20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Romance

Sider: [1] 2 3 ... 167
1
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 23. Mai 2020, 22:59 »
Gleder meg til å se grinebiterne her inne bli positive jeg.  😎😉 Nå kan vi endelig dra i samme retning alle sammen. Tror dette blir den beste sommeren vi har hatt på overgangsmarkedet.

13 år med Ashley... treng ikkje sei meir. Eller må eg forklara deg årsaken til at berre 6 mnd til med Ashley so eigar, so hadde interessen min bikka under 0.

No når dette går gjennom kan me alle reisa på fellestur ilag til Newcastle. Fotball og fest!😄

Jeg er med!

2
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 15. Mai 2020, 09:38 »
Føler meg rimelig trygg på at dette kun tar tid fordi de bruker kreftene på å få igang PL igjen.

Tenk om PL starter, oppkjøpet går igjennom og vi rykker ned a :-[ :-X :-[

Dette laget kan fint finne på å rote seg ned igjen.

3
Generelt / Sv: Nye eiere: Mohammed bin Salman og PIF
« på: 26. April 2020, 01:33 »
https://www.nufcblog.co.uk/2020/04/25/news-of-second-takeover-bid-to-buy-nufc-set-to-break-deal-verbally-agreed-luke-edwards/

Total avsporing, men burde ikke denne vært i den andre tråden? My point. Gleder meg til 1mai, skal gå i tog med plakat "slå trådene sammen! Det er der nyansene ligger!

Flåsete kommentar, i know. Men fortsatt.... har jo til nå vært vevelig tydelig hvem som kan "seile videre". No offence til deg Steppe :)

4
Generelt / Sv: Nye eiere: Mohammed bin Salman og PIF
« på: 25. April 2020, 19:58 »
Synes Hughie svarte godt på den jeg.

5
Generelt / Sv: Nye eiere: Mohammed bin Salman og PIF
« på: 24. April 2020, 16:53 »
Den ene eieren vil gi sportslig suksess, den andre ikke. Da må han ut.

Alt annet er støy. Du kan gjerne kalle det hyklersk. Men det spørs helt hvordan  man definerer konteksten. Rent politisk selvfølgelig, absolutt! Sportslig vil jo disse nye være bedre. Da snakker man paradigmeskifte og revulosjon. Så er fotballen hyklersk eller politikken? Det kommer an på hva du vektlegger. Man diskuterer forskjellige temaer her, og derav skyttergravskrigen.

(Nå snakker jeg ikke ut i fra hva jeg mener personlig her altså)

6
Generelt / Sv: Nye eiere: Mohammed bin Salman og PIF
« på: 24. April 2020, 16:36 »
Olav, kritikken mot Mike Ashley har gått på at han ikke er villig til å satse sportslig. Alt annen kritikk er jo bare ammunisjon for å presse han ut, for å fremheve hvor jævlig han er.

Om disse nye folka ikke satser sportslig skal du ikke se bort i fra at Amnesty får seg noen hundre tusen nye medlemmer også.
Tror du overtenker logikken til fotballsupportere 

7
Generelt / Sv: Nye eiere: Mohammed bin Salman og PIF
« på: 24. April 2020, 16:15 »
Men, for å være litt personlig så har jeg i 7 år jobbet med seksuelle overgrep hos mindreårige, jeg ser nok elendighet hver dag. Det siste jeg trengte var en ny arena med svartmalt moral og alvor, og det er vel kanskje den "faen" som går i meg når jeg helt ærlig kjenner på positive tanker rundt av newcastle endelig skal vinne igjen. "Fristedet mitt" er i ferd med å bli tabubelagt og etisk dratt ned i møkka. Synes det er vanskelig

8
Generelt / Sv: Nye eiere: Mohammed bin Salman og PIF
« på: 24. April 2020, 16:00 »
Folk fråtser fordi det omhandler klubben direkte. De som er ansatt i klubben.

Bare for å stille et spørsmål? Det er greit med underskriftskampanje, mens man blir oppfordret til å ikke ha saudi-flagg på profilen? Ikke at jeg har tenkt til å bytte profilbilde, eller skrive under på noe som helst, men det er lett å sitte i båter og peke på hverandre. Synes egentlig ikke det burde vært to tråder, for i denne tråden blir man stemplet som amnesty leder, mens man blir stemplet som terrorist i den andre. Synd å måtte bytte tråder for å få nyansene. Men, meg om det.

9
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 24. April 2020, 08:10 »
Ja fy fader. Glenn Murray inn  >:(

10
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 21. April 2020, 16:34 »
Det Toon skrev.

Synes innlegget til Alan fortjener en gullramme også, btw!

Daaaa, var jeg ferdig  :)

11
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 21. April 2020, 13:47 »
Jeg tror det de som sitter i "greit med saudi eiere- klubben"( meg inkludert) reagerer på, er ikke at vi støtter det som skjer. Eller, at vi er uvitende. Eller at vi bare skal lukke øya fordi det skjer med Newcastle.

