20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Aslak

Sider: [1]
1
Hei!
Da er det bestemt. Kampen mellom Newcastle og Sunderland spilles den 21. desember klokken 14.30.

Som annonsert via facebook og våre nettsider, så blir dette altså Toon Army Norways fellestur. I denne tråden vil vi oppdatere med program for turen, samt alt annet praktisk informasjon om turen.

Og det er fortsatt flere billetter igjen. Bestill her: http://newutd.no/supporterklubben/fellestur-mot-sunderland/

Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å fyre løs! Jeg svarer etter beste evne.

Som sagt, mer info kommer!

Mvh. reiseleder Aslak B. Petersen

2
Kamper / Newcastle - Liverpool, lørdag 19/10 kl. 13.45
« på: 17. Okt. 2013, 13:11 »
Da er det Premier League igjen. 0-6 forrige sesong var vel sammen med Sunderland-kampen det absolutt verste i den begredelige sesongen. Den gang var det ingen Suarez for Liverpool, han er med på lørdag.

Vet ikke hva jeg kan forvente, det kan man jo aldri som NUFC-supporter, så gidder ikke komme med noen spådommer.

Raylor og Haidara er garentert ute, mens Colo er usikker etter en skade som han pådro seg på landslaget. Ellers er vi vel stort sett skadefri. Selv godeste Steven Taylor er tilbake i full trening.

Samme lag som Cardiff, med Yanga-Mbiwa inn for en evt. skadet Colo?

Kjør debatt!

3
Toon Army Norway (TAN) / Medlemstur(er), sesongen 2013-14
« på: 15. Aug. 2013, 00:21 »
Heisann på deisann medsupportere.

I år har jeg fått ansvaret for å planlegge noen finfine supporterturer for medlemmer av TAN. Hvilke kamper som det blir arrangert tur til er ikke bestemt, men det vil helt sikkert bli en tur i løpet av våren 2014 og muligens også sent nå i høst. Skal opprette en avstemming her i denne tråden om ikke lenge, for å høre hvilke kamper som kunne være av interesse for dere.

Ser ut som at vi får på plass en avtale om billetter med klubben. Dette gjør at folk slipper å betale for medlemskap hos NUFC for billetter, noe man oftest må gjøre om man skal få billett til f.eks. Sunderland-kampen.

Det jeg lurer på akkurat nå er hva dere tenker om en evt. pakkeløsning fra Ving? En pakke som inkluderer fly og hotell, og som jo er mye enklere enn å bestille selv. Prisen vil nok ligge på 4-4500kr. Vil dette være aktuelt for noen av dere? Andre supporterklubber har lignende avtaler her: http://www.ving.no/fotballturer

Uansett om vi kommer med et slikt tilbud eller ikke, så vil jeg i denne tråden presentere en skikkelig guide på hvordan man kommer seg billigst mulig til Newcastle, raskest mulig til Newcastle og noen alternativer midt i mellom. I tillegg vil jeg gi en oversikt over hoteller i forskjellige prisklasser.

Stay tuned for mer info!

4
Ja, folkens. Da er det virkelig på tide å avslutte sesongen. Tror vi alle har godt av en pause fra å måtte se på dette laget spille fotball.

Men før vi tar sommerferie, så er det denne kampen mot Arsenal da. Som vanlig har vi et par nye folk ute med skader/suspensjon. Elliot er suspendert, mens Tiote, Santon, Saylor, Haidara og Sissoko alle er usikre. Shola er ute med skade.

Eneste gode grunnen til å se frem til denne kampen er at Steven Harper får en velfortjent hyllest i hans aller siste kamp. En fantastisk fyr!

Kjenner jeg Pardew rett så får vi et lag som ligner på det her, hvis alle de usikre forblir ute.

Harper
Debuchy - Colo - Willy - Yanga-Mbiwa
Perch - Cabaye
Ben Arfa - Gouffran - Jonas
Cisse

4-3-3, 4-5-1, 4-2-3-1, kall det hva du vil. Blir vel en salig blanding der vi må satse på at Ben Arfa fikser ting på egenhånd, og at vi kjemper knallhardt i forsvar.

UPDATE: Kampen vises på TV 2 PL HD 1

5
Jaja dere. Dette blir en SABLA viktig kamp, det håper jeg virkelig dere alle forstår. Mange skader gjør at vi nok må stille med nok en nykomponert forsvarsfirer i morgen. Kunne gjerne satt opp et ønsket lag nedenfor, men føler at jeg og Pardew ikke er helt på bølgelengde når det kommer til laguttak, så jeg dropper det.

Kjør debatt!

6
Er så jævla gira på denne kampen at jeg oppretter tråden allerede nå. Undertegnede skal se denne kampen live på WHL og regner med at det blir ganske så deilig stemning.

Jeg blir overrasket om vi ikke stiller samme lag som sist, muligens med unntak av Tiote for Perch hvis Elfenbenskysten ryker ut i kvartfinalen i AM. Uansett håper i hvert fall jeg at Perchinho fortsetter. Han har vært meget god de to siste kampene.

