men kan gjerne forsøke litt HW rollback - vet bare ikke hvordan og til hvilken versjon jeg bør gå.

Hilfe! All hjelp mottas med stor takk!


7
Chit chat / Apps
« p: 21. Feb. 2012, 15:11 »
I og med jeg har fått meg en ipod touch som kan gjøre det meste en iphone kan (utenom å ringe) samt at jeg har en windows 7 mobil, tenkte jeg det kunne være på sin plass med en apps-tråd. Har man noen apps/spill etc å anbefale så sleng det inn her, men beskriv til hvilken platform (Android, iPhone, iPad (kan være forskjeller på feks tilgjengelighet i forhold til iPhone), Windows Mobile, etc. Av spesiell interesse kan man jo nevne apps for å følge med på EPL og Newcastle :)

Her er noen apps jeg kan anbefale (PS: Alle er gratis apps)

ScoreMobile (W7M).
Live scores, tabeller, enkle stats og nyheter etc for EPL, men også flere andre som feks NBA, MLB, NHL, CL, NFL.

ESPN ScoreCenter (W7M).
Omtrent samme som over, men liker bedre måten denne lar deg velge favorittlag. Lar deg også følge FA-cup og Carling Cup for eget lag.

Flashlight-X (W7M).
Bruker flashen til kameraet som lommelykt.

Endomondo Sports Tracker (W7M).
Kjekt program som bruker GPS for å tracke joggeturer, sykkelturer, skiturer etc. Kan også brukes til å lage egne løyper (via web-grensesnittet) og knytte løpeturer opp mot disse. På betal-versjonen kan du ghoste (løpe mot dine egne eller andres tidligere løpeturer/sykkelturer)

IMDB (W7M).
Portal for IMDB (Internet Movie Data Base). Digg å bruke når du har navnet til en skuespiller eller film eller tilsvarende på tunga, men sliter med å få det ut.

Vivino (W7M).
Program for å indentifisere, via bilde du tar, viner man drikker og gi dem en liker/liker ikke. Kjekt for den som ikke liker absolutt all vin - som meg.

WordPress (W7M).
Program for å håndtere blog av typen WordPress. Har de fleste funksjoner og fungerer helt fint.

Wordfeud (Spill) (W7M).
Scrabble-aktig spill for mobil. Artig og frustrerende.

Galactic Overlord Free (Spill) (W7M).
Enkelt spill. Enkelt tidsfordriv. Vanskelig å forklare, men artig.

Lushington Free (Spill) (W7M).
Tower Defense. Meget bra, litt kort.

Steam Castle (Spill) (W7M).
Skyt damp på inkommende angrep. Enkel og artig tidsfordriv.

8
Annet / Prosjekt "Database"
« p: 17. Jan. 2012, 10:56 »
Hei,

PS: Trenger litt hjelp så se helt i bunnen hvis du ikke gidder lese alt  :-[

Har tidligere lagt ut en del statestikk for NUFC basert på oppsamlet data via excel-ark her, men har denne sesongen ikke orket jobben med å fikle med dette. Har likevel ikke lagt ballen død, men kommet frem til et nytt, større prosjekt med litt av det samme målet. Jeg har det siste året satt meg inn i access og databaser generelt og jobber nå med å lage en, for å si det mildt, enorm database for fotball. Hvorvidt jeg kommer til mål eller ikke gjenstår å se :)

Hensikten med databasen er rett og slett å samle data som kan benyttes til hva det måtte være. Planen er at databasen skal bygges, ihvertfall til en viss grad, før bruksområder etc bestemmes/begrenses. Dette for å ikke legge *for* mye arbeid i det hvis det skulle vise seg å bli for komplisert :)

Planen er å begynne med Newcastle (de dette laget selvfølgelig er viktigst). Det vil være informasjon knyttet opp mot flere tabeller (Land, Liga, Klubb, Manager, Spiller, Kamp, Hendelser, Nyheter). Dette er informasjonsbiter for å identifisere og linke den informasjonen som er relevant for den enkelte klubb og skal kunne settes sammen til å gi et historisk bilde av en klubb gjennom x antall år.

I sin aller enkleste form (der jeg kommer til å begynne) vil dette kunne gi enkel statestikk for klubben i en gitt sesong. En noe mer komplisert bruk vil kunne bli sammenligninger på verdensbasis mellom det som er lagt inn av klubber av så og si hva som helst av informasjon i en hvilken som helst sesong eller over x antall år.

Planen er som sagt å starte med Newcastle, for så å utvide med resten av EPL og eventuellt over landegrensene deretter (DA blir det stort da :)).

Det sier seg selv at å taste inn all denne informasjonen vil ta sin tid. Derfor har jeg et håp som det meste står og faller på - parsing (eller data-mining om du vil) av web-sider. Rett og slett automatisk lesning og tillrettelegging av allerede eksisterende informasjon på nettet. Dette vil kunne automatisere byggingen av databasen og spare meg for utallige tastetrykk. Får man først satt denne sammen er mulighetene uendelige og relativt lette å implementere.

