20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Frode

Sider: [1] 2 3 ... 388
1
Synd med alle disse personlige feilene igår. Startet bra med sjanser til Almiron og Gayle alene med De Gea før M. Longstaff putta. Derfra og ut gir vi bort 4 mål.
Spennende å se hva som skjer på overgangsfronten nå. Muto og Gayle er bok noen som kan forsvinne.

2
Kantspiller er han definitivt ikke. At han ikke er en targetspiss/ensom spiss kan godt være, men han har jo hatt både Almiron og ASM rundt seg hele tiden. Problemet er vel heller at avstanden mellom dem blir for stor, at vi blir liggende såpass defensivt at når oppspillene mot Joelinton kommer er avstandene store, ikke bare til Almiron og ASM, men også til de 2 sentrale.

Carroll sliter jo han også. Masse erfaring i PL og Championship. Vi skaper ikke nok sjanser for han, setter han ikke opp i gunstige situasjoner ofte nok. Ja han vinner dueller her og der, jobber bra, osv, men er ikke mange muligheter han får forran motstanderens mål eller i boksen dems.
Er jo det en spiss blir målt i også. Antall mål. Jeg tror vi må bli litt bedre sentralt i banen slik at trioen på topp i ASM, Almiron og Joelinton får flere alternativer, mer hjelp og støtte. Da tror jeg vi vil se mer av de offensive spillerne også.

3
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2020
« på: 22. Des. 2019, 17:49 »
Vi har i mine øyne et av Premier Leagues beste lag defensivt. Keeper, midtstoppere og backene er virkelig klasse. God konkurranse og god dekning der også.

Offensivt sliter vi mer med. Jeg synes allikevel at vi har gode spennende spillere med masse kvalitet og spisskompetanse der. Vi sliter bare med å få ut maks av alle. For å få det til må noen ofres, kanskje sentralt.
Jeg mener at vi må få bedre spillere sentralt i midtbaneleddet om vi skal få mer ut av ASM, Almiron, Joelinton, Carroll, Atsu, osv. Jeg mener, vi spiller med 2 sentrale midtbanespillere, nesten alle andre lag vi møter spiller med 3 sentrale midtbanespillere. Dvs at våre 2 i den posisjonen må løpe like mye, dekke like mye rom, være med frem i banen som motstanderens 3 spillere om vi skal vinne midtbanen. Det er ikke Hayden, Ki, Shelvey og Longstaffene kapable til. Nå sier ikke jeg at vi skal selge alle, men skal vi fortsette med kun 2 sentrale midtbanespillere må noen vekk for å vike plass til mer mobile og bedre spillere.
Vi må tilbake til Vieira - Petit, Keane - Scholes, eller faktisk Kantè - Drinkwater, Batty - Rob Lee, osv for å finne en sentral midtbane som kunne stå imot trio på midten.

Om NUFC i skrivende stund er attraktive nok til å tiltrekke seg slike type spillere er jeg ikke like sikker på. Isåfall hvem dette kan være er jeg også helt blank på. Var linket til Alex Kral tidligere denne mnd, ung sentral midtbanespiller som jeg aldri har hørt om, 🤷‍♂️
Kanskje sånne type spillere vi må ta sjansen på.

Uansett, jeg tror at om vi kjøper en ny spiss og/eller en ny ving så får vi bare en til i de posisjonene. Vi skyver bare nåværende problemer over på nye spillere. Jeg synes det er kvalitet der. Skal vi løse opp det at vi sliter med å styre kamper må vi ha inn noen på sentral midtbane. Og skal vi fortsette å spille med 2 sentrale midtbanespillere må vi ha inn mobile spillere med både offensive og defensive egenskaper.

4
Så lenge han konsekvent brukes i feil posisjon, syns jeg det blir feil å kalle Joelinton en flopp. Syns vi heller bør spørre hvorfor brukes han konsekvent feil, og/eller hvorfor vi blåste 40 mill pund på en spiller som ikke passer inn i trenerens taktikk?

Hvordan brukes han feil? Er han ikke spiss da?

5
-Joelinton, ligg an til å verte største floppen i klubben sin historie.

Både Joelinton og Almiron har vært under pari om man ser på overgangssummene som er betalt og hva de har levert. Allikevel ser det ikke helt håpløst ut. Begge 2 sliter med at de blir veldig alene sammen med ASM på topp. Avstandene er store, de 2 på midten veldig defensive, Shelvey lite bevegelig og sliter med farten. Hayden ikke veldig god offensivt. Longstaffene kanskje litt av det samme.

Bruce arvet en stall som passet Benitez.

Jeg håper på én ving og én sentral midtbanespiller/indreløper/box to box spiller inn nå i januar. Vi har brukbart dekning og kvalitet over det meste bakover på banen. Får vi inn 2 spillere på midten så kan vi kjøre Almiron/ASM i litt andre roller. Da blir det ihvertfall lettere å gjøre forandringer fra kamp til kamp.

6
Kun 2 poeng opp til United på 5. plass nå! :D Få inn en god målscorer så er ikke laget så altfor galt.

Det er ikke pent men det gir resultater. 2 poeng opp til 5. plassen. Må holde dette gående litt til så trenger vi noen signeringer nå i januar. Vil veldig gjerne ha noen nye på midtbanen også, både sentrale og kantspillere.

