20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Kesse

Sider: [1] 2 3
1
Reiser / Arsenal - Newcastle 10 mars
« på: 18. Jan. 2012, 14:44 »
Er det noen som vet hvordan det er å få tak i billetter blant Newcastle supporterne når vi reiser til Emirates?

2
Transfers / Hvilke spillere har fått nok?
« på: 08. Des. 2010, 18:35 »
Gitt at Ashley ikke tryller frem en klasse manager i løpet av et par dager kan det virke som om det er en spillere som har fått nok av tegneserielaget Newcastle United.

Hvilke spillere kan vi forvente drar ved første mulighet, altså januar?

Personlig tror jeg disse drar;

- Enrique: En av våre beste spillere som gikk hardt ut mot styret i går, har tidligere også kritisert styret offentlig. Virker som nok er nok for Jose sin del.

- Steven Taylor: Vært usikkert rundt han lenge, føler meg rimelig sikker på at han ikke vil skrive under ny kontrakt, og da selges han nok billig i januar.

- Danny Guthrie: Lite med spilletid fremover da han er 4 valg sentralt. Tipper han ønsker seg vekk..

- Andy Carroll: Usikker på hva Carroll tenker, jeg er sikker på at han ikke blir med ned i championship enda engang om det blir tilfellet. Føler meg ganske sikker på at det vil komme et par bud på han i januar, og da spørs det om han vil bli eller ei.

3
Chit chat / Vegetarianer - Noen som er det her?
« på: 09. Des. 2009, 20:31 »
I flere perioder over flere år har jeg vurdert å "prøve" og leve som vegetarianer, ente for alltid, eller kun for en periode bare for å teste det ut. Men det har aldri blitt noe av..

Har aldri vært veldig glad i kjøtt genrellt, og det eneste kjøttmåltidet jeg vet at jeg vil savne er grillmat på sommeren :) Bortsett fra det skal det gå greit.

Hvorfor jeg har tenkt på det osv vet jeg egentlig ikke - mye av grunnen er nok rett og slett bare fordi jeg vil prøve :)

Noen som lever som vegetarianere her? Eller som har gjort det?


4
Chit chat / Mastergrad - Økonomi
« på: 13. Nov. 2009, 14:41 »
Vet at det er en del som studerer økonomi her. Vurderer dere en mastergrad? Hvis så, hvor?

Jeg er ferdig med 3 år nå til sommeren, tar den på BI Oslo men vurderer å flytte meg å ta mastergraden på en høgskole eller universitet i Norge. NHH tviler jeg at jeg kommer inn på, har ca 3.5 i snitt.

Noen tanker?

5
Generelt / Holder Newcastle seg i PL, evt hvem rykker ned??
« på: 07. Mars 2009, 11:59 »
Det så jevnt i bunnstriden nå at det er helt kvalmt. Jeg tror vi fortsatt klarer oss, men da MÅ vi, og jeg mener MÅ vinne mot Hull, Stoke, Boro og Pompey. Det er de kampene jeg mener blir det viktigste de to neste månedene, det er lag som er i samme posisjon som oss. Utenom disse kampene har vi igjen å møte Liverpool, Arsenal, Chelsea, Tottenham, Fulham, og Aston Villa. Dette er kamper jeg ikke forventer så veldig mye i fra, selvom kampene mot Spurs og Fulham muligens kan gi oss mellom 1-3 poeng. Nøkkelkampene for overlevelse blir uansett Hull, Stoke, Boro og Pompey.. I dag ser tabellen i bunnen slik ut:


Hull City   28   32
Tottenham   27   31
Sunderland   27   31
Stoke City   28   29
Newcastle   28   28
Portsmouth   27   28
Blackburn   27   27
Middlesbrough   28   26
WBA               28   22

Både Pompey og Blackburn har en kamp mindre spilt. Så dersom de vinner den kampen ligger vi nedrykk..

Jeg personlig tror disse tre lagene går ned:

Stoke
Boro
WBA

Hvem tror du??

6
Generelt / Veien videre...
« på: 17. Jan. 2009, 22:29 »
Tenkte å starte en tråd der vi kan diskutere hva vi vil skal skje fremover. Vi har nå 6-7 forskjellige tråder hvor det samme tema blir diskutert - Hva faen er feil med Newcastle United!?

Etter en dritt kamp i dag måtte jeg bare komme meg litt vekk å roe tankene. Her er noen synspunkter på diverse ting, disse kommer jeg med kun for å få utløp for litt aggresjon og frustrasjon.

