20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Pontare

Sider: [1] 2 3 ... 65
1
Kamper / Sv: Newcastle - Cardiff 19. april kl 16:00
« på: 19. Jan. 2019, 23:19 »
Vi vinner fortjent, Cardiff hadde ikke mange mulighetene. Likevel synes jeg ikke dette er godt nok. Det er Cardiff vi spilte mot. Med unntak av Xi hadde vi omtrent toppet laget. Defensivt var vi godt organisert, men offensiv er vi skremmende svake. Sammen med Huddersfield har vi scoret færrest mål i PL. Vi skaper nesten ikke sjanser, og havner vi under taper vi. Det er I det offensive Benitez svikter mener jeg. Han vil vinne med å forsvare seg, mens Keegan og SAF ville vinne med å spille god angrepsfotball.  Og det trenger ikke være så vanskelig, vi må tørre å flytte backene høyere opp på banen slik at de får være med å skape overtall sammen med sin kant.Benitez har kjøpt en spiss som er kjempegod i boksen, men han vil ikke spille den fotballen som gjør at Rondon scorer mål. Det er ironisk. Det er for øvrig som dere sikkert vet det Solskjær har gjort med ManU nå.  Jeg sier ikke at vi skal spille slik fotball mot topplag, men vi få mer schwung over angrepet vårt. Dette holder ikke mot lag som er litt bedre enn Cardiff, og slike lag må vi slå på enten hjemme eller borte en gang hvis vi skal holde oss.

Gitt at målet er å karre til seg flest mulig poeng:
Når man har et fotballag som spiller for spiller er dårligere enn motstanderen så er det mer effektivt å spille stramt organisert defensiv fotball enn å ofre det defensive for fri angrepsfotball. Minus Rondon er Newcastle per i dag det dårligste mannskapet i PL. Med Rondon er vi kanskje bedre enn Cardiff og Huddersfield. Alle lagene i fra Palace og nedover hadde tatt flere poeng i år med Rafa som trener.

Om man heller vil at laget skal underholde, score flere mål men tape litt flere kamper, så gjelder ikke dette. Og det er en ærlig sak :)


2
Kamper / Sv: Newcastle - Cardiff 19. april kl 16:00
« på: 19. Jan. 2019, 19:42 »
Hehe. Årsaken til min negativitet er at jeg synes vi er alt for lite flink til å skape noe gjennom samspill. Det første målet var en soloprestasjon, det andre en dødball. Jeg synes vi blir for upresise, vi klarer ikke kombinasjonsspill eller enkelt trekantspill slik at vi kommer rundt på kant. Det Rondon gjorde på tredjemålet, eller Saha gjorde mot Liverpool på Palace sitt første mål, er det jeg savner fra våre kanter. De må tørre å utfordre slik at de får slått innlegg fra de riktige posisjonene. Det skjer dessverre ikke. Dermed blir vårt angrep for isolert.

Forsvaret vårt var godt i dag. Skryt til Yedlin som var den eneste på kant som prøvde fremover. I tillegg synes jeg Rondon og Perez jobbet bra i dag.
Gnistrer ikke av spillet for tiden, men så er det et særdeles tynt mannskap også der ingen er spillertypene som må til. Vi var veldig gode defensivt helt til vi ledet 2-0, skapte mye mer enn Cardiff og vant fortjent 3-0. Så mye mer enn det kan vi ikke forvente med dagens stall.

3
Kamper / Sv: Newcastle - Cardiff 19. april kl 16:00
« på: 19. Jan. 2019, 17:56 »
Litt der her jeg ikke liker Benitez. Vi leder 2-0 og han erstatter en ving med en forsvarer..

Huff.. Opplever at jeg er negativ nå altså..
Om du ikke klarer å være positiv etter denne matchen så blir det vanskelig for deg  ;)

4
Kamper / Sv: FA-cup, Nufc - Blackburn, kl.18:30
« på: 05. Jan. 2019, 19:12 »
Joselu er like konstruktiv som en stor sekk settepotet.

5
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 05. Jan. 2019, 15:58 »

Har mer en følelse om at Kenyon er med på et sykt spill sammen med Ashley.

Nei. Interessen er åpenbart reell. Kenyon har null interesse av å hjelpe Ashley på noen som helst måte. Vi snakker om en av fotballverdenens mest innflytelsesrike movers and shakers, som antakelig mener at Ashley er en stor klovn.

Kenyon prøver å få nok investorer på plass nå. Tviler på at han klarer det før sommeren i alle fall siden klubben er innblandet i nedrykkskampen.

6
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 03. Jan. 2019, 14:57 »
Graves i Sky påstod det var mulige ting på gang bak kulissene fortsatt, så motstridene meldinger som vanlig. Men, er jo vanlig mediestrategi det, holde saken varm lengst mulig.

