20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Almli

Sider: [1]
1
Grei nok kamp. så bare slutten av 1.omgang, da synes jeg vi var tidvis brukbare, men i andre blir vi trykt veldig tilbake i banen.

Par punkter vi må rette på:

- Mer bevegelse rundt Cabaye, mannen slår helt geniale pasninger, vender spillet på 1-touch
- Stopperne må tørre å utfordre pressledd mer enn de gjør, altfor ofte må midtbanen spillere ned å hente ball, dette vil føre til at midtbanenspillere får mer rom høyrere i banen, og vi greier å etablere spill høyere i banen. Mer tempo når ball blir trillet i bakre 4-er.
- Flinkere til å støtte Cisse, som blir veldig ensom på topp idag, mennen må få ballen innenfor 16-meteren, det er der han er farlig.
-Innleggskvaliteten må opp, ser ut til å spilleren skal sikre seg at ballen kommer inn i 16 meteren, ikke nok kraft i innleggene. Et godt eksempel på det er når, Debuchy får ballen fra Cabaye i 2.omgangen ( genial frispilling ) da kommer det et "luftig" innelg fra Debuchy. Der må det være et hardt innlegg, samt enda tydligere bevegelse inne i boksen. Viktig at man tar vare på slike muligheter i slike kamper.

Skal sies at vi møter et godt Tottenham lag som vinner kampen på midtbanen i 2.omgang, føler vi skulle satt inn tiote eller Anita for perch tidligere i andre omgang. Ser lyst på fortsettelsen, og gleder meg allerede til neste kamp. Får håpe skaden til våre kjære Goufrann ikke er arlvorlig.

2
Transfers / Sv: Transfervinduet Januar 2013
« på: 22. Jan. 2013, 22:20 »
Føler vi nå har behov for en venstreving. Ser helst at vi får tak i en klassisk innlegsving, som kan fore Cisse med god innlegg. Hadd vært en fryd å fått tilbake en ving som Robert. Spiss er også et behov, samt en god midtbanespiller, håper sissoku kan være løsningen der, uten at jeg vet for mye om han som spiller!

3
Spillere og ledere / Sv: Mapou Yanga-Mbiwa
« på: 22. Jan. 2013, 22:15 »
Mbiwa kommer til å bli stor for oss. Mannen har det meste som en stopper trenger, bra fart, god på hodet og god i pasningsspillet. Er en skandal å se på Willi når man skal styre kamper. Høyresiden i forsvaret har fått en klar oppgradering i debuchy å Mbiwa iforhold til Willi og Simpson.

4
Spillere og ledere / Sv: Davide Santon
« på: 22. Jan. 2013, 22:10 »
Føler Santon kan gjøre det bra som ving. Men da bør det være en offansiv back bak han, slik at bredden kan bli opprettholdt i det offensive spillet. Føler Santon kommer til å trekke my inn i banen som ving.  Kan Jonas spille ving, kan også Santon spille ving. Santon har bra fart, gode 1mot1 ferdigheter offensivt og en bra motor. Men må ha en bra venstreback klar før Santon kan bli brukt på ving, da han pdd er klubbens beste venstreback.

5
Transfers / Sv: Transfervinduet Januar 2013
« på: 30. Okt. 2012, 10:31 »
Ny på forumet :)

Jeg vil gjerne ha inn en spisstype som Bellamy, samt en vensterving som holder bredden og slår innlegg. Gjerne en type som Solano. En som er enkel og effektiv i spillerstilen. Jonas kan gjerne være squad-spiller for meg, kan steppe inn på mangeplasser.

Sider: [1]