20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i omrder du har tilgang til.


Emner - Lateralus

Sider: [1]
1
Reiser / Billetter til St. James' Park. Hvordan skaffe?
« p: 18. Feb. 2024, 23:05 »
Hei
Jeg har ikke vært på St. James siden mai 2018 (3-0 mot Chelsea) og det er jammen på tide. Den gangen kjøpte jeg to plasser på Platinum club til fornuftig pris av noen her inne som hadde sesongkort som de ikke selv kunne bruke den gangen. Er det en løsning som er mulig fortsatt (mener jeg har lest noe om at de nå er personlige med legitimasjon og bilde osv), og er det i så fall noen her inne som ikke skal på en hjemmekamp før sesongslutt, og kan avse to billetter?

Hvis ikke dette er mulig, hvordan er det mulig for oss nordmenn å skaffe billetter utenom det svarte markedet og til noen lunde fornuftige priser? Tar i mot alle svar med takk.

2
Kamper / Newcastle United - Leeds, 17.09.2021
« p: 17. Sep. 2021, 20:20 »
Ny kamp, nye muligheter (forhåpentligvis ikke nye muligheter til å bli pissa på)

Ser at Bruce igjen velger denne 5-3-2/3-5-2-formasjonen sin, uten å tenke på hvilke spillere og spillertyper han har tilgjengelig. Hayden trengs på midten for pokker. Og Clark er en skygge av seg selv. Jeg mener våre to beste stoppere er Schar og Fernandez. Begge på benk fra start igjen. Ritchie er for treig og posisjonssvak defensivt til å spille vingback. Burde gått ut i en 4-3-3 variant med det mannskapet han har tilgjengelig.

Så får vi håpe jeg tar helt feil, og at vi gruser Leeds. Uten at optimismen akkurat står i taket.

Sider: [1]