20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Anders

Sider: [1] 2 3 ... 538
1
Tror ikke denne vises noe sted! 😑

Håper at lillebror Longstaff og Yannick Toure blir med i troppen, kanskje også nykommeren Scott

2
Kamper / Sv: Tottenham - Newcastle 25.08-19, kl 17.30
« på: 23. Aug. 2019, 16:56 »
Skjønner hva du mener Jonas, men usikker på om jeg er enig. Har jo egentlig Shelvey og Longstaff som bør fylle etter. Også blir det spennende å se hvordan vi løser ting når ASM er tilbake fra skade.

Jeg synes samtlige av våre sentrale midtbanespillere er for temposvake. Ingen av de er gode nok til å dra av et pressledd, og/eller ta med seg ballen 25-35 meter fremover. Shelvey og Longstaff har veldig gode pasninger, så vi kan få god flyt fremover av det. Men forflytningen er for dårlig, spesielt for Shelvey (mistenker det går en del på viljen/ork der i gården).

Jeg mener vi absolutt skal fortsette med trebackslinje, og heller flytte wingbackene opp/ned etter motstander. Får vi Lejeune, Schär og Lascelles i storform, er det tre solide og komplementære stoppere :)


3
Kamper / Sv: Tottenham - Newcastle 25.08-19, kl 17.30
« på: 23. Aug. 2019, 13:37 »
Enig med Bruce.

For tidlig å skifte taktikk, spillerne må bare prestere bedre. Er ikke veldig langt unna den taktikken Rafa gjorde suksess med, så har trua på den!

4
Spillere og ledere / Sv: Rafael Benitez
« på: 16. Aug. 2019, 11:07 »
Jeg personlig finner fortsatt noe vakkert i en 0-0 kamp med imponerende kollektivt forsvarsspill.

😍
Som fotballtrener selv, er jeg omtrent like opptatt av det kollektive, solide forsvarsspillet, som det gnistrende angrepsspillet. Det å se kremen av angrepsspillere slite med å bryte ned et godt organisert forsvar, der alle veit både sine og sidemannens oppgaver, kan være like interessant for min del! Tom Høgli vs. Ronaldo...

Jeg synes Rafa gjorde en ekstremt god jobb hos oss, både på banen/feltet og utenfor.
Og jeg synes ikke vi får svar denne sesongen, på hvor god jobb Rafa gjorde for oss. Veldig mye har forandret seg både i klubben vår, og i PL generelt. På en kort sommer, har forutsetningene endret seg ganske så mye. Mener jeg.

Eneste jeg "misliker" med Benitez, er hans relativt unødvendige trang til å nevne Newcastle relativt hyppig etter han forlot oss.
At han kommer med svar etter kommentarene til Charnley, har jeg full forståelse for. Og hyggelig at han tenker på oss, men synes det ble litt mye unødvendig støy en periode.

5
Spillere og ledere / Sv: Rafael Benitez
« på: 15. Aug. 2019, 23:42 »
Som sagt; vi stenger ingenting med mindre vi finner en god grunn. Så lenge folk holder seg saklig, kan de godt diskutere seg grønne for min del. Selv om det er et poeng i at denne tråden i teorien ikke burde være aktiv lenger (men helt greit for meg at den er det)!

