20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Frode

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 388
31
Vi mangler litt fart, løpskraft og målfarlighet fra den sentrale midtbanen. Vi mangler indreløpere, den type spillere. Longstaffene kan nok brukes der, men Shelvey, Ki, Hayden er utelukkende litt mer defensive.
Vi kan fint spille 3-5-2, men jeg synes vi må bruke 2 dyptliggende/defensive midtbanespillere. Er jo der S. Longstaff og Hayden var så gode forrige sesong. Så får vi heller prøve å putte Almiron i en litt mer offensiv rolle og Joelinton sammen med en på topp. Evt Almiron - ASM, og Joelinton på topp.

32
Spillere og ledere / Sv: Rafael Benitez
« på: 16. Aug. 2019, 12:22 »
Enig i mye av posten over her fra Andymag, samtidig er det et stort MEN også. Jeg ble trollbundet av The Entertainers under Keegan på begynnelsen og midten av 90 tallet, trodde på Ruud Gullit og at han skulle bringe med seg "sexy football" som han så fint sa det etter noen sesonger med mer defensiv spillestil under Dalglish, https://www.vg.no/sport/fotball/i/WLOypg/gullit-lover-sexy-fotball
Entusiasmen og gløden da SBR kom inn porten og knuste til med 8-0 mot Sheffield Wednesday i første kamp var magisk. Igjen skulle vi spille flott og offensiv fotball med en målscorer av rang som den fremste kaptein. Nå kvitt skadene han slet med under Dalglish.

Og slik går det slag i slag. Allardyce ble "kjeppjaget" ut for sin defensive tilnærming og spillestil.
Vi var i nærheten av noe under Alan Pardew og sesongen vi kom på 5. plass. Det ble med den.

Vi hadde enkelte spillere under McClaren, men ikke et fungerende kollektiv. Kanskje det mer motsatte under Benitez, et fungerende kollektiv men ikke akkurat spillere som tok fra deg pusten......... før Almiron som jeg håper kan bli noe i nærheten..........


Så veien videre. Vet at det er kjempeforskjell på merittlistene til Benitez og Bruce, men det er kjempeforskjell på klubbene de har ledet også. Uten at det nødvendigvis forklarer noe. Benitez ga tryggheten tilbake, men satte ikke "fyr teltet" med fotballfilosofien sin. Men på nåværende tidspunkt var det vel kanskje tryggheten vi NUFC supportere trengte. Vissheten om at klubben ville levere stabilt og resultatmessig godt.

For Bruce blir det nå viktig at han får spillerne med seg og unngår for mange skader. Troppen er ikke så balansert. Samtidig må han være ekstra varsom av hva som kommer ut da nesten alt vris om til noe negativt.

På en annen side så er ikke britiske managere så kjent for sin defensive innstilling som det enkelte lenger sør i Europa er. Gir gjerne litt mer pusterom til offensive bidragsytere. Det håper jeg vi vil se mer av nå.
Spillerstallen med Almiron, Joelinton og ASM gir ihvertfall et lite håp om mer offensiv fotball og at en gnist kan tennes igjen.
Jeg synes første kamp mot Arsenal ga inntrykk av at det bor noe mer i dette laget. Jeg synes ihvertfall det blir spennende å følge med videre

33
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 12. Aug. 2019, 16:43 »
Må også si at jeg synes Newcastle spilte offensivt. Satte presset ved Arsenal sin 16 m, turte å stå høyt i banen selv om Arsenal var motstander. Spennende å se om de tørr å være like offensive på bortebane, og når motstandere er LFC og ManCity.

Med Benitez var vi vant med at NUFC satte presset 10-20 meter inn på egen banehalvdel, nesten uansett motstander. Men det var jo suksess det. Så får vi se om det blir noe poeng med det høye presset og om det også kan bli suksess.

34
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 12. Aug. 2019, 16:29 »
Tar en manager for manager i PL er Bruce den svakeste i min bok.

