20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Frode

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 387
31
Transfers / Sv: Transfersommeren 2019
« på: 02. Aug. 2019, 23:43 »
https://no.whoscored.com/Players/94885/Show/Jetro-Willems

Jetro Willems var jo veldig ettertraktet tidligere i karrieren. Spennende tilvekst. Har vi opsjon på kjøp?


https://no.whoscored.com/Players/135891/Show/Allan-Saint-Maximin

Allan Saint-Maximin er en spennende spiller det også. På papiret nærmer vi oss noe nå.........

32
Transfers / Sv: Transfersommeren 2019
« på: 01. Aug. 2019, 17:24 »
Ikke feil å kjøpe spillere, men trodde Bruce skulle spille 3-5-2 ?
Har ikke helt troen på denne spilleren og tipper han er lånt ut neste sommer. Håper jeg tar feil.

Kan jo spille med 3 bak selv om vi kjøper ASM........
Kan sikkert bekle flere offensive roller, uansett om vi spiller 3-5-2, 3-4-3, 4-3-3 eller 4-2-3-1.

Om han slår til er jo en annen sak. Har ihvertfall ferdigheter og spisskompetanse. Men det hadde Thauvin og Cabella også............

34
Transfers / Sv: Transfersommeren 2019
« på: 31. Juli 2019, 11:25 »
I tilfelle Lee Charnley og Mike Ashley har et ekstra gir i transfervinduet så bør de opp med det nå. Matt Ritchie ut med hamstringskade igår, da har vi vel ingen andre i akkurat den posisjonen vel.......

35
Spillere og ledere / Sv: Sir Bobby Robson
« på: 31. Juli 2019, 10:32 »
https://talksport.com/football/579603/sir-bobby-robson-ronaldo-pep-guardiola-gazza-jose-mourinho-quotes/


Dyer played under Robson at Newcastle and, while also seeing him as a father figure, revealed he had a tough side, as evidenced by the way he put Craig Bellamy in his place.

“There was one game where he brought Craig Bellamy off early because he thought the game was won and he wanted to save Craig’s legs.

“When we got back to the changing room, Craig kept jabbering away about the injustice and finally Sir Bobby snapped. ‘I’ll squash you, son, like an ant.

“Craig looked a bit taken aback but after a brief pause, started complaining again.
“‘Who are you?’ Sir Bobby said. ‘Ronaldo, Romario, Stoichkov, Hagi, Guardiola, Luis Enrique, Gascoigne: these are the people I deal with. And who are you?’

“The changing room went quiet. Even Craig went quiet. And then Craig looked over at me and said: ‘He’s got a point, hasn’t he?'”

👍

36
Spillere og ledere / Sv: Sir Bobby Robson
« på: 31. Juli 2019, 10:11 »
https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/football-news/revealed-shocking-inside-story-sir-16667486

Dette beviser at du må ha fotball kyndige personer til å lede klubbene og til å støtte managerne. Folk på toppen av klubbene som ikke kan et pøkk mer om fotball enn den vanlige supporteren som betaler for å se laget sitt spille. Og dette er faktisk ikke bare et problem i NUFC........

37
Transfers / Sv: Transfersommeren 2019
« på: 29. Juli 2019, 15:16 »
Hvem hadde dere valgt av Harry Wilson og Saint-Maximin? (når "ja takk, begge deler" ikke er et alternativ)

Harry Wilson, uten tvil. Grunn, fordi jeg synes det er et sikrere kort og at potensialet er ihvertfall like stort. Gode engelske spillere er også veldig attraktive for toppklubbene som må ha er visst antall engelske eller egenproduserte i sin stall/tropp. Premier League er jo pengeligaen nr ÉN.


For å hive meg på diskusjonen rundt Gayle. Han kan funke om Steve Bruce spiller med 2 spisser. Da kan Gayle funke på en lignende måte som det Bellamy gjorde. Som spiss er det å komme i scoringsposisjon og få et kne eller tå på ballen og score de "enkle" målene også viktig. Der tror jeg Gayle er god eller ok.
Men, jeg takker gjerne ja til å bytte Gayle mot en bedre spiller, ikke nødvendigvis en spiss. Gayle må være veldig attraktiv i Championship. Kan i mine øyne brukes som en brikke i overgang som f.eks involverer Jarrod Bowen, eller en annen god Championship spiller. Det samme kan sies om Colback. Problemet er vel kanskje lønnen begge disse 2 har nå. Ikke alle Championship lag som har råd til det.

