20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - AlanTrae

Sider: [1]
2
Spillere og ledere / Sv: Alan Pardew
« på: 06. Juli 2013, 20:38 »
Mi meining.... :
Gje faen i resultat... Få tilbake "The Entertainers" mentaliteten.... "We'll score more goals than you anyways"... Virker på ein måte som om at Pardew har ting alt for overanalysert... Noko som fører til usikkerhet på spilleplan og mål... Dermed virkar det som om at ingen heilt har nokon plan over det dei gjer... Dei berre gjer det beste dei kan i forhold til kva dei andre gjer...

For første gong sidan Pardew blei ansatt merkar eg at eg meinar han må gå... For å gjere plass til ein meir angrepslysten, frittspelande... Manager...

3
Spillere og ledere / Sv: Alan Pardew
« på: 20. Mai 2013, 10:15 »
Kroppsspråket hans, fra 3.10 inn i videoen... Skremt hare, tror ikke han er sikker på å ha jobben neste sesong... https://www.facebook.com/photo.php?v=10200550442096872&set=vb.171254060809&type=2&theater

Presterer å seie "two great results away from home", vil ikkje akkurat seie at kampene mot hhv West Ham og QPR var så fantastiske. Ja vi fekk poeng, og dt var det viktigste, men overbeviste ikkje akkurat. Så klarer han å snakke om at vi mangler litt punch på benken i dag mtp Shola er ute. Ja, for han hadde sikkert så mykje å bidra med dersom  vi kunne ha byttet han inn. Kor mange mål har Shola denne sesongen? Har jo berre vore eit levandes frispark dei gongene han har fått spille. Er rimlig sikker på at Shola hadde komt inn i denne kampen dersom han hadde vore på benken.

"Two great results" = bra resultat... Seie ingenting om da var spelemessig bra eller ikkje... Bra resultat og bra spel e ikkje da samme..
"No Shola or no Sissoko" Han dreg ikkje fram mangel på Shola som grunnen til tap... E jo klart da at mangla da to spelara so e da færre valgmuligheta..

Unødvendig med svartmaling av alt mannen seie og gjer :)
Har trua på at da kjem seg til neste sesong :)
Learning about right by doing it wrong... I år har mykje gått gale... Til neste år vert da rettare :)

4
Spillere og ledere / Sv: Alan Pardew
« på: 14. Mai 2013, 17:46 »
Pardew har jo etter to sesongar bedre plasseringar å vise til enn både Sir Bobby Robson hadde sine to første i Newcastle og David Moyes i sine to første for Everton.. (SBR: 11th, 11th) (DM: 7th, 17th)

5
Spillere og ledere / Sv: Alan Pardew
« på: 14. Mai 2013, 02:51 »
Kan ikkje hugse at det var så mangen som ville ha Pardew ut forrige sesong?
Men når det er litt motgang er det vel berre til å sparke og ansette ny and repeat til det går bra?
Ifjor gjekk alt vår veg, iår går alt mot oss... Klart mannen må få eitt år til på å vise kva han er verdt..
Trudde litt kontinuitet var sårt velkommen her inne då han fekk 8års kontrakt..?
Men no er det spark og få inn whatever..?

6
Kamper / Sv: Newcastle - Fulham 7. april kl. 16.00
« på: 07. April 2013, 17:56 »
All in all ein god kamp der me dominera mesteparten av tida... og Cisse lagar spenning med å velge å ikkje putte før da siste minutt!! :)

7
Kamper / Sv: Newcastle - Fulham 7. april kl. 16.00
« på: 07. April 2013, 16:18 »
Skjer med skade før da e gått 20 min IGJEN..?

8
Kamper / Sv: Newcastle - Fulham 7. april kl. 16.00
« på: 07. April 2013, 14:09 »
Den går kun på Sumo..?
Med andre ord at sjølv om at eg har betalt for TV2 PL HD så må eg betale TV2 endå et par 100-lappar for å få sjå denne kampen..?
Beklagar, er sikkert ikkje rette plassen og spørre, men veit ikkje kor eg elles skal spørre..

9
Då har eg akkurat betalt via PayPal!
Noko meir eg må gjere eller får eg pakke i posten next..?

Sider: [1]