Newcastle United > Spillere og ledere

Disse kan Big Sam selge eller sparke

(1/6) > >>

bråkebøtta:
Keeper:
Stephen Harper.
Er og blir en reservekeeper. Da Given var skadet vant Newcastle knapt en eneste kamp. Gir ikke Given kamp om keeperplassen og bør finne seg en annen jobb! Krul bør satses på.

Ikke særlig uventet at Srnicek forsvant. Tim Krul bør satses mer på og det betyr kroken på døren for Harper, som ikke klarer å komme ut av Givens skygge!

Forsvar:
Stephen Carr
Middelmådig spiller som man lett kan erstatte!
Peter Ramage
Mangler ferdigheter og lager ofte for mye problemer bakover, muligens dette skyldes de øvrige middelmådighetene vi har/har hatt i denne lagdelen!!

Ettersom Bramble, Moore og Oguchi Onyewu allerede er borte fra klubben må det komme forsterkninger i denne lagdelen! Jeg er sikker på at Sam finner en del rutinerte spillere, til en rimelig penge, som kan være med å hjelpe Given til å unngå unødvendige baklengsmål i den kommende sesongen.

Midtbane:
Nolberto Solano
Begynner å merke alderen og er ikke lenger så god som han var. Har en del rutine nå, men bør erstattes av yngre krefter. Har blitt brukt i forsvaret, og gjorde en ok jobb der. Kan muligens brukes som en back-up hvis det viser seg vanskelig å finne en erstatter.
Emre
Har ikke klart å spille sammen med Parker. Nå er Parker solgt til West Ham og Barton er hentet inn. Klarer de to å spille sammen bør han bli, hvis ikke bør han selges i neste tranfervindu! Har ikke imponert meg i klubben, men viser en sjelden gang hva han er god for. Skulle gjerne sett mer av det!
Kieron Dyer
Skadeutsatt og har stagnert kraftig som følge av dette. Viser heller ikke noe særlig glød for å spille for klubben. Over the top!
Damien Duff
Har til gode å se han spille godt i Newcastletrøya. Trodde Newcastle gjorde et røverkjøp da de kjøpte han. Det er Chelsea som ler mest av den handelen!
James Milner
Kunne forlatt oss i forrige tranfervindu. Hadde ikke savnet han hvis han hadde forsvunnet da. Innleggene hans er dårligere enn Gamsten sine på landslaget (og det skal tross alt litt til!!!!)

Jeg skal ikke være skråsikker og kalle alle disse spillerne for dårlige spillere, for det er de slettes ikke. Men de klarer ikke å spille sammen og da må minst to-tre av dem finne seg noe annet å gjøre.
Hvem ville dere savnet minst?
Mitt valg der er Duff, Solano og Milner!

Angrep:
Obafemi Martins
Kunne blitt en klassespiller for oss og har vist det ved enkelte anledninger. Har dessverre vist en meget svak lagmoral i det siste og av den grunn bør vi si adjø og god natt til han!!
Michael Owen
Har vært en meget god spiller. Er nå bare en skygge av seg selv og at han spiller på det engelske landslaget viser hvilken spisskrise det er i England. Alle skadene har satt han milevis unna toppformen. Motivasjonen er heller ikke særlig høy. Kommer trolig til å bli solgt snart! Var dog god i de kampene han spilte før den langvarlige skaden slo til.
Ved å kvitte oss med han reduserers også lønnskostnadene kraftig!!!
Shola Ameobi
Har aldri og kommer aldri til å fortjene en plass i Newcastle. Er under middels på alle ferdigheter og bør strengt tatt ikke spille på et nivå over League Two!

Hvis Viduka er på vei inn baner det nok for exit for to av dagens spisser. Størst sannsynlighet for at Owen og Martins forsvinner. Vil ikke savne dem hvis Sam klarer å erstatte dem med en rask spiss og en kraftspiss (er ikke det som er typisk i England da?

Mange er sikkert uenig i dette, men dette er meningen min.
Jeg er skråsikker på at Big Sam klarer å få Newcastle på rett vei. Og med frisk kapital er det ikke noe som skal stå i veien for en god sesong 2007/08.

Gleder meg allerede til å se hva som skjer videre på tranfermarkedet!

Håvard:
Hvor mange Newcastle-kamper har du sett på? Milner og Martins er blant våre beste spillere... Det er jo nesten halve laget du vil selge! Vi skal ha mer enn 11 spillere i stallen (på benken og sånn vet du). Dessuten koster det å kjøpe en halv stall med bedre kvalitet enn det som går ut. Antakentligvis mer enn vi tjener på å selge samtidig som det tar tid å bygge opp et lag og da hjelper det lite å kjøpe en nesten ny stall.

Av de som du har ramset opp er det bare Ramage, Carr og kanskje Dyer jeg ville hatt ut. Kan legge til Luque og hvis ikke Sam får skikk på ham.

Kan nesten sette opp en fullt brukbar start-11 med disse spillerne du har ramset opp, bortsett fra forsvar da, men det kan vi nesten ikke ellers heller...:
Harper
Solano - X -X -X
Milner - Emre - Dyer -Duff
Martins - Owen

Joakim:
Hva du tuller med du?

