20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - LudvikLien

Sider: [1]
1
Reiser / Sv: Bortekamp
« på: 10. Juli 2013, 09:33 »
Takk for alle svar. Var vell egentlig det jeg tenkte, men tenkte det var best og skjekke. Da bestiller vi bare "vanlige billetter" og sparer jublingen til etter kampen :)

2
Reiser / Bortekamp
« på: 09. Juli 2013, 17:02 »
Hei!
Ser det er flere bortekampstemaer, og håper ikke jeg tar opp noe som allerede nevt. Om jeg gjør det, beklager jeg og setter pris på link :)

Vi er en gruppe på fire som planlegger tur til London for å se Newcastle på White Hart Lane 9 November i høst. Har allerede vært en gang på St.James Park, mot nettopp Tottenham i 2011. Vi er 3 generasjoner som reiser sammen, og ønsker så lite bråk som mulig inne på stadion. Hvordan er erfaringene deres med å ha på seg Newcastle-drakten på de vanlige tribunene? Er det best å la de ligge? Eventuelt: hvordan er det mulig for oss nordmenn å kjøpe billetter i eller nær med de billettene som er satt av til bortesupporterne?

På forhånd takk. Howay the lads !

Sider: [1]