20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - chickenman

Sider: [1] 2 3 ... 337
1
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 13. Mai 2020, 11:32 »
https://www.thesun.co.uk/sport/football/11608428/newcastle-saudi-arabia-takeover-unrest/

Consider the source her. Men skal vi tro The Sun er det minst 10 av våre PL-rivaler som er negativ til saudisk oppkjøp og de kan finne på å forene seg i et krav om at PL må stanse oppkjøpet.
Men vil det til syvende og sist ha noe å si, OM så skulle være tilfelle?

Som Thomas skrev et par innlegg tidligere: money talks!

Det er vel ingen av de 19 andre PLU klubbene som jubler om Newcastle skulle melde seg inn i klubben over nyrike/styrtrike, og det er jo forståelig. Men har det til syvende og sist noe å si?

Nå sier jo siste nytt at samtlige klubber har stilt seg negative til nøytrale baner resten av sesongen, men det virker som PL/FA fortsatt er fullt innstilt på det, og da blir det vel sånn. Bare for å dra en parallell...

2
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 16. April 2020, 12:17 »
Godt oppsummert navimer.

For min egen del føler jeg at du treffer spikeren bra på hodet her.

Det er ingen her på forumet (eller Lysbakken) som jubler for at den nye eieren er akkurat den han er.
Derimot tror jeg de fleste jubler over å slippe unna den nåværende eieren (forhåpentligvis snart forhenværende).

3
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 16. April 2020, 10:18 »
Audun Lysbakken er ingen fan av det som er i ferd med å skje:

https://www.tv2.no/v/1556449/

Enig i synspunktene hans, men feilen ligger ikke på klubb nivå, det er ligaene og eventuelt fifa/UEFA som må rydde opp  eierskapet. Det beste hadde vært at supporterene måtte eie 51%, men det måtte gjelde samtlige klubber.

Når det har blitt som det har blitt i fotball verden og Mike chasley har brukt klubben til promo i 13 år, syns jeg det er rett og rimelig at det drypper litt olje penger på klubben!

Godt oppsummert. Feilen ligger ikke først og fremst på klubbnivå. Men FIFA og UEFA har vel bevist nok ganger at de er glad i penger de også, sånn som alt og alle andre forøverig. Hørte jeg VM i Qatar...

4
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 15. April 2020, 19:40 »
Audun Lysbakken er ingen fan av det som er i ferd med å skje:

https://www.tv2.no/v/1556449/

Den sjela som Mike Ashley så nobelt har gjort alt for å preservere i 13 år?

5
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 15. April 2020, 08:09 »
Jada, dem sa det på TV2 Sporten, så nå skjer det.  :P

6
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 19. Feb. 2020, 15:58 »
Håper så inderlig vi får ny eier og dermed en kompetent manager i løpet av det kommende halvåret. Det går ikke i lengda med Bruce.
Tror du det kommer til å skje? Håpet mitt synker litt for hver oppkjøpshistorie som til slutt faller i grus (og det har blitt noen nå). Denne historien som kom nå på slutten av januar klarte jeg liksom aldri helt å tro på en gang.

7
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 19. Feb. 2020, 15:56 »
"The thing is as well, with now having a Mike Ashley and Steve Bruce combination, things look to be heading for an all time low.

Whilst some massive luck has taken us to 31 points, these goals stats don’t lie.

Under Steve Bruce we are heading for the lowest ever goals scored in a season (35 based on current average) since Ashley took over, whilst on goals conceded we are heading for one of the higher totals, 58 conceded based on current average."


https://www.themag.co.uk/2020/02/mike-ashley-and-steve-bruce-finally-send-newcastle-united-into-premier-league-goals-negative/

Med Stiv Brus sin track record som manager i PL så er det vel ikke så veldig mange som kan si seg så veldig overrasket over dette.

8
Kamper / Sv: Oxford - Newcastle, 04.02.2020 FA-cup (omkamp)
« på: 05. Feb. 2020, 09:47 »
Nå så ikke jeg kampen igår, men for å forsvare Joelinton litt så syns jeg tidvis han gjør mye riktig, eller tenker riktig om ikke annet.

Om mangelen på sluttprodukt skyldes et for lavt ferdighetsnivå, eller for dårlige arbeidsforhold tror kan diskuteres. Mest sannsynlig en liten kombinasjon av begge deler.

