Newcastle United > Toon Army Norway (TAN)

Christian Weiseth

(1/4) > >>

superswag:
Vet at mange her har blitt lurt av blant annet falske aksjer, og lista er lang...Har selv blitt lurt på et par områder. Er det ikke på tide at noen av de som for eksempel fikk falske aksjer anmelder? Dette er jo meget strengt..

Er det slik at en supporterklubb skal være non profit? Jeg husker jeg måtte betale 500 for en trengingskampbilett, så kommer han med biletten og det står 20 pund på den eller noe..Var nesten komisk.. Og alle disse autografene alle skulle få... Det går vel ann å bevise at disse er falske,(som jeg antar). Vil både ha kompensasjon, og regner med dere vivl ha det samme, og få straffet denne idioten..

Husker jeg purret på en autograf og vips klarte han få bramble til å skrive en autograf...Som om han kunne bare ordne det som ingenting anytime...

Shearer1989:
Jeg/min far har nok også blitt lurt i mindre grad. Overprisete pakketurer, livstidsmedlemskap og dyre kampbilletter f.eks. Problemet er jo å bevise det og evt. hvor mye tid en orker å bruke på å få igjen kronene. Jeg ser at han er daglig leder og eier for Matchday Sports Travel så han er fremdeles in business. Om ikke annet så burde en jo kunne få supporterunionen/ved hjelp av media/josimar/tippebladet tips etc til å svarteliste disse slik at han ikke får fortsette og lure flere. Jeg skriver gjerne under på noe om noen ønsker å bruke tid på et skriv etc.

superswag:
hvor er dere som fikk falske aksjer, oppkopierte aksjer er svært streng straff...

er sikker på jeg har en haug falske autografer hvertfall,,,hvor dyrt er dette å bevise? ,,  hørt at det finnes folk som kan finnne ut av det..

GMC:
Etter at Shearer satt scoring rekorden mot Portsmouth solgte Weiseth signert drakt med samtlige Newcastle spillere som spilte kampen. Mener jeg betalte 1000kr og tenkte det var et røver kjøp. Etter alt oppstyret rundt det ene og det andre krevde jeg pengene igjen (fikk ikke sjekket om autografene var ekte). Og etter mye frem og tilbake gikk han med på å betale meg tilbake de 1000kr.

superswag:
Sitter med noe lignende signerte drakter. Var ung og dum. Autografer er jo noe man burde få personlig. Er vel ganske strengt å bruke en annen sin underskrift selv om det bare er autograf og attpåtil selge det?...

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning