Nytt MagZine på vei til deg

Oppdatert: 08. June 2019

Dersom du er medlem av TAN, kan vi nå endelig meddele at en ny utgave av MagZine snart vil være i en postkasse i nærheten av deg. Dette blir sesongens siste utgave. Er du enda ikke medlem og ønsker å motta bladet? Da må du melde deg inn i TAN snarest.

Det finnes mange grunner til å være medlem i TAN. MagZine bør sies å være en av dem. Dersom du allerede er medlem kan du glede deg til å lese følgende;

Jostein Aase har skrevet om vår kjære Rafa Benitez. Hva har han betydd for klubben, og ligger fremtiden hans hos oss?

Joakim Leistad har nok en gang tatt for seg Newcastles tidligere managere. Denne gangen har turen kommet til John Carver. Mannen som fikk lære under legenden Sir Bobby Robson. Mannen som havnet i slåsskamp med Craig Bellamy. Mannen som kalte seg selv Premier Leagues beste manager. Under Carver fikk vi oppleve laget gå fra trygg plass midt på tabellen, til en fryktinngytende nedrykkskamp. Etter åtte strake tap ble nedrykk avverget av kulthelten Jonas Gutierrez. Til alles lettelse måtte likevel Carver pakke bagen og reise etter sesongen.

Audun Hageskal har skrevet en artikkel om det store talentet som mistet alt, Jamie Burt. Hvem sa du? Burt spilte en periode på aldersbestemt landslag med Michael Owen, men skader og dårlig omgangskrets jorde at gutten tok helt andre valg i livet.

Undertegnede har vært så heldig å få en prat med selveste Audun Lysbakken. Den karismatiske SV- lederen legger ikke skjul på at det kun går i svart og hvitt når det kommer til fotball. Vi snakket om Auduns forhold til klubben, likhetstrekk mellom politikk og fotball, og om hvordan alt var bedre under Keegan.

Gjesteskribent Alex Hurst er nylig valgt som formann i Newcastle United Supporters Trust. NUST er en lokal supporterunion som jobber for tettere og bedre samarbeid mellom klubben og supporterne, med spesielt fokus på hvordan vi supportere kan få økt innflytelse i klubben. Les hvorfor du bør melde deg inn.

Denne utgaven inneholder også en gjennomgang av hele sesongen for Newcastle United 2018/19, måned form måned. Gjenopplev opp- og nedturene gjennom hele sesongen. Les min vurdering av det som bør trekkes frem av sesongens viktigste hendelser, både på og utenfor banen.

Bladet inneholder også selvfølgelig vår faste quiz.

Alle som bidrar til dette bladet gjør dette på frivillig basis. For dette er vi svært takknemlige. Bladet kunne ikke opprettholdt kvaliteten jeg mener det holder, dersom vi ikke hadde hatt tilgang på dyktige skribenter som stiller opp gang etter gang. En stor takk til alle som har stilt opp denne gangen. Howay to you lads.

PS, vil du bidra i neste utgave av Magzine, eller har du ideer for hva bladet bør inneholde? Ta kontakt med oss!

Det er også viktig at du tar kontakt med oss dersom du er medlem, og ikke skulle motta bladet i postkassen. Sjekk også at vi har oppdatert og riktig adresse på dine medlemsider. Vi ettersender også bladet til nye medlemmer

You must be logged in to post a comment Login