20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Håvard

Sider: [1] 2 3 ... 134
1
Reiser / Sv: Guide: Bestille billetter til Newcastlekamp
« på: 21. Feb. 2012, 15:32 »
Andre som harproblemer med å komme inn p åsidene der du bestiller billetter på nufc.co.uk? Kommer inn på hjemmesiden, men når jeg trykker på tickets skjer det ingenting...

2
Chit chat / Sv: Chit Chat-tråd
« på: 14. Feb. 2012, 15:28 »
Kjøpte Asfalt (Stavangers =oslo) for første gang i mitt liv her om dagen for 50kr. Da var klokka halv 8 og han hadde ca 10 blader igjen, og hadde stått der siden 10 på formiddagen... Husker ikke hvor mange blader han sa han hadde da han begynte, men det var ikke mange. Mener å huske 50-60stk eller noe sånn. Og dette er et blad der fortjenesten går til en god sak, og er lagd av profesjonelle... I tillegg har folk flest generelt lite til overs for dør- og gateselgere.

Dessuten sier du at du skal selge nyhetssmagasin. Ikke for å være frekk, men hvilken interesse tror du folk du ikke kjenner har av å lese det du skriver om nyheter? Da kunne de f.eks kjøpt seg VG, Dagbladet, Aftenposten eller diverse andre aviser for 15-20kr, eller lese gratis på nettet. Og hvis du har tenkt å trykke 1000 stykker må du huske på at nyhetene ikke er nye evig, og at du da er avhengig av å selge alle 1000 nokså kjapt. Når du også sier at det er uten farge og med dårlig papirkvalitet så virker det enda mer hjemmesnekret og mindre profesjonelt. Blir litt som disse øst-europeerne som går fra dør til dør for å selge bildene og kunsten sin.

Sitat
Trengs det egentlig salgstillatelse ved salg på dører og langs gater? Hvordan får man i tilfellet innvilget dette?
Du må ha tillatelse fra grunneier mener jeg. I dette tilfellet blir det sannsynligvis kommunen, hvis du har tenkt å selge på gata i Oslo.

Sitat
Og hvor mange hele arbeidsdager (8 timer dagen) kan en realistisk sett regne med at det kan ta meg å selge 1000 jævla magasiner for 50,- stykket? Er salg av åtti magasiner dagen, dvs. salg av ti magasiner i timen, realistisk? Det vil i tilfellet gi en fin-fin timelønn på 500,-. Vil helst selge selv enn at en eller annen tåpelig kiosk spiser opp 50 % av inntektene mine for å låne ut litt hylleplass (og The Economist blir nok en litt for tøff konkurrent på en slik hylle).
Dette er nok det siste du trenger å bekymre deg for  ;)

Som sagt, så selger knapt nok asfalt-selgerne på et av de mest populære kjøpesentrene i Stavanger 10 magasiner i timen. Og dette er et magasin som ser profesjonellt ut, som folk har hørt om og der inntektene går til en god sak. Så jeg hadde nok heller investert de 9000,- i noe fint du trenger, eller tatt en tur til Syden :)

Beklager hvis jeg var stygg, men har prøvd å være ærlig og realistisk på en fin måte  :) Hadde du vært 7 år gammel og solgt saft hadde situasjonen vært en annen  :) Men for all del, morsomt hvis du lykkes.

3
Tilbakemeldinger / info / Sv: Vi trenger flere moderatorer
« på: 24. Des. 2011, 15:45 »
Støtter krav om grunn til sletting av innlegg. Jeg har også en mistanke om at enkelte sletter innlegg de ikke er enige i. Husker jeg var uenig med en av modene en gang den tiden jeg var aktiv, og skrev en lang post uten noe som helst brudd på regelverket som bare ble slettet. En annen, tror det var Plebster, skrev noe av det samme og ble også slettet. Etterpå spurte jeg i samme tråden om hvorfor innleggene ble slettet uten å få noe som helst svar. For alt jeg vet ble kanskje den posten og slettet :P

4
Fotballspill / Sv: Football Manager
« på: 06. Des. 2011, 15:16 »
Noen som har en save hvor de spiller litt mer realistisk? Ikke bare selger bort hele stallen i første vindu :angel:
Jeg har beholdt en del av de gamle spillerne! Er i 2015 nå, så et par er solgt for ikke så lenge siden. Har Tiote, Cabaye, og Jonas på midtbanen. Santon er  fast på venstrebacken, og Coloccini er fortsatt kaptein. Ellers har Krul stått i mål helt til jeg kjøpte Ter-Stegen før denne sesongen, Ben Arfa og Obertan har også har spilt en del, men har solgt Obertan og Ben Arfa vil gå gratis etter sesongen. Ellers er Forster, Adam Campell og Taylor god backup. Vuckic er på lån hos Birmingham og vil få spilletid neste sesong  :)

Tiote fases litt ut for Veratti, og har tenkt å selge han etter sesongen.

Sånn ser laget mitt ut:
                                Ter-Stegen
Walker - Colloccini - Verthongen/Tomkins - Santon/Romario
                   Cabaye/Eriksen - Tiote/Veratti
Torje/Hoillett - Eriksen/Nigel De Jong - Gutierrez/Ben Arfa
                               Kadlec/Sturridge

Har endt på 5, 3, 5 plass de siste sesongene, og vunnet ligacupen hvert år. Satser på Champions League denne sesongen  :)

5
Reiser / Sv: Jula/Nyttårshelgen 2011
« på: 18. Nov. 2011, 21:00 »
Noen som har erfaringer med å sitte med hjemmefansen på bortekamp? Vurderer å reise bort sammen med en Liverpool-kompis på Liverpoolkampen, men er litt skeptisk til å sitte med hjemmefansen :)

6
Chit chat / Sv: Chit Chat-tråd
« på: 25. Sep. 2011, 00:37 »
Gratulerer Peter! Du imponerer stort. Du burde se om du kunne dra noe chicks med det trikset der

Ro ned livet ditt a, ekke du nesten 40. Burde kanskje roe ned med spydigheter og "morsomheter" i den alderen?

Boris oppfattet poenget mitt.
Er det forbudt å være morsom etter man passerer en viss alder? Og jeg driter i hva du føler for undulatene til søstra di. Poenget var ufølsomheten din ved å poste dette som tilsvar til flatline, og det firsøkte jeg å påpeke på en spydig, humoristisk måte. At du ikke har humor kan jeg vanskelig klandres for.

Ja, for den komentaren din var skikkelig morsom! Lurer på hvorfor ikke du er med på team antonsen og den slags! Hahahah...
Spydig var det, humoristisk var det ikke.
Du skjønner nok hvorfor folk reagerer som de gjør på kommentaren din etter hvert som du vokser opp, Peter :)

7
Chit chat / Sv: Chit Chat-tråd
« på: 24. Sep. 2011, 02:19 »
Hva? Ro ned litt!
Jeg synes det er synd med dyret til flatline, men dette er min personlige mening. Jeg har ingen sterke følelser for undulatene mine.
Nå har jeg ikke hatt undulater noen gang, men hadde hund i 12 år. Vil tro du får en helt annen kontakt med en hund enn en undulat, så jeg kan aldri tenke meg at en blir like knyttet til en undulat som f.eks en hund.

8
Spillere og ledere / Sv: Mike Ashley
« på: 13. Juli 2011, 12:57 »
Det var vell bare snakk om et PRØVE navn i en periode ??
Var snakk om en prøveperiode i et par måneder den sesongen vi rykket ned eller noe for å se om det var verdt å satse videre på, med et annet navn sports direct for å få inn litt ekstra penger i kassa. Siden stadionen bare het det i et par måneder for lenge siden fant de vel ut at det ikke var noe å satse på, så jeg ser ikke helt hva folk griner etter :P

9
Transfers / Sv: Transfersommeren 2011
« på: 25. Juni 2011, 18:25 »
Inkompetentetullinger medeler at det kommer til å være en pressekonferanse i morgen rundt kl 11-12. Her vil det komme frem at Newcastle skal ha kjøpt 2 spillere(kvalitet).


Du vet at heter ITK og ikke IKT?

10
Transfers / Sv: Transfersommeren 2011
« på: 25. Juni 2011, 12:25 »
Guti har jo det å skjære inn og score da. Er ikke for ingenting han spiller på venstrekant når han er høyrebent.
7 mål på 104 kamper? :P Synes han er en god spiller, men kan ikke si han har det med å score.

11
Tilbakemeldinger / info / Sv: Forumet
« på: 13. Juni 2011, 20:32 »
Ingen problemer hos meg.

12
Transfers / Sv: Transfersommeren 2011
« på: 12. Juni 2011, 14:34 »
På facebook er det eit bilde av Demba Ba i Newcastle trenings-drakt. Prøvde å laste det opp, men har kje peiling på korleis eg gjør dette... Er det fake eller??
Edit: Kan jo berre gjør sånn ;) :
http://www.facebook.com/pages/Demba-Ba/171509949576185
Så ganske så fake ut :P Bare å se på logoen på brystet og sponsoren. Tviler på at han får nr 9 også.

13
Generelt / Sv: Ny drakt...
« på: 03. Juni 2011, 20:13 »
Ja, jeg er ganske så konservativ når det kommer til farge på draktene. Da krever jeg at det går i sort, hvitt og blått. Alle andre farger hater jeg, for det har ingen verdens ting med Newcastle å gjøre. Har fortsatt til gode å se en oransje skjære.
Hva med en blå skjære?
Du har da vel du også sett at skjæra har noen blå felter på vingene? Hvis ikke, ta en titt på noen bilder, så ser du det ganske fort.


Den smileyen har vel sjelden passet bedre...

14
Transfers / Sv: Transfersommeren 2011
« på: 31. Mai 2011, 20:13 »
Bare jeg som heller vil ha Gameiro enn Gervinho? Men om begge kommer sier jeg naturligvis JA TAKK.
Vil helst ha Gameiro jeg og, men virker som om vi er andrevalget hans og at han helst vil til Spania. Ser for meg at han kanskje ikke er så motivert dersom det er tilfellet, og at han kanskje forsvinner eller ønsker seg bort så snart det blir noe interresse fra Spania. I såfall ser jeg helst at vi går for Gervinho og en annen spiss.

15
Generelt / Sv: Barclays Premier League 2010/11
« på: 21. Mai 2011, 23:14 »
Tenkte på kven ho hadde vore utro med.
Ryan Giggs ja.

Sider: [1] 2 3 ... 134