20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Anders

Sider: [1] 2 3 ... 542
1
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 28. Jan. 2020, 17:19 »
Dere prøver å insinuere at dette bare er tullprat, noe Ashley har funnet på? 🤣

2
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 28. Jan. 2020, 01:10 »
Jeg mener det er synd det ikke kommer i orden til vinduet stenger. Vi kunne fått inn en ny spiss for å avlaste/hjelpe Joelinton, samt handlet 1 eller 2 virkelige gode forsterkninger.

Det ville gitt oss muligheten til å gitt FA-cupen en real sjanse, muligheten til å vinne et trofe og til og med en snarvei ut i Europa. Og ikke minst sjansen til en ordentlig god plassering i ligaen, med tanke på at den er svært jevn nå.

Når det gjelder managere, så håper jeg virkelig ikke at vi henter tilbake Rafa. Jeg digget den mannen, og kunne akseptert at Ashley ble værende så lenge Rafa også ble.
Men tror ikke vi tjener noe på å hente tilbake han, og det er ikke pga fotballen han står for (som enkelte mener er kjedelig og destruktiv). Vi har ikke sett hva han kunne få til med skikkelig støtte. Men han har dratt, og det må vi bare innfinne oss med.
Jeg mener (helt seriøst) at hvis vi blir kjøpt opp, bør Steve Bruce fortsette til vi finner en ordentlig god erstatter. En som har en visjon for klubben, og som kan finne på å bli værende i 5+ år.
Eddie Howe kan være en mann, men litt skeptisk til han. Er han god nok til å ta steget opp til en storklubb (noe vi vil bli hvis vi blir kjøpt opp og treffer godt både på spillere og manager)? Usikker.
Steven Gerrard er jeg svært negativ til.
Kunne tenke meg en type som Gio van Bronckhorst, Jesse Marsch eller kanskje til og med Bruno Lage.

Men dette blir jo selvsagt kun hypotetisk, først må denne avtalen i land!!!

3
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 27. Jan. 2020, 21:29 »
Sitat fra: Craig Hope
NEW: Mike Ashley will tell Amanda Staveley-led consortium to come & buy NUFC if they want it. He has no appetite for another takeover saga played out in public. Sources close to Staveley say funding is in place & last obstacle is getting Ashley to sell


Virker unektelig som om dette er i ferd med å skje! Deilig i så fall!

Eneste som er synd, er at det skjer litt for sent mtp januarvinduet.

4
Toon Army Norway (TAN) / Sv: Christian Weiseth
« på: 22. Jan. 2020, 20:41 »
Hva svarte du? 🤣

5
Kamper / Sv: Everton - Newcastle tirsdag 21.01.20 kl 2030
« på: 21. Jan. 2020, 22:49 »
Det er noe av det dummeste jeg har sett. 92 minutt med sorg, før vi gjør en liten kraftanstrengelse på slutten.

Var slik mot Chelsea og...

Nja. Vi var defensivt mye bedre strukturert mot Chelsea. Syltynt offensivt da også, men langt bedre defensivt.

Men jeg synes ikke Bruce skal lastes altfor mye for prestasjonene denne kampen. At spillerne hele tiden tar dårlige valg med ræva utførelse, bør en ikke laste manageren for.
Skal selvsagt ikke frita Bruce for all skyld her, men spillerne må prestere mye bedre enn i dag.

6
Nei, den vises ikke på sumo

7
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2020
« på: 21. Jan. 2020, 14:08 »
Santon er vel oppe der også til tross for at han hadde sine svake perioder.

Skal være såpas ærlig at jeg glemte han. Personlig hadde jeg veldig sansen for Santon, men satt med inntrykket at han ikke ble ansett som en spesielt god spiller av majoriteten av fansen. Derfor tror jeg at jeg vil plassere Willems over han også.

Så må jeg ta med at selv om Dummett er en enkel spiller, synes jeg også han tilfører laget en del (defensivt). Men liker han best som venstre stopper i en 3-backslinje.


Hull krever vel £22m for Bowen ja. Tipper den prisen senkes utover i vinduet, men spørs om den senkes nok til at vi slår til. Håper det!

8
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2020
« på: 20. Jan. 2020, 16:46 »
Bentaleb og Lazaro inn på lån. De fleste medier sier at Bruce får lov til å bruke penger. Det må vel bety at pengene blir brukt på en permanent overgang, en spiss/angrepsspiller?

