20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Romance

Sider: [1] 2 3 ... 165
1
Kamper / Sv: Leicester - Newcastle
« på: 30. Sep. 2019, 09:24 »
Orker ikke en lang tirade over Bruce, er nevnt mange nok ganger her nå.

Men en ting jeg er så latterlig lei av er at ingen av anrgepspillerne våre klarer å dra av en mann. Altså, en finte her og der joa, men Almiron, Muto og Atsu. Hver gang de drar en finte så får jeg assosiasjoner til en 3 åring som ikke vil bli fanga av pappan sin. Kan komme seg unna første grep, men blir ALLTID tatt igjen og snappa opp.

Flere ting jeg er drittlei:
-Almiron som skal kælke den ballen lang forran seg fordi han er så rask, uten en eneste plan senere. Alltid løpt opp, alltid stoppet, aldri noen å spille til.

- Når vi leker så deilige at vi skal spille oss ut (på tross at vi ku har to tank-spisser på papiret), sentrer litt frem og tilbake helt til en eller annen klovn (les Krafth, Hayden) får altfor dårlig tid med ballen og kliner den opp i ingenmanns-land. Kan vi ikke bare begynne med keeper-utspark da. Kan ikke bli værre enn det vi har. Og mens jeg er inne på Krafth; hva er den han egentlig gjør? Han flyr bare rundt og skjermer mann han. Jeg kan huske 2 taklinger i går sånn top of my head.

- Og så selve gullroten. Hvert angrep vi har så sitter jeg med følelsen av at det er tilfeldigheter i favør oss som må til for å score. Kan liksom ikke huske et kremangrep, en fin scoring med laget. Er enkeltmannsprestasjoner og en god dose flaks. Eks i går. La oss si at Muto putta på den sjansen han hadde, skapt av et elendig skudd fra Hayden. Der har du angrepsfotballen vår oppsummert, spør du meg.

2
Kamper / Sv: Tottenham - Newcastle 25.08-19, kl 17.30
« på: 25. Aug. 2019, 10:13 »
Når forumets konge av tullesnakk klager på at andre snakker tull? Vanskelig å ta seriøst.


 ;D ;D

3
Kamper / Sv: Tottenham - Newcastle 25.08-19, kl 17.30
« på: 24. Aug. 2019, 17:01 »
Rødt på Kane og Son? Å herrefred

4
Var ikke noe bombe dette. Første hjemmekamp til et nyopprykket lag. De imponerte mot Liverpool. Så visste denne skulle bli tøff. Satt 1000kr på :

Ehhh, nei. De ble fillerista og fremstod svært naive i kamplanen

5
Følger med med ett øye as. Vanskelig å bli engasjert av den sugne laget her.

7
Stream kommer når de legges ut

8
Krafth fra start.

9
Må si du har troa på Almiron Toon! Blir vår topscorer, men har til gode å putte siden overgangen i Januar.  Har ikke helt klart å lande han personlig, jury still out...

10
Transfers / Sv: Transfersommeren 2019
« på: 08. Aug. 2019, 18:05 »

11
Transfers / Sv: Transfersommeren 2019
« på: 30. Juli 2019, 13:08 »
Rondon:

“Maybe a few years ago, Newcastle would have given me a contract.

“But it looks like the owner’s rule is that, ‘Because he’s 29, when I sell I don’t get more money from what I’ve invested in him’.

“I get that because, for the owner, it is a business.

“But I showed to all of them that even though I am 29, I am still scoring goals, I still assist my team-mates, I am still working really hard, I still feel like a young guy.

“I have had 12 years in Europe and no bad injuries, I try to eat properly and I am professional.

“When you hear the comments about my age, those people don’t know about football.”

12
Transfers / Sv: Transfersommeren 2019
« på: 30. Juli 2019, 13:06 »
Fy faen nå brenner det seriøst på dass. Ingenting fungerer. So long Premier League

13
Transfers / Sv: Transfersommeren 2019
« på: 30. Juli 2019, 11:29 »
Får vi £5m-8mill, er dette penger vi forhåpentligvis kan investere i nye spillere. (LOL)

 ;D Haha

14
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 28. Juli 2019, 23:21 »
Jeg er mindre og mindre opptatt av hvor mye eieren har egentlig, så lenge man driver klubben bra.
Et eksempel, Ashley mente vi ikke kunne måle oss med draktinntektene til Spurs som lå på 40 mp i året. Akkurat det er kanskje ikke så rart når klubben selv ikke har rettighetene på sin egen drakt, de går rett til Ashley (som er seg selv lik og har satt prisen på drakten til PLs dyreste av alle lag). Reklame på stadion? Jo det ble nå "bekrefta" å være på 2mp i året fra SD. Så da er spørsmålet, om NUFC kunne fått inn, jeg vet a faen, KFC Chicken som hadde gitt oss 10mp, eller 7, eller 5 i året, hadde Ashley da dumpet alle SD plakater på St James? Neppe.

Bare å se på Liverpool. De gutta der har oppført langt mindre kapital enn Ashley. De sier nå at i år må vi ta en "pause". Ok fair enough det, ingen forventer at de skal kjøpe seg opp sånn som City gjør. Men de har hvertfall vist ganske greit at du ikke trenger å ha en bunnløs pengesekk for å kunne være med og nikke. De har bygd et lag sakte, men sikkert og tatt noen raskere steg grunnet f.eks Salah. Vi derimot, vi driver brannslukking hvert jævla transfervindu. En tanke hadde kanskje vært, kjøp Rondon, behold Perez OG SÅÅÅÅ ta en sjans på Joelinton.

En annen ting som irriterer meg mer og mer er jo hvordan vi fremstår ovenfor andre spillere og klubber. Siste stunt nå er å ikke klare og hente Stiv Brus etter boka engang. Orker ikke å nevne resten, men det er et mønster jeg rent personlig ikke kan se bort i fra lenger.

15
Transfers / Sv: Transfersommeren 2019
« på: 28. Juli 2019, 23:06 »
Godt innlegg Frode. Jeg mener, som jeg har nevnt  overfor, at stallen går kanskje ikke er så svak. Jeg er derimot mer bekymret for om Bruce er i stand til å forvalte den på en god måte.

Steve Bruce har mye rutine, både som spiller og manager. Kaptein på ManU laget som startet æraen under Ferguson.
Burde tatt over NUFC da Sir Bobby Robson fikk fyken. Nå 15 år etter får han en ny sjanse. Så får vi se. Sist NUFC hadde en manager fra hjembyen gikk det ikke så værst.

John Carver anyone? Hehe... Neida..

Sider: [1] 2 3 ... 165