38
Transfers / Sv: Transfersommeren 2019
« på: 28. Juli 2019, 22:32 »
Godt innlegg Frode. Jeg mener, som jeg har nevnt  overfor, at stallen går kanskje ikke er så svak. Jeg er derimot mer bekymret for om Bruce er i stand til å forvalte den på en god måte.

Det er ikke jeg så bekymret for. De kunne hentet langt verre kandidater enn han. Mange eks spillere og nåværende spillere som har mye positivt å si om han. Stort sett, eller bare ledet mindre lag med et begrenset budsjett. Har funnet mye bra og billig på overgangsmarkedet. Ledet Hull til FA cupfinale i 2014, tapte 2-3 for Arsenal etter å ha ledet 2-0 tidlig (med eks NUFC keeper Steve Harper og tidligere Lillestrøm spiller Robert Koren på benken).

Steve Bruce har mye rutine, både som spiller og manager. Kaptein på ManU laget som startet æraen under Ferguson.
Burde tatt over NUFC da Sir Bobby Robson fikk fyken. Nå 15 år etter får han en ny sjanse. Så får vi se. Sist NUFC hadde en manager fra hjembyen gikk det ikke så værst.

39
Transfers / Sv: Transfersommeren 2019
« på: 28. Juli 2019, 18:43 »
https://www.nufcblog.com/2019/07/28/report-newcastle-finally-agree-fee-for-french-target/

Klubbene enige om pris for venstreback Stanley N'Soki. Må bare bli enig med spilleren om personlige betingelser.

Kan få et vanvittig godt forsvar nå med 3 gode stoppere og Yedlin og N'Soki på hver sin side.

40
Transfers / Sv: Transfersommeren 2019
« på: 28. Juli 2019, 17:55 »
Jeg synes ikke det er så forbanna bekmørkt som mange skal ha det til. Kommer litt an på hvordan og hvilken formasjoner han velger.
Personlig synes jeg at vi har mange gode midtstoppere i Lascelles, Fernandez, Lejune, Schar, Clark og Dummett. En backrekke med 3, f.eks Schar - Lejune - Lascelles og Dummett, Clark og Fernandez som backup er i mine øyne meget sterk.
Synes også at Yedlin og Manquillo er helt greit på høyrebacken.
Venstreback posisjonen er derimot syltynn.

På midtbanen er Shelvey, Longstaff, Ki og Hayden gode. Både sammen og hver for seg. Om yngstebror Longstaff også er tiltenkt en rolle vet jeg ikke. Uansett, skal man kjøre med 3 sentrale midtbanespillere så synes jeg vi trenger én spiller til her.

Offensivt trenger vi fler. Almiron og forhåpentligvis Joelinton er solide spillere. Kanskje også de store overraskelsene i PL kommende sesong. Spennende å se, kjappe, tekniske, sterke, håper de utfyller hverandre godt.
Bak dem er Muto, Ritchie, Atsu, Murphy. Helt ok spillere. Ikke noe mer.
De store spørsmålene er hva som skjer med Aarons, Matthew Longstaff, Saivet og Gayle. Er de tiltenkt å være i og rundt stallen? Og hva med Kyle Scott? Er han god nok som backup?

Mangler backup på topp. Bak Joelinton og Almiron er det altfor stort gap. Også veldig avhengig av Dubravka da jeg anser Darlow og Woodman som ikke gode nok for PL, enda.

Derfor ønsker jeg meg en venstreback. Da får vi også konkurranse på venstresiden med Atsu og Ritchie. Så en venstreback kan utløse mye og gjøre alternativene bedre på hele venstresiden.

En spiss er også et must. Må ha noe mer å spille på ved siden av Joelinton og Almiron.


Så jeg synes ikke det ser helt bekmørkt ut. Må selvsagt ha inn noen spillere men det er jaggu meg mye bra her også.

