20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Kristoffer

Sider: [1] 2 3 ... 1705
1
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 14. Juni 2019, 10:00 »
De var relativt sett rike klubber den gang eierne kom inn, Toon. Felles for de klubbene siddis nevner var at selv om der var bemidlede eiere så styrte de klubbene kortsiktig og helt idiotisk. QPR ble styrt som på FM, og av og til får jeg inntrykket av at du tror FM er ekte saker.

Ellers alldeles enig med siddis.

2
Transfers / Sv: Transfersommeren 2019
« på: 13. Juni 2019, 15:52 »
Ser ut som om Moraes glipper. Ryktes at Villa signerer han for 22 mill pund.
Dette vinduet ser ut som et typisk Newcastle-vindu.

3
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 13. Juni 2019, 11:08 »
Men det var helt andre tilstander når Shitty-eierne kom på banen. De var sjukt mye rikere enn andre klubber, og FFP var ikke et tema da. Vi får eiere som allerede har signalisert at det ikke blir Shitty-tendenser. Og selv om du tror det kommer vi ikke til å signere verken Mbappe eller Neymar de kommende årene.

Søkt angående Ajax også. De har en sportslig tradisjon og kultur som sitter i veggene lengre enn noen annen klubb i Europa. Kan kun sammenlignes med Barca og Glimt ellers i verden ;)
ManU hadde forsåvidt bygd opp en slik kultur med Ferguson, men den har Woodward og co til manges fornøyelse gradvis plukket fra hverandre årene etter Fergie gav seg.
Vi ligger mange hestehoder bak kommersielt, akademimessig og kvalitetsmessig på førstelaget. Det må faktisk bygges sten for sten over hele linja. Rafa virker å ha en slik visjon og blikk for ting - dermed har jeg stor tro på at vi vil bevege oss i riktig retning dersom han får tid og ressurser til å lede et slikt arbeid.

4
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 13. Juni 2019, 09:11 »
Hei Toon. Vi vil ikke kunne konkurrere med andre CL-klubber bare fordi vi får inn en passelig rik eier. Det vil si at Mourinho ikke får hentet spillere fra øverste hylle. Vi kommer ikke til å dra en Chelski eller Shitty og bli topp 4.-5 over natta. Det er et fullstendig annet scenario vi står i enn da Roman/Mansour ble eiere. Det vil faktisk kreve at mye gjøres rett over flere år. Vi blir ikke en mye rikere klubb enn våre konkurrenter.
Har faktisk større tiltro til at Benitez er i stand til å utvikle både et førstelag, et akademi og en kultur rundt hele klubben som gjøre at vi om noen år vil kunne kjempe langt høyere på tabellen regelmessig enn per i dag. Jeg ser ikke at Mourinho i et langsiktig perspektiv vil kunne gjøre det. Jeg er derfor helt klart pro Rafa her.5
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 11. Juni 2019, 07:40 »
Enig med siste taler. Om vi syns Pardew var en tufs, så er Mourinho mye verre. Av den enkle grunn vil jeg i alle mulige tilfeller heller ha Rafa Benitez.

6
Transfers / Sv: Transfersommeren 2019
« på: 07. Juni 2019, 12:21 »
Haha. Jeg burde kanskje skjønt det  :-[
Ja takk begge deler!

7
Transfers / Sv: Transfersommeren 2019
« på: 07. Juni 2019, 12:05 »
Den 28 år gamle Jo Inge Berget som floppet monumentalt i Cardiff og hadde et heller tamt låneopphold i Celtic, ingen braksuksess i MLS og igjen returnerte til Sverige i vår? Som vel ikke har spilt på landslaget siden 2017. Dere mener at han ville styrket oss, og vært en bedre signering enn Martin Ødegaard?
Er ikke helt enig gitt. Berget har ingenting i PL å gjøre og jeg tror vel ærlig talt at han ville slitt med å danke ut Aarons og Murphy også.

8
Transfers / Sv: Transfersommeren 2019
« på: 07. Juni 2019, 09:34 »
Joselu ser ut til å selges til Alaves :)
Veldig greit det. Rondon og Wesley inn, så er vi vel greit oppgradert på spissplass.

9
Transfers / Sv: Transfersommeren 2019
« på: 06. Juni 2019, 11:00 »
Glemte helt av Ki. Han er litt sånn, forglemmelig...
Jeg mener uansett at midtbanen mangler x-faktor, og i all hovedsak en Cabaye 2.0. Det hadde vært en ideell spillertype, samt en defensiv midtbanespiller som besitter litt mer enn Diame, som Thomas var inne på.
Liker Shelvey, men han har mye å bevise etter sist sesong. Longstaff har startet sin førstelagskarriere svært lovende, men litt skummelt å sett all vår lit til han.