Tipper vi kanskje går all-in på Bowen. Prøver i hvert fall. Vanskelig å finne en god spiss som ønsker seg til Newcastle i januar. Og når vi "mistet" Samatta (skal vel til Villa), tror jeg en spiss inn blir vanskelig. Da kan nok Bowen passe godt, spilt en del spiss for Hull.

9
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2020
« på: 20. Jan. 2020, 16:43 »
Er jo selvsagt en risiko å kjøpe en skadet spiller, har vel en skadehistorikk også.
Men ja, beste venstrebacken vi har hatt siden Jose Enrique herjet for oss (tror ikke jeg har glemt noen?).
God offensivt, god defensivt som WB, bra teknikk og brukbar hurtighet.
For under £10m er det bare å kjøpe, til tross for skaden!
Men tipper vi kansellerer lånekontrakten 😑

Soumare hadde vært utrolig moro, men er nok for dyr og urealistisk. Og ettersom Bentaleb er på vei inn, blir det nok ikke flere spillere sentralt på midten.

10
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2020
« på: 20. Jan. 2020, 13:03 »
Er litt krise faktisk...

Ritchie og Manquillo kan spille der, men ser helst at det kommer inn en forsterkning der. Men håper vi kjøper Willems i sommer. Vært veldig god for oss ETTER Arsenal-kampen

11
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2020
« på: 10. Jan. 2020, 17:41 »
Tviler vi tjener noe særlig på å kjøpe de fri da. Gjør bare de en tjeneste.
Kan råtne på U21-laget hvis de ikke finner seg en annen klubb.

12
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2020
« på: 06. Jan. 2020, 21:41 »
Calhanoglu og Piatek hadde vært sykt moro! Selv om ingen av de vel er i toppform for tiden.
Veit jeg drømmer, men en av de hadde også gjort susen. Selv om vi trenger spillere i begge posisjoner.
Men begge spilte, uten at det behøver å bety så mye. Men som Eppa sier, Zlatan kan åpne for Piatek i hvert fall. Også må de sikkert frigjøre litt lønn for å drifte Zlatan.

Jeg er også svært lunken til Morelos. Ikke bare pga kortene, men spilleren generelt. Slår meg ikke som noe ordentlig god spiss, selv om jeg ikke har sett så mye av han. Minner meg av en eller annen grunn om El-Hadji Diouf 🤷🏼‍♂️

Når det gjelder Murray ser jeg kun for meg at det kan bli en siste nødløsning helt, helt på tampen. Samme som i august, når vi prøvde oss på en spiss på DLD. Det skal visstnok ha vært Steve Mounie fra Huddersfield.

13
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2020
« på: 06. Jan. 2020, 00:19 »
Piatek hadde jo vært enormt spennende om vi fikk, samtidig som det er en risiko. Som det vil være med alle uten PL-erfaring. Men håper virkelig vi drar den i land!

Når det gjelder Giroud (eventuelt Batshuayi) tror jeg de velger en litt mer attraktivt klubb enn oss i januar. Men begge de er avhengige av spilletid i vår, så der ligger muligheten vår.
Og jeg er overbevist om at Chelsea henter inn en spiss i januar.

Vi får ikke begge, men får vi en av de ville det ha vært veldig spennende mener jeg. Da kunne vi kanskje fått mer ut av Joelinton, og ikke brukt Carroll så mye som vi har (fornøyd med det han har vist, men usikker på hvor lenge det holder).

14
Generelt / Sv: Newcastle i media
« på: 03. Jan. 2020, 22:26 »
Sitat
Emmanuel Riviere: We’re not sh*tting you, Newcastle fans, although you will be less surprised to discover the striker is currently playing in Serie B with Cosenza

https://www.planetfootball.com/quick-reads/where-are-they-now-the-nominees-for-the-2010-european-golden-boy-award/


🤷🏼‍♂️🤯

15
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2020
« på: 03. Jan. 2020, 01:13 »
Nei, skal gi deg den. De har vel på et tidspunkt blitt ansett som noe av en foretrukket medie-partner av Ashley (vet ikke om det er tilfellet nå lenger dog).

Men allikevel har det aldri virket som om klubben/Ashley har helt noe bensin på bålet. De bekreftet at interessen fra BZG virket reell, men nektet å kommentere noe mer utover det. Noe som selvsagt var veldig smart, sett i ettertid.
Men Ashley har jo selv sagt at den dagen et oppkjøp skjer, vil vi ikke vite noe om det før det er i boks. Fordi han ønsker å holde det innenfor de rammene (non-disclosure agreement) som partene signerer.

Er ikke ofte jeg tror på det han sier, men akkurat det kjøper jeg.

Sider: [1] 2 3 ... 542