Colo: – Pappa overtalte meg

Oppdatert: 11. March 2012

Fabricio Coloccini sier i dagens utgave av Sunday Sun at det var hans fars ord som ble avgjørende da han skrev under for fire nye år.

Et besøk som forandret alt
Da Osvaldo Coloccini, Fabs far og tidligere forsvarskjempe, var på visitt i Newcastle for nærmere to måneder siden, ble hans ord utslagsgivende for argentinerens beslutning om å bli i klubben.

Bautaen var nemlig vanskelig å få has på, skal man tro klubbkilder. Og dette skyldtes visstnok en agents alt for høye krav. Seks måneder tok det før 29-åringen skrev under, og det var altså en tur i lag med Coloccini senior som vippet kapteinen over på klubbens side.

Folkets kjærlighet
Det var fansen, mannen i gata og deres kjærlighet som skulle bety noe i forhold til forlengelse.

Coloccini uttalte: – De viktigste faktorene var byen, fansen og klubben.

Og han fortsatte: – Men ett øyeblikk var spesielt. Min far, Osvaldo, var på besøk for to måneder siden. Da vi gikk ned gata eller oppholdt oss i MetroCentre, sa folk: ‘Å Colo, du må bli. Vi trenger deg, vi elsker deg.’

Midtstopperen forklarte også at hans far egentlig ikke forstod engelsk, men at han likevel skjønte hva som ble sagt.

– Pappa snakker ikke akkurat flytende engelsk, men han forstod innholdet og sa: ‘Colo, du må bli værende. Folket elsker deg, byen er vakker og klubben vil ha deg.’

Og avslutningsvis konkluderte lagets leder med at det ikke alltid handler om penger: – Noen ganger handler det ikke om pengene du får utbetalt, men folkets kjærlighet og lidenskap.

You must be logged in to post a comment Login