20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i omrder du har tilgang til.


Emner - Eriksen

Sider: [1] 2 3 4
1
Spillere og ledere / Sven Botman
« p: 20. Mars 2024, 19:42 »
Ute i 6-9 måneder med ACL i samme kneet. Skyldes dette fortsatt uflaks? Har dannet seg et mønster her, slike ting har skjedd gjentatte ganger nå.

2
Spillere og ledere / Harvey Barnes
« p: 17. Des. 2023, 14:03 »
Sitat
Meanwhile, Newcastle have been hit with yet another injury blow after Harvey Barnes suffered a setback in his recovery from a toe injury.

The £38m winger was expected to return this week but will not be seen until January at the earliest. There is a fear his absence could be longer-term if needing surgery, and that could yet mean his season is over.

‘Unfortunately, he didn't have surgery on his foot, the specialist felt he would be OK and we're still hoping it's not longer term and he won't need an operation,’ said Howe. ‘But we're still in that phase of whether he's going to come back or not.

Jeg kan ikke si at jeg er særlig imponert over vårt medisinske apparat denne sesongen. Vi har vært uheldige, men spillere får jo stadig tilbakefall og slår opp igjen skader. Samtidig driver vi å grubler over om Botman og Barnes trenger operasjon flere måneder etter at skaden skjedde.. Er dette normalt? Er ikke dette noe man burde kunne avgjøre nokså tidlig etter at skaden har skjedd? Nå er det jo slik at det medisinske apparatet er en av få ting som ikke har blitt oppgradert etter takeover, og vi har jo alltid slitt litt med skader. Kanskje på tide å gjøre noen utskiftninger?

3
Spillere og ledere / Tino Livramento
« p: 29. Nov. 2023, 17:29 »
Sesongens desidert beste signering. Fast plass på venstreback foran Burn når Burn er tilbake?

4
Spillere og ledere / Lewis Miley
« p: 29. Nov. 2023, 17:27 »
Denne gutten har en stor fremtid, så lenge han kan unngå skadeproblemer. For noen prestasjoner.

5
Spillere og ledere / Sandro Tonali
« p: 23. Sep. 2023, 13:26 »
"Eddie Howe insists Newcastle have signed the right type of midfielder in Sandro Tonali and says it will take time for the Italian to show his best self, revealing he has trained only once with his team-mates in a month."

Tonali har kun trent 1 gang med laget den siste måneden etter Villa. Har visstnok slitt litt med skade, og så var det landslagspause i tillegg. Trenger litt mer tid for å tilpasse seg systemet.

6
Da var vi endelig tilbake! Første motstander blir Milan på San Siro. En spesiell kamp for Tonali som er tilbake på sin gamle hjemmebane. Bookmakerne mener at vi kommer til å kjempe mot Milan om 2 plassen, så denne kampen kan bli avgjørende til slutt. Grunnet hjemmefordel så er nok Milan favoritter, men jeg tror absolutt at vi har muligheter her! Tipper uavgjort, noe som ville vært et godt resultat etter min mening.

7
Generelt / Champions League 23/24
« p: 31. Aug. 2023, 22:34 »
Hvem skulle trodd at denne tråden ble nødvendig allerede denne sesongen? ::) Vi kom rett inn i dødens gruppe, noe jeg personlig synes er litt spennende. Tenker egentlig at det er en jevn gruppe, har skjedd store endringer i PSG laget blant annet. Tonali møter gamleklubben, og det samme gjør Isak.

Gruppe F
Paris Saint-Germain
Borussia Dortmund
AC Milan
Newcastle United

8
Kamper / Newcastle United - Liverpool 27.08.23 kl. 17:30
« p: 27. Aug. 2023, 12:49 »
0-4-9 er fasiten mot Liverpool på de siste 13 oppgjørene vi har mot dem. Vi har ikke slått Liverpool siden desember 2015! På tide å bryte denne trenden. ::)

9
Spillere og ledere / Lewis Hall
« p: 23. Aug. 2023, 11:50 »
Da var det offisielt! Lån med opsjon på kjøp. Spennende spiller!

10
Spillere og ledere / Garang Kuol
« p: 25. Mai 2023, 23:54 »
Kom inn og utlignet 4 minutter på overtid mot Rangers. ::) Dette er hans første mål for Rangers, han har dessverre fått lite spilletid.

11
Kamper / Chelsea - Newcastle United 28.05 kl. 17:30
« p: 25. Mai 2023, 22:44 »
Siste kamp! Vi har sikret topp 4, og spiller om tredjeplassen. Vi har muligheten til å ende over Man Utd for første gang i PL historien. Sitter å ser Chelsea i dag, dette laget burde vi kunne slå. De er helt ute av det. Spørs hvor sterkt lag vi stiller da, tror blant annet Bruno får hvile da han har spilt med skade en stund, og Pope har operert fingeren denne uka. Kan tenkes at vi vil gi sjansen til spillere som ikke har fått spille mye. Regner med at Gordon og Targett får sjansen? Kanskje til og med Dummet? Håper vi vinner denne for å toppe en nydelig sesong, og jeg har også et lite håp om at Chelsea ender som nr. 14. ::)

Tipper vi ser denne oppstillingen:

Dubravka

Ashby - Schär - Botman - Targett

Anderson - Longstaff - Joelinton

Almiron - Wilson - Gordon

Kanskje Trippier får starte over Ashby. Kommer an på hvor mye Howe bryr seg om topp 3.

12
Kamper / Newcastle United - Arsenal 07.05 kl. 17:30
« p: 05. Mai 2023, 13:15 »
Stor hjemmekamp på søndag! Vi husker alle hva som skjedde her sist sesong. Kan vi gjenta det? Arsenal liker å leve i håpet om at de fortsatt har en sjanse på ligagullet selv om det i realiteten er nokså over. De kommer likevel til å spille med et mindset om at de fortsatt har muligheten. Taper vi her så blir det litt nerver på slutten da Liverpool er på vinnersporet, men jeg føler vi har en sjanse, og Arsenal er ikke i like god form som da vi spilte 0-0 på Emirates. Er veldig spent på denne! Dersom vi skulle vinne denne så er det liten tvil om at det blir CL spill neste sesong.

13
Kamper / Newcastle United - Southampton 30.04 kl. 15:00
« p: 28. April 2023, 22:30 »
Allerede klart for ny kamp igjen, denne gangen hjemme mot Southampton! Denne burde vinnes, og med seier så vil vi i kun trenge 7 poeng (i verste fall) på de siste 5 for å sikre topp 4. ::)

14
Kamper / Everton - Newcastle United 27.04 kl. 20:45
« p: 26. April 2023, 22:45 »
Klart for ny kamp igjen! Etter at vi kjørte over Tottenham hele 6-1 er det bunnlaget Everton sin tur til å møte oss. Everton slo oss 1-0 med 10 mann i dette oppgjøret for ca. 1 år siden. Her gjelder det å ha bena godt plantet på jorden, for hvert poeng kan telle! Avgir vi poeng i slike kamper så ser det plutselig ikke like komfortabelt ut lengre. Everton sliter fælt med å score, men har også sluppet inn en god del færre mål enn sine rivaler i bunnen. De kommer til å kjempe med nebb og klør, så dette KAN bli en tøff bortekamp.

15
Sesongens viktigste ligakamp! Vinner vi denne så kan man begynne å drømme, for da må vi sprekke ganske så voldsomt de siste kampene for at det skal glippe! Taper vi derimot så har vi stort press på oss. Tottenham er såpass svake for tiden at jeg faktisk mener vi burde vinne denne. Jeg er derimot litt redd for a nervene skal ta oss, og Tottenham er nok mer fryktløse i en slik kamper, og kommer nok til å gi det litte ekstra mot en topp 4 rival. Vi sprakk når det gjaldt som mest i cupfinalen. Jeg tipper uavgjort her, men føler egentlig at alt kan skje. Godt vi er på hjemmebane, for stemningen kommer til å være helt enorm!

Sider: [1] 2 3 4