Men at noen faktisk snakker Bruce over Benitez kan jeg ikke helt forstå, det er mange ligaer i mellom de to. Det hva enkelte mener er moderne fotball, gjenspeiler tydeligvis de to lagene som er desidert best i ligaen, det blir litt for enkelt for min del, At gardiola med sine økonomiske muskler og Klopp som spiller kontringsfotball så det griner etter. (vi husker jo den spennende champions league finalen). Klopp er en fantastisk motivator som får ekstremt mye ut av enkelt spillere. Begge de to har forskjellige stiler, og det fungere godt i de respektive lag. Zidane er kanskje den manageren de siste 5 årene med best resultater, er han moderne? Veldig ulike stiler alle tre. Det er leeenge siden 4-4-2 men det blir for lett å si at de lagene med en spillerstall til 7-8 miliarder spiller moderne fotball.. Det går enkelt å greit ikke å benytte en lignende filosofi i en klubb som Newcastle. For mye av det avhenger av at spillerne kan gjennomføre det. Gi Klopp Newcastle og han vil antageligvis ikke gjøre det noe bedre enn Benitez..
Godt innlegg!
Har inntrykk av at vi er veldig uenig i mye (ut ifra hva du har skrevet de siste dagene), men dette er jeg 100% enig i! Kan til og med gå så langt som å si at jeg tror Klopp hadde gjort det dårligere enn Benitez, fordi jeg anser Benitez som taktisk bedre enn Klopp.
Benitez er sjukt god taktisk, og de managerne er ofte solide defensivt. Med enkelte unntak selvsagt.
Vi må huske på at Klopp og Guardiola har brukt veldig mye penger og tid på å bygge opp sine respektive tropper. Selv om Benitez har brukt en stor sum penger, er dette penger som har kommet av at vi har solgt spillere for en høy pris (bare se på net spend).

Egentlig så hater jeg uttrykk som "utdatert", "dinosaur", "defensiv" og lignende når vi snakker om managere. Rafa Benitez er 90% av grunnen til at vi har holdt oss i PL de to siste sesongene (eller hvertfall har oppnådd opp mot godkjente plasseringer). Daniel Farke i Norwich er fast bestemt på å spille det han kaller "attraktiv" og offensiv fotball. Det kan fort bli deres bane i kampen om ny kontrakt. Artig for den objektive, som sist kamp, men man må være litt kynisk hvis man ikke tilhører topp 10 i PL. Hvis ikke kan man fort havne i en intens nedrykkskamp. Der var Benitez rå! Det var kanskje ikke det peneste å se på, men når den mannen var her, skapte det en ENORM stemning rundt klubben og på stadion! Det kommer jeg til å savne. Så en del som klaget på spillestilen, men alternativene under Ashley kommer aldri til å bli så bra som Benitez. Resultater er alfa omega, og det klarte Rafa!


Med det sagt; jeg støtter Bruce nå! Først når Ashley forsvinner, kan vi begynne å lete etter managere på ei høyere hylle :)

6
Spillere og ledere / Sv: Rafael Benitez
« på: 15. Aug. 2019, 18:31 »
Har ikke for vane å stenge spillertråder, og diskusjonen har vært stort sett grei nok, så velger å holde den åpen :)

Skulle det bli mye tull og fjas, stenger vi den 😉

7
Generelt / Sv: Cuper 19/20
« på: 13. Aug. 2019, 23:57 »
At Perez scorer, tar jeg som en selvfølge! Ikke fordi han er så sjukt målfarlig, men fordi han kommer til SJP som en x-spiller. Da er det jo skrevet i stein at du scorer 😜

Ellers tenker jeg dette er en av de verste motstanderne å få. Lag som Leicester, West Ham, Wolves og lignende er vel lag som kommer til å satse på cupene fra tidlig av (muligens Wolves tar det roligere mtp Europa League). I de to første rundene er det vel nesten best å møte et topplag eller et fra divisjonene under.

Blir også spennende å se hvor sterkt vi stiller, ønsker meg et stykke i cupene :)

8
Generelt / Cuper 19/20
« på: 13. Aug. 2019, 23:39 »
Klok av erfaring velger jeg å prøve en felles tråd for cupene denne sesongen 😉

Vi møter Leicester i ligacupens andre runde en gang i uke 35, hjemmebane.

