20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Geir

Sider: [1]
1
Reiser / Newcastle-Aston Villa 18. februar
« på: 30. Sep. 2016, 10:27 »
Jeg og en kollega som er Villa-fan har tenkt oss på denne kampen. Jeg er helt noob på dette og aner ikke hvordan jeg bør gå fram for å få tak i billetter. Jeg ser at det ikke går an å bestille fra nuf.co.uk enda og lurte på om noen hadde noen tips til hvordan det går an å få tak i billetter i god tid.

2
Fotballens verden / Tippeligaen 2012
« på: 08. Des. 2011, 23:08 »
På tide å starte en ny tråd ettersom kampoppsettet for 2012 begynner å bli klart.

Nok en start mot Brann for vår del, tør vi håpe det går bedre enn det gikk i år?
Hvem blir denne sesongens overraskelse?
Kommer Tromsø til å klare et nullbudsjett eller går det mot en ny emisjon til Alfheim XIV?

Det ser ut som klubbene skal prøve å holde budsjettene på et mer edruelig nivå i år? Hvordan tror folk det vil slå ut?

3
Fotballens verden / Norgesmesterskapet i Fotball
« på: 11. Mai 2011, 20:12 »
Etter dagens Vålerengakamp følte jeg at vi trengte denne tråden.

4
Fotballens verden / Tippeligaen 2011
« på: 23. Feb. 2011, 22:44 »
Så ikke en tråd for dette og tenkte at det kanskje var på tide med en tråd for dette årets tippeliga.

Vi går mest sannsynlig den minst forutsigbare tippeligaen i manns minne i møte. Ingen lag virker spesielt gode og det er vanskeligere å se store gullfavoritter. Rosenborg har et lag bestående av noen gode spillere, noen skadeutsatte og en haug med uprøvde talenter, det blir spennende å se hvordan Vålerenga klarer å følge opp sin gode sesong i fjor og hvilket lag som blir årets "Haugesund". Jeg holder en knapp på at Brann gjør det bedre enn folk tror, Vålerenga gjør det litt dårligere enn i fjor og at de nyopprykkede lagene fort kan være vel så gode som de etablerte lagene. Jeg tror ikke RBK klarer å ta et nytt seriegull om vi ikke forsterker med 2-3 førstelagsspillere før overgangsvinduet stenger.

5
Chit chat / The Wire
« på: 04. Nov. 2008, 15:39 »
Bare lurte på om det var noen som hadde sett denne fantastiske serien. Har akkurat sett den siste episoden i den siste sesongen og må definitivt si at det er den suverent beste serien jeg noen gang har sett. Nesten trist å vite at det ikke er mer.

Sider: [1]