Newcastle United v Tottenham Hotspur - Premier League

Nytt MagZine på vei til deg

Oppdatert: 21. September 2018

Dersom du er medlem av TAN, kan vi nå endelig meddele at en ny utgave av MagZine nærmer seg trykken, og snart vil være i en postkasse i nærheten av deg. Dette blir sesongens første utgave. Fjorårssesongens siste utgave så aldri trykken, av flere grunner. Denne utgaven blir derfor en kombinert utgave basert på forrige sesong og årets sesongsstart. Er du enda ikke medlem og ønsker å motta bladet? Da må du melde deg inn i TAN snarest.

Det finnes mange grunner til å være medlem i TAN. MagZine bør sies å være en av dem. Dersom du allerede er medlem kan du glede deg til å lese følgende;

Eirik Tonning har gjort en vurdering av sesongen 17/18. En sesong som på flere tidspunkt så ut til å bli svært tung, men som til slutt endte på en stor opptur.

Joakim Leistad har nok en gang tatt for seg Newcastles tidligere managere. Denne gangen har turen kommet til perioden 2008-2010. En periode der vi fikk bli kjent med vår kjære Joe Kinnear så alt for godt. Kinnear imponerte mange med sin overdrevne banning, sine verbale angrep på media og fotballeksperter og sin steinaldertaktikk. Kinnears regime endte med sykehusinnleggelse. Vi skal også innom en mann mange Newcastle supportere er oppriktig glad i, nemlig Chris Hughton. Hughton styrte skuta med stø hånd gjennom gjennom opprykksesongen 2009/10 og var generelt godt likt av både media, fans og spillere. Dessverre ble Hughtons tid brått avbrutt kort ut i hans første periode med klubben i Premier League, da Derek Llambias og Co vurderte mannen  som “for snill”.

Fredrik Tonning har gjort en evaluering av spillerne som var på utlån sesongen 17/18, og vurdert hvor deres fremtid ligger.

Undertegnede har gjort noe som jeg har hatt lyst til lenge, nemlig å skrive en artikkel om byen Newcastle. Byen har utrolig nok langt mer enn fotball å by på. Newcastle er som å regne som en perle i Nordøst-England, i hvert fall sammenlignet med høl som Sunderland og Middlesbrough. Newcastle er en kulturby, som byr på en rekke historiske severdigheter, samt barer, restauranter og underholdning.

Jostein Jolle Aase byr på sin kunstneriske side med diktet sesongstart, og neimen trur jeg ikke vi har funnet vår egen Frode Grytten.

Bladet inneholder også en presentasjon av nye spillere, og selvfølgelig vår faste quiz.

Alle som er involvert i bladet gjør dette på frivillig basis. For dette er vi svært takknemlige. Bladet kunne ikke opprettholdt kvaliteten jeg mener det holder, dersom vi ikke hadde hatt tilgang på dyktige skribenter som stiller opp gang etter gang. En stor takk til alle som har stilt opp denne gangen. Howay the lads.

PS, vil du bidra i neste utgave av Magzine, eller har du ideer for hva bladet bør inneholde? Ta kontakt med oss!

You must be logged in to post a comment Login