20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Skrevet av Emne: Filmtråden!  (Lest 446344 ganger)

0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet.

boris.

  • Kaptein
  • *****
  • Innlegg: 8026
    • Vis profil
Sv: Filmtråden!
« Svar #4920 på: 29. April 2018, 10:01 »
Batman Ninja var helt konge, og helt der oppe med Gotham by Gaslight som de to beste Batmanfilmene til nå. Det er Batman, men det er så jævlig over the top crazy og Japansk at kun de beste av de beste vil kunne sette pris på det. Lekker animasjon og ultrafet visuell stil, ekstremt velgjort, orginalt og tøft karakterdesign gjør det hele bare enda bedre. Kreativt, unikt og sprøtt, og ikke minst ekstremt underholdende.


Og siden jeg ikke posta noe om Gotham by Gaslight, så gjør jeg det nå:

Batman: Gotham by Gaslight

Ny animasjonsfilm fra DC og nok en godbit. Et aldri så lite hakk over filmer som Batman: Under the Red Hood, Batman: Assault on Arkham, Batman: The Dark Knight Returns, Part 1 & 2 og Batman vs. Robin. Tror også jeg vil plassere den over Tim Burtons Batman og Batman Returns. Mørk og voldelig whodunit-horror satt til en alternativ Viktoriansk tid med Jack the Ripper og greier. Det i seg selv er jo så tøft at jeg ikke har ord. Har aldri lest Batman: Gotham by Gaslight, så jeg vet ikke hvordan den er sammenlignet med den. Men etter å ha sett denne godbiten skal jeg skal utvilsomt sjekke ut Gotham by Gaslight og begynne å fordype meg i DCs Elseworlds. Vil bli overraset om denne ikke står igjen som en av 2018s beste filmer når vi avslutter 2018.Nei.