20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Frode

Sider: [1] 2 3 ... 383
1
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 14. Juni 2019, 22:25 »
Her er jeg mye enig. Bare det at jeg syns fotballfilosofi til Benitez er så fryktelig kjedelig.😎

Husk at Benitez lar tekniske og offensive spiller utfolde seg også. Fra Pablo Aimar, Angulo og Vicente fra tiden i Valencia til Torres, Alonso, Gerrard og Luis Garcia i Liverpool.
Benitez hentet også Jorginho, Higuain og Dries Mertens i Napoli.

Mye handler jo om penger. Skal du ha en som scorer 20+ mål i en sesong koster det. Skal du ha en god offensiv midtbanespiller eller ving koster det også ekstremt mye penger.
I Newcastle har han definitivt ikke fått det han ønsker. Almiron er spennende. Kenedy kunne vært, men har vært fraværende. Atsu likeså.
Benitez har alltid hatt et godt øye til Sør Amerikanske spillere. Ser ut til at det fortsetter i Newcastle.


Denne er fin:
Valencia’s Director of Sport Jesus Pitarch, refused Benítez' plea to finance a proven goalscorer and signed instead against his wishes winger Néstor Canobbio. Benitez was outraged: "I asked for a sofa and they bought me a standard lamp."


Men ja, jeg er enig i at Benitez også er defensiv orientert. Det har han også innrømmet.
"My ideas are near to the Milan of Arrigo Sacchi, I like technical and aggressive teams that don't allow the opponents to play. I like teams that play the ball with speed and look to score with as few passes as possible. My Valencia team is a mixture of youth and experience."

2
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 14. Juni 2019, 14:21 »
Jeg mener helt klart at ny rik eier som pøser inn vil gjøre oss til topp 4 ila 3 årsperiode. 1 året må vi kjøpe de beste av lagene rundt oss så bygge videre derfra. Slik city gjorde med eks spillere som Barry.

Med nye eiere inn tror jeg vi allerede kommende sesong kan være med å kjempe om topplasseringer (4-7) og cuper.
Men jeg mener at klubben som helhet, både beliggenhet og sportslig, passer Benitez veldig godt. Han har vist at han bryr seg om å få gode nok treningsfasiliteter for både yngre og seniorlag og ønsker å bygge klubb. Dette er nok veldig viktig i forhold til å i fremtiden kunne tiltrekke seg de bedre spillerne og ikke minst å få de kommende "stjernene" til å velge akkurat Newcastle.

Man glemmer nok litt at både Manchester City og Chelsea har et helt enormt nettverk rundt fremtidens spillere og treningsfasiliteter opp blant de beste i verden har å by på. Er mye fokus på hvem og hvor mye de betaler for dagens stjerner, men for unge og fremadstormende er de også veldig attraktive klubber.

For å gå tilbake til det jeg skrev først så tror jeg at Benitez er en manager som kan tilbringe flere sesonger i Newcastle, skape kontinuitet, bygge klubb og få gode resultater. Er ikke mange managere jeg har større tillitt til enn Benitez, både på kort og lang sikt.

3
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 13. Juni 2019, 22:27 »
Uansett hvor mye penger en eier "gir" til transfers synes jeg det er viktig å "bygge klubb" for det om.
På det området er Benitez flere hakk forran Mourinho, i mine øyne.
Uansett så er dette 2 av verdens beste managere så om det står mellom de 2 kan vi jo ihvertfall ikke klage på kvaliteten til manageren.

Mourinho har imot seg at han ikke blir lenge i hver klubb. Er heller ikke en mann jeg tror vil bosette seg nord i England og være der i mange sesonger. Har stort sett ledet de beste lagene med mest penger å bruke på overgangsmarkedet.

Benitez derimot er en mann jeg fint kan se for meg som Newcastle United manager i lang tid skulle han velge å si ja til jobben. Har ledet flere av de "nest beste lagene" til titler og gode plasseringer uten å sprenge et overgangsbudsjett. God til å finne spillere som går litt forbi de beste og mest pengesterke lagene.

Statsene dem imellom leder Mourinho med 8 seire forran Benitez med 6 seirer. 4 har endt uavgjort. Dette er inkludert oppgjørene der Benitez har ledet Newcastle og Mourinho har ledet Manchester United. Ellers er vel de fleste fra Chelsea vs Liverpool.


Jeg er ihvertfall ikke i tvil om mine ønsker. Ny eier og behold Benitez. En gentleman uten sidestykke. Men skulle vi ende opp med Mourinho så er vel ikke vi der at vi kan klage......... 🤷‍♂️

4
Transfers / Sv: Transfersommeren 2018
« på: 23. Sep. 2018, 15:12 »
Hva skjer med Fraser Forster? Helt ute i kulden i Southampton.

