20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Thomas

Sider: [1] 2 3 ... 510
1
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: I dag kl. 13:18 »
Jepp, ikke bare tragisk det som har skjedd med klubben, men med samfunnet i rundt også med nedlegging av industri og arbeidsplasser. Byen har ikke klart å reise seg på samme måte som Newcastle som også har vært gjennom det samme pga nedleggelse av kullindustrien. Likevel fortsetter de å bruke 230 pund på et sesongkort. Det er like mye som ett i Norge. Men så tjener vi veeesentlig bedre..

2
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: I dag kl. 09:42 »


Heldigvis har Netflix sluppet dokuserien om Sunderland i dag. Den skal jeg med skadefryd kose meg med i helgen. Alltid noen som har det verre!

Takk for tips. Her er direktelenken for dem som vil se serien. www.netflix.com/title/80207046?source=android

Serien anbefales. Selv om det er gøy at de rykket ned, har skadefryden en liten bismak. Serien får frem hvor ufattelig viktig fotball er for folk i England, og hvor mye det går inn på dem på godt og vondt.

3
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: I dag kl. 09:20 »
Det hadde vært så kanon å få inn en eier før vinduet åpner. Kan nesten si at det er en fordel at klubben ligger der den ligger på tabellen. 😉 Hadde den ligget høyt oppe ville sikkert MA melket det for det det er verdt.

4
Kamper / Sv: Huddersfield Town - Newcastle United
« på: 15. Des. 2018, 17:59 »
Sinnsykt viktig seier, men trenger seier mot Fulham om ei uke også! Men dette gir litt pusterom ei liten stund.

Ekstremt viktig seier. Igjen så synes jeg Atsu var god. Manquillo gjorde seg heller ikke vekk.

5
Kamper / Sv: Huddersfield Town - Newcastle United
« på: 15. Des. 2018, 17:49 »
Blir provosert av Kenedy.

Jepp. Ser ut som det var fornuftig å låne og ikke kjøpe ham

6
Kamper / Sv: Huddersfield Town - Newcastle United
« på: 15. Des. 2018, 17:28 »
Den er marginal den offiden. Kommentatorene sa det var en feil avgjørelse. Perez er ustabil, men igjen viser han at det er omtrent bare han som er i stand til å åpne forsvaret med slike utsøkte pasninger

7
Kamper / Sv: Huddersfield Town - Newcastle United
« på: 15. Des. 2018, 17:16 »
Å herregud Kenedy.Jobber ikke tilbake slik at Huddersfield får legge upresset inn. Så klarer du å klarere en enkel avklaring til kårner. Og helt til slutt topper du det hele med et forsøk på å avslutte fra håpløs posisjon når vi for en gangs skyld har tre spillere i boksen

8
Kamper / Sv: Huddersfield Town - Newcastle United
« på: 15. Des. 2018, 16:47 »
Det synes jeg er å ta i litt Boris. De har ballen mer enn oss, men de spiller ikke akkurat CL-fotball eller skaper store sjanser.

9
Kamper / Sv: Huddersfield Town - Newcastle United
« på: 15. Des. 2018, 16:36 »
Unødvendig gult kort og frispark av Lascelles..

10
Kenedy har vel sagt at ønsker å satse på Chelsea neste sesong.. Helt greit for meg.. Har null sluttprodukt. Ja han kunne ha jobbet bakover bedre. Men det Lascelles gjør der er likevel amørfeil. Lascelles virker som en trivelig fyr som betyr mye for garderoben. Derfor vil jeg gjerne at han er i klubben, men det blir litt synlig at han ikke er den beste stopperen når han ikke får spille med Schar, Fernandez eller Lejeune..

11
Fy faen.. Det er så mye amatørfeil. Først bestemmer Kenedy seg for å utfordre tre spillere på midten, noe som nesten førte til brudd.. Så lar Lascelles Wolvesspilleren springe helt inn til 16 meteren uten å støte. Han skulle støtt tidligere og tvunget frem en avslutning eller felling på 25 meter!! Involvert i begge målene, og denne fyren har nettopp fått SEKS nye år..Guud

12
Det er straffe, men til Deans forsvar er den litt vanskelig å se. Perez hopper opp mellom to store spillere. Jeg så den ikke før jeg fikk den i reprise.

13
For en idiot av en kommentator på Sky sports.. Sier at dette ikke var straffe.. Han gikk kun etter ballen.. Mannen planter faen meg albuen midt i ansiktet til Perez.

14
Vi savner åpenbart Schar og Lejunes evner til å spille oss ut av forsvar..

15
Atsu prøver i det minste å komme rundt kanten sin i motsetning til Richie som også i dag har vært fullstendig usynlig fremover..

Sider: [1] 2 3 ... 510