9
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 05. Feb. 2020, 09:45 »
Fra ChronicleLive:

Steve Bruce does not think Newcastle United have 'enough quality to pass the ball around better' but believes the notion his side have been lucky this season is 'an insult to the players'.

"Do you think I tell them: 'Give it to Norwich. As soon as you get it lads, just pass it to a green and yellow shirt?' Do you really really, really, really believe that is me?" he told reporters ahead of the FA Cup fourth-round replay against Oxford. "We have not got enough quality to go and pass the ball around better."

Føler jeg blir provosert av en slik uttalelse, og det får meg til stusse på hva i all verden som foregår på treningsfeltet. Jeg ser ingen progresjon under Bruce siden han tok over. Samme opplegget hver kamp.
Bare se på Sheffield United og Norwich f.eks., som spiller tidvis meget underholdende og morsom fotball.
Ingen som forventer tiki-taka-fotball men noen bedre form for system, en plan og en filosofi må man kunne forvente.
Jeg våger meg til å påstå at vi har et bedre lag på papiret enn disse to nevnte klubbene. Så at han "skylder" på spillerne syns jeg blir en meget tynn suppe.

Denne uttalelsen provoserer meg noe voldsomt også, og må jo legge til at jeg føler at denne står i sterk kontrast til all skryten Stiv Brus får for sine "man management skills".

Når det er sagt, så kom det et og annet lignende fra hans forgjenger også, så vi kan vel håpe at redningen her blir at spillerne ikke er spesielt godt vant.  :-\

10
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2020
« på: 30. Jan. 2020, 13:36 »
Synes vi har gjort en del god business i januar. Får vi inn Rose, Bowen og Giroud tror jeg vi kan sikte oss inn på øvre halvdel. Det vet alle som har spilt FM. ;)
Og alle som har fulgt Newcastle en stund vet at dette IKKE skjer (alle tre inn i januar). ;)

11
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 28. Jan. 2020, 17:55 »
Dere prøver å insinuere at dette bare er tullprat, noe Ashley har funnet på? 🤣
Jeg kan kun snakke for meg selv, men syns jeg har hørt/sett dette før, og da ligger det altså latent i min natur å forholde meg skeptisk inntil det motsatte er bevist.

12
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 28. Jan. 2020, 15:55 »
Strengt tatt så kan det nå tyde på at man er kommet til det punktet hvor man "resirkulerer" disse kjøperne (Stavely)  ;D

13
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 28. Jan. 2020, 15:28 »
Tenkte akkurat det samme.

Hvem er det som har noe glede av å lekke dette, annet enn han som angivelig er sint på det. Er litt sånn "åja det er januar igjen ja" dette.

Er det Kenyon igjen til sommeren da tro....  ;D

14
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 28. Jan. 2020, 13:49 »
https://www.nufcblog.com/2020/01/28/report-two-additional-groups-in-talks-with-ashley-for-newcastle-takeover/

Nå er det plutselig to andre interesserte kjøpere også -som vanlig.

Og da ender jo hele denne overtagelses historien som vanlig også, altså IKKE noe salg.

15
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2020
« på: 22. Jan. 2020, 11:52 »
Jøss, ingen kommentarer på at vi henta Bentaleb?
Har liksom venta på kommentarer selv også, men samtidig må jeg jo innrømme at jeg har ikke så mye å kommentere selv, rett og slett fordi fyren har falt litt "av radaren" for min del, og overgangen kommer veldig "out of the blue". Mulig det er tilfellet for flere kanskje....?

Men sånn det ser ut så kan vi vel kanskje først og fremst konkuldere med at her er det ingen som har noe å tape. Newcastle er vel ikke forpliktet til å gjøre overgangen permanent, og Bentaleb selv vil ønske å bevise noe samt kjempe for å gjøre overgangen permanent. Syns også det er posetivt at Stiv Brus forsterker den sentrale midtbanen. Om han har funnet riktig spiller gjenstår selvfølgelig å se. Men han/klubben kan vel ikke akkurat velge og vrake på øverste hylle, alt i alt tatt i betraktning.
Kanskje ikke en signering som for fansen til å juble, men kanskje ikke den dummeste signeringen heller?

Sider: [1] 2 3 ... 337