10
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 06. Juni 2019, 10:57 »
Ashley har gått i pluss i mange vinduer, men hvor mye tror du dro ned i dragsuget i to nedrykk? Eksempelvis ville jo et vindu der vi solgte Sissoko og Wijnaldum for de prisene vi gjorde ført til hallelujastemning. Men på grunn av nedrykk og at vi var nødt til å satse med PL-budsjett i Wankership et år ble det røde tall påfølgende år.
Dette er et veldig fint eksempel på feilslått drift av Ashley. Skulle kun kjøpe spillere i rette alder med videresalgspotensiale. Som førte til to nedrykk på 10 år og mange nestenulykker. Ingen sportslig fremgang eller økte kommersielle inntekter. Det er en stor myte at Ashley har driftet denne klubben forretningsmessig fornuftig. Han kunne fått til så mye mer både økonomisk og sportslig (tro det eller ei, men de to tingene hører litt sammen).
Sånn egentlig er det vel kun Sports Direct som har fått gratis reklame for flerfoldige millioner pund som har tjent på Ashleys eierskap av Newcastle.

11
Transfers / Sv: Transfersommeren 2019
« på: 06. Juni 2019, 07:41 »
Syns vel egentlig at vi er best når samtlige tre er på banen, og at Lascelles veier opp for Lejeunes svakheter og vice versa. Syns Lascelles var relativt bleik før jul, men kom langt mer til sin rett siste halvdel av sesongen.

Nå er det altså klart at Diame forlater oss. Behovet for forsterkninger sentralt på midten er dermed svært. Spesielt med en Shelvey det er knyttet stor usikkerhet til og en Hayden som vil vekk. Da sitter vi kun igjen med Longstaff. Her må det handles mininum to stk.

12
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 05. Juni 2019, 08:37 »
Syns det er direkte bedritent og ganske beskrivende hvordan Newcastle og Ashley ikke har sagt et eneste ord offentlig. En kort uttalelse om ståa hittils hadde vært helt innafor og kunne samtidig beroliget fansen. Uten at de hadde trengt å røpe noe konfidensielt.
Men neida, samme elendige PR-strategi. Dersom det blir overtakelse skal det bli en sann fryd og slippe dette videre.

Ellers er jeg uansett jævla redd for at dette ødelegger mye av oppkjøringa til kommende sesong. Rafas fremtid er fullstendig usikker, og vi burde vært kommet godt i gang på overgangsmarkedet.

13
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 31. Mai 2019, 13:34 »
Klubben har vel aldri bekreftet at de har fått et offisielt bud, så hvor dere har det i fra vet ikke jeg. De har vel vedgått at det stemmer at denne gruppen til sjeiken er interessert og at de er enige om en prislapp, ikke at et bud er akseptert.

Skal huske på denne gruppen hevder at de har vist "proof of funds" helt tilbake i april, og at papirer underskrevet av Ashley og sjeiken skal være sendt til PL. Noe Premier League har avkreftet at de har mottatt.

Jeg ser dermed ikke at det nødvendigvis er feil det Chronicle hevder. Mye kan sies om at de kanskje ikke er helt oppdatert på ting utenfor sin lokale sfære, men de pleier være blant de bedre kildene til hva som skjer innad i klubben. Det er også slik at hva jeg anser som andre svært pålitelige kilder i England - SkySports og Luke Edwards i The Telegraph, også har vært langt mer lunkne i dekninga enn enkelte andre. Minner på at sjeikens fremstøt mot LFC endte opp som en farse og han ble sett på som for useriøst til at de gidda sette seg ned å forhandle med han. 2 milliarder pund som var nevnt for LFC er betraktelig mer - men en sjeik som tydeligvis driter peng må vel kunne hoste opp såpass...

Dermed forblir jeg skeptisk enda litt til.

14
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 31. Mai 2019, 09:26 »
Ifølge The Chronicle har ikke Mike Ashley mottatt et offisielt bud enda fra sjeiken.

15
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 29. Mai 2019, 15:24 »
Står også følgende i pressemeldingen:
Sitat
"The proof of funds statement was forwarded to Mike Ashley’s lawyers on 17 April 2019.

Dette også i sterk kontrast til hva alle seriøse, engelske medier melder som de siste dagene har pekt på at selv om de er enige om kjøpesum, har de enda ikke bevist at de har pengene.
Dette samt det Pontare peker på gjør at jeg stadig forholder meg skeptisk.


http://binzayed.com/index.htm

Mulig de ikke er så stor på internett i Emiratene, men hjemmesiden deres er svært enkle saker. I tilegg er alt av verdier, mål og visjon tatt ut av en klisjelærebok.

Sider: [1] 2 3 ... 1705