Newcastle United > Transfers

Transfervindu januar 2022

(1/116) > >>

Geordie:
Kan vel like godt fyre opp denne nå, da det antageligvis kommer til å bli linket spillere over en lav sko fremover.

Hvem drømmer vi om, hvem er det realistisk å få tak i? Selv om pengeboka nå antageligvis er ganske full, tviler jeg personlig på det blir spillere fra øverste hylle i første omgang. Ganske urealistisk med Mbappe og Haaland vil jeg tro? :) Imidlertid, mange økonomisk skadeskutte lag der ute, Barcelona f.eks. Tipper det finnes mye bra å få tak i fra disse klubbene. F.eks. Coutinho?

Håper vi gjør som Chelsea på midten av 2000-tallet. Henter unge, sultne spillere på vei opp, med et par innslag av rutine og trofe-signeringer.   

oyvind:
Helt enig, Geordie.

Vi trenger en ny spiss! Ikke fordi Wilson ikke er god nok, men fordi han er skadet så mye. Dusan Vlahovic hadde vel vært spennende. Haaland er vel heller ikke helt urealistisk. Har vel samme agenten og penger betyr mye.

Synes vi også trenger en ny kreativ midtbanespiller. Barcelona, som du nevner har Pedri.  ;)

Jesse Lindgaard på lån ut sesongen?

Også trenger vi en ny stopper med kvalitet så vi kan gå over til 4 bak.

I januar handler det om å kjøpe oss tid så vi unngår nedrykk.

Eriksen:
Ikke så gira på signeringer som Coutinho. Avdanket spiller med høy lønn som kanskje ikke ville hatt motivasjonen på topp. Ser heller at vi går for litt yngre sultne spillere som har lyst til å være med å løfte prosjektet i mange år femover.

Geordie:

--- Sitat fra: Eriksen p 08. Okt. 2021, 15:16 ---Ikke så gira på signeringer som Coutinho. Avdanket spiller med høy lønn som kanskje ikke ville hatt motivasjonen på topp. Ser heller at vi går for litt yngre sultne spillere som har lyst til å være med å løfte prosjektet i mange år femover.

--- Slutt sitat ---

Heller ikke så gira på Coutinho, men første navnet som ramla ned i knollen  ;D Men vil tro det er mye bra å kunne hente blant klubber med brukket rygg i Spania, Italia og Frankrike.

lgrinde:
Kva manager bør me gå for? Kanskje ta det i ein an tråd.

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning