20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Eriksen

Sider: [1] 2 3 ... 449
1
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 14. Sep. 2021, 14:25 »
Vi har faktisk brukt en god del penger under Bruce (hvertfall sammenlignet med tidligere). Men det er jo mye på grunn av kjøp som Joelinton for 40 mill. Så kan vi alltids diskutere hvem sin feil det var. Uansett vanskelig å ikke bli frustrert hver gang man tar seg bryet til å se hva Bruce har å si etter kampene.

2
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 12. Sep. 2021, 20:13 »
Er like begredelig hver gang Bruce uttaler seg i media. Hvor er vinnermentaliteten? Man ser spillere som Haaland være misfornøyde etter å ha scoret 2 mål i en kamp, fordi han bommet på den ene sjansen. Hvorfor blir disse spillerne best i verden? De analyserer hver minste feil de gjør og leter alltid etter måter å forbedre seg på, selv når de scorer 3+ mål i en kamp. Fokuserer på egne feil fremfor å tenke på hva alle andre gjorde galt. Trodde dette var ganske basic innenfor toppfotballen.

Hva gjør Bruce? Det stikk motsatte, fokuserer nesten bare på det positive og dikter opp en haug med unnskyldninger om hva som gikk galt. Selv når vi blir grust eller taper mot bunnlag. Ikke nok med det, unnskyldningene kommer tilogmed før kampene har begynt, som om vi allerede må begynne å forberede oss på nederlaget. Hvilke signaler sender dette til spillergruppen? Tar heller nesten aldri selvkritikk, og det virker aldri som at han fokuserer på hvilke valg han selv gjør galt som manager. Er bare samme planløse greiene hver sesong i hver klubb. Ikke rart Bruce ikke har utviklet seg noe særlig som manager på over 20 år med den mentaliteten. Og den mentaliteten kan smitte over på spillergruppa. "Vi gjorde vårt beste, vi var bare uheldige og motstanderen var fantastisk. Fortsett slik, klapp på skuldra". Hver gang vi taper.

Om vi hadde scort på alle sjansene våre og motstanderene hadde bommet på alle sine så hadde vi vunnet hver kamp. Vi er vel bare Premier Leagues mest uheldige lag, og Bruce tidenes mest uheldige manager.

3
Transfers / Sv: Transfersommeren 2021
« på: 31. Aug. 2021, 17:22 »
Vi har signert 19-årige Santiago Munoz. Med det navnet var han vel dømt til å bli Newcastle spiller. ;D Hadde vært gull om han allerede er god nok til å være andrevalg bak en skadeplaget Wilson ettersom de andre vi har ikke holder nivået. Men det er kanskje ønsketenkning.

4
Rødt kort?? Eller? Martinez sin involvering er direkte farlig

5
Skal sies at West Ham blir å regne med på øvre halvdel i år også. Kanskje de overpresterte litt forrige sesong men det er faktisk mange gode spillere i det laget. Mye mer kvalitet i den elveren den enn våres i dag. Det forsvarer uansett ikke måten vi ble overkjørt på i andre omgang.

6
Veldig bra omgang! Forresten, lurer litt på hva som har skjedd med Schär? Blir ikke foretrukket blant 3 stoppere i kveld (med blant annet Krafth foran i køa). Spilte ikke altfor mye for Sveits under EM. Har han tapt seg såpass mye siden første sesongen i Newcastle?

7
En ting jeg ikke skjønner. De har nå satt at VAR skal ha høyere terskel for å gripe inn. Samtidig skjer det motsatte her. Linjedommeren hadde rett i at spilleren var i offside,  men feil i at West Ham spilleren var borti ballen. At det ikke var ballberøringen var derimot vanskelig å se. Ergo er det ikke en klar og åpenbar feil fra linjedommeren. Skal ikke da offsideannuleringen stå ?

Tror den nye regelen går ut på at om det er tvil eller marginalt så skal det angripene lag få fordelen. Var vel snakk om at de ønsket at flere "millimeter" mål skal bli gitt.

8
Hesgoal men kvaliteten er ikke den beste. Maximim kjører karusell med Rice der.. ;D

9
Transfers / Sv: Transfersommeren 2021
« på: 09. Aug. 2021, 13:16 »
Absolutt! Om vi får inn en god sentral midtbanespiller også hadde dette vært en godkjent sommer. Men Willock er uansett mer enn forventet.

10
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 02. Aug. 2021, 14:37 »
https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/football-news/callum-wilsons-graeme-jones-revelation-21201822

“I think Graeme Jones coming in as a coach (in January), definitely complemented the manager because he’s a little bit more tactically aware and up to date, whereas the manager has his different strengths and attributes," Wilson told The Athletic.

"When you see the results towards the back end of the season and the way we were in games, we had more of a style and philosophy. That will happen from the start of the season with a good coach around to help out the previous coaches."

11
Transfers / Sv: Transfersommeren 2021
« på: 30. Juli 2021, 15:54 »
Har vi trua på at det kommer noen ny signering igjennom porten på St. James Park?

Ryktes at Bruce får ny 3 års kontrakt. Så det er vel godt nok for Ashley denne sommeren.