Derfor er jeg på utkikk etter et par ting:
1. Web-sider med kamprapporter som er korte og konsise, samt konsistente. Med det mener jeg at det ikke er masse babbel om hvordan for eksempel et mål blir til, men kun basis-informasjonen til målet: Tid, målscorer, assist. Hvis dette er skrevet på forskjellige måter hver gang i rapporten er det vanskelig å parse/lese informasjonen, derfor "kravene" til enkelheten.

2. Web-sider med spillerstaller med samme type "krav" som over.

3. Web-sider med overganger med samme type "krav" som over.

4. Andre kilder for å bygge en slik database.

Hvis du vet om slike sider, så gi lyd i denne tråden.


Forhåpentligvis vil dette være noe jeg klarer å stable på beina ila året. Bruken av en slik database har egentlig ingen grenser og hvis jeg kommer forbi utfordringen med å bygge databasen vil jeg komme tilbake her for innspill på hva slags rapporter/informasjon som kan være ønskelig.

PS: Det er ren hobby og nyskjerrighet som ligger til bunn her, så det kan for alt jeg vet bunne ut i absolutt ingenting, men det hadde vært svært artig å lykkes - om så bare for biten relatert til Newcastle.

PS2: Har du peiling på database og/eller programmering så tas alle tips og eventuell hjelp imot med takk :)

9
Chit chat / Bursdags-tråden!
« p: 18. Okt. 2011, 09:03 »
Tenkte det var på sin plass med en egen bursdags-tråd!

Og hvem bedre å åpne tråden med enn vår egen TAN-sjef?

Gratulerer med dagen, Nordin!

:TAN:

Cookie for you!

10
Tilbakemeldinger / info / Smileys
« p: 09. Okt. 2011, 20:11 »
Heisann!

Da har vi oppdatert Smiley-databasen vår. Vi håper det faller i smak.

 :happy:

Det kan godt hende vi gjør noen videre endringer i tiden fremover basert på bruk og tilbakemeldinger. Mulig vi har gått litt "overboard" med mange nye smileys, men i såfall kan vi fjerne noen.

Håper dette kan bidra til enda mer artig i innleggene rundt om på forumet.

Så have fun!  :alkis:

11
Spillere og ledere / FLYTTET: Hvem er neste nummer 9?
« p: 06. Juni 2011, 16:30 »
Dette emnet har blitt flyttet til "Generelt" på bakgrunn av innholdet og feedback fra brukerne selv.

Tråden

13
Generelt / Stats Oppsummering
« p: 28. Sep. 2009, 10:05 »
Statestikk med visuelle hjelpemidler.

Totaler:
Visning av diverse totaler som kamper spillt, gjenstående kamper, totalt antall spillere osv.


Mål (Tid):
Dette bildet viser i hvilken tidsperiode målene er satt inn. Tidsperiodene er delt opp i kvarter. Dvs at det første målte punktet viser antall mål som er kommet mellom 0 og 15 minutter. Det neste viser mål som er kommet mellom 15 og 30 minutter. Finnes kanskje bedre løsninger, men det gir ihvertfall en viss ide om når vi er best på å omsette sjangsene våre.


Mål (Prosentvis):
Dette bildet viser mål fordelt på omganger i prosent. Illustrasjonen er delt opp i fire. De to første "Goals 1st" og "Goals 2nd" viser våre mål fordelt på omgang. De to neste viser andres mål mot oss fordelt på samme måte. I tillegg er hver av de fire delene delt inn i 3 igjen, Home, Away, Total. For å forklare det litt enklere. Summen av Home og Away er lik Total. Kan forklare denne bedre hvis det skulle være problemer.


Mål (Analyse):
Dette bildet viser mål fordelt på omganger og totalt i gjennomsnitt, både NUFC scoringer og mål imot (conceded). Den viser også proporsjonene mellom NUFC mål og motstandere, altså hvor mange mål NUFC scorer pr mål motstanderne scorer (ratio). Den siste er også fordelt på omganger og total.


Poeng:
Denne viser en prosentvis fordeling på hvordan vi tar poeng. Den er delt i to "Total Points" og "Possible Points" som igjen er fordelt på Hjemme- og Bortekamper. Total Points forteller om hvor mange poeng vi har tatt totalt. Dvs, har vi 30 poeng forteller den om alle de 30 poengene og om deres prosentvise fordeling på hjemme og bortebane. Det vil igjen si at legger man søylene for "Total Points sammen får man 100%.

Den andre "Possible Points" sier noe om hvor flinke vi er til å ta de mulige poengene. Hadde vi for eksempel mulighet til å ta 30 poeng hjemme, men tok bare 15 vil hjemme-søylen vise 50%. Mens tok vi alle 30 mulige bortepoengene vil denne vise 100% (I wish).


Spillerstatestikk:
Denne siste er nok den enkleste å lese. Ren spillerstatestikk. Fargekodet og i hele tall. Trenger ikke så mye forklaring  ;)


Håper noen finner det interessant. Jeg har planer om å oppdatere dette innimellom...

Sider: [1]