Kan ikke gjøre annet enn å vente......................................................utålmodig!  :-[
Tipper at det enda er aktivitet ja og at Kenyon prøver å få på plass investormidler. Men dessverre tror jeg det er helt utenkelig med et kjøp så lenge klubben er i nedrykkssumpa, spesielt når det ikke skjedde før vinduet åpnet.

7
Kamper / Sv: Newcastle - Man Utd 02.01.2019 kl 21:00
« på: 02. Jan. 2019, 21:58 »
Sitter nå her og diskuterer med meg selv. Vi er strukturerte og jobber, men fy fader hvor dårlige vi er når vi har ballen. Er jammen ikke rart vi sliter når vi skal styre kampene på hjemmebane mot dårligere motstad. Er jo så dårlig samhandling. Dette er spillere som tjener en halv million i uken og spiller fotball året rundt. Likevel så ser det ut som de ikke har rørt en ball på lenge. Skremmende nok en gang. Jeg vet man får hva man betaler for, men er tross alt pl dette.
Vi har en gjeng Championship-spillere som prøver å holde nivået i PL. Da blir det sånn, og så lenge vi ikke handler kvalitet kommer det til å fortsette. Nei forresten, den dagen Rafa stikker mister vi den defensive strukturen i tillegg...

8
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 02. Jan. 2019, 17:46 »

Det jeg synes var mest interessant i alt det han sa, er at Premier League hadde blitt informert. Dette har ikke jeg hørt/lest/sett noen benektelse for, så da lever jeg i håpet om at det stemmer.
Beklager, men dette var Mark Douglas ute og avkreftet... https://twitter.com/MsiDouglas/status/1080163079290261509

9
Kamper / Sv: Newcastle - Man Utd 02.01.2019 kl 21:00
« på: 02. Jan. 2019, 17:06 »
6.10 i odds på hjemmeseier. Jeg synes det er for mye, selv om Man Utd er mye mer positive så har de scoret på alle skudd og skal være mulig å gi trøbbel. Men klart, vi er kraftige underdogs.

10
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 02. Jan. 2019, 17:04 »
Det ble lagt ut en link tidligere med et radioprogram fra BBC Newcastle, hvor tidligere Newcastlespiller Steve Howey sa at det var mulig det skulle komme nyheter om et salg av klubben før kompen mot Manchester United. Får vi se da, om noe skjer de neste timene. Holder ikke pusten.....
Hadde garantert kommet noe mer i kjølvannet av Howies utspill om det stemte, men det eneste som er rapportert er at dealen er over fordi Kenyon ikke ville betale alt med en gang.

11
Toon Army Norway (TAN) / Sv: Billetter til bortekamp
« på: 02. Jan. 2019, 17:02 »
Noen som vet hvordan mulighetene er for å få billetter til kampen mot Tottenham 02 februar? Er vel fortsatt uvisst hvor kampen i det hele tatt skal spilles, da det lenge har vært spekulert i at dette blir åpningskampen på ny stadion, men nå de siste dagene anslår denne for å komme for tidlig til å bli nettopp det. Å sitte med Toon Army er vel umulig da disse London- matchene flyr unna, samt krever en del loyalty points?

Billetter til London-matcher flyr ikke unna, de bruker å være ganske grei å få tak i. Du kan f. eks kjøpe bortebilletter til Chelsea som medlem nå.

Kampen mot Spurs blir veldig enkel å få bortebillett til om de spiller på Wembley, den blir å gå på member sale, og kanskje general sale. Tipper det kan bli veldig vanskelig om de spiller sin første kamp på ny stadion mot oss.

12
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 28. Des. 2018, 00:27 »
Steve Howey på et radioprogram tidligere i dag.

13
Transfers / Sv: Transfervinduet - Januar 2019
« på: 19. Des. 2018, 11:54 »
Tammy Abraham linka på nytt. Northern Echo som melder at vi vil prøve oss dersom Chelski finner ut at de skal selge i januar.
12 mål på 16 for Villa i Wankership sålangt. Nå vet jeg at han var variabel i Swansea forrige sesong når han fikk prøve seg i PL - men er enda 21 år og jeg har fortsatt troa på at han kan bli en meget god spiss. Også en spillertype vi ikke har erstattet etter at Gayle dro på lån til WBA. Betinger selvfølgelig at overgangssummen ikke er helt latterlig.

https://www.thenorthernecho.co.uk/sport/17305269.newcastle-are-ready-to-make-a-january-move-to-sign-abraham/
Han var vel en del skadet og litt uheldig i fjor. Tipper vi må ut med £15 mill, noe over blir for mye.

14
Transfers / Sv: Transfervinduet - Januar 2019
« på: 18. Des. 2018, 17:05 »
Africa Cup of Nations er heldigvis flyttet til sommeren...

15
Chit chat / Sv: TV-tråden
« på: 16. Des. 2018, 12:48 »
Har sett to episoder av Sunderland-dokumentaren, kan knapt anbefales mer så langt.

Sider: [1] 2 3 ... 65