5
Transfers / Sv: Transfersommeren 2018
« på: 03. Aug. 2018, 11:32 »
Hvorfor 15-20 plass??
Hvorfor så negative.
slik ser jeg på saken:

Vi ble nr 10 i fjor
Vi er forsterket fra i fjor
Vi har enda Rafa
Spillerne er enda bedre i Rafa system.
Spillerene er mer samspilte

Vil tro vi er et enda bedre bortelag i år og hjemmelag mot de store lagene. Tror dette blir en kjempe gly sesong. Og de første poengene kommer i første runde mot Spurs. Passer oss perfekt

Summerer jeg opp alt dette blir vi nr 8-12 i år.
Tipper nr 9 for å være eksakt.

NUFC har forsterket minimalt slik jeg ser det. I forhold til laget som avsluttet sesongen er det vel bare Shär, Ki og Muto som kommer inn for henholdsvis Mbemba, Merino (som jeg hadde sansen for) og Mitrovic.
Forsterkningen er vel da Shär som er en klar oppgradering i forhold til Mbemba. Muto vet vi foreløpig lite om og Ki er en spiller på det jevne.

Vi glemmer oss nok litt bort når vi tror at ikke de andre lagene også gjør noen oppgraderinger i forhold til laget som avsluttet forrige sesong.
Det blir brukt ufattelig store summer og ikke alt er forsvarlig synes jeg, men foreløpig ligger NUFC på ett minimum og derfor har jeg ikke trua på at vi skal toppe forrige sesong uten vesentlig bedre og flere spillere inn den siste uken.

6
Spillere og ledere / Sv: Yoshinori Muto
« på: 03. Aug. 2018, 10:54 »
Endelig en spiller på topp med fart!! Jeg har trua også, men vi må få tak i en bedre spiss en Joselu eller Gayle

Han er vel ikke spesielt rask, men er god med ballen, energisk i stilen og dyktig til å finne rom å løpe seg fri.

Håper han kan bli like viktig som Bellamy var i sin tid. Er ikke de ganske like i stilen?

7
Transfers / Sv: Transfersommeren 2018
« på: 31. Juli 2018, 18:19 »
https://www.themag.co.uk/2018/07/mike-ashley-makes-positive-changes-to-newcastle-united-transfer-policy-that-go-beneath-the-radar/

Poster denne.
Swansea betalte £8 mill i leie for Renato Sanches og £5 mill i leie for Tammy Abraham. Lurer på hvor mye NUFC betalte for Kenedy...........
Jeg er imot å låne uten opsjon på kjøp, og etter denne artikkelen er jeg enda mer imot dette.

Synes det skulle vært noen regler på dette her. De klubbene med eiere som blar opp for alt av spillere for så å bare låne de ut til andre som må betale i dyre dommer. Chelsea for eksempel er ingen "storklubb", har bare en eier med en pengesekk som aldri blir tom.

Må få på plass noen regler som gjelder dette med utlån av spillere. Mer enn hva som er nå.
Før kunne ikke en spiller som er utlånt til en annen klubb møte klubben han var utlånt fra om de møtes. Vet ikke hvordan det er nå, men det blir jo også galt for "alle andre".

8
Transfers / Sv: Transfersommeren 2018
« på: 31. Juli 2018, 18:07 »
Jeg blir bare matt over Ashley-apologetene som stadig poengterer at det er bedre at vi ikke ødsler penger ut, men heller kjøper "billige" juveler til Rafa da han er så dyktig på å gjøre gode spillere av slikt.
Tenker bare for en unik mulighet vi hadde hatt dersom Rafa hadde fått i nærheten av et ok transferbudsjett. Da hadde vi gått for bedre spillere enn Rondon og Muto tenker jeg. Ashley er overhodet ikke interessert i å maksimerer verken klubben eller Rafas potensiale.

Hmm, jeg kan ikke se at noen diskusjon angående dette her i transfertråden......

I det du skriver så er jeg helt enig. Hadde "hovedpersonene" for denne klubben hatt litt sunn fornuft så hadde vi fått Benitez på langtidskontrakt og spillere inn fra en høyere hylle.

Dermed sagt betyr ikke det nødvendigvis dyrere spillere i overgangssum, men må nok opp noen hyller når vi kommer til lønn.


Laget må nok bygges litt opp på nytt. Husker når SBR tok over på slutten av 90 tallet etter noen svake sesonger med Dalglish og Gullit. Klubben slet på nedre halvdel og klarte ikke tiltrekke seg de beste spillerne i starten. SBR hentet Gallagher, Cordone, Acuna, Bassedass, Carl Cort, osv.
Jeg synes faktisk ikke at Sir Bobby Robson fikk særlig mye penger til spillere, men klarte å "bygge" et skikkelig slagkraftig lag med noen herlige personligheter og gode fotballspillere.

Nå har vi en ihvertfall like god manager i Rafael Benitez og han må støttes 100%. Han kan få til det samme, men ikke uten at han får spillere som han selv ønsker og som passer han og laget.

9
Transfers / Sv: Transfersommeren 2018
« på: 30. Juli 2018, 10:49 »
Enig i at dette er to vidt forskjellige spillere, hvor Rondon antagelig er en bedre spiller for Rafa sine preferanser. Ikke dermed sagt at verdien på disse to bør være så himla forskjellig av den grunn, og mener fortsatt ikke vi bør betale fryktelig mye i mellom om det ender med en bytteavtale. 