Går vi tilbake til midten av 2000 tallet da først SBR fikk fyken, så Souness og deretter Roeder så var det jo Steve Bruce de aller fleste så for seg som erstatter.
Kan godt være at han er blitt dårligere de senere årene uten at jeg har noe særlig grunnlag for å bedømme det.

Synes Bruce kan være litt vanskelig å bedømme allerede nå. Masse erfaring og rutine både som spiller og manager. Aldri ledet noen storklubb som manager, kun opprykk og nedrykk med mindre klubber som i utgangspunktet ikke er PL klubber heller (Hull, Wigan, Birmingham, osv), av og til i økonomiske vansker og/eller andre problemer som f.eks da han var i Aston Villa.

Mot Arsenal nå er jeg ikke overasket. De har forsterket veldig, fått jobbet i fred og ro hele sommeren og Emery begynner kanskje å få litt sviv på det slik han ønsker.
Steve Bruce derimot har bare vært med noen uker. Sommerens nysigneringer kom fryktelig sent, og laget har vel ikke satt seg skikkelig enda.
Synes ikke kampen mot Arsenal var så skrekkelig dårlig. Hadde noen muligheter også. Almiron var som vanlig på hugget, Joelinton viste prov på teknikk og styrke, ASM var et friskt pust da han kom inn, Hayden, Shelvey og Longstaff gjorde seg jo ikke bort. Forsvaret litt rufsete til tider.
På en annen side, Arsenal vil opp på CL plass og topp 4. Kanskje også utfordre LFC og ManCity. Om noen mener Arsenal har mer å gå på, bør vel dette nevnes for NUFC også........ 🤷‍♂️

35
Spillere og ledere / Sv: Allan Saint-Maximin
« på: 07. Aug. 2019, 20:00 »
Avhenger en del av medspillere også da. Hvis du har 25 meget gode innlegg, som mottaker bør score på, men ender opp på 2 assist. Har du da gjort en dårlig jobb? Liker å legge like mye vekt på "chances created" for offensive spillere.

Eksempelet er selvsagt satt på spissen, men poenget er lett å skjønne.

Med det sagt, han har en jobb å gjøre med målpoeng!

https://www.whoscored.com/Glossary

Key passes, ASM hadde 1.7 i snitt på denne forrige sesong for Nice.
Paul Pogba hadde til sammenligning 1.6 i snitt i PL forrige sesong. David Silva hadde 2.2, også det kun i PL.
Almiron hadde 1.3, kun PL i samme statistikk.

Nå er det en viss forskjell på PL og Ligue 1. Uansett, ASM har mye å kvalitet i seg. Må kanskje jobbe med å bli litt mer direkte............

36
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 07. Aug. 2019, 19:27 »
Jeg tenker vel at samtlige av sommerens overganger er spillere som Bruce har fått tildelt, og ikke identifisert selv. Så får vi se i fremtiden hvordan ting utarter seg. Om Bruce overlever til et nytt overgangsvindu da.

Ganske logisk da klubben har brukt mye ressurser på å se på spillerne og finne ut mest mulig om dem over sikkert en lengre periode. Om Steve Bruce hadde vært dønn uenig om én av spillerne kan det jo være at han hadde satt foten ned.......🤷‍♂️
Jeg må si at jeg er ganske fornøyd med spillerne som har kommet inn både i januar og i sommer. Det er hurtighet, styrke og teknikk i fleng. Det er spennende offensive unge spillere som har et i mine øyne et veldig godt forsvar og keeper bak seg.

Vi får også se om Steve Bruce kjører samme stramme defensive tilnærming som Benitez eller om han lar de offensive spillerne få litt mer spillerom fremover. Kanskje det kan føre til litt mer trøkk fra Almiron, ASM, Joelinton, osv.

37
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 07. Aug. 2019, 13:45 »
Vært i jobben i 2-3 uker nå. Stempelet kommer vel kjapt. Var vel i utgangspunktet stemplet som det samme dag han ble linket til jobben.

