20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Jon87

Sider: [1]
1
Generelt / FA Cupen 2017/18
« på: 04. Des. 2017, 20:45 »
Da var tredje runde trukket og vi kommer til å møte Luton Town hjemme, som i forrige runde knuste våre naboer Gateshead og Steve Watson 5-0 borte. Bør være mulig med noe så sjeldent som at vi når fjerde runde i år?

2
Reiser / Man City Boxing Day
« på: 03. Okt. 2017, 20:10 »
Skal over boxing day og hadde egentlig billett fra Gardermoen via Paris med AF, men fikk nå beskjed om at flyet er kansellert. Alternativt fly som ble tilbudt vil man ikke rekke kampen med, forutsatt at denne går klokken 15.

Bestilte derfor ny utreise til Edinburgh med ankomst klokken 10:05, før det så gikk opp for meg at togene i varierende grad går boxing day i UK. Så regner at jeg er nødt til å ta en Uber nedover den dagen.

Er det andre som har planlagt eller vurderer samme rute, isåfall kunne vi satset på å tatt en felles bil nedover? Billettene med SAS Oslo - Edinburgh en vei får man per nå svært billig, så prisen blir uansett ikke så ille om man reiser fler sammen fra Edinburgh til Newcastle. Så lenge flyet ikke er forsinket bør det til og med nesten være mulig å rekke en eventuell tidligkamp med avspark 12:30.

3
Reiser / Man U - Newcastle 7/12/2013 - 12:45 (+Swansea Away)
« på: 12. Nov. 2013, 10:43 »
Tror de har slitt ganske bra med aa selge unna billettene til Man U borte. Disse startet paa £55, men er naa satt ned til £45. Og dersom de ikke skulle bli solgt ut i loepet av dagen kommer de paa members sale i morgen.

I et oeyeblikks svakhet ble det til at jeg kjoepte billett baade til denne og Swansea borte onsdagen foer. Regner med at kampen mot Swansea er relativt uinteressant for de fleste, da det er ganske tungvint aa komme seg dit.

Men naar det gjelder Man U er dette kanskje den beste muligheten for de som ikke har sesongkort eller kontakter til aa faa billetter med Toon Army paa Old Trafford paa noen aar. Man U ser heller ikke veldig skremmende ut denne sesongen, saa sjansen for aa faa med oss noe er vel bedre enn paa lenge  :fisk:

4
Heisann, jeg var for en tid tilbake i kontakt med klubben, og ble da introdusert for en nyansatt PR ansvarlig. Han sa da at han kom til å kontakte meg igjen i forhold til TAN, noe han i dag har gjort. Mulig det er andre her også som har mottatt samme e-post, som er som følger:

Sitat
Hello all,

I hope this finds you in good health.

Although I may have spoken to a number of you already, I just wanted to introduce myself to those who I haven’t reached as the founder or secretary for your respective NUFC supporters club.

My name is Lee Marshall and I’ve taken up the position of PR and supporter liaison manager at Newcastle United.

At the moment, I’m very keen to look at introducing an accreditation system for ‘Official Supporters Clubs’ and would welcome your ideas on what you would like to see as part of that proposed scheme.

The initial proposal would be to formalise the club’s relationship by creating regular dialogue and channels of communication with nominated Supporter Club contacts, as well as providing exclusive benefits to those groups participating in the scheme. These benefits, whether it’s merchandise, the ‘official’ title with certification, representation an end of season ‘Player of the Year award’ and/or others, are all open to debate.

While online forums and website may not be entirely relevant in some cases, I would still welcome your input.

If you need anything in the meantime, please don’t hesitate to drop me an email.

Best wishes,

Lee

Så ser ut til at klubben nå er interessert i å starte et tettere samarbeid med supporterklubbene rundt omkring i verden.

Usikker på hvem som nå har hvilke roller i supporterklubben, men om noen av de som per i dag styrer TAN tar kontakt, så kan jeg videresende kontaktinformasjonen hans.

5
Reiser / Club Brugge - Newcastle (8/11/2012)
« på: 03. Sep. 2012, 13:37 »
For første gang på noen år er vi i Europa igjen, og da hadde det vært litt over middels kult å få med seg kamper i Europa. Så jeg har akkurat bestilt fly til bortekampen mot Brugge, med avreise torsdag morgen fra Oslo. Derifra drar jeg videre til Newcastle fredagen, før det i helgen etter kan bli gjensyn med Andy Carroll og Kevin Nolan i West Ham. Denne kampen er satt opp lørdag, men regner med at den spilles søndag.