41
Transfers / Sv: Transfersommeren 2019
« på: 27. Juli 2019, 19:13 »
Kan ikke selge Dubravka uten å hente en solid erstatter. Jack Butland er det beste jeg kommer på. Kanskje i bytte med Gayle.......
Fraser Forster er et annet, vesentlig eldre enn Butland men 31 år og keeper, da har du mange år igjen.

42
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 25. Juli 2019, 13:11 »
Vet ikke om dette stemmer i det hele tatt og om det har noe relevans i forhold til dette her, men leste at Ashley opprettet nufcdirect.com hele 6 mnd før han offisielt kjøpte Newcastle United FC. Så at det kjøpet ble unnagjort i en fei som man kanskje har trodd stemmer vel ikke helt.
Viser kanskje også at slike handler kan ta lang tid.

NB! Jeg vet ikke om akkurat det stemmer.

Jeg synes uansett at dette har holdt på veldig lenge. Jeg synes det har vært litt spesielt med den handlingslammelsen Ashley og Charnley hadde både når det gjaldt å finne ny manager og trenerteam og på transfermarkedet. Trodde de kanskje at hele prosessen skulle gå kjappere??? Eller er denne overtakelsen over?

43
Transfers / Sv: Transfersommeren 2019
« på: 24. Juli 2019, 09:12 »
James Tavernier har vanvittig med mål og assist fra høyrebackposisjon!! Tar han alle slags mulige frispark og Straffespark?
Og hvorfor i huleste lar vi slike spillere gå i ung alder for ingenting? Det samme med Kevin Mbabu, nå er han i Wolfsburg og på et godt Sveitsisk landslag. Fraser Forster er et annen eksempel på unge akademispillere som forsvinner. Lewis Gibson gikk jo til Everton forrige sommer vel, men her fikk vel klubben litt cash.
Har jo hatt en del akamispillere som har endt opp med respektable karrierer etter å ha forsvunnet fra NUFC. Alt fra spill i PL (for andre lag), Serie A, fransk Ligue 1, Bundesligaen og en del mindre ligaer som i Skottland og Nederland.

Spennende å se hva som skjer med Aarons nå da. Bruce hadde jo han forrige sesong. Egentlig det samme Lazaar. Tipper Murphy også er en som kan bidra mer positivt i år.

44
Transfers / Sv: Transfersommeren 2019
« på: 22. Juli 2019, 11:35 »
Ryktene sier at vi skal ha meldt oss på i kampen om Allan Saint-Maximin igjen, etter at Nice visstnok har senket prisen. Noen påstår at vi har avtalt den personlige kontrakten, men at prisen ble for høy forrige måned.

Spennende spiller.

Jeg er mer lysten på noen av de som herjet i Championship forrige sesong. For det første så er de britiske, det gjør at vi får igjen en del cash selv om det sportslig ikke skulle gå på skinner. Er prestasjonene gode er videresalgsverdien skyhøy. Dessuten så er det i mine øyne tryggere valg.
Både Mænju, ManCity, LFC og Chelsea betaler jo i dyre dommer for spillere i den kategorien. Sistemann ut blir vel Harry Maguire..... 🤷‍♂️

På en annen side så er Allen Saint Maximin absolutt et spennende alternativ. Men hvorfor alltid i Frankrike?

Når det gjelder Joelinton, så synes jeg det er en slik type spiss vi trenger. Gode spisser koster mye. Er nok også i denne "hylla" vi må se etter spillere i. Tipper prisen vi evt betaler om han kommer ikke er så høy. Prosent ved videresalg, og bonuser etter prestasjoner og antall kamper utgjør nok noe.

45
Transfers / Sv: Transfersommeren 2019
« på: 21. Juli 2019, 09:57 »
Ingen koblinger men 2 solide langskudd. Renato Sanches fikk mindre enn 600 minutter i Bundesligaen sist sesong. Verdt et forsøk? Var jo ikke spesielt god i Swansea, men den sesongen var vel ingen spesielt gode der....... 🤷‍♂️
Sander Berge må nå få sjansen i en større og bedre liga. Verdt et forsøk her også?

Diame er jo borte, Hayden ønsker seg jo vekk (har ihvertfall gjort det), så vi må ihvertfall ha inn én sentral midtbanespiller.

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 387