1. Joe Kinnear.

Hva skal man si? Den dagen han ble ansatt var jeg sterkt sjokkert og forbannet, jeg kunne ikke fatte at Newcastle var sunket så lavt. Etter sjokket var lagt seg tok jeg meg sammen å tenkte at det var greit med JK siden han bare skulle bli en måned eller to. Herregud, mannen har sine svakheter, men vi trengte en som kunne styre skuta i stedet for Chris Hughton som var en vandrende katastrofe som midlertidig manager. JK var bedre enn ingenting!

Han gjorde det greit, og jeg synes tanken om at han kunne få fortsette til sommeren var OK. Klubben trenger ro, og jeg står fortsatt ved at han bør få fortsette til sommeren. DESVERRE, så har styret bestemt seg for å tilby Joe Fucking Kinnear en kontrakt som strekker seg ut over sommeren, en langtidskontrakt! Lenger før han i det hele tatt har bevist en dritt... Jeg kan bare ikke fatte hva de tenker med!? Joe Kinnear ER og BLIR en midlertidig løsning. Han er ikke den manageren som vil ta oss oppover på tabellen, men jeg ber til gud om at han er den som hjelpe oss å berge plassen i PL.

2. Dennis Wise.

Synes han gjør en fabelaktig jobb! Jobben hans er jo strengt tatt kun å sikre nye spillere til juniorlaget, og med tanke de to nye signeringene vi har gjort i dette vinudet, samt de kjøpene vi gjorde i forrige vindu har han gjort en langt langt bedre jobb enn jeg hadde trodd. Vi har et av landets beste juniorlag, og det ser ikke ut som de har tenkt til å hvile på laurbærene da det er flere spennende talenter linket.

3. Marginer.

Finnes det et lag i verden som har mer uflaks enn Newcastle om dagen?? Greit nok at vi er MØKK dårlige, men vi går knapt en kamp uten rødt kort, straffe i mot, selvmål eller syke dommeravgjørelser. DRITT LEI!!

Hvor mange straffer har vi egentlig fått mot oss denne sesongen!?

4. Martins og Given.

Våre to DESIDERT viktigste spillere. En matchvinner i hver sin ende av banen.. Angrepet vårt er tamt, forutsigbart og treigt uten Martins. Martins har kun en stor svakhet, og det er at han trenger en spissmakker som skorer minst like mange mål som han selv, da hovedstyrken til Martins primært er å rive i filler forsvar, ikke nødvendigvis å få ballen i mål.

Given snakker for seg selv.

5. Owen.

Vår DESIDERT beste målscorer. Desverre er han tam som et lam uten en spiller som Martins ved sin side.. Owen er 100% avhengig av å bli foret med baller, han er ikke i stand til å skape noe på egenhånd og per i dag er ikke laget i stand til å skape noe for han.

6. Laget generellt.

Dårlig samspill -  tynn tropp - skadeutsatt - uroligheter - lav selvtillit. Det er noen stikkord som beskriver troppen ganske greit føler jeg.

7. Januar.

Jeg har sagt at jeg vil "gi min dom" den 1.Februar. Men jeg FORVENTER at laget skal bli styrket denne måneden. Vi har rett og slett ikke råd til å gå ut i Februar uten nye spillere..

8. Nicky Butt.

Få denne levende katastrofen av et vandrende frispark ut av start 11èrn.

9. Zoggy.

Et gutt med så elendige holdninger og så elendige prestasjoner kan sette seg på første buss vekk fra Newcastle for min del.

10. Mike Ashley.

Selvom mange kanskje har fått inntrykk av at jeg er på Ashley "sin side", så føler jeg ikke at det er korrekt. Jeg har hele tiden pressisert at det viktigste for Newcastle er å ha en EIER. Om Ashley ville selge eller beholde klubben ga jeg egentlig blaffen i, så lenge det ble avgjort så fort som mulig. Når han valgte å ta klubben av markedet syntes jeg det var greit, siden det ville skape stabilitet.

Det synes jeg fortsatt. Jeg vil ha stabilitet. Men ikke for enhver pris! Mange her på forumet gir Ashley skylden i alt.. Dersom Owen bommer på en sjanse er det Ashley som har tapt kampen for oss. Dersom Butt gir bort et straffespark var det Ashley som gitt Butt så dårlig selvtillit at han ikke klarte bedre etc.

Jeg prøver så godt jeg kan å tildele skylden der den bør ligge. Slik jeg ser det, har Ashley ansvaret for følgende.

- Skaffe oss en ny manger. FAIL! (dersom ryktene om at JK blir er sannt)
- Styrke troppen. Det får vi vite 1.Februar.
- Bygge og utvikle en god ungdomspolitikk. Suksess!
- Drive en sunn og nøktern pengepoltikk, en bærekrafitg utviklig for Newcastle. Suksess!
- Bygge en stabil og sammensveiet organisasjon. FAIL! Kaos er vel stikkordet.