Håper å få med meg lokale venner fra Newcastle på denne, men tviler litt. Så hadde derfor passet fint om andre her fra forumet er med, så slipper jeg å henge alene i Belgia! Min reiserute er Oslo-Büssel direkte med SAS fra Gardermoen 08:15 torsdag, og fra Brüssel med BA via Heathrow fredag 12:45, ankomst 17:20. Dette betalte jeg rundt 1,600;- for (650;- + 950;-), som ikke er så ille :-)

Andre som er med på denne?

6
Reiser / Newcastle-Mænju søndag 6. oktober 16:00
« på: 06. Aug. 2012, 21:59 »
Nærmer seg sesongstart, og mange har sikkert allerede huket av Newcastle mot Man United som en kamp de skal på. Selv skal jegl være i Oslo uken før, og så reiser jeg fra Oslo via Edinburgh fredag kveld med Norwegian, med landing klokken 20:30. Siste toget går 21:00, så hadde passet jævlig bra om flere ble med så vi får fylt en taxi. Betalte under 600;- for fly, og taxi tipper jeg kommer på £200-300, og de har vel i tillegg ofte plass til 5-6 stykker (noen som vet?), så blir ikke så ille prismessig heller.

Er Europa League runde torsdagen, så sikkert en del som eventuelt håper å få med seg to kamper. Men om det er andre som går for dette opplegget, så gi beskjed!  :fisk:

7
Annet / Bo i Newcastle (eller resten av UK, for den del...)
« på: 31. Mai 2012, 14:19 »
Gutta, gutta boys. Gutta krutt, gutta fra Calcutta; har nå fått 3 av 4 nødvendige godkjennelser fra jobben, så om siste kommer på plass, kommer jeg forhåpentligvis til å flytte over til Newcastle og bo der mesteparten av tiden fra august til nyttår. Sikkert noen som bor i eller har bodd i Newcastle, eventuelt andre steder i UK, som har god peiling, er en del ting jeg lurer på.

Hvordan er det å finne seg et sted å bo for eksempel? Ser ut til å være ganske greie priser, når man hever norsk lønn. Og det er vel kanskje sånn at studiene i stor grad starter utenom august der, sånn at det bør gå greit å få noe, eller bør man starte veldig tidlig å lete?

Og hvordan er det i forhold til å opprette brukerkontoer og bankkontoer etc? Jeg mistenker at jeg ikke får opprettet bankkonto i England, da jeg ikke kommer til å melde flytting, eller kan man det? Om ikke blir det vel noen syke gebyrer på å betale regninger, om man i det hele tatt får opprettet kundeforhold til TV, telefon, internett osv? Det meste jeg finner av utleiere er profesjonelle aktører, og da er det vel sikkert også ganske vanskelig å få slike ting inkludert i leien, noen som vet?

Andre ting man bør tenke på, alle tips settes pris på!

8
Klubben gjør det for tiden over all forventning, men er ikke alltid det har vært slik. Spesielt kan det gjennom tiden sies at enkelte storsigneringer ikke akkurat har slått til. Her er mitt flopplag i Premier League, der prestasjoner kombineres med prislapp og forventning. Vi spiller selvfølgelig i en offensiv 4-3-3 formasjon:
                                                  J. Karelse

L. Charvet                  E. Marcelinho            J. A. Boumsong    W. Quinn


                                                  S. Glass
                 C. Bassedas                                          H. Viana


                         A. Luque                              S. Maric
                                               S. Guivarch         

Sikkert en fin gjeng flopper jeg her har glemt, og finner det ganske utrolig at spillere som P. Kluivert, M. Owen og J. Dahl Tomasson ikke er i nærheten av å nå laget mitt. A. Andersson, D. Gavilian og Xisco er nære, men  når ikke helt opp. Og trener for anledningen er K. Dalglish, i sterk konkurranse med R. Gullit.


9
Reiser / Man United hjemme
« på: 07. Feb. 2011, 13:33 »
Lørdag 16. april er foreløpig hjemmekampen mot Man United satt opp. Men dersom gjestene skulle avansere to runder i FA-cupen, som er ganske sannsynlig, vil denne kampen bli flyttet.