Jeg mener ikke bare at Rondon er bedre på grunn av at han passer bedre til Benitez og hans tanker om hvordan laget skal se ut. Alt i alt mener jeg Rondon er en vesentlig oppgradering i forhold til Gayle, og også Joselu. Rondon er rett og slett en bedre fotballspiller i mine øyne.

10
Transfers / Sv: Transfersommeren 2018
« på: 29. Juli 2018, 17:48 »
Sitter med en følelse med at WBA kommer bedre ut av dette enn Newcastle.
Gayle kan fint levere 15-20 mål i Championship for WBA.

Verdien på Gayle bør ikke være veldig mye mindre enn 15 millioner pund.

Tipper Rondon også fint kan levere såpass med mål i Championship, om ikke flere.
Alt i alt, uansett statistikk og analyser, så synes jeg Rondon er en bedre spiss enn Gayle. Han passer også rollen som ensom spiss bedre enn hva Gayle gjør i mine øyne.

Gayle er en typisk "gammeldags nier". Passer bra inn i en rolle der 2 spisser blir brukt. Litt som Bellamy, bare flere hakk svakere.
Bellamy ble jo senere flyttet ned til ving i ManCity. Det er en rolle Gayle vil slite mer med.

Gayle er en veldig god Championship spiller. Garanterer mål i bøtter og lass. I PL blir han derimot litt for enkel. Målene kommer sjeldnere og ferdighetene hans er ikke gode nok mot hakket bedre forsvarsspillere.

Rondon er uansett hvordan man vrir og vender på det en  bedre fotballspiller. Han er også en spillertype som vil gjøre at vi kan få litt mer ut av offensive spillere som Kenedy, Atsu, Murphy, Ayoze, Muto, Ritchie, Aarons, osv.

Det er ihvertfall min mening.

11
Transfers / Sv: Transfersommeren 2018
« på: 28. Juli 2018, 20:29 »
Ryktes at Manchester United er nærme en signering av Harry Maguire. Hva tror dere dette vil ha å si for NUFC og Lascelles?
Blir det som følger, Manchester United henter Harry Maguire, Leicester henter Jamaal Lascelles, og Newcastle.........

12
Transfers / Sv: Transfersommeren 2018
« på: 28. Juli 2018, 19:13 »
Ba er den beste spissen jeg har opplevd i vår trøye, med unntak av Shearer. Fy fader for en kamp han hadde hjemme mot Scum da vi slo dem 3-0. Bevegelig, dyktig til å holde på ball, teknisk, kunne avslutte med begge føtter og på hodet. Hadde han litt mer tempo ville han omtrent vært en komplett spiss.

Jepp. Rafa omgjør gråstein til gull. Det er derfor vi kommer til å få en bedre sesong en lag som Everton som ødsler 😎😉

Mange gode spisser som har vært i Newcastle.

https://www.transfermarkt.co.uk/newcastle-united/topTorschuetzen/verein/762

Kan også legge til at den spilleren med flest kamper for Newcastle i dagens tropp er Ayoze Perez med  sine 154.

13
Transfers / Sv: Transfersommeren 2018
« på: 28. Juli 2018, 14:43 »
Linkes stadig med Ings og Rondon. Er de 2 jeg minst ønsker meg av de spissene vi har blitt koblet til. Ings på grunn av skadehistorikk i begge knærne. Rondon på grunn av hva han har vist i PL kontra noen av de andre navnene vi har blitt koblet til.

Selv om begge 2 forsterker laget håper jeg på noen andre. Welbeck, King er 2 stk som er nevnt tidligere og som frister meg mer.

Jeg tror Arsenal og Chelsea vil gjøre store utskiftinger i stallen med nye managere. Der ser jeg muligheter.

14
Transfers / Sv: Transfersommeren 2018
« på: 26. Juli 2018, 15:47 »
Shär er en fornuftig signering. Han kommer billig, vi får bedre dekning bak (strengt tatt det samme som før salg av Mbemba) og vi får en spiller med mye erfaring fra internasjonal fotball.

Fabian Schar er i mine øyne langt bedre enn Mbemba. En oppgradering og utfordrer til fast plass på laget. Spennende, billig og lur signering.

15
Transfers / Sv: Transfersommeren 2018
« på: 26. Juli 2018, 15:43 »
95% av motstanderene våre handler på hyller langt over våre egne.

Litt uenig i dette.
Ser at en hel haug av klubber svir av enorme summer på middelmådigheter av noen fotballspillere som i tillegg er ganske så "uprøvd" i PL.
Ser på signeringene til Huddersfield, Brighton, Watford, Southampton, osv. Ikke bare gull og kjente spillere de andre lagene har signert heller.

Topplagene derimot med Liverpool i spissen har gjort en solid jobb i dette overgangsvinduet.

Sider: [1] 2 3 ... 383