Og det viktigste av alt, ta klubben et skritt videre! Jeg har til gode å se at klubben tar steg i riktig retning... Vi må hvis ambisjoner!!

Hva som skjer videre tør jeg ikke å gjette på engang. Ingenting forundrer meg med denne klubben.. Jeg er snart 24år å har holdt med Newcastle siden jeg var 6-7år. Og aldri før jeg følt at interessen for Newcastle og fotball generellt er på vei ned, og det tar jeg som et svært svært dårlig tegn! Det er grenser for hva en sjel tåler...

Nå skal jeg reise bort en uke hvor jeg mest sannsynlig ikke har tilgang til internett. Og det skal bli deilig å bare komme seg vekk, å drømme tilbake til gode gamle dager. Når det var morsom å være Newcastle supporter!! :)

Damn, det ble et langt innlegg :)
 

7
Generelt / De fem neste kampene.
« på: 09. Nov. 2008, 00:17 »
Disse kampene mener jeg er dødsviktig for hvordan sesongen vår kommer til å bli. Tabellen begynner sånn smått å sette seg nå, og det er da må sette inn "nådestøtet" i en periode hvor vi har overkommelig motstand. Hvordan tror du de neste 5 kampene går? Jeg tror :

Fulham - Newcastle  1P
Newcastle - Wigan 3P
Chelsea -Newcastle 0P
Boro - Newcastle 1P
Newcastle - Stoke 3P

Altså 8 poeng på 5 kamper. Det er etter min mening MINIMUM av det vi bør ha, men da har vi til gjengjeld gjort nok til å krype ut av sumpa å legger oss mest sannsynlig på en trygg +/- 10 plass.

8
Annet / Stem på Alan Shearer!!
« på: 25. Okt. 2008, 15:47 »
http://www.dagbladet.no/sport/2008/10/25/551520.html

Canal Plus og DB kårer PL beste spiss. Desverre er dette en kåring reservert for scum fans o.l. Vårt eneste håp er Shearer! STEM !!!

9
Annet / Newcastle - Hull. Belfry?
« på: 12. Sep. 2008, 13:20 »
Noen som vet om kampen vises der i morgen?

Noen som har tenkt seg dit?

10
Generelt / Hva skjer nå?
« på: 04. Sep. 2008, 20:50 »
Vet at alle ikke er helt gode i toppen akkurat nå, men hva tror dere skjer?

Manager - Hvem kommer?

Ashley og Wise - Yay or nay?

Owen - Signerer han ny kontrakt?

De andre spillerne - Kan vi forvente spillerflukt?

Personlig tror jeg Wise tar over så lenge. Ashley og Wise blir i klubben. Owen stikker. Samt at vi mister et par av de andre spillerne vi er glade i Januar måned.

Ashley knyter igjen pengesekken enda hardere og vi er offisielt BØTT FUCKED!!!

11
Chit chat / Bo i London
« på: 31. Aug. 2008, 20:14 »
Vurderer å flytte over dammen etter nyttår. Men har hørt det er veldig dyrt og vanskelig å få et sted å bo i London. Noen her inne som enten har erfaring eller har hørt noe rundt dette? Vet det var et annet forummedlem som holder til eller skal flytte dit, men husker ikke helt hvem.

Er student så hadde håpet på å finne en studenthybel, men siden jeg bare blir der i ca 6 måneder virker det nesten umulig.

12
Generelt / Burde vi gå for Shearer?
« på: 11. Jan. 2008, 22:31 »
Etter mye frem og tilbake er det fortsatt ikke helt avklart om det blir Redknapp som tar over Newcastle. Jeg begynner egentlig å håpe at vi endelig kan hente inn Shearer, kan han være et bedre valg enn Harry Redknapp ?

Til tross for at Shearer mangler den erfaringen som Redknapp har så er det noen vesentlige ting som jeg vi bør ta til bektratning.

1. Uansett om man mener Shearer er ukvalifisert eller at det er for tidlig for han å lede Newcastle så vil ALLE og da mener jeg ALLE Newcastle supportere gå 110% bak han hvis han tar jobben.

2. Jeg tror det kun er Shearer som vil få lov til å bygge et lag over tid uavhengig om resultatene svikter i perioder.

3. Shearer er et større navn enn Redknapp, jeg vil tipper at flere spillere vil se på det som en større sjans å få spille under Shearer enn Redknapp.

