20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Skrevet av Emne: Newcastle - Liverpool 18.mars: 1 billett igjen!  (Lest 1821 ganger)

0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet.

Nordin

  • NewUtd.no
  • Kaptein
  • *****
  • Innlegg: 4372
    • Vis profil
    • http://www.newutd.com
Newcastle - Liverpool 18.mars: 1 billett igjen!
« på: 04. Okt. 2005, 20:36 »
Hvis du har tenkt deg over dammen for å se Newcastle-Liverpool på SJP i vår må du være kjapp på avtrekkeren. Newutd.com har nemlig bare én billett igjen til dette svært populære oppgjøret.

Selv om det er nesten et halvt år til kampstart er 14 av 15 billetter revet bort. Også kampene mot Sunderland og Birmingham er så godt som utsolgte. I de resterende kampene har vi tilgjengelige billetter, men innboksen vår begynner å bli fylt opp når det gjelder bestillinger til kampene mot Arsenal og Middlesbrough.

Prisene på billettene er 475kr for voksen og 275kr for barn. Plasseringen på stadion er utrolig. Våre billetter gir adgang til Milburn Stand level 7 - høyt oppe, midt på den største langsiden. Hvis du ønsker en billig pakketur er vi høyst behjelpelige med å sette opp en komplett reise til en svært lav pris uten å tjene noe på dette selv. Dersom du for eksempel bor i Oslo-området er det ikke nødvendig å punge ut med utrolige 6000kr for å se kamp i Newcastle. Ryanair flyr direkte til Newcastle fra Sandefjord for en svært billig penge, og billighoteller med grei kvaltiet finnes det nok av på Tyneside.
NewUtd.no: av supportere - for supportere!