20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Eriksen

Sider: [1] 2 3 ... 441
1
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 17. Jan. 2020, 17:50 »
Geordie oppsummerer det bra siste setningen.
Men det må være lov å se bak resultatene våre - og det er dyster lesning. Vi skaper vel minst i hele ligaen, og basert på spill og sjanser har vi langt mer poeng enn det vi skal ha. For min del er det også prat om utvikling, og jeg syns ikke den peker rett vei samlet sett. For eksempel storkjøpet Joelinton får vi vel ikke halvparten av hva vi gav for dersom vi skulle solgt, og Sean Longstaff er en skygge av seg selv. Spillemessig går vi bakover, og presterer vi likt resten av sesongen kommer det til å bli en tøff vår.
Jeg mener dessuten PL generelt sålangt har vært rotete, ustabilt og preget av flere lag som har prestert langt svakere enn hva de burde (Spuds, ManU, Everton, Arsenal). Er vel kun ett lag som virkelig har vært stabile (LFC). Et lag som Sheffield United ligger per i dag på 6. plass på tabellen, hvilket jeg mener er litt beskrivende.

Tror Villa og Norwich havner bak oss på tabellen, men den siste nedrykksplassen er for min del ganske åpen - og jeg frykter vi kjapt kan være nedi der og rote utover våren. Håper at enkeltspillere som Almiron og ASM kan være med å bidra til at vi holder oss.

Veldig enig at Norwich og villa vil rykke ned, men tror ikke vi vil være der nede denne sesongen. Altfor mange som har prestert dårlig. Er jo lov se bak resultatene selvfølgelig men det kan man jo gjøre 2 veier om man graver dypt nok. Newcastle har scorer utrolig bra om vi teller antall sjanser. I og med all statistikk viser oss i bunn, men vi ligger ikke i bunn.
Ellers veldig enig så å si alle de store har underprestert til de grader. Men pool skiten har vært stabile. Føler litt det blir som nå Leichester vant pl. Vinner for alle de andre presterer laaaangt under pari.

Leicester har vel omtrent like mye poeng nå som de hadde da de vant ligaen på samme tidspunkt av sesongen.  Liverpool er likevel 16 poeng foran. Selv om noen lag underpresterer er ikke det grunnen til at Liverpool vinner PL. Dette er kanskje det sterkeste laget vi har sett gjennom PLs historie. Det blir litt som å si at City vant fordi de andre lagene underpresterte i 17/18 sesongen da City havnet på 100 poeng og nr. 2 endte på 81. Er mange lag som har vunnet ligaen med rundt 80 poeng.

2
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 16. Jan. 2020, 18:46 »
Synes det er morsom lesning når man tenker på hvor mye Toon bablet om Rafa sin kjipe deffensive dinosaur filosofi da han forlot klubben.

3
Tror ikke folk hadde brydd seg særlig når vi spiller mot Rochdale. Selv du og jeg kunne styrt laget til 4-1 seier i denne.

4
Er ikke ofte vi får et skudd på mål!

5
Spillere og ledere / Sv: Martin Dúbravka
« på: 07. Jan. 2020, 16:19 »
Sitat
81 saves made in 20 games. Apparently only had 95 saves all season last year. Far too busy.


Dette kan jo ikke stemme? Det skal jo ikke være mulig?

Nesten like mange redninger det som vi har pasninger i motstanderens 16 meter. ;D

6
Begynner å lure litt på om smiro og Toon er samme person.

7
Generelt / Sv: Premier League 19/20
« på: 05. Jan. 2020, 03:26 »
Er jo mindre enn 4 pasninger per kamp det! Front foot style

8
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 02. Jan. 2020, 17:56 »
Et poengsnitt på 1,13 poeng per kamp over 412 kamper er rimelig lavt uavhengig av hvilket klubb du har trent. Er bare å se på hvilke middelmådigheter som ligger høyere på den lista. Med dette poengsnittet ville vi vært nr 16 på tabellen akkurat nå.

9
Kamper / Sv: Newcastle United - Leicester 01.01.2020 kl16
« på: 01. Jan. 2020, 17:22 »
Var alle 3 som ble byttet ut skadet?

10
Noen som har klipp av målet?

11
Generelt / Sv: Skadesituasjonen
« på: 12. Des. 2019, 16:51 »
Maximin er nok litt skadeplaget. Ønsker at vi signerer en god ving i januar, men en spiss som scorer mål burde være førsteprio.

12
Kun 2 poeng opp til United på 5. plass nå! :D Få inn en god målscorer så er ikke laget så altfor galt.

13
Tenk at vi brukte 40 mill på Joelinton mens Carroll ble hentet gratis. ::)

14
Spillere og ledere / Sv: Miguel Almirón
« på: 15. Nov. 2019, 13:32 »
Lurer på hvor mange mål han hadde scora dersom skuddet hans i debuten gikk stang inn og ikke stang ut.

15
Generelt / Sv: Premier League 19/20
« på: 14. Nov. 2019, 22:12 »
Det er derfor det er så overraskende at vi ligger der vi ligger med Bruce bak roret. Så får vi se om vi gjør det like bra mot lagene rundt oss.

Sider: [1] 2 3 ... 441