4. Tidspunktet for at Shearer skal ta over er perfekt. Vi har akkurat gitt en manager sparken etter kun 24 spilte kamper, det vil mest sannsynlig gi den neste manageren mer arbeidsro pga en tidlig sparking av Sam.

5. Ingen managere vil noen gang få arbeidsro med "Shearer spøkelset" hengende over seg.

6. Jeg kan love dere at St. James ville blitt fullstappet HVER eneste kamp hvis kongen igjen hadde entret gressteppet, selvom han nå står utenfor sidelinjen  ;D

Jeg mener, når vårt eneste sannsynlige alternativ er Redknapp, som vil koste oss en formue, så ser jeg på Shearer som en bedre og mer langstiktig løsning. Drit i arbeidserfaring, Shearer lever for fotball og han er en levende legende! Shearer elsker Newcastle, og Newcastle elsker han!

Hva mener dere andre?

Edit:

Og bare tenkt på dette. Forestill dere jubelbruset med "SHEARER SHEARER SHEARER" når han kommer ut for å hilse på fansen når han takket ja til jobben! Fyfaen, for en legende! Får frysninger allerede jeg :)

Et annet punkt jeg kan legge til :
8. Jeg tviler at målkongenAlan Shearer vil stå for defensiv fotball ;)

13
Generelt / Den positive Redknapp tråden !
« på: 11. Jan. 2008, 16:42 »
Selvom det er flere tråder angående Redknapp så tenkte jeg vi kunne bruke denne til å KUN komme med innspill til hvorfor vi bør være positive til at Redknapp (mest sannsynlig) blir Newcastle manager.

- Han blir Ashleys mann, altså vil styreformannen virkelig støtte han.
- Forhåpentligvis en MYE større pengesekk å rutte med enn det Big Sam ryktes om å ha fått (8MP)
- Han spiller litt mer offensiv fotball enn Allardyce.
- Virker som han har god oversikt over det afrikanske markedet, tror det er mange skjulte talenter her!
- Muligens tar han med et par gode spillere fra Pompey.
- Forhåpentligvis kan han lære Newcastle å vinne bortekamper.

Det var hvertfall noe :)

14
Annet / Belfrys 10/11-07!!!
« på: 09. Nov. 2007, 22:32 »
Virker som om det er veldig mange her inne som har tenkt seg på Belfrys for å bevitne Newcastle knuse sunderland på stadium of shite.

Hadde vært moro å høre hvem som fakstisk skal dit i morgen?  :D

Jeg møter hvertfall opp!

Kjennetegn : Den nye 2 drakta med Barton på ryggen, og muligens "newutd.no" genseren min !  :P

15
Fortsetter fra tråden "Shearer 37år", som ble litt offtopic etterhvert.

Frode: Jeg synes rett og slett Kuyt er en bedre spiller enn Viduka. De er på veldig mange måte like, hodesterke, sterke i kroppen, grei teknikk osv. Men Kuyt har et mye høyere arbeidsnivå i tillegg til et langt langt bedre skuddbein. Han har har alt Viduka har, men litt mer. Det eneste Viduka er bedre er som du sier den litt "slepne" teknikken.

Når det gjelder Owen og Duff så er jeg forsåvidt enig, begge er gode nok, de var hvertfall! Om vi noen gang kommer til å se de slik de engang var gjenstår å se. Så per i dag så er det vel da faktisk Martins, Given og Viduka i vår tropp som ville kjempet om en plass i et topp4 lag. Det Owen har gjort i Newcastle tilsier hvertfall ikke at han skal være god nok..

Geremi og Smith derimot er langt i fra gode nok, det har de vist tidligere, både i sine gamle klubber og i Newcastle.

Det her blir jo kun personlige meninger fra begge sin side. Men jeg synes det er så rart at folk i det hele tatt tror at vi har et lag som er i nærheten av topp 4, fordi for meg så vi langt langt unna.

Kingkev: Enig i veldig mye. Hvis du tenker verdi i penger, så var Viduka et bedre kjøp enn Kuyt da Kuyt var overpriset deluxe og Vid var gratis :)

At vi allerede har en arbeidsspiller i Smith er greit nok, men det jeg mener er at spiller for spiller, så Kuyt en bedre enn Viduka.

Viduka i sin "prime" var kanskje bedre enn det Kuyt er, men per i dag så mener jeg Kuyt er bedre.

Oppsummering for MIN del;

Spillere som er gode nok per i dag: Given, Martins.

Spillere som mest sannsynlig er/blir gode nok: Given, Martins, Owen, Duff, Viduka, Barton. Muligens Emre også..

Sider: [1] 2 3