Dette kan skape litt problemer for mange som ønsker å se kampen, men også muligheter. Skulle gjestene også slå ut Marseille i neste runde i Champions League, viser en rask titt på terminlisten hos united.no (  :-\ ) at mest aktuelle datoer er midtukekamp 19/20. april eller 10/11. mai.

Har man mulighet til å ta seg litt fri fra jobb, skole eller NAV, eventuelt ta med seg jobben, vil man sånn sett få muligheten til å se to, kanskje til og med tre kamper på samme tur.

For ordens skyld, Newcastle har følgende kamper som kan bli aktuelle å kombinere: 23.4. Blackpool (b), 7.5. Birmingham (h) og 14.5. Chelsea (b). Men disse kampdatoene kan selvfølgelig også endres.

10
Transfers / Transfersommeren 2011
« på: 01. Feb. 2011, 12:42 »
Da var januarvinduet over, og vi har sommerens overganger å se frem mot. I motsetning til flertallet ser det ut til, er jeg blant de som er ganske fornøyd med overgangsvinduet. Vi solgte vår store stjerne, men dette for klar klubbrekord, pene 35 millioner pund. Og heldigvis fikk vi avslag på noen tilsynelatende hodeløse bud, dermed endte vi med et transferoverskudd på nesten 30 millioner pund dette vinduet.

Tror nok ikke nødvendigvis hele dette overskuddet vil bli brukt til nye spillere i sommer, men tipper minimum 20 millioner pund. For denne summen bør det være fullt mulig å hente inn tre-fire klare forsterkninger, da markedet ventelig ikke er like overopphetet som i slutten av januarvinduet. Dette bør kunne gi oss en langt bedre bredde i stallen enn det vi har hatt denne sesongen, og tror nok det er bred enighet om at spissplassen er første prioritet.

11
Reiser / Mackems-Newcastle
« på: 14. Des. 2010, 15:59 »
Har litt over middels lyst til å reise over på denne, men problemet blir å få billetter, uten å måtte sitte sammen med den skitne hjemmefansen. Har sett at billettene for members legges ut 22. desember, men disse blir nok utsolgt til sesongkortholdere innen den tid.

Noen som har erfaring med å kjøpe billetter til bortekamper på svartebørs, og tror dere det vil være lett å få tak i? Regner med at det er en del som kan ha interessse av videresalg, men da kan det jo fort bli en litt vel stiv pris...  :-\

12
Reiser / Ski-VM
« på: 08. Des. 2010, 15:57 »
Tok meg en liten titt i Finansavisen nå, og kunne lese om folk som har lagt ut bopelene sine for leie under Ski-VM, til temmelig stive priser. Og som den griske vintersportshateren jeg er  :P slo det meg etterhvert, at dette må jo være tidenes idé.

Ski-VM strekker seg fra onsdag 23. februar til søndag 06. mars. Passende nok har Newcastle hjemmekamp oppsatt både lørdag 26.02. og lørdag 05.03. Altså ser det ut til at jeg kan dra til Newcastle hele denne perioden, og faktisk tjene penger på det. Genialt!!!  ;D

13
Reiser / Blackburn og Fulham
« på: 15. Sep. 2010, 20:22 »
Lurer på om jeg kanskje skal prøve å komme meg over på disse to kampene. Etter at jeg var på Villakampen sist måned, regner jeg med at det blir minst 3-4 turer til denne sesongen  :) Har en jobb jeg i stor grad kan gjøre fra hvor som helst, så da er det jo greit å få to kamper på samme tur. Noen andre som har planlagt å ta turen over på disse?

14
Reiser / Hjemmeåpning, Newcastle-Aston Villa 22. august
« på: 17. Juli 2010, 14:36 »
Da ser det ut til at det blir tur til sesongens første hjemmekamp for min del, når Newcastle tar imot Villa. Var egentlig meningen å dra med en ikke så veldig fotballinteressert venn av meg, men han fikk ikke tatt fri fra jobben. Så halvveis på fylla, bestilte jeg tur alene, til helt greie 300 kroner tur/retur fra Rygge.

Men om det er noen andre som skal over, hadde det jo vært kult å møtes og ta et par Newcastle Brown Ale  :D

Sider: [1]