cover

Nytt MagZine på vei til deg

Oppdatert: 14. February 2018

Dersom du er medlem av TAN, kan vi nå endelig meddele at en ny utgave av MagZine nærmer seg trykken, og snart vil være i en postkasse i nærheten av deg. Dette blir sesongens andre utgave. Er du enda ikke medlem og ønsker å motta bladet? Da må du melde deg inn i TAN snarest.

Det finnes mange grunner til å være medlem i TAN. MagZine bør sies å være en av dem. Dersom du allerede er medlem kan du glede deg til å lese følgende;

Eirik Bjerke har blitt våre nye Englands korrespondent. Denne gangen har han tatt med seg en gjeng til bortekamp mot Manchester United. Eirik kan fortelle om nogent kummerlige forhold for bortesupportere utenfor Old Trafford, men et fantastisk leven fra Toon Army.

Anders Søfteland gir oss en oppdatering på unge talenter i klubben. Hvem er på utlån, hvem er noe å satse på i fremtiden? Det begynner å bli en god stund siden sist et talent fra akademiet etablerte seg på førstelaget. Kan noen av dagens akademispillere følge etter Paul Dummets fotspor?

Joakim Leistad gir oss en oppsummering av 10 år med Mike Ashley. I artikkelen, som stort sett består av Ashleys lavpunkter, får vi gjensyn med kjære navn som Joe Kinnear, Derek Llambias og Steve McClaren. Etter disse årene med Ashley, sitter man gjerne igjen med en følelse av brutte løfter, skuffelser, samt noen oppturer. Den siste oppturen kalles Rafa Benitez. Går det nå endelig mot slutten av Ashleys regime, eller må vi belage oss en god stund til med den upopulære forretningshaien?

Magzine har også tatt en prat med Kristoffer Olsen. Kristoffer spiller til daglig teater på Det Norske Teater, i det ekstremt etterspurte stykket “Book of Mormon”. Han har også hatt roller i flere britiske TV-serier, og bodde tidligere i London. Det viktige er selvfølgelig at Kristoffer er ihuga Newcastle- mann. Dette ville vi gjerne snakke med Kristoffer om. Han kunne fortelle oss om okkulte førkampsritualer, et kjærlig forhold til nevnte Mike Ashley, og gromgutten Nile Ranger.

Alle som er involvert i bladet gjør dette på frivillig basis. For dette er vi svært takknemlige. Bladet kunne ikke opprettholdt kvaliteten jeg mener det holder, dersom vi ikke hadde hatt tilgang på dyktige skribenter som stiller opp gang etter gang. En stor takk til alle som har stilt opp denne gangen. Howay the lads.

PS, vil du bidra i neste utgave av Magzine? Ta kontakt med oss!

You must be logged in to post a comment Login