20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i omrder du har tilgang til.


Meldinger - navimer

Sider: [1] 2 3 ... 17
1
Reiser / Nettside for billetter
« p: 14. Feb. 2024, 16:09 »
Hei, hvor bestiller folk billettene sine nå når det ikke lengre er mulig gjennom supporterklubben?
Er det noen som har brukt noen sider i det siste som de kan anbefale? Jeg ser fotballreiser.no har pakker, men er usikker på hvor legit disse er? Jeg kunne tenkt meg å se NUFC-Sheffield United 27.April, men ser datoen til denne hos fotballreiser.no er 4.Mai av en eller annen grunn

2
Reiser / Sv: Billetter til Wembley
« p: 01. Feb. 2023, 09:56 »
Personlig har jeg brukt footballticketpad og har god erfaring med de. Alle biletter til Wembley som blir solgt av klubben havner sannsynligvis hos sesongkortholderne

3
Reiser / Sv: Billetter til Wembley
« p: 31. Jan. 2023, 18:37 »
Ja, har allerede undersøkt fly og hotell, og var villig til å betale 10k for 2 billetter, men som d ser ut nå blir d minst 20k for 2 billetter :(

4
Reiser / Billetter til Wembley
« p: 30. Jan. 2023, 20:07 »
Dersom vi kommer til Wembley, hva er mulighetene for å skaffe seg billetter?
Så vidt jeg har funnet ut hittill så er det stort sett bare billetter til ManU siden av Wembley tilgjengelig til ca.800 pund og oppover, mens newcastle siden er 1500 pund og oppover..

Er det noe håp? Noen flere som har tenkt seg over om vi kommer dit?

5
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2022
« p: 27. Jan. 2022, 09:37 »
Sant Igrinde :)

https://www.nufcblog.co.uk/2022/01/26/medical-booked-in-for-bruno-guimaraes-as-french-experts-explain-that-lyon-statement-report/

La oss håpe så...

Liten fun fact, se på transfertråden for Januar 2021, 14 (!!!!!) svar.... 1 side. Nå er vi på side 29 med 425 svar! Artig med mer fres her på forumet igjen  ::)

https://www.nettavisen.no/sport/mener-guimar-es-kan-vare-premier-league-klubbens-redning-kan-nesten-garantere-det/s/12-95-3424236827

Sterk påstand å komme med at han vil "garantere at de beholder plassen", men dersom overgangen går gjennom får vi bare håpe det stemmer  8)

6
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2022
« p: 24. Jan. 2022, 18:17 »
Ser ut som det kan bli Lingard inn på lån, og det er forsåvidt bra. Både han og Alli ville vært en forsterkning for all del, men det jeg ikke skjønner er at de ikke ser ut til å prioritere en sentral midtbanebauta.
Der har vi INGEN for øyeblikket, hverken Shelvey, Longstaff eller noen andre holder godt nok nivå, og for øyeblikket så er vår sentrale midtbane bare ett stort hull som motstanderne spaserer gjennom..

Jeg er overbevist om at en spillertype som hadde liknet på Kante eller Høibjerg ville berget plassen i PL, og synes synd på forsvaret vårt dersom vi ikke får inn kvalitet i leddet foran de

7
Kamper / Sv: Livwepool - Newcastle 24.04 1330
« p: 24. April 2021, 15:32 »
Kom hjem fra jobb, skrudde på å så de siste 7 minuttene og rakk å bli svett og svimmel  ;D

Å få det overtidsmålet etter en latterlig(men dessverre korrekt ihht reglene) annullering var helt magisk

Nå er vel plassen sikret? :)

8
Kamper / Sv: Burnley - Newcastle søndag 11.04.21 kl 13
« p: 11. April 2021, 13:45 »
Hvordan i svarte ##$#* er ikke det der straffe?????  Det er jo helt skandale :o >:(

Hadde det vært et topp4-lag hadde det vært straffe 10/10 ganger eller mediestorm mot VAR

9
Generelt / Sv: Nedrykkstråden 2021
« p: 09. April 2021, 23:42 »
Traore sitt overtidsmål i kveld kan bli svært viktig for oss i nedrykkskampen, bør være en enorm motivasjon for guttene før 6-poengskampen mot Burnley

Så får vi bare håpe Bruce gir guttene mulighet til å gi litt gass i helga..

10
Generelt / Sv: VAR
« p: 01. Mars 2021, 15:41 »
Om du leser over har jeg nevnt det nøyaktig samme systemet med challenges så der er vi ihvertfall to! Tror det kunne løst mange av klagene jeg har ved systemet!

Og så har jeg i årevis ønsket en mikrofon på dommerne som man har i mange andre idretter. Tror det vil hjelpe både dem og spillet om man får høre dommernes synspunkter på avgjørende situasjoner.

