20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Thomas

Sider: [1] 2 3 ... 520
1
Fotballens verden / Sv: Guardiola oppskrytt
« på: I dag kl. 09:20 »
Pool har gjort veldig mye bra. Som Tham har de gjort det bra i overgangsmarkedet. De har kjøpt bra  og solgt videre med megaprofitt som da har gjort det mulig å forsterke stallen, jeg tenker spesielt på Cotinhio og Suarez. I tillegg har de klart å få frem noen noen strålende spillere, som kanskje ingen så komme. Da tenker jeg spesielt på deres backpar som er helt strålende offensivt.

2
Transfers / Ny manager/trener.
« på: I dag kl. 09:17 »
Katastrofetenkning, men jeg oppretter en egen tråd for ny manager.  Her kan vi spekulere overgangsrykter. I tillegg kan dere kanskje si noe om hvem tror dere vi får? Og hvem er drømmesigneringen? Og hvem er skrekkscenarioet?

Som nevnt i en annen tråd av meg: Tatt forutsetningene under betrakning vil jeg være fornøyd med Eddie Howe fra Bornmouth, ung og lovende som har fått til mye med lite. Skrekken er Steve Bruce, Ranieri eller noe lignende.

3
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: I dag kl. 09:15 »
Jeg har en snikende mistanke om at det blir en middelmådig britisk manager som er fornøyd med å miste råderetten over overganger mot at han får lede en ganske stor PL-klubb, akkurat som Mclaren gjorde i sin tid hos oss.  Får vi Bruce eller noe lignende kommer jeg ikke til å se en kamp i år.

Den eneste manageren jeg kommer på, som kan lette tape av Rafa er om vi får inn Bournmouths Eddie Howe. Det er en  ung manager som har fått til mye med små ressurser. 

4
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 25. Juni 2019, 07:12 »
Kanskje BZG signerar Rafa når dei har kjøpt klubben :-X

Vil være en jævlig smart måte å gjøre seg populær blant fansen i alle fall..

5
Spillere og ledere / Sv: Rafael Benitez
« på: 24. Juni 2019, 13:56 »
Han har endelig begynt å bygge opp en kultur også både internt og eksternt med supporterne. Nå forsvinner han, og tar med seg hele sin stab. Med fraværet av en forbanna signatur er klubben plutselig ribbet for alt. Vi sitter sannsynligvis igjen med løker og JA-folk.  Det er ingen normale managere som vil ta over en klubb som har en slik eier.

6
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 24. Juni 2019, 13:54 »
Har du fått med deg at Benitez forlater klubben nå da TooN?
...bare midlertidig til styrtrik, ny eier er på plass, så resignerer han sikkert en 5-årsavtale. [/sarkasme]

Det hadde vært et drømmescenario! Men naturligvis som du så sarkastisk påpeker, det skjer ikke.

7
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 24. Juni 2019, 13:50 »
Har du fått med deg at Benitez forlater klubben nå da TooN?

8
Spillere og ledere / Sv: Rafael Benitez
« på: 24. Juni 2019, 13:45 »
At det er mulig!!! Dette er den verste nyheten av alle. At Benitez fortsetter er viktigere enn at vi får en ny eier faktisk.  Hvis en Mclaren eller Bruce-lignende manager kommer inn dørene nå gir jeg faktisk opp..

Jeg skjønner ikke hva MA tenker: En av verdens beste managere på langtidskontrakt må jo gjøre klubben lettere å selge.  Det må jo MA vite! Dvs. at det gjenstår to alternativer. Det første er at MA ikke får solgt klubben, det andre er at den nye eieren ikke vil ha Benitez. Et tredje og siste alternativ, noe jeg aldri tror kommer til å skje, men det er lov å håpe, er at Benitez er iskald og venter til ny eier er på plass og går deretter i forhandlinger med ham om ny kontrakt..

ARGH!!!

9
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 24. Juni 2019, 13:15 »
For å være helt ærlig synes jeg det er helt greit at det er noen uberoptimister som Toon her siden forumet består av 99 %  pessimister for tiden.

For øvrig AHN, hvis du kaller hans meninger for "optimistisk spam" er du selv like avfeiende for andres tanker ;)

10
Spillere og ledere / Sv: Rafael Benitez
« på: 24. Juni 2019, 13:12 »
Har lagt til avstemning for å lodde humøret..Er vel ikke tvil hva du kommer til å stemme for Kristoffer, hehe. Jeg tror det samme selv faktisk

11
Spillere og ledere / Sv: Rafael Benitez
« på: 24. Juni 2019, 13:05 »
Får håpe at det bare er masse papirarbeid som må gjøres ifm. overtagelsen, og at avtalen med Benitez egentlig er i boks.

12
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 24. Juni 2019, 11:39 »
Å guuud...Ja dette måtte vel bare skje.....NUFC og dommedag burde egentlig vært synonymer.

13
Gode, konstruktive innlegg her nå altså :)

Jeg er enig i at vi ikke kan se bort i fra Facebooks betydning. Med et trykk når vi 2300 følgere. Det kan vi ikke ignorere. I tillegg når vi kanskje andre brukere enn de som vanker her på forumet. Derimot tror jeg også at enkelte  mister behovet for å registrere seg på forumet eller ikke vet at vi har et forum når diskusjonen går på Facebook. Kombinert med vår eminente eier MA og kanskje dårlig profilering av forumet, er det lite aktivitet på forumet blant nye medlemmer.