Skal heller ikke glemme at da Shepherd og Hall eide klubben styrte de mye med overganger de også. Kenneth Shepherd har vel nå sitt eget agentselskap Triple S som blant annet var involvert i Harry Maguire overgang til ManU.

Er drøssevis av eksempler før også, både under Keegan og SBR. Mye rart av både salg og kjøp jeg tviler på at Keegan og SBR lot skje med godt humør.
Forskjellen er at Shepherd og co virkelig slo på stortromma av og til.

38
Transfers / Sv: Transfersommeren 2019
« på: 07. Aug. 2019, 13:18 »
Jacob Murphy ut på lån, Jordon Ibe inn ryktes det at Steve Bruce ønsker. Det er vel en solid oppgradering om det skulle skje.....
Jacob Murphy er enda ung, men han må nesten regnes som en skikkelig fiasko til nå. Er ikke gitt at talentfulle, engelske spillere er riktig bruk av midler.

Nei, men det er jaggu meg ikke unge franske spillere eller fra andre nasjoner som prøver lykken i PL heller. Det har vi NUFC supportere fått erfare ganske kraftig.

Men vi kan vel si at det å kjøpe unge engelske spillere er minst risiko. Lettere å låne ut til engelske klubber, det er en vinn vinn situasjon uansett der spilleren får spilletid i/på "engelsk nivå" og klubben får penger.

39
Transfers / Sv: Transfersommeren 2019
« på: 07. Aug. 2019, 10:44 »
Jacob Murphy ut på lån, Jordon Ibe inn ryktes det at Steve Bruce ønsker. Det er vel en solid oppgradering om det skulle skje.....

42
Transfers / Sv: Transfersommeren 2019
« på: 03. Aug. 2019, 23:15 »
Forsåvidt enig med Bruce angående spissene. Dekningen er god nok, kvaliteten er så som så foreløpig. De har noe å bevise før vi kan si hvor god den lagdelen er. Mange ferske i PL sammenheng.
Til forskjell fra Benitez som alltid brukte én spiss, så spiller Steve Bruce med 2 spisser. Da kan det være at spillere som Muto og Gayle kan få litt spilletid også. Kanskje får Muto mer tillit av Bruce og får vist hva han er god for..........

Jeg tipper at Bruce vil ha inn én på høyresiden samt en sentral midtbanespiller. Han spiller jo 3-5-2 og da trenger vi nok flere sentrale både for å heve kvaliteten og gi mer konkurranse.
Shelvey er nok ganske sikker som ankeret. Indreløperne trenger mer og bedre dekning uansett om Hayden signerer ny kontrakt eller ikke.

43
Transfers / Sv: Transfersommeren 2019
« på: 02. Aug. 2019, 23:43 »
https://no.whoscored.com/Players/94885/Show/Jetro-Willems

Jetro Willems var jo veldig ettertraktet tidligere i karrieren. Spennende tilvekst. Har vi opsjon på kjøp?


https://no.whoscored.com/Players/135891/Show/Allan-Saint-Maximin

Allan Saint-Maximin er en spennende spiller det også. På papiret nærmer vi oss noe nå.........

44
Transfers / Sv: Transfersommeren 2019
« på: 01. Aug. 2019, 17:24 »
Ikke feil å kjøpe spillere, men trodde Bruce skulle spille 3-5-2 ?
Har ikke helt troen på denne spilleren og tipper han er lånt ut neste sommer. Håper jeg tar feil.

Kan jo spille med 3 bak selv om vi kjøper ASM........
Kan sikkert bekle flere offensive roller, uansett om vi spiller 3-5-2, 3-4-3, 4-3-3 eller 4-2-3-1.

Om han slår til er jo en annen sak. Har ihvertfall ferdigheter og spisskompetanse. Men det hadde Thauvin og Cabella også............

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 388