20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Håvard

Sider: [1] 2
1
Reiser / Newcastle - Cardiff 06.02
« på: 08. Okt. 2009, 00:49 »
Tenkte meg på denne kampen, noen som vet om det er trygt å bestille nå med tanke på flytting for tv?

2
Jeg bruker Windows Vista på pcen min og har et miniprogramm som viser overskrifter fra forskjellige nyhetssider. Men da jeg skulle legge til newtud.no står det at det er en kodefeil i feeden. Er det mulig å få gjort noen med dette?

3
Fotballspill / Fifa 2008
« på: 27. Sep. 2007, 20:28 »
Noen andre som har lastet det ned? Har det kommmet i butikkene?

Virker bra de fem kampene jeg har spilt, det eneste er at det er litt likt 2007 synes jeg. Også sier kommentatorene hele veien at det er Geremi når Martins har ballen :). Men men, ikke så lett å se forskjell langt vekke fra for meg heller alltid, hehe.

4
Noen som vet når vi får vite når neste sesongs kamper spilles?

Skal over og se hjemmekampen mot Sunderland, så jeg vil helst være tidligst mulig ute.

5
Generelt / Ligacupen
« på: 23. Sep. 2006, 14:50 »
I dag har det vært trekning i Ligacupen, vi skal spille mot Pompey. Ikke det laget jeg helst ville trukket... Ville mye heller hatt MK Dons, Crewe eller Southend eller noe sånn. Men vi skal kunne slå Portsmouth på hjemmebane.

Her er trekningen

3. runde:

Wycombe - Doncaster
Sheffield United - Birmingham
Leicester - Aston Villa
Watford - Hull
Leeds - Southend
Chesterfield - West Ham
Notts County - Southampton
Newcastle - Portsmouth
Charlton - Bolton
Liverpool - Reading
West Brom - Arsenal
Port Vale - Norwich
Everton - Luton
MK Dons - Tottenham
Crewe - Manchester United
Blackburn - Chelsea

6
Fotballens verden / Newcastle har bygget nytt skadesenter
« på: 19. Sep. 2006, 17:28 »
Ser jo bra ut dette!  

Kan se det fra månen og greier!  :lol:

7
Tilbakemeldinger / info / Forum-klokken
« på: 16. Juli 2006, 12:03 »
Jeg har lagt merke til at klokken her på forumet er en time for sein. Det gjør egentlig ikke noe, men det irriterer meg litt  og det kan jo være greit at klokken er riktig også. Så kan noen fikse det?

8
Jeg er ikke veldig noe god til dette, og skal spille en kamerat et lite puss... Så er det noen som er gode med photoshop eller noe som kan hjelpe meg? Ta kontakt på pm eller på msn, hvis noen vil hjelpe meg...

9
Chit chat / Hvor kan jeg kjøpe leke-Tommy Gun?
« på: 30. Mai 2006, 15:18 »
Er det noen som vet om en internettside eller butikk i nærheten av Stavanger/Sandes eller kanskje Oslo der de selger Tommy Gunner i plastikk? Trenger to stykker, helst med rundt magasin (som på det første bildet) men det går bra med beint og.

Trenger to ''mafiahatter'' og men det skulle vel ikke være noe problem å få tak i?

10
Fotballens verden / Fem eller syv innbyttere?
« på: 26. Mai 2006, 21:08 »
Nå skal det bestemmes om det kanskje skal bli lov å ha syv spillere på benken i England, som i Norge. Dette er noe de store klubbene ønsker veldig sterkt, mens de små klubbene helst vil ha det som det er. Jeg synes at det skulle tillates å ha syv innbyttere, da vil det blir lettere for talenter å komme til og det vil bli mer praktisk for alle om man kunne ha to spillere ekstra og velge mellom. Et alternativ kunne jo vært å kanskje ha en grense på at en eller to av spillerne må være under en bestemt alder?

11
Transfers / Shaun Wright-Phillips
« på: 24. Mai 2006, 17:32 »
www.teamtalk.com sier at Newcastle vil kjøpe Shaun Wright-Phillips av Chelsea. Jeg håper at det er noe sannhet i disse ryktene! Eneste argumentet for å ikke hente ham må være at Luque og Boumsong må selges. Gjør ikke så mye med Boumsong etter det han sa om de andre forsvarerne, men jeg vil beholde Luque.

Tror ikke han har vært fast på Chelsea etter at han kom fra Man. City så det er vel ikke helt urealistisk?

12
Transfers / Robbie Fowler
« på: 29. April 2006, 16:10 »
Han har jo gjordt det bra i Liverpool etter at han kom tilbake og flere andre Premier League klubber vil gjerne signere ham hvis ikke Liverpool gir ham ny kontrakt. Kunne han kanskje vært noe for oss?

13
Generelt / Shay Given som kaptein
« på: 20. April 2006, 21:23 »
Som dere helt sikkert har fått med dere har Given fått kapteinsbindet etter at Shearer trakk seg tilbake. Hva synes dere om at keeperen er kaptein og vil det bli stor forskjell Alan Shearer?

Selv så tror jeg ikke at det nødvendigvis må være en ulempe at keeperen vår er kaptein, men han vil nok aldri kunne gjøre en like god jkobb som Shearer.

14
Transfers / Kuyt på vei til Newcastle?
« på: 07. April 2006, 20:11 »
Sitat
Kuyt på vei?
Skrevet av Nordin, 7 april 06

I følge icnewcastle har Glenn Roeder sendt ut en speider for å på Dirk Kuyt. Den sterke spissen var i forrige overgangsvindu aktuell for mange store klubber, deriblant Newcastle, men valgte å bli i Nederland.

Mange tror at dette bare er oppspinn på grunn av at de ikke har en permanent manager, men Shepherd forsikrer om at det er fullt normalt at klubben er på jakt etter nye spillere selv om vi ikke har ansatt en permanent manager.

Kuyt har gjort sine saker bra for Feyenoord og er virkelig med i landslagsdiskusjonen. Han må kjempe med spisser som Makaay og Ruud van Nistelrooy om en plass i startoppstillingen i VM i sommer.


Hadde vært sinnsykt bra hvis dette er sant, og det tror jeg det er! Nå får vi bare håpe på det beste!

15
Annet / skal holde ''foredrag'' om Newcastle i engelsktimen
« på: 03. April 2006, 19:00 »
Jeg skal holde ''foredrag'' om Newcastle i engelsktimen på ca 2min men det er så mye å si som tar mye mer enn 2min, hva mener dere jeg bør ta med på de 2 minuttene, skal hvertfall ha me hvordan souness gjorde et av englands beste lag til et middelmådig lag og om Alan Shearer. Hva synes dere jeg må ha med?

Sider: [1] 2