20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Nyeste innlegg

Sider: [1] 2 3 ... 10
1
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« Nyeste innlegg av Benson I dag kl. 12:55 »
Er vel på tide å gi opp no.. Joelinton på topp i 5,5 sesonger til blir bra det.
2
Transfers / Sv: Overgangsvinduet sommeren 2020
« Nyeste innlegg av jonni_e 29. Mai 2020, 23:46 »
Ser at jeg skrev litt uklart I forrige innlegg. Blir litt skriving, sletting, innsett av setninger, så blir det fort noe annet en skriver enn det som en tenker i eget hode.
Det jeg skulle fått frem er er lagt inn med store bokstaver i setningen under.

De som drømmer om CL vil ikke være interesserte på nåværende tidspunkt og mange AV DEM FANSEN DRØMMER OM vil neppe være det heller skulle Newcastle komme inn blant Europas 32 CL lag heller.

Når en ser at en spiller som van Djik har gått via Celtic og deretter Southampton før han nå dominerer hos Liverpool, er det selvsagt lov å drømme om at Newcastle skal kunne lokke til seg spillere av vesentlig bedre kvalitet enn det vi har blitt vant til de siste sesongene.
3
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« Nyeste innlegg av TooN 29. Mai 2020, 22:08 »
Ja de har masse igjen å finne ut av. Blant annet hva de skal gjøre med overgangsvinduet. Ryktes at de vil bli ferdig med alt av kamper før klubber kan handle igjen.

Hadde vært gull med bekreftelse på mandag, men har mine tvil. Tenker midten av Juni er mer sannsynelig. 😎
4
Transfers / Sv: Overgangsvinduet sommeren 2020
« Nyeste innlegg av Kristoffer 29. Mai 2020, 22:04 »
Nå spås det jo at korona følger til at kjøpekraft og priser på overganger vil gå betydelig ned. Dersom vi er en av klubbene som kan trosse dette kombinert med midlertidige lettelser i FFP, så kan det gi oss en upper hand.

MEN, enig i at vi må være realistisk. Først må vi fikse en manager gode spillere ønsker spille under, deretter må vi bygge sten for sten. Vi kommer ikke blant topp 4 over natta, og de beste spillerne vil fortsatt til bedre fotballag. Vi er også litt for langt unna London.

Når det er sagt trenger en ikke se lengre enn til Newcastle under King Kev og Sir Bobby. Vi var konkurransedyktige økonomisk, og viste at vi satset sportslig, og tiltrakk oss da også spillere fra øverste hylle. Jeg ser også mitt eget Glimt med den sportslige utviklingen vi har hatt, den dyktige treneren og de spillerne vi har utvikla til større ligaer. Plutselig er vi attraktive vs lag sør i landet, da vi er solide økonomisk og spillere ser muligheten for utvikling som fører til muligheten i utlandet.

Tenker at dersom store talenter ser at Newcastle kan være springbrett til type Barca og Real  over tid, så er vi kommet langt.
5
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« Nyeste innlegg av Faustino 29. Mai 2020, 20:17 »
1. Juni skjer der. Mark my words!  8)

Nå er i alle fall datoen for gjenåpningen av sesongen vedtatt og det er lov å håpe at nettopp dette var årsaken til at det drøyet såpass med å gokjenne fit and proper testen. Men så er det sikkert en del planlegging og teknikaliteter som ennå må på plass rundt ligastarten så hvem vet hva de holder på med de som sitter der.
6
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« Nyeste innlegg av Mathiassen 29. Mai 2020, 19:23 »
1. Juni skjer der. Mark my words!  8)
7
Transfers / Sv: Overgangsvinduet sommeren 2020
« Nyeste innlegg av Fluffy 29. Mai 2020, 19:16 »
At man pdd ikke er veldig attraktive for veldig gode spillere er rett, men at spillere ikke vil være interesserte skulle det bli CL er jo bare sprøyt. Er der sportslig og økonomisk satsing så kommer spillere. Selvfølgelig Mbappe er urealistisk i lang tid fremover og muligens kommer en seg aldri dit heller, men det avhenger som sagt at Bruce ikke er trener, fasilitetene oppgraderes, tydelig prosjekt etc..
8
Transfers / Sv: Overgangsvinduet sommeren 2020
« Nyeste innlegg av jonni_e 29. Mai 2020, 19:00 »
Sportslig har ikke Newcastle noe å lokke med og målet må i første omgang være å få inn spillere som kan få oss inn i EL sjiktet. Dvs enten en syvende plass eller gode nok til å vinne en av cupene. De som drømmer om CL vil ikke være interesserte på nåværende tidspunkt og mange vil neppe være det heller skulle Newcastle komme inn blant Europas 32 CL lag heller. Står det mellom de ypperste lagene og Newcastle må det legges utallige antall rijaler (forutsatt at det blir noe av oppkjøpet) på bordet og da kommer en opp i beløp jeg tviler på at noen er interessert i å betale, selv om en har penger i samtlige kroppsåpninger klare til bruk.
9
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« Nyeste innlegg av jonni_e 29. Mai 2020, 18:51 »
Serien starter igjen, Newcastle rykker ned og oppkjøpet går i dass. Velkommen til Goal 3.
10
Generelt / Sv: Premier League 19/20
« Nyeste innlegg av TooN 29. Mai 2020, 13:27 »
Hehe driter litt i at det er fortjent. Hadde vært deilig om de ikke fikk en dritt etter denne sesongen. 😎

Når pool innkasserer pokalen skal jeg gratulere alle mine Liverpool supporter venner. Skal bli spennende å se om de gratulerer meg når vi får ny Steinrik eier😎
Sider: [1] 2 3 ... 10