9
Kamper / Sv: Newcastle United - Arsenal, 11.8.19, 15:00 (PL)
« på: 13. Aug. 2019, 02:13 »
Spurs, Chelsea, City, Arsenal og Manchester er greie tap, det skal man dessverre regne med. Leicester er også en vanskelig motstander.
Cardiff borte burde vi, og skulle vi vunnet. Kenedy bommer vel på ei straffe rett før slutt (ikke Rafa sin skyld). Selhurst Park er en grei plass å dra fra med et poeng, samme med St. Marys’s.
Bortsett fra Cardiff-kampen, er Brighton den eneste kampen som skuffer av de 10 der. Hadde Kenedy satt straffen i Wales, og vi hadde slått Brighton hjemme, hadde det vært en bra poengfangst. Nå ble det ikke det, men små marginer.

I år har vi Arsenal, Manchester og Wolves hjemme, og Spurs, Liverpool, Leicester og Chelsea borte. Utenom de har vi Watford og Brighton hjemme, og Norwich borte (i neste runde).
Ikke nødvendigvis så voldsomt mye enklere, selv om vi kan stå med 3p allerede neste lørdag. Og da burde vi stått med 4.
For at jeg skal være fornøyd etter 10 kamper, så er 7-8 poeng innafor.

Selv om jeg har brukt litt tid på dette innlegget; sammenligninger med fjoråret er nytteløst. Altfor mye har forandret seg på 12 mnd, spesielt i klubben vår (men også PL generelt).
Vi må se hvordan laget spiller, hvordan de nye gutta gjør det, og hvordan laget som helhet fungerer sammen.


Men det som forundrer meg er alle de som vil sparke Bruce. Det får meg til å le, og bli irritert. For det første er han ikke "the bad guy" her. For det andre, hvis det stemmer at han var nummer 11 på lista. Hvem skal da komme inn? Vi havner jo bare lenger og lenger ned på lista..... 🙄 hvem vil vel jobbe for Ashley under dagens omstendigheter? Allegri? Mourinho? Wenger? Nei...

10
Kamper / Sv: Newcastle United - Arsenal, 11.8.19, 15:00 (PL)
« på: 12. Aug. 2019, 16:35 »

Jeg har så absolutt trua på at vi holder plassen, og jeg blir overrasket over alt hatet mot Steve Bruce. Gi han minst 10-12 kamper, så får vi se hvordan laget har spilt (ikke nødvendigvis resultatmessig) da.

Gjør du virkelig det?

Tar utgangspunkt i at du betviler min første påstand 😉

Både og, men egentlig ja. Litt fordi jeg MÅ tro det for å kunne legge ned den tiden jeg gjør med denne klubben. Både i form av fotballklubben, og supporterklubben :) da må jeg kunne rettferdiggjøre tiden jeg bruker på Newcastle i stedet for familie og barn (i mitt hodet).
Men også har dette laget bra med kvalitet, selv om det er enkelte steder hvor vi er veldig sårbare. Har i hele sommer ønsket en ny sentral midtbanespiller, kampen i går understrekte poenget for min del. Vi har kvalitet der også, men de tre i går passer ikke godt nok sammen for min del. Mangler en med litt tempo i beina, eller som kan drive fremover med ballen.
Nå hører det med at både Shelvey og Longstaff hadde kamp under pari i mine øyne, men vi har en for temposvak sentral midtbane.
Men ellers har vi spillere som bør holde oss i PL; ja.

Jeg har ingen fasit på bordet, jeg er kanskje litt positiv av natur, men jeg håper virkelig og tror faktisk vi skal holde plassen.
Kamper mot Arsenal er en bonuskamp, og vi må huske på at Saint-Maximin og Willems kom til klubben sist helg. Joelinton har trent drøyt 2 uker med lagkompiser.
Får vi et bedre samspill i gruppa, og får spillet til å flyte litt bedre, ser 11’eren bra ut. Men vi er fryktelig sårbare for skader, og vi er avhengige av at spillernes kjøper Bruce’s budskap og filosofi!