12
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 01. Juli 2021, 23:21 »
https://www.nufc.co.uk/news/latest-news/club-statement-010721/

"Gone are the days when important decisions that affect clubs and their fans should be made secretly, behind closed doors and away from the public eye."

Vil ikke akkurat si at Mike Ashley står for denne filosogien selv.  ;D Har en liten følelse på at dette bare er nok et forsøk på å sette PL i dårlig lys eller sette press på dem. Er selvsagt ikke umulig at PL har ikke alt på det rene, men har likevel en følelse på at kjøperne heller ikke hadde det og at dette er et forsøk på litt manipulasjon fra klubbens side. Vet ikke helt hva jeg skal tro her da jeg hverken stoler på PL eller Ashley.

13
Generelt / Sv: Hvor er de nå?
« på: 04. Juni 2021, 00:28 »
Kanskje i overkant kritiske til noen der, men rimelig presis liste ja. Remy kan vel legges til.

Særlig Demba Ba fikk jo få minutter i Chelsea, men scorte vel som regel når han startet. Husker mange Chelsea-fans var kritiske til at han fikk spille så lite. Gjorde det jo sterkt i Besiktas også etter det.

At Cabaye ikke spilte seg inn på PSG er jo ikke så sjokkerende og holdt jo koken til godt ut i 30-årene i Palace. Sissoko også kan jo se tlbake på en god karriere. Var jo ekstremt av og på for oss også, som han har vært i alle klubber han har vært i. Den EM-finalen hans var jo helt spinnvill.

Perez også har vel ikke gjort det så svakt, og gjorde jo et godt karrierevalg. Spiller jo i en litt annen rolle for Leicester enn han gjorde hos oss.

Særlig Carroll er jo trist der han gikk til en klubb han ikke passet inn i overhodet, for så å slite med alle skadene sine. Men er jo som regel sånn at de beste sjelden er skadet ofte...


Og så må jeg si at jeg sliter med å komme på en eneste spiller som har vært god for oss i mer enn to sesonger de siste 10 årene (Colo er vel unntaket). Er jo som regel sånn i klubber i vår situasjon. Så Tiote bør vi nok heller takke for det han gjorde enn å slenge han inn i en one season wonder liste  ;)

Joda, tenker selvsagt ikke at alle disse spillerne mistet det helt. Så one season wonder er nok overdrivelse. Var mer at de aldri holdt det nivået de presterte over visse sesonger igjen senere.

Ang Demba Ba tenkte jeg mer på tiden i Newcastle spesifikt etter den utrolige halvsesongen da han kom. Tok seg kanskje litt opp igjen med scoringer sesongen etter så den var kanskje litt for streng ja. Synes også han så bra ut i Chelsea.

Sissoko har vært en grei rotasjonspiller i Tottenham men virket som de forventet en del mer da de hentet han. Samme med Perez, tror nok Leicester forventet at han skulle bli en nøkkelspiller etter det han presterte under Benitez, nå er han mer en rotasjonspiller. Prislappen på disse 2 sier vel sitt om det.

Er enig i at Cabaye ikke kom til å spille fast i PSG, men har ikke vært i nærheten av samme nivå i Palace slik jeg har forstått det. Cabaye på det nivået han var i Newcastle burde kanskje fått mer spilletid i PSG også. I tiden hos Newcastle ble han linket til flere toppklubber, likevel endte han i Palace i sin beste alder.

Tiote var helt enorm på sitt beste, var vel kanskje det som gjorde at forventningene ble så høye senere i Newcastle. Vi snakket mye om hvordan han hadde tapt seg fra 5. plass sesongen i ettertid. Men for all del, totalt sett var han vel en av de beste CMene vi har hatt på lang tid.

14
Generelt / Sv: Hvor er de nå?
« på: 03. Juni 2021, 12:08 »
Papiss Cissé har bursdag i dag, og i den anledning kom jeg til å tenke på alle "one season wonders" vi har hatt gjennom åra.

Andy Carroll
Cheikh Tiote
Demba Ba
Papiss Cissé
Cabaye
Moussa Sissoko
Kenedy
Ayoze Perez
Sean Longstaff
Jaamal Lascelles
Fabian Schär

Alle er vel spillere som har hatt mellom en halv og 2 svært gode sesonger i NUFC hvor de ble linket til, eller gikk til topplag for så å stoppe opp. Noen stoppet opp mer enn andre såklart. Noen jeg glemmer? José Enrique kan vel nevnes men han hadde vel flere gode sesonger før han dro.

15
Kamper / Sv: The Entertainers 2 vs Sheff Utd
« på: 19. Mai 2021, 21:16 »
Var ikke mye entertainers siste 30. Samtlige som kom inn fra benken gjorde ingenting. Er helt galskap om vi gir Gayle nye tre år. Shelvey/Longstaff på midtbanen er som å se to skilpadder vime rundt. Wilson og Maximin er hele dette laget, men vi har nødt å få inn spillere som holder nivået når de er skadet, for det blir de, både to og tre ganger i løpet av en sesong. Var egentlig bare Almiron som utgjorde en trussel på slutten. Ubetydelig kamp.

Maximin er vel ute minst 8 ganger i løpet av en sesong. Vi er heldige om han spiller mer enn halvparten av minuttene som en sesong inneholder.

Sider: [1] 2 3 ... 449