Der er vi enige om det ihvertfall 8)

11
Generelt / Sv: VAR
« p: 01. Mars 2021, 15:05 »
Synes noen av de argumentene gikk litt i kluss. Ingen vil vel påstå et sjarmen i fotball består av offisdemål og filming (kanskje littegran offsidemål i vår favør ;)). Det jeg vil si er at for meg er for eksempel overtidssmål en viktig del av sjarmen. Den forsvinner når spillere ikke tør å feire helt ut osv. Joda, om VAR så viser en åpenbar offisde er det greit, men ikke kom å si at linjedommerne ikke så 99.9% av disse åpenbare offsidene før VAR kom. Veldig sjelden at åpenbare offsider avgjorde. Og i tvilsomme tilfeller var det jo tross alt en regel som sa at om dommerne var i tvil skulle det komme angripende lag til gode selv om denne ofte ikke ble fulgt, og ihvertfall ikke respektert av fans og media.

Dette med konkurranse og at dommerne dømmer fordel storlagene, mener du da før VAR kom? For hvis ikke klarer jeg ikke helt å se meningen. Jeg mener også å ha lest at det heller ikke var riktig og når man viste oversikter på kritiske dommerfeil imot var det nokså jevnt fordelt og ingen åpenbar hellning mot storlagene, men jeg er åpen for å bli korrigert på dette. Mye ligger vel i at matcher med storlag får og fikk mer medieoppmerksomhet. Ingen som er særlig opptatte av en dommerfeil i Fulham-Brighton liksom. Trist, sant og forståelig.

Vet ikke helt om 99.9% av åpenbare offsider som du sier stemmer, men om man tar med marginale offsider også så blir disse ihvertfall helt korrekte med VAR -og det mener jeg er positivt.

Tenk eksempelvis på Frankrike som stjal VM-plassen til Irland i 2010 når Thierry Henry scoret et mål som skulle vært annullert, slike skandaler forsvinner med VAR. Og det mener jeg er positivt.

Ja jeg mener at det ofte er slik at storlag har mer flyt med dommerne. At statistikken ikke er enig med meg der er jeg klar over, men den baserer seg på faktiske dømte straffer og lignende, det er mye som ikke blir med i den statistikken av 50/50 situasjoner.
Derfor mener jeg at VAR vil utjevne dette ved at dommerne får mulighet til å se på disse situasjonene i reprise.

Når det er sagt, så kunne jeg heller tenkt meg et VAR-system basert på amerikansk fotball (NFL) hvor trenerne har mulighet til å bruke et visst antall "challenges" hvor dommerne må se på en situasjon på nytt. Men der tror jeg få er enige med meg  ;)

12
Generelt / Sv: VAR
« p: 25. Feb. 2021, 19:41 »
Personlig synes jeg VAR er et godt tilskudd til fotballen, og at det tross enkeltepisoder har ført til flere riktige avgjørelser.
Enig i at de må justere grensen for når VAR skal kobles inn, det virker som det er den enkelte VAR-buss sin avgjørelse fra kamp til kamp hva som subjektivt sett er en "clear and obvious mistake".

Men at det er et gode er eksempelvis den omgjorte straffen fra Leeds-Southampton på tirsdag et godt eksempel på, personlig synes jeg ikke det er "noe av sjarmen" at kamper kan avgjøres på bakgrunn av filming eller offsidemål.
Og det er tross alt ikke så mye tid som går bort på VAR-avgjørelser som fryktet før det ble innført. Jeg tør også påstå at det skjerper konkurransen i kampene ettersom det ofte etter min mening har vært slik at dommerne dømmer til fordel for storlagene om de er i tvil

13
Generelt / Sv: Manager etter Bruce
« p: 29. Jan. 2021, 17:24 »
Jeg tenkte også det kunne være en sammenheng der, men Jones kom til Bournemouth etter Howe dro derfra.
Lurer litt på hva som er planen til Ashley fremover. Jeg synes denne ansettelsen ser meningsløs ut.

Kan det muligens være en backup-ansettelse som vil bli caretaker etter Steve Bruce om han får fyken?

14
Kamper / Sv: Arsenal - Newcastle United
« p: 20. Jan. 2021, 13:29 »
Ja for nedrykk er utelukket om ein fjerner Bruce..  ::)

Så er jeg klar over at gode managere ikke står i kø for å jobbe under Ashley. Men Eddie Howe er da ledig, som et eksempel.

Tror nok vi skal klare å skaffe en bedre manager enn Bruce selv under Ashley, for den lista er veldig lav..
Eddie Howe hadde vært en god løsning. Jeg tror faktisk Slaven Bilic også er en type som kunne tent en ny glød på slutten av sesongen

15
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« p: 18. Jan. 2021, 23:23 »
Er ikke noe særlig begeistret for Thorstvedt sånn generelt, men i dag er han spot on når han slakter Steve Bruce..

Mer tafatt manager skal man lete lenge etter, ganske utrolig å holde på i et yrke i så mange år og fortsatt ha null peiling

Sider: [1] 2 3 ... 17