20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - only1united

Sider: [1] 2 3 ... 18
1
Reiser / Sv: Første tur til Newcastle
« på: 16. Mars 2017, 11:25 »
Hei!
Tenker å reise bort for første gang om en måneds tid ca, for å se kampen mot Leeds 14 april. Har ingen erfaring og er derfor ute etter tips med å få tak billetter, smarte flyruter o.l da studentøkonomien ikke er særlig imponerende. Er bosatt i Trondheim, men reiser nok hjem til Stavanger rundt den tid, hvis det er et billigere alternativ å reise i fra.

Billetter får du kjøpt via oss så lenge du er medlem.

2
Reiser / Sv: Første tur til Newcastle
« på: 16. Mars 2017, 11:25 »
Ruten fra Stavanger er dessverre lagt ned.

3
Toon Army Norway (TAN) / Sv: Billetter til bortekamp
« på: 16. Mars 2017, 11:23 »
Beklager utrolig sent svar på denne!

Vi fikk tak i bortebilletter på starten av sesongen. Etter nyttår har det vært umulig pga enorm etterspørsel og enkelte ganger krav om nærmere 100 loyalty points. Men vi legger inn forespørsler når folk ber oss om det. Dessverre er kapasiteten i Championship lav.

4
Toon Army Norway (TAN) / Sv: Toon Army Norway 2015-16
« på: 19. Aug. 2016, 16:52 »
Hei gutter! Vi er ikke mer enn 270-280 medlemmer, så er dessverre et stykke igjen til målet om 500... Spre gjerne ordet om oss :)

Takk for gode tilbakemeldinger om billettene! Hyggelig å høre at dere er fornøyde :)


Audun, leder i TAN

5
Transfers / Sv: Transfersommeren 2016
« på: 02. Juli 2016, 22:59 »
Kan jo legge til at jeg som har skrevet saken er fra samme sted som Forren, og har spilt i samme klubb som han i mange år. Om det er av interesse :)

6
Transfers / Sv: Transfersommeren 2016
« på: 02. Juli 2016, 21:23 »
Herregud, er man så hårsår?
Var vel noe mer annerkjente journalister som meldte det enn en medlemsklubb med et par hundre medlemmer...rart man ikke stoler på blindt på det?

Er på ingen måte hårsår, men poengterer bare hvordan journalistikken fungerer. Har over 10 år bak meg som journalist selv, og kildearbeid er ikke noe å fnyse av. Men tro hva du vil om det vi skriver :)

7
Transfers / Sv: Transfersommeren 2016
« på: 02. Juli 2016, 20:45 »
Får nå bare håpe han avslår da!

Kan godt stemme, men uten kilder så tar jeg det ikke så seriøst uansett om det er en moderator her inne som melder det.

Regner da med du ikke tar Panama Papers-avsløringene seriøst heller, siden kilden ikke er navngitt? Helt vanlig i journalistikk å ikke navngi kilden(e).

8
Transfers / Sv: Transfersommeren 2016
« på: 02. Juli 2016, 20:35 »
Vegard Forren kan havne i England for andre gang i karrieren. Det opplyser sikre kilder til Toon Army Norway. /i]

Hvem som forteller eventyr nå da?

Hei!

Det er jeg som har skrevet saken. Dette er fakta, ikke rykter. Klubben har henvendt seg.


Audun Hageskal, leder i TAN

9
Toon Army Norway (TAN) / Sv: hvordan blir jeg medlem?
« på: 29. Juni 2016, 11:29 »
Fornyet! Meget fornøgd med arbeidet som som blir lagt ned av folkene her på siden, både når det gjeld medlemsblad og tilbod til kamper og drakt. Håper så mange som mulig fornyer, slik at dere får midlene til å fortsette den gode drifta.

Tusen takk for både støtte i form av innmelding og herlig tilbakemelding :)


//Audun, leder i TAN

10
Toon Army Norway (TAN) / Sv: hvordan blir jeg medlem?
« på: 24. Juni 2016, 12:46 »
Da er alt klart for innmelding. Her er link:
http://newutd.no/supporterklubben/bli-medlem

11
Toon Army Norway (TAN) / Sv: hvordan blir jeg medlem?
« på: 23. Juni 2016, 15:07 »
I løpet av noen få dager vil alt være på plass og klart for innmelding. Mer info kommer så fort det er i boks! :)

12
Reiser / Sv: London-tur, Chelsea-Newcastle lør. 13.2
« på: 22. April 2016, 10:23 »
Hei folkens!

Er sjelden jeg er på forumet, men ser det var litt snakk rundt billetter til denne. Dere må jo gjerne følge med på hva vi som norsk supporterklubb har å tilby :) Vi hadde billetter til denne, og sendte avgårde 15 norske supportere totalt :)


Audun, leder i TAN

13
Spillere og ledere / Sv: Steve McClaren
« på: 10. Mars 2016, 14:04 »
Michael Owen-style  ;)

Ja, vi husker jo alle hvor stor suksess det var...  :D

14
Toon Army Norway (TAN) / Sv: flere medlemmer i en familie
« på: 24. Feb. 2016, 09:25 »
Synes fortsatt det er drøyt at en familie på 4 må ha 2 medlemskap.... Ende opp med 2 meldemsblader, t skjorter, medlemskort, etc. Burde holde at en har medlemskap, og om man ikke er medlem, burde det etter min mening også gå ann å kjøpe bilett.. Alle disse bladene, t skjortene og tull vet jeg ikke eksakt hvor mye utgjør av utgiftene deres,,, men at det ikke er gratis å produsere, og vi dermed betaler for noe vi kanskje ikke er interessert i kun for å gå på kamp, syns jeg er sløseri fra bege sider...