7
One night, I went to a bar, I was with a woman. We talked all night. We laughed, we flirted, I paid for several drinks of hers

“At around 5am, a guy came in, grabbed her by the arm and took her to the bathroom. He made love to her and she left with him. That doesn’t matter, because I had most of the possession on that night.

😂

8
Stålkontroll!!!!

9
For et mål!  :-* :-* :-* :-* :-*

Førre manager sin feil. Hadde knust City i dag hadde det ikkje vore for hjernevaskinga hans i 3 år.

Fortsett gutter! Slike øyeblikk.... 😂

For en kamp. 4 flotte mål. Massevis av individuelle ferdigheter som ble vist. Newcastle med nok en skalp på en tittelutfordrer. Veldig godt gjennomført av NUFC.
Fokus før kamp var skader i midtforsvaret hos ManCity. NUFC med Lascelles, Lejune og Schar ute. Gode midtstoppere det også.

Så ut til å være vanvittig bra trøkk på tribunen.

Herlig lørdag dette. 👍

10
Generelt / Sv: Premier League 19/20
« på: 24. Nov. 2019, 18:40 »
Ser at stadig fler av de utenlandske managerne sliter i PL nå. Emery, Marco Silva og Pellegrini sliter fryktelig nå.
Pellegrini gjør det ikke noe bedre enn hva Moyes gjorde det i West Ham før han. Med tanke på at Pellegrini er den 3. best betalte manageren i PL får vi se om West Ham har råd til å sparke han.
Marco Silva og Everton er bare skrekkelig dårlige. Med tanke på hvor mye han har fått å rutte med må snart tålmodigheten være slutt. Var det så mye verre da Allardyce var der.
Emery er vel også ganske hardt presset. Med det laget han har til rådighet, og vi nærmer oss desember, 19 poeng bak LFC. 3 poeng forran Newcastle men NUFC har én kamp tilgode.

Q. S. Flores i Watford og Ralph Hasenhuttl i Southampton er 2 andre i motgang. Begge lag med noen solide nederlag mot henholdsvis ManCity og Leicester.
Vi kan jo også nevne ManU og Solskjær. Sliter litt de også nå.

På en annen side gjør britiske managere som Brendan Rodgers, Eddie Howe, Frank Lampard, Chris Wilder, Roy Hodgson og Steve Bruce det helt greit med en brøkdel av overgangsbudsjettet til noen nevnt over her.

11
Spillere og ledere / Sv: Aleksandar Mitrović
« på: 15. Nov. 2019, 20:16 »
Mitrovic scorer som vanlig for Serbia. Begynner å bli så forutsigbart at det snart er kjedelig å følge med.

Ja, synd Benitez solgte han. Samme med Mbabu. Gjør det bra i Tyskland nå. Synes sistenevnte så spennende ut de gangene han fikk sjansen under Steve McClaren. Dessverre ble han gitt bort under Benitez.

12
Kamper / Sv: Liverpool-Newcastle, 14.09.2019, kl. 13.30
« på: 14. Sep. 2019, 14:18 »
Offensive Bruce slår til igjen ser jeg. Alle spillerne er jo godt plantet langt inne på egen banehalvdel. Hohoh!

Ja, sånn vi spilte under Benitez i hver j..... kamp, uansett om motstanderen var Liverpool, ManCity eller Huddersfield og Cardiff.
Du likte det under Benitez, så hva er forskjellen?

13
Vanskelig kamp mot et hardtkjempende Watford. Vi toppet antall skader før runden. Allikevel kjører vi kampen godt i 2. omgang. Sliter med at det er få i antall når det skal gjøres offensive forandringer.
Skal bli godt å se Carroll, ASM, Yedlin, Gayle tilbake rett etter landslagspausen. Litt mer konkurranse og litt flere strenger å spille på. Flere av dem hadde vært nyttig i denne kampen.
Å nå må Almiron begynne å sette sjansene. Den første idag er gedigen, den andre også i kategorien stor....

Hva skjer med Lejune? Kneproblemer?

14
2 timer til kampstart og dønn stille her.
De 2 neste kampene for Watford er Arsenal og ManCity. Taper de denne kan det bli en meget tøff start for dem.

15
Ny kamp på St James Park da Watford kommer på besøk. Vår motstander her har startet fryktelig og står med 3 strake tap i PL. En liten opptur hadde de i midtuka da Coventry ble slått 3-0 hjemme på Vicarage Road. Troy Deeney er eneste spiller som er ute for dem.
Watford hadde statistikken 6-5-8 på bortebane forrige sesong. Fikk også flest gule kort med sine 77. Tilsvarende oppgjør endte med 1-0 til NUFC med Ayoze Perez som matchvinner.

Newcastle sliter litt mer på skadefronten. Nå sist ned Matt Ritchie som ble stemplet ut for 2 mnd etter en grusom takling. Videre er ASM, Gayle, Lejune og Yedlin definitivt ute med skader. Kampen kommer også for tidlig for Carroll.
Krafth, Willems, Lascelles, Joelinton og Almiron sliter også med småskader/smeller men kan rekke kampen.......
Aldri har jeg vært mer fornøyd med en landslagspause......


Så, klarer Newcastle å gjenta forrige sesongs seier og dermed påføre Watford ditt 4. strake tap i PL?

Sider: [1] 2 3 ... 388