Newcastle United > Toon Army Norway (TAN)

Forumdebattant for sesongen 2019 - 2020

(1/1)

Thomas:
Hei alle!

Vi ønsker enda mer aktivitet her i formet. For å få det til ønsker TAN å kåre og premiere forumdebattanten for inneværende sesong.

PREMIEN ER Neste SESONGENS HJEMMEDRAKT! Vakrere premie får dere med andre ord ikke!  8)

Dere nominerer deres kandidat ved skrive brukernavnet på deres kandidat i tråden nedenfor. Hvis dere ikke ønsker at alle skal se nominasjonen er det bare å sende den på PM til meg. En kort begrunnelse på to linjer mottas med takk.

Det vil være mulig å nominere fra 1. februar 2020 (dere må jo ha litt tid på dere til å scoute deres kandiat) Jeg må ha nominasjonen senest 15. mars .

Alle de nominerte vil deretter bli listet opp i en avstemning i denne tråden. Dermed er det  dere forumbrukere som til syvende og sist avgjør hvem som blir sesongens forumdebattant.  Hvis det er mange som blir nominert, kan det hende at TAN siler bort noen kandidater FØR opprettelsen av avstemningen (det er her begrunnelsen kommer inn).  Dette for å unngå at det blir en alt for stor spredning i resultatene. Dvs. at vinneren får for eksempel fire stemmer. Det kan knapt  kalles et tydelig valg av en vinner. Avstemningen vil også bli hemmelig slik at ingen påvirkes når de skal stemme, hehe!

Så tre regler for nominasjonen:  Det er ikke lov å nominere seg selv eller administratorer for forumet. Dere har kun lov å nominere en kandidat.

Når dere skal velge deres kandidat kan dere ha noen veiledende kriterier som hvor ofte brukeren skriver og  saklighet på innleggene. Skill saklighet og uenighet. Innlegget kan være saklig selv om dere er klin uenig i det som skrives. Dere kan bruke også andre kriterier hvis dere har det (humor etc.)

Vinneren kåres ved sesongslutt

Navigering

[0] Oversikt

Skift til full visning