20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Skrevet av Emne: Nye eiere: Mohammed bin Salman og PIF  (Lest 7147 ganger)

0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet.

Tommyok

 • Midtbaneanker
 • ****
 • Innlegg: 1403
 • Nr 10
  • Vis profil
Sv: Nye eiere: Mohammed bin Salman og PIF
« Svar #135 på: 08. Mai 2020, 00:12 »
Ja de er nok lutfattige nå på grunn av oljeprisene. ;D Over 10 ganger så rike som City eierne.. Tror ikke akkurat det blir noen Mike Ashley vinduer..

Særlig med tanke på de "kontrollerer" oljemarkedet ved å kjøre masse olje inn i markedet for å "hjelpe" det enda lavere ned, for å investere i aksjer på billig salg pga markedene kollapser.. De er i ferd med å se ut som de største vinnerne av corona krisen rent økonomisk og olje prisen kommer de til å reglurer opp igjen når de er ferdig med handlinga..

"Oil Prices, Stocks Plunge After Saudi Arabia Stuns World With Massive Discounts Oil prices dropped as much as 30% following the unexpected Saudi decision to cut prices and boost production. The move reflects the uncertainty surrounding the coronavirus and its economic effects"

Thomas

 • NewUtd.no
 • Kaptein
 • *****
 • Innlegg: 8075
  • Vis profil
Sv: Nye eiere: Mohammed bin Salman og PIF
« Svar #136 på: 08. Mai 2020, 06:45 »
Jeg vil heller ikke bli det nye City. Da blir vi en plastikk-klubb.  Jeg er veldig fornøyd om St. James blir pusset skikkelig, og aller helst utvidet. Dvs. at det fæle parkeringshuset, som er integrert i tribuna, på baksiden av stadion har blitt fjernet og omgjort til butikker mm. Det området rundt kunne for eksempel også kanskje blitt omgjort til park mm. I tillegg ønsker jeg selvsagt premium treningsfasiliteter og personell som gjør at vi blir enda flinkere til å kjøpe talent og videreutvikle dem er det supert. Hvis vi til slutt også får penger til å konkurrere om de gode talenter (jeg tenker ikke Haaland og lignende som vil koste en millard) er det  magisk. Hvis vi til slutt også kan få penger til å betale våre beste spillere slik at de ikke blir solgt er jeg ultrafornøyd.

Gjør vi disse grepene tror jeg vi lett går tilbake til det glade 90-tall med 40 000 på venteliste for sesongkort. Hvis du i tillegg har en stadion bestående av 75 000 gærne supportere som lager mest liv i landet, ja da tror jeg det i seg selv vil være en så stor tilstrekningskraft at en del spillere vil finne seg i å bo så langt nord.

Enig med deg.

Jeg syns tiden på 90-tallet og første del av 00-tallet er drømmescenario. Vi henta veldig mange gode, stjerner fra andre land som ble skikkelige kulthelter (Ginola, Robert, Asprilla, Solano, etc) - samtidig som vi også kunne konkurrerer og hente store, talenter som slo gjennom hos oss (Dyer, antakeligvis vært en av de store midtbanespillerne uten skadene, Jenas, Viana selv om det endte skuffende, Woodgate...).  Jeg minnes enda hvor ekstremt morsomt det var den januaren vi henta Jonathan Woodgate. For et kjøp og for en fantastisk stopper det var når han kunne spille.  Så er det ikke til å stikke under en stol at det var utrolig morsomt at vi signerte Michael Owen, selv om det gikk som det gikk i etterkant. Jeg vil uansett se at vi begrenser kjøp av for mange aldrende stjerner hvis motivasjon kan betviles og karrierepiler peker nedover. Bør ikke være for løssluppen der for stjerner som er ute etter en last big payday.

Ja den perioden var det magisk å være supporter. Huske jeg fikk hakeslepp da jeg så Woodgate spile for første gang. Fy faen så god han var. Selv om vi ikke hadde den beste forsvaslinja på den tiden ble alle gode da de spilte med Woodgate, Titus Bramble ble en ny mann. En Leeds-kompis av meg var mer rasende vi kjøpe Woodgate enn da Leeds solgte Ferdinand til ManU, både fordi vi fikk Woodgate billig, 7 millioner pund, men også fordi han mente Woodgate var bedre. Jeg er helt sikker på at han hadde vært bankers på landslaget hvis det ikke hadde vært for skadene, for han hadde alt det Terry hadde, dvs. duellkraft, ekstremt god på hodet og meget god posisjonering. Woodgate hadde derimot også fart, som Terry manglet. Ferdinand hadde fart, men han fikk kritikk av og til for sin posisjoneringevne.