Newcastle United v Tottenham Hotspur - Premier League

Nytt MagZine på vei til deg

Oppdatert: 03. October 2017

Dersom du er medlem av TAN, kan vi nå endelig meddele at en ny utgave av MagZine nærmer seg trykken, og snart vil være i en postkasse i nærheten av deg. Dette blir sesongens første utgave, noe som betyr at du som medlem også nytt medlemskort for sesongen 17/18, samt ny terminliste for sesongen. Begge med ny og flott design, takket være vår dyktige grafiker.

Det finnes mange grunner til å være medlem i TAN. MagZine bør sies å være en av dem. Dersom du allerede er medlem kan du glede deg til å lese følgende;

Eirik Bjerke forteller om sine betraktninger for sesongen 17/18. Hvilke muligheter har vi, og hvilke fallgruver bør vi passe oss for? Eirik forteller om brutte løfter og knuste forventninger, men leverer likevel en oppmuntrende artikkel om sesongen i vente.

Selv om sommerens overgangsvindu kanskje ikke akkurat slik alle hadde ønsket seg, er det likevel flere spennende spillere som har ankommet Tyneside i sommer. Vil du vite mer om dem? Da må du lese Jostein Jolle og Frode Øyerhammns presentasjon av Rafas nye menn.

Sommeren ga også rom for en rekke spekulasjoner rundt manager Rafa Benitez’ fremtid i klubben. Ifølge flere medier var Rafa nær å forlate klubben, og kan fortsatt gjøre det ved neste anledning. Hva skjedde egentlig? Hvilke lovnader ble Rafa gitt av eier Mike Ashley, og hvordan ser Rafas fremtid i klubben egentlig ut? Redaktøren tar opp disse temaene i en sak som ble litt mer dyster en ventet, hvertfall med tanke på klubbens lovende start på sesongen, og Rafas forsikring om at han er fullt dedikert til jobben.

Husker du James Troisi? Australieren som skulle bli den nye Harry Kewell? Troisi klarte aldri helt å ta nivået i England, men har likevel fått seg en fin fotballkarriere. Joakim Leistad har gravd i historien, og kan oppdatere deg på en innholdsrik karriere.

Til slutt har Joakim Leistad levert et nytt bidrag i sin serie om managere i NUFC. Denne gang er vi kommet til Sam Allardyce, som kanskje regnes som en av de dårligste manageransettelsene i klubbens moderne historie. Det skal godt gjøres med tanke på konkurransen. Big Sam blir likevel av noen supportere også sett på som en manager som muligens fikk litt for kort tid i jobben. Skribent Joakim Leistad forteller seg hvorfor det inntrykket var helt feil. Ansettelsen var dømt til å feiles fra starten av.

Alle som er involvert i bladet gjør dette på frivillig basis. For dette er vi svært takknemlige. Bladet kunne ikke opprettholdt kvaliteten jeg mener det holder, dersom vi ikke hadde hatt tilgang på dyktige skribenter som stiller opp gang etter gang. En stor takk til alle som har stilt opp denne gangen. Howay the lads.

PS. Er du enda ikke medlem i TAN, kan du melde deg inn nå, og få ettersendt bladet.

You must be logged in to post a comment Login