COVER

Nytt MagZine på vei til deg

Oppdatert: 04. March 2019

Dersom du er medlem av TAN, kan vi nå endelig meddele at en ny utgave av MagZine snart vil være i en postkasse i nærheten av deg. Dette blir sesongens andre utgave. Er du enda ikke medlem og ønsker å motta bladet? Da må du melde deg inn i TAN snarest.

Det finnes mange grunner til å være medlem i TAN. MagZine bør sies å være en av dem. Dersom du allerede er medlem kan du glede deg til å lese følgende;

Jostein Aase har skrevet om sommeren og høstens overtakelserykter rundt klubben. Siste rapport er nå at Ashley har tatt klubben av markedet, men er likevel alt håp ute?

Joakim Leistad har nok en gang tatt for seg Newcastles tidligere managere. Denne gangen har turen kommet til perioden 2010-2015. En periode der vi fikk bli kjent med vår kjære Alan Pardew så alt for godt. Pards fikk jobben etter populære Chris Hughton og fikk en forholdsvis god start i sjefsstolen. Mannen kom også nær på å ta Newcastle tilbake til Champions League, men snublet altså i innspurten. Perioden etter var ikke så suksessrik. Hvem glemmer vel nedskallingen av Hulls David Meyler, eller hans mangle kreative unnskyldninger for dårlige prestasjoner?

Audun Hageskal har skrevet en rørende hyllest til supporteryndlingen Tony Green. Skotten forsvant så alt for tidlig fra fotballen, men etterlot seg såpass store spor etter sin ene sesong i trøyen at han var nær å bli stemt inn i tidenes Newcastle lag.

Undertegnede har vært så heldig å få en prat med Tv2 Sportens Endre Olav Osnes. Den populære kommentatoren og presten har faktisk hjartet på rett stad, nemlig i geordieland. Endre kan fortelle om notater som havnet på banen under en Premier League kamp, og påfølgende opptreden på BBCs Match Of The Day. Osnes forteller oss også om sine favorittspillere, hverdagen som kommentator og hans forhold til kolleger som holder med Sunderland.

Bladet inneholder også selvfølgelig vår faste quiz.

Alle som er involvert i bladet gjør dette på frivillig basis. For dette er vi svært takknemlige. Bladet kunne ikke opprettholdt kvaliteten jeg mener det holder, dersom vi ikke hadde hatt tilgang på dyktige skribenter som stiller opp gang etter gang. En stor takk til alle som har stilt opp denne gangen. Howay the lads.

PS, vil du bidra i neste utgave av Magzine, eller har du ideer for hva bladet bør inneholde? Ta kontakt med oss!

You must be logged in to post a comment Login