Vet ikke hvordan jeg skal tolke siste linja di... Uten at jeg orker diskutere det noe... Men at jeg burde være med i supporter klubben om jeg er supporter,,, Vel, det er jo mitt valg... Jeg har ikke behov for magasiner, t skjorte for supporterklubben, medlemskort og alt tull..... Jeg er like engasjert som alle dere medlemmer men jeg synes det er bortkasta penger å få disse medlemsbladene etc...

Et spørsmål?
Er det slik at supporterklubber er en non profit greie... At alt overskudd går "tilbake til supporterne"?
Eller er det slik at dere går noen kroner i pluss?
Uten å være offensiv, vil jeg si at det kanskje ikke til tider virker som  dere driver det for alle medlemmers beste. Tilbyr ikke en minipakke til de eldre uten kalender med terminliste etc...

Seint svar på denne, men du spør så du skal få svar.

For det første finner jeg det merkelig at det KUN er du, i løpet av mine snart tre år som leder, som har reagert på priser og retningslinjene vi kjører. Men det får så være.

- Jeg forstår egentlig ikke hvorfor du vil være medlem hos oss. Du skriver "Alle disse bladene, t skjortene og tull vet jeg ikke eksakt hvor mye utgjør av utgiftene deres,,, men at det ikke er gratis å produsere, og vi dermed betaler for noe vi kanskje ikke er interessert i kun for å gå på kamp, syns jeg er sløseri fra bege sider..." Dette er medlemsfordelene vi tilbyr. Take it or leave it. Vil du ikke ha det ene, så får du ikke det andre. Så enkelt er det. Om du går i butikken og vil ha en god morgen-yoghurt, men ikke liker kornblandingen - tar han i kassen da å tar bort denne og gir deg rimeligere pris for varen? Nei. Samme prinsipp får du hos oss.

- En familie på fire kan velge å kjøpe ett vanlig medlemskap og ett familiemedlemskap. Familiemedlemmet har rett til å kjøpe billetter, betaler kun 150 kroner for medlemskapet og får kun en plakat og et medlemskort. Med andre ord ikke dobbelt opp av medlemsblader og andre ting. Problemet løst.

- Du sier du ikke vet hvordan du skal tolke siste linja mi (eller er det noen andre sin du mener?). Forstår ikke hva du mener her, siden du er den eneste som har lagt inn en post her frem til nå.

- Engasjement koster ikke penger. Du kan være så engasjert du bare vil, uten å være medlem hos oss. Du ser tydeligvis ingen fordeler med det vi tilbyr medlemmene våre, så jeg forstår ikke helt hva du er ute etter. Du kan sitte foran tv-en din og juble så hemningsløst du bare vil uten å være medlem. Synes du derimot at det er kult å få medlemsblad i posten, ha tilgang til å kjøpe kampbilletter, få et supertilbud på Newcastle-drakt eller andre ting, så er du selvsagt velkommen til å melde deg inn.

- Det har aldri vært noen etterspørsel etter minipakker eller andre tilbud, annet enn fra deg. Så lenge kun en person viser interesse for det, så kommer vi ikke til å legge om tilbudet vårt. Hvorfor? Fordi vi er en liten gjeng som driver dette på fritida vår og bruker hundrevis av timer på dette uten å tjene noe på det.

- Går vi i pluss og tjener penger på dette? Som jeg har svart det 3-4-5-6 ganger før - nei.


//Audun, leder i TAN

15
Toon Army Norway (TAN) / Sv: lov å stille spørsmål
« på: 24. Feb. 2016, 09:10 »
syns det er litt feil å begyne å blande inn ip adresser. burde ikke alle være anonyme? om man vil opptre litt annerledses og lager en ny bruker for å ikke bli forbindet med de gamle dumme tingene man sa. så burde da dette være privat,,,da kun administratorer har tilgang til dette.. og det burde være taushetsplikt...

Å opptre annerledes, det er en ting. Å komme med falske beskyldninger om at vi driver supporterklubben av økonomiske hensikter og tjener penger på skriving av artikler/billettsalg/sier kvaliteten ville vært bedre om ikke fokuset vårt var profitt, er noe annet.

Jeg trodde vi hadde lagt denne saken død for lenge siden.

Sider: [1] 2 3 ... 18