Kampen sendes selvfølgelig på TV2 PL HD1. Kos dere med den sendinga, så skal jeg vinke hjem til dere.

7
Spillere og ledere / Kevin Mbabu
« på: 31. Jan. 2013, 18:18 »

8
Kamper / Newcastle - Aston Villa, 05. feb kl. 14:30
« på: 02. Feb. 2012, 17:37 »
Noen vil kanskje reagere på at jeg starter kamptråden ettersom det gikk til Helgoland i Fulham-kampen. Men fakta er det at vi har vunnet alle de tre hjemmekampene der jeg har startet kamptråden, så da tar jeg sjansen på å åpne denne.

Jeg ønsker følgende lag:
Krul
Simpson, Colo, Willy, Santon
Ben Arfa, Guthrie, Perch, Jonas
Ba, Best

Evt. Raylor/Obertan inn på kanten og Ben Arfa opp sammen med Best. Tror uansett vi har godt av at Guthrie flyttes litt opp i banen når han ikke har Cabaye foran seg, slik at vi i hvert fall har en spiller som kan slå gode pasninger litt høyere opp i banene. Synes Perch var god som def. midt sist og jeg har ingenting i mot at han fortsetter. Cisse kan komme inn som innbytter etter hvert.

Faen, da kom jeg på at pappa har bursdag denne datoen. Må på gavejakt, så gidder ikke skrive mer.

Kjør debatt!

(Kampen sendes på TV2PL HD1)

Edit: Denne kampen blir ikke spilt i januar som min første tittel sa. DEN spilles allerede på søndag  :iik:

9
Kamper / Fulham - Newcastle, 21. jan kl 16:00
« på: 18. Jan. 2012, 15:15 »
Jösses! Erre ny kamp? Jepp.

Kjör debatt!

10
Kamper / Newcastle - QPR 15.01, kl. 14:30
« på: 09. Jan. 2012, 12:07 »
Ny hjemmekamp dere! Denne gang en söndagskamp. Live paa TV2PL HD1.

Kjör debatt!

11
Kamper / Newcastle - Blackburn, FA-cupen 07.01.12 kl. 16:00
« på: 06. Jan. 2012, 11:08 »
Jepp, jepp. FA-cup hepp! Har ikke noe mer fornuftig aa si. Er paa jobb i Österrike, saa kan ikke komme med noen lang analyse. Regner med at det er noen her som har noe aa si :)

Kjör debatt!

12
Kamper / Newcastle - Man Utd 04/01, kl. 21:00
« på: 01. Jan. 2012, 21:38 »
Da er det klart for årets første kamp. Vi bør vel cruise inn til tre enkle poeng. Man Utd er i dårlig form, så regner med at vi vinner med en 3-4-mål. Hat trick av King Shola bør vi kunne forvente.

Kjør debatt!

13
Spillere og ledere / Gabriel Obertan
« på: 09. Aug. 2011, 12:34 »
http://www.nufc.co.uk/articles/20110809/ober-the-toon_2281670_2414541

Velkommen!Sitat fra: nufc.co.uk
When he spoke to nufc.co.uk moments after putting pen to paper on a five-year contract, the quick and direct winger said: "I spoke with some of my friends and Newcastle is a big club with history in England, so it's a great move.
"I'm just really happy to be here because this is still a big club for me.
"It wasn't really a difficult decision to come here.
"I spent two good years in Manchester but it was a bit difficult with the competition and I really needed a club where I could play more games.
"I know it won't be easy to play each game here, because there's a good group, but I want a fresh start in my football."
And he admitted there's no better place for him to do that than at St. James' Park, with the Toon Army fans a big incentive for a player who played in the Champions League last term.
"I've heard a lot about the fans, the atmosphere, the passion around the club and the way the city is just behind the club 100 per cent," he said.
"So I think I'm going to love it."

14
Generelt / Ligacupen 2010/11
« på: 12. Aug. 2010, 16:40 »
Som dere vet møter vi Accrington Stanley i andre runde av ligacupen. Nå er det bestemt at kampen vises live på Sky Sports, noe som vel betyr at Canal+ sender den her hjemme. De har fortsatt rettighetene til ligacupen.
http://www.accrington.vitalfootball.co.uk/article.asp?a=208840

Resten av trekningen:

Birmingham City v Rochdale
Blackburn Rovers v Nowich City
Bradford City v Preston North End
Brentford v Hull City
Crewe Alexandra v Ipswich Town
Everton v Huddersfield Town
Fulham v Port Vale
Hartlepool United v Wigan Athletic
Leeds v Leicester City
Leyton Orient v West Bromwich Albion
Millwall v smoggies
MK Dons v Blackpool
Morecambe v Burnley
Peterborough United v Cardiff City
Portsmouth v Crystal Palace
Reading v Northampton Town
Scunthorpe United v Sheffield Wednesday
Southampton v Bolton Wanderers
Stoke City v Shrewsbury Town
mackems v Colchester United
Tranmere Rovers v Swansea City
Watford v Notts County
West Ham United v Oxford United
Wolves v Southend United

Sider: [1]