Newcastle United > Toon Army Norway (TAN)

Supporterklubben - skal vi stå opp fra de døde?

(1/1)

Anders:
Først og fremst; deilig å se at det fortsatt er aktivitet på forumet! Det har gått helt i glemmeboka mi de siste årene, men ser når jeg tilfeldigvis logget inn her nå, at her er det jo liv!!!  :-*

Hjelp ønskes!

I fjor sommer ønsket vi å få i gang igjen en norsk supporterklubb for Newcastle-fansen. Og selv om det ble veldig stille på den fronten, er det ikke dødt og begravet.
Noen få personer prøver igjen å stable en supporterklubb på beina igjen, men det finnes en del utfordringer ved å gjøre dette.

Først og fremst handler det om tilbud. Vi som styrte supporterklubben før, følte ikke at tilbudet vi klarte å gi til medlemmene våre var bra nok. Vi mistet tilgang til både billigere drakter, og billetter på hjemmekampene.
Dessverre har vi prøvd å få tilbake tilgangen på billetter, men dette forgjeves. Klubben er ikke interessert i å selge billetter via andre, de vil selge de selv. Og dermed ha kontroll på det.
Draktene håper vi nå å få tilgang til, men det ser også litt vanskelig ut pr dags dato. Adidas tar over som leverandør fra sommeren av, men har lagt ned hovedkvarteret sitt i Norge. Men det finnes fortsatt folk som jobber for Adidas i Norge.
Så der kommer vårt første spørsmål: Er det noen som vet om en måte å komme i kontakt med Adidas på? Enten som kjenner noen, eller som har en måte å komme i kontakt med de på?

Utenom det drives en supporterklubb på frivillig basis, med den tiden man har til rådighet. Vi er ganske privilegerte som har hatt dyktige Sander Klev til å skrive preview og referat på seriekampene de siste årene. En jobb som tar en god del tid, men som han har gjort med bravur.
Ellers har undertegnede oppdatert FB-siden under kamper, og når det har vært noe ellers. Men vi skulle gjerne hatt flere artikler på hjemmesiden, for å holde fansen oppdatert.
Dette tar også en god del tid, når man ikke er fler enn 2 stykker om jobben.
Så vårt andre spørsmål er: Er det noen som har lyst til å bidra på en eller annen måte rundt en eventuell supporterklubb?

Bidrag kan komme i mange former. Vi ønsker oss flere til å skrive artikler på hjemmesiden, oppdatere FB-siden med småsaker, og andre småting. Skulle vi få opp en supporterklubb på beina igjen, vil vi også prøve å få arrangert både store og små treff i flere byer.
Da trenger vi også noen til å ta litt ansvar for det, gjerne organisere treffet og kanskje ordne noen avtaler med et utested eller noe for våre medlemmer.
Kanskje man kan få et fast sted i de store byene, med rabatter for medlemmene? Sånne ting ønsker vi å utforske, og da trenger vi hjelp!

Er noe av dette av interesse, eller har du noen ideer/innspill? send meg en mail på anders@newutd.no

Navigering

[0] Oversikt

Skift til full visning