Om jeg har loddet stemningen i tilbakemeldingene her i tråden riktig, vil flertallet fortsatt bevare muligheten for at våre følgere kan kommentere på TANS facebookinnlegg. Det synes jeg må respekteres ;) Jeg vil derfor foreslå noen nye tiltak, som kanskje kan hjelpe på litt. Tiltakene er basert på deres innspill. De er :

1. Administratorer/moderatorer får ansvar for å opprette kamptråder i forumet. Tråden bør starte med en kjapp liten analyse av kampen. Analysen bør inneholde følgende: Våre egne og motstanderens skader. Kjapp statistikk om hvordan de siste oppgjørene mot dagens motstander har endt. De siste to tre kampene bør holde (dvs. både på borte og hjemmebane). Til slutt bør kanskje analysen inneholde forfatterens egne spådommer om hva resultatet av kampen blir, og hva forfatteren selv mener er et godt resultat. Kan være så enkelt som ": Jeg forventer tap, og er derfor fornøyd med uavgjort" Jeg tror  det er lurt at analysen ikke blir alt for omfattende. Det skal være gøy, ikke et ork å gjøre dette arbeidet. Derfor tror jeg også det kan være klokt at analysen kun bør skrives når det er premier league kamper. Hvis vi skal ta med cupkamper blir det et alt for omfattende arbeid tror jeg. Dvs. at når det er cup, har moderator kun ansvarlig for å opprette tråd.

Tittelen på kamptråden bør være som følger: Newcastle - Southampton - Lørdag 9. august  kl- 16:00 (tv-kanal om den sendes på tv). Årsaken til at jeg foreslår dag og dato er at spesielt lørdags - søndagskamper er  innarbeidet i fotballspråket, og i tillegg slipper folk å sjekke hvilken dag 9. august er.

Når kamptråden er opprettet, sender forfatteren en facebook-melding til TAN som da  poster analysen av kampen på facebook. Og her kommer revolusjonen, dederst i facebookinnlegget skriver TAN: For øvrig kan du diskutere kampen i vårt aktive forum:Lenke til kamptråd. Når det er cup-kamp, holder det at TAN poster lenke til kamåtråden på facebook.

For at det skal være litt aktivitet i tråden, tror jeg det er lurt at den opprettes så tidlig som mulig etter at forrige kamp er ferdig. Jeg tenker  at kamptråden bør være opprettet senest mandag hvis kampen går på en helg. Og tirsdag hvis det er en mandagskamp. Eller blir det for tidlig?

Til slutt kan det legges inn en liste på moderatorenes egne sider som gir en oversikt over hvem som er ansvarlig for å opprette kamptråd.

2. Alle andre innlegg som TAN publiserer på Facebook , for eksempel om overtagelse, transfers, Rafa Benitez mm, bør ha en  lenke til tilsvarende tema i forumet vårt hvis det er slik at saken som legges på Facebook også diskuteres på forumet.,

3. Det er editorer på TANs facebook  som blant legger ut kommentarer fra vårt forum med lenke til den tråden sitatet er hentet fra.

4. De fem første nye og gamle brukerne som har færre enn ti innlegg/ingen innlegg , får et skjerf i premie når de når 100. De må selv melde seg på, og gi beskjed til den ansvarlige for konkurransen når innlegg nummer 100 er nådd. VI kan ha en "disclaimer" om at TAN går igjennom innleggene, og kan diskvalifisere personer som åpenbart har "spammet" med utbetydelige og korte  innlegg.

5. Årets debattant
får en drakt i premie (Årets debattant er jo en gjev pris, og bør ha en tilsvarende premie? ;) Moderatorer og administratorer kan vel ikke være med i konkurransen?)

6. Sesongkonkurranse på forumet av ett eller annet slag

7. Inkluderende språk: Jeg vet ikke, men det kan kanskje tenkes at enkelte er skeptiske til å skrive innlegg her pga. at de redd for å bli slaktet av spesielt oss "gamliser" som har vært her i årevis. Dermed er det lurt at vi alle har en inkluderende tone spesielt til de nye som begir seg utpå glattisen. Dvs. at vi ikke bør kalle andres innlegg for pølsevev, tullball, idoti med mer ;)

Hva tenker dere, og er det noe vi har glemt da? :)


14
Folk er på sosiale medier, og jeg er enig i at det må brukes. Men jeg mener det er umulig å få til en lengre diskusjon på facebook om et tema. Du svarer på et innlegg, gjerne kort som Lefsen nevner, og så forsvinner det ned i feeden din. Ergo blir det ikke en bra og sammenhengende diskusjon synes jeg.  Når det gjelder aktivitet her på forumet så var den en god del bedre før synes jeg  og det til tross for at vi også da hadde nedrykk med mer. MA har til tross alt vært eier av klubben i 10 år, og ila. denne tiden har vi opplevd to nedrykk. Før var det innlegg her hver dag, nå kan det gå dagevis uten noe nytt, og det mener jeg er synd.

For øvrig synes jeg navimers og lgrindes forslag til tiltak er gode og bør tas med videre.

15
Takk for gode tilbakemeldinger Mlerbakk, og for konstruktive tilbakemeldinger fra dere andre 😉

Jeg tror det er en kombinasjon som gjør at aktiviteten er har gått ned. Vår eiers inkompetente styring har gjort folk apatisk, og derfor gidder de ikke delta på forumet. På den andre side så genererte en TAN-post på Facebook om salget 24 kommentarer. Så det er folk der ute som er engasjerte også. Ville det ikke vært bedre at all diskusjon ble samlet et sted? Jeg mener vi er en for liten supporterklubb til at vi kan 'spre' oss på måten vi gjør nå. Er enig i at aktiviteten her nok vil øke hvis klubben får en ny eier, men jeg liker ikke at det omtrent ikke er tilsig av nye og aktive forummedlemmer. Forumet er per dags dato  for avhengig av oss gamlinger synes jeg 

Sider: [1] 2 3 ... 520