20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - mannrmaa

Sider: [1] 2
1
Reiser / Sv: Hvor bør man skaffe plass på St. James'?
« på: 07. April 2013, 14:16 »
http://www.nufc.co.uk/page/Tickets/StadiumPlan

L7K-L7M er som regel besatt av bortelaget. Har bare sittet i nærheten av de en gang tidligere, og syntes ikke det var noe særlig

2
Reiser / Sv: Hvor bør man skaffe plass på St. James'?
« på: 09. Feb. 2013, 16:13 »
kjøpte du deg sesongkort? visst ja. hva kom det på og hvordan er mulighetene for videresalg av billetter en ikke benytter. hører chelsea har en meget enkel løsning på dette der en kan legge ut billetten sin på offisielle siden deres.så en kan kjøpe sesong kort og egentli kun måtte betale for kampene en er på...

Beklager at jeg svarer saa forbanna sent, er skikkelig daarlig paa aa oppdatere meg paa forumfronten. Svarer uansett siden det kanskje er nyttig for folk neste sesong:

Jeg kjoepte sesongbillett, sitter i blokk M, Gallowgate, og lytter med fryd paa de mest hardbarka supporterene som sitter i det soer-oestre hjoernet. Foerste bud hvis du skal kjoepe sesongbillett er aa velge sete paa soersiden (Gallowgate), langt unna de ekle bortesupporterene (du vil jo ikke hoere de). Eventuelt Milburn stand, men det blir nok litt dyrere, som nevnt over her. Prisen kom paa £475 om jeg ikke husker feil, men det var rabattert pris da jeg studerer i Newcastle University. Tipper ordinaer pris blir rundt £550 til neste sesong.
Jeg maa nesten nevne at jeg ogsaa var paa Stadium of Shite og saa Sunderland - Tottenham, og der var det trist stemning i forhold til St. James!

Viagogo er det offisielle stedet hvor det skal vaere mulig aa selge setet ditt til kamper du ikke kan gaa paa. Jeg proevde aa selge billetten til QPR-kampen, men Viagogo ville ikke akseptere sesongkortnummeret mitt. Har sendt flere mailer og proevd aa ringe Viagogo, men kundeservicen er av en annen verden (ikke paa en positiv maate). Dette boer uansett gaa i orden hvis du ikke har uflaks som meg (og kanskje maser enda litt mer).


Til slutt vil jeg anbefale alle som vurderer et studieaar (eller fler) i Newcastle aa hoppe i det. Jeg har det helt fantastisk her - St. James er 15 meter utenfor soveromsvinduet mitt, Newcastle Business school er paa andre siden av stadion (Campus er ogsaa naerme), byen er et steinkast unna og det eneste som trekker ned er vaeret (som minner litt om Bergen). Dessverre maa jeg medgi at jeg aldri kommer til aa klare aa etterligne Geordie aksenten.  :koko:

Hvis det er noen som lurer paa noe saa bare spoer!

3
Får håpe på det.

Sesongkort også, eller?

4
Gratulerer med leilighet!

Jeg flytter ned i midten av september for å begynne med studier, og jeg skal mest sannsynlig bo ved Leazes Terrace - studenthybler rett over veien fra St. James' Park. Morsomt å se at det er andre nordmenn også som bor i byen på samme tid.

Har også lurt litt på dette med bankkonto og SIM-kort, men det virker som om dette ikke er noe problem så lenge en har fast bopel?

5
Reiser / Sv: Hvor bør man skaffe plass på St. James'?
« på: 26. April 2012, 17:16 »
Har fått mange innspill på Twitter om at Gallowgate er stedet med best atmosfære, ja.

Men jeg må tydeligvis printe ut og sende sesongkortsøknaden i PAPIRFORMAT. Hva faen, tipper alle billettene er borte før brevet har krysset dammen.

6
Reiser / Hvor bør man skaffe plass på St. James'?
« på: 26. April 2012, 16:08 »
Tenker i første omgang på tilgjengelige sesongkort. Jeg ønsker å kjøpe sesongkort nå som det er lagt ut for salg, men regner med at jeg må være raskt ute. Har aldri vært på St. James' og aner ikke hvor det er best liv og god sikt til banen. Noen som har vært der noen ganger som kunne veiledet meg litt?

7
Annet / Sv: Newcastle University
« på: 26. April 2012, 15:46 »
Jeg har nylig fått tilbud om plass ved MA Finance, så det blir Newcastle for meg til høsten! Har allerede søkt på studenthybel på Leazes Terrace, som ligger rett over gata vis á vis St. James' :frenetisk: Nå begynner jobben med å skaffe seg sesongkort.

Edit:
Kult å høre mannrmaa! er ikke så mange nordmenn her, eller skandinaver for den saks skyld. Er selv på førsteåret av en bachelor i kjemi :)

Tøft! Da forventer jeg en aldri så liten omvisning.

8
Kamper / Sv: Newcastle - Stoke 21/4 kl 16.00 Tv2 PL HD 1
« på: 21. April 2012, 16:29 »
Får håpe at Ba putter nå

Ingen hadde fortjent et mål mer enn Ba.

9
Kamper / Sv: Newcastle - Stoke 21/4 kl 16.00 Tv2 PL HD 1
« på: 21. April 2012, 16:15 »
Dette må være en drøm!

10
Annet / Newcastle University
« på: 13. April 2012, 19:24 »
Hei alle sammen.

Noen som har vært så heldig at de har studert på Newcastle University (evt vært der)? Jeg har søkt skoleplass der for å ta en mastergrad, og om jeg skulle være så heldig å komme inn vil jeg gjerne dele mine erfaringer!

Jeg har vært ekstremt inaktiv på forumet, dessverre. Skal mingle mer her fra nå.

11
Toon Army Norway (TAN) / Sv: Medlemstur til Newcastle
« på: 22. Des. 2009, 00:44 »
Jeg er lett med på Nottm-kampen!
Har enda til gode å besøkte Newcastle og St. James Park, det er en stor drøm. Om vi tillegg får dratt som en supportergruppe overgår det alt annet  :)

12
Ka er poengrekorden i championship?? Forsette me så som detta e me i PL i februar :)

105 poeng, Scums.
Vi ligger 4 poeng foran skjema!

13
Toon Army Norway (TAN) / Sv: Design t-skjorte!
« på: 22. Sep. 2009, 00:09 »
Likte også frasen om Sir Bobby Robson, den var sterk!  :D

14
Ranger har sannsynligvis et større potensial enn Carroll, men Carroll har en foreløpig en råere spisskompetanse enn Ranger, med luftspillet sitt. Er veldig vanskelig å velge mellom de to nå, men Carroll er ute av Blackpool kampen, så det gir hvertfall Ranger en ny sjanse. Håper han får scoringen sin på onsdag!

Det skal sies at Ranger var enorm i lufta mot Cardiff, da ;)

15
Kamper / Sv: Cardiff - Newcastle United (13. September 15:05)
« på: 13. Sep. 2009, 15:27 »
Endelig spiller vi som et PL-lag igjen. Taklingene er gode, presset holdes oppe og vi klarer faktisk å holde på ballen  ;D

Sider: [1] 2