20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Kristoffer

Sider: [1] 2 3 ... 1697
1
Transfers / Sv: Transfervinduet - Januar 2019
« på: 18. Des. 2018, 15:44 »
Ulempen med å kjøpe spillere fra Asia og Afrika er disse forbanna mesterskapene som går midtvinters.
Ki forsvinner for å representere Sør-Korea, og Muto ble plutselig også inkludert i Japan sitt lag.

En allerede tynn stall blir dermed ytterligere svekket, og presset på å få noen inn tidlig i januar øker. Et press dagens klubbledelse tidligere har taklet like godt som Sylvi Listhaugs har taklet å ha politisk ansvar.
Med andre ord - grunn til å være litt ekstra bekymret.

2
Generelt / Sv: Premier League 18/19
« på: 18. Des. 2018, 11:14 »
Mourinho sacked!

Fullt forståelig. Opererer med skyhøyt lønnsbudsjett og transferbudsjett og levert langt under hva hans likemenn har fått til.

3
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 14. Des. 2018, 12:34 »
https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/football-news/newcastle-united-takeover-talk-new-15550477?fbclid=IwAR1ZI58fSd_Fe20DAMI9eSBSGOU6Ek8DvFO8WK1GG9Dlt0qp_RVV_WreLO4

Kenyon mangler 100 mill er siste ryktene. The Sun kilde. The Star melder det motsatte og at ting går fremover, begge er forsåvidt høyst tvilsomme blekker.
Det lukter Ashley en stund til, tenker jeg.

4
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 13. Des. 2018, 14:15 »
https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/football-news/newcastle-united-owner-mike-ashley-15546941

Skal vi tro Lee Ryder er ryktene om at Ashley er enig med kjøper om pris premature.

5
Tar i mot streamelinker med stor glede.

7
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 06. Des. 2018, 09:51 »
https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-6465297/Mike-Ashley-fears-Peter-Kenyon-does-not-funds-Newcastle-takeover.html

På tide å lime inn en venta, negativ sak angående dette. Tvil rundt hvor mye penger Kenyon egentlig har til rådighet.

8
Kamper / Sv: Everton - NUFC, 05.12.18, kl.20:45
« på: 06. Des. 2018, 09:47 »
Tenker at Hammers-kampen var en "one off" da den overhodet ikke er representativt for Newcastle under Benitez. Vi taper svært sjeldent en kamp med 3 mål, selv ikke mot de beste. Slik at jeg følte at reaksjonene her inne kanskje var noe overdrevet. De øvrige kampene den siste tiden er langt mer representativt - og 1 poeng borte mot Everton tar jeg gladelig på forhånd.
Har et sterkt ønske om at Murphy må få litt mer tillit hos Rafa, for jeg mener han har masser av potensiale, og vi trenger å få realisert dette. Jeg ser mye heller Murphy både fra start og innbytter fremfor Atsu som bør byttes ut etter denne sesongen.

Ny knalltøff kamp til helga mot Wolves som snudde til seier mot Chelski i går. En kamp vi bør vinne hjemme på SJP, men den kan vippe begge veier. Jeg får smått angst av å se på hvor tett det er på nedre halvdel av tabellen.

9
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 05. Des. 2018, 13:46 »
George Caulkin melder at han har hørt fra Kenyons side at de er nært en overtagelse. Jeg som hadde lovt meg selv å ikke håpe på noe denne gangen...

Når en slik kilde skriver sånt - så kjenner jeg jo at jeg automatisk starter drømme om et liv uten Ashley.
Tenker at Kenyon er en kompetent type som har styrt toppklubber før - og dette samt at folkene bak et bud er pengesterke og ønsker styrke klubbens merkevare på de rette premissene, er en særdeles god deal. Det beste hadde jo vært at partene kom til en slags enighet der det ble gjort penger tilgjengelig for Rafa i januar dersom Ashley enda sitter som eier (noe som antakeligvis vil være caset).

10
Spillere og ledere / Sv: Young Magpies
« på: 05. Des. 2018, 08:51 »
Elias Sørensen med sitt mål nummer 18 for sesongen mot Macclesfield no i kveld. Imponerende av den ungen dansken. Nokon som veit kor mykje Carroll puttet for oss i u-lagene?

Tror ikke han hadde noe voldsomt målsnitt på U-nivå. Det han hadde var ekstremferdigheter han kunne bruke i PL.
Vi har hatt flere spisser som har blitt enormt opphauset etter målorgier på lavere nivåer, men aldri vært i nærheten av PL-materiale. Jeg kommer på Adam Campbell i farta som skulle frelse oss. Han er enda faktisk bare 23 år, men er utlånet til Carlisle fra Morecambe per i dag. Begge League Two-lag. Hans karrierestats er mildt sagt ikke noe å skrive hjem om. Michael Chopra er et annet navn, dog har han faktisk prestert noe i PL og ikke minst i divisjonen under.
Jeg er dermed ganske rolig angående Sørensens fremtid, enda.
Var det ikke forresten Marc Walton som også var noe inni hampen hypa opp som en ny Shearer fra ungdomsavdelingen vår?

11
Generelt / Sv: Newcastle i media
« på: 05. Des. 2018, 08:39 »
Kenyon er jo en mann med kompetanse på klubbdrift. Det ville jo vært helt sjukt  ::)

12
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 04. Des. 2018, 13:23 »
Dette er garantert ren mediestrategi ja, helt enig. Forvarslet til et overgangsvindu der vi maks kan håpe på lån fra kontinentet.

13
Spillere og ledere / Sv: Mike Ashley
« på: 04. Des. 2018, 12:18 »
Kronisk løgner, godeste Ashley. Så vet ikke hvor mye hans ord er verdt.

14
Kamper / Sv: Burnley - Newcastle, mandag 26.11.18 kl 21:00
« på: 30. Nov. 2018, 11:39 »
Jada. Er vel ikke fullt så skråsikker på nedrykk som tidligere - men jeg serer ganske negativt på utviklinga utover denne sesongen. Vi har en manager som ikke står i stil til spillerstall eller øvrige ambisjoner i klubben - og jeg nekter tro at Rafa blir utover denne sesongen såfremst ikke folk som er skikket til å drive klubben kommer inn og overtar - eller Ashley over natta skulle forvandles til en ansvarlig klubbeier. Jeg har mine tvil om begge delene.

Sånn i et kortsiktig perspektiv, så tenker jeg at rundene fremover blir avgjørende - for nå har vi et program der vi bør fortsette plukke poeng til tøffere tider igjen. Samtidig viste vi forrige sesong at vi ble bedre utover (som ofte er caset med Rafa-lag) og at vi taklet de bedre lagene også i større grad. Samtidig grøsser jeg med tanken på en langtidsskade på en av backene eller Rondon. Back, spiss og 10er er så ekstremt viktig at vi oppgraderer.

15
Kamper / Sv: Burnley - Newcastle, mandag 26.11.18 kl 21:00
« på: 28. Nov. 2018, 08:24 »
Hehe, det er en heksejakt jeg kan være med på  ;D

Sider: [1] 2 3 ... 1697