Lettvinte baklengs ødela

Oppdatert: 08. October 2012

Mot de største laga kan man ikke slippe inn billige mål, men det var derimot det vi gjorde på søndag. Det kosta oss.

Tiote og Cabaye var endelig sammen igjen sentralt, men både Krul, Colo og Taylor var ute med skader. Inn på laget kom blant annet Shane Ferguson som hadde vist bra takter de siste kampene.

LETTE MÅL
Allerede etter åtte minutter ligger det første målet bak Steve Harper. Ingen plukker opp Evans på corner og han header knallhardt i mål. United er mye bedre enn Newcastle nå, og er i fullt overtall på midten.
Harper prøver etter 13 minutter å drible av Welbeck, men mislykkes totalt, Welbeck stjeler ballen, men presterer å sette den utenfor. Han retter derimot litt opp inntrykket like etter da han redder et frisparkforsøk fra Rooney.
På den påfølgende corneren er det ingen som plukker opp Evra, og han styrer inn 2-0. Newcastle legger om til tre på midten, og får mer kontroll. Dette gjør også at de presser mer på, og skaper halvsjanser da De Gea ikke har kontroll i feltet. Største muligheten faller til Jonas som skyter like utenfor fra 20 meter.

VAR DEN INNE?
Etter fem minutter kommer situasjonen som kunne endret kampbilde. Shane Ferguson slår inn mot Ba som slår De Gea i duell, og ballen går i tverra. På returen header Papiss mot mål, men De Gea får slått den ut. TV-bildene gir ingen klare bevis på om den er inne eller ikke.
Newcastle har et visst trykk, men skaper ikke det store. Cleverley legger derimot på til 3-0 etter et fantastisk skudd fra 30 meter, helt oppi krysset.
Kampen ender med tap, og er bare å glemme. Tror alle gleder seg til å få tilbake vårt beste lag.