Det er vel mer- Okey, plutselig nåååå ble det et problem? Really? Har man bodd under en stein de siste årene eller? Og det er der whataboutism-kortet blir gjeldende, fordi man da blir svar-skyldig plutselig og det er lett å dra frem alt annet og sammenlikne. Som en skrev på et annet forum, Sheff United har eiere med klare bånd til regimet i Saudi, men når Sander Berge signerte så var det kjempestas i norsk media. Er sånt som er frustrerende. Nok av shady eiere rundt om, men det først nå at en gruppe supportere, for første gang, skal bli stilt til veggs og forklare hvordan vi kan stille oss bak dette?

Så det jeg reagerer på er at jeg blir stilt i et etisk dilemma jeg har ikke har bedt om (som ingen av oss har bedt om) i en jungel av skurker, korrupsjon og drap. Og hvor de økonomiske musklene har så lange armer, at man faktisk ser at Gud-og-hver-man sitter med blod på hendene -hvis man ikke er helt bevisst og boikotter alt av varer og produksjon rundt oss. Jeg vet at det er en f.eks billig snarvei å stille Tesla-sjåfører (og andre) til veggs, men det er vel nesten det samme som skjer med oss? Rent etisk.

Jeg gjentar kanskje meg selv, men dette monsteret har ingen av oss på forumet skapt. Det er det systemet og den globale politikken som har gjort. Jeg er bare tilfeldigvis en kid som fikk Newcastle-caps i 1994 og har vært supporter siden den gang. Bare la meg fortsette å være det.

Sånn, mitt siste ord i denne diskusjonen.

12
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 21. April 2020, 11:05 »
Må også bare nevne at jeg har savnet følelsen av å oppdatere browsern min så hyppig i forbindelse med nwcstl. DET er mange år siden det.

13
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 21. April 2020, 10:29 »
Dette er ikke et whataboutism-innslag, men samme gjeng har interesser i Equinor og aksjer i Tesla, samt eierintresser i flere britiske medier, men det er det ingen som "nevner." Støtter selvfølgelig ikke oppom noe som helst, men synes det blir for enkelt å bare plukke ut fotball-delen av dette, "så lenge jeg får Teslan min innen juli". Og det er det jeg reagerer på. Svært få som boikotter overnevnte produkter, eller har en "bi-smak av å kjøre Tesla".

Personlig synes jeg ikke at eierskapet overskygger fotballen. Support the team, not the regime. Intet nytt med andre ord, bare at laget vårt endelig er oppe og nikker.

Anbefaler forøvrig denne:

14
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 18. April 2020, 21:36 »
KDB og Mpappe

15
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 17. April 2020, 10:18 »
Jeg er ikke så opptatt av at vi skal signere Allegri og Icardi, og at fansen sikler på Mbappe.
For meg handler det om å drive klubben sånn som den skal drives, ved f.eks to klare eksempler:

- Vi eier igjen rettigheter på draktene vi selger. Det vil generer mye mer penger, med tanke på at vi har hatt akkurat 0,- i omsettning på draktsalg de siste årene.
- Vi tar betalt som normale folk, for stadium-reklame.

Allerede der vil jo revenue øke. Samt at vi har penger å bruke iom at vi har såpass mye "fuck-you" penger i forhold til budsjett fra før av.

Nå hviskes det i europa om at FFP skal utelukkes noen sesonger fremover, da situasjonen pr. dags dato tilsier at alle vil bli straffet av regelen, siden ingen tjener noe særlig. I det tilfelle ville vi jo hatt griseflaks.

Synes vi som supportere er litt misforstått. Jeg vil drømmer ikke om seriegull om 2 sesonger. Jeg vil bare ha hvilepuls og ikke røde alarmer når sesongen starter. At vi er med oppe og nikker som wolves og til en viss grad Everton- ja takk!

Og bare for å ha kommentert det. Synes hele det whataboutism virker helt fjernt i en fotballdiskusjon. Som nevnt tidligere, så er det mange shady eiere. Og det er vel knapt en eneste fansbase som som skryter av at de ligger i lavere divisjoner, men politisk er vi "on track". Det at det er "synd at engelsk fotball har blitt sånn" er for meg bakstrebersk nostalgi. Våkn opp. Åpne øya. Realiteten er som der den er. Om man ikke liker det får man heller sette på en vhs fra 90-tallet. Dette monsetert har FA/Platini og de andre skurkene selv skapt, og det er bare å kaste seg på karusellen. Er litt sent å sette spørsmålstegn ved motivasjonen til det sporstlige nå, eller trodde man seriøst at Qatar ble arrangør av VM på grunn av den store ligaen, og det pulsenrede fotballhysteriet der nede?

Kunne ikke brydd meg mindre om å "bli hata som klubb".

Sider: [1] 2 3 ... 167