11
Kamper / Sv: Newcastle United - Arsenal, 11.8.19, 15:00 (PL)
« på: 12. Aug. 2019, 00:00 »
Tror du er inne på noe der Geordie. Sannsynligvis regnes sesongbillettene med i regnestykket.

Så en post på FB om at det visstnok var en som hadde det fra 2 forskjellige kilder (begge vakter på stadion) at det var omtrent 42.000 tilskuere i dag.
En som kommenterte sa h*n hadde vært på kampen, og at det var nærmere 48.000 enn 42.000 hvertfall.. Så da får man tolke det som man vil.

12
Kamper / Sv: Newcastle United - Arsenal, 11.8.19, 15:00 (PL)
« på: 11. Aug. 2019, 23:31 »
Nå fikk jeg dessverre bare sett 2. omgang i dag, men en ting kan jeg konstatere:

Uansett hvor dårlig/ tragisk SB er, er det faktisk enda verre å lese her inne hvor lite konstruktivt som kommer ut. Er jo ikke annet enn konstant sutring og klaging!

TAKK!

Forøvrig et reflektert innlegg av lefsen også.

Vi møter et klasselag. Ja, de stiller nogenlunde redusert, men det er jo voldsom klasse på de nest beste på Arsenal også. Det er det som gjør de så gode, og kan være med å kjempe om trofeer.

Reiss Nelson og Joe Willock er ekstremt store talenter, jeg hadde vært overlykkelig over å ha de i Newcastle (mener de lett kunne ha spilt på 40-50% av klubbene i PL). Ceballos har også klasse, og Aubameyang trenger stort sett bare en eneste sjanse (i dag trengte han faktisk to store).
Vi tør å stå høyt, vi legger et godt press på Arsenal til tider (skaper dessverre lite), og dette bør gi oss litt å jobbe med fremover.

Det som feller oss i dag, er først og fremst to dårlige enkeltprestasjoner på målet (Dummett må dele litt skyld med Willems, samt Lascelles og Dummet driter seg litt ut når Maitland-Niles først vinner ballen), og at vi ikke er kliniske nok offensivt. Joelinton kunne lett hatt et mål i første omgang (skuddet rett på Leno, og headingen utenfor).
Men vi må huske på at det er noen nye spillere her. Almiron ble skadet relativt kort tid etter ankomsten i januar, Joelinton, Willems og Saint-Maximin ble kjøpt i sommer. De to sistnevnte ble klare for ei drøy uke siden.
Det tar litt tid å bli samspilt, og det tar litt tid å komme i gang etter pre-season.

Jeg har så absolutt trua på at vi holder plassen, og jeg blir overrasket over alt hatet mot Steve Bruce. Gi han minst 10-12 kamper, så får vi se hvordan laget har spilt (ikke nødvendigvis resultatmessig) da.

13
Kamper / Sv: Newcastle United - Arsenal, 11.8.19, 15:00 (PL)
« på: 11. Aug. 2019, 18:54 »
Gjorde det ganske bra med Bruce også...

14
Kamper / Sv: Newcastle United - Arsenal, 11.8.19, 15:00 (PL)
« på: 11. Aug. 2019, 17:24 »
Nedrykk neste ;D

Det har jeg alt innstilt meg på, men er fortsatt håp om man får sparket Bruce kjapt

Helt seriøst; hvem mener du skal ta over?

15
Kamper / Sv: Newcastle United - Arsenal, 11.8.19, 15:00 (PL)
« på: 11. Aug. 2019, 16:56 »
Hvem er Craig Hope? Har tvitra flere ganger nå at spillerne som har kommet på ikke har visst hvor de skal spille.

Vet ikke hvem fyren er, om han er seriøs eller bare en som hater Bruce, men dette er jo akkurat det folk forventer. Komisk om det stemmer.

Willems slet med å finne posisjonen sin, men det var vel det eneste jeg fikk med meg.

Sider: [1] 2 3 ... 538