Først skal vi selge klubbens mest lojale spiller. Greit nok, Steve Harper er ikke en klassekeeper, men samtidig så er heller ikke unge Krul god nok ennå, til å presse Given noe særlig mer enn Harper gjør. Harper gjorde en god jobb i de kampene han måtte steppe inn i sesongen som gikk, og jeg ser ikke hva galt han har gjort, annet enn å være 110% lojal. Han kunne ha dratt om han hadde ønsket det selv. Klubben har aldri, og vil aldri legge hindringer i veien for ham, om han skulle ønske å spille fast i en annen klubb. For det vil jeg hevde at han er god nok til. For noen år tilbake kunne han ha spilt fast i nesten enhver annen klubb.

Jeg synes ikke vi skal dømme Emre nord og ned etter to sesonger under henholdsvis Roeder og Souness. Vi har prestert direkte dårlig i de sesongene, men han viste i sesongavslutningen i 2006, hva han kan. Han spilte meget godt sammen Parker i den perioden, og vi må gi ham en sesong til, for å 1. bli kjent med nye lagkamerater og 2. få muligheten til å vise at den nye manageren har noe for seg. Allardyce må få tid til å vise at han kan få det beste ut av hver enkelt spiller, og da trenger vi ikke kaste ut de som er nye i klubben, og som helt tydelig har ferdigheter vi har bruk for.

Det samme gjelder for Duff. Nei, han imponerte ikke i fjor. På langt nær. Men det har flere årsaker. Mye skyldes stadige skadeavbrekk, en annen ting skyldes dårlig sportslig ledelse av laget, og dårlig spill av laget som helhet. Det var ikke bare Duff som spilte under pari i fjor. Og vi VET at han er god. Vi VET hvor god han kan være. Hvorfor skal vi på død og liv hive ut ham, bare etter en sesong? Ja, han kjenner Premiership ut og inn, men alle bør få en sjanse til å rette opp et dårlig førsteinntrykk, hvis det er grunnlag for det. Og i Duffs tilfelle, så er det så absolutt grunnlag for det. Og som jeg sa for Emre, Allardyce må få tid til å "work his magic", for jeg er helt sikker på at med tryllestaven til Allardyce, vil også Duff blomstre opp igjen. Det er ingen grunn til å tro noe annet.

Kieron Dyer var en av mange som gikk lei forrige sesong, men han viste tidvis hvorfor han har vært i klubben så lenge, og hvorfor han en tid var ønsket på Old Trafford. Vi vet hva han kan. Ja, han er skadeutsatt, men nå gjør jo Allardyce mye for å prøve å rette på det, for å prøve å gjøre noe med problemet. Han vurderer også å gi Dyer en ny rolle i laget. Det trenger ikke være negativt. Dyer var forresten overraskende lite skadet forrige sesong. Han hadde svært få og svært korte skadeavbrekk, når han først kom tilbake fra skaden som hang igjen fra sesongen før.

James Milner storspilte forrige sesong. Han gikk på løp når alle andre sto stille. Han hadde flere meget gode innlegg, i tillegg til et 100% perfekt innlegg i den utrolige kampen borte mot Palermo. Innleggene blir stadig bedre, han har hatt en enorm utvikling i det siste, og han sto på til siste slutt også i de siste kampene av sesongen som gikk. Det er prisverdig. Milner er rask, teknisk helt ok, slår gode innlegg, som bare blir bedre, har et godt skudd, som med mer trening kan bli enda mer presist. Overbeviste forrige sesong, og motbeviste alle kritikere. Bortsett fra deg, tydeligvis.

Nobby Solano vil jeg selvsagt savne om han drar, men det er ikke noe sånn at han behøves veldig sterkt. Men han har mye rutine, og det kan være kjekt å ha. I tillegg er han en kontinuitetsbærer. Noe vi har veldig, veldig lite av i denne klubben.

Martins har gjort en feil. Eller, flere feil, rettere sagt. Men sier han unnskyld, og er villig til å skjerpe seg, så ser jeg ingen grunn til at en så god spiller ikke skal få en ny sjanse.

Michael Owen er fremdeles en meget, meget, meget god spiss. Det så vi i de få kampene han spilte for oss på slutten av sesongen. Han viste det kanskje spesielt mot Reading, hvor han stadig var på alerten, og til og med scoret (selv om den ble aldri så mye avvinket for offside). Michael Owen kommer garantert til å bli en meget viktig spiller for oss også neste sesong. Så jeg ser ingen grunn til at han ikke skal bli.

Hvis vi selger Owen, så skal det godt gjøres å finne en like god spiss som ikke skal ha like mye penger. Vi vet hva vi har, men vi aner ikke hva vi får.

Ameobi er fullt ut brukbar han også. På langt nær noen udugelig fjott, selv om det er populært å mene det om han.

Abel:
Skjønner ikke at dere gidder bruke tid og energi på en slik tulling.

Eivind:
Enig